|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
31.5.2008 10:28:15   
gigi1
Miška
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   teče na UZ  user posted image

Sobota, 31.05.
Zorica- UZ

Ponedeljek, 02.06.
mala81- UZ
Rubin - ET
Julija30 - ET

Sreda, 04.06.
Hedviga - UZ

Četrtek, 05.06.
Mlinčka - UZ

Torek, 10.06.
Sapi - UZ

Punce le pazte, da se ne boste v joške zapletle

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
31.5.2008 10:28:32   
Zvezdica
jast bi tud nalepla to punco z velikimi joški...mal mi konkurira...no tko bi jast tekla k mojmu matthewu :)

Aja, 13. pridem. Samo reci gde i kad user posted image . Pritečem z mojimi orjaškimi joški. Moj sicer uživa, mene pa tako bolijo. Pa jast bi mela take skoz, ne sam k sm nosečauser posted image . Sam modrci so problem user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
31.5.2008 10:28:50   
DaisyE
Predpostavljam, da ne takega...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
31.5.2008 10:28:54   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tale je pa mene razorožila user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
31.5.2008 10:30:07   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit

zdaj pa dosti,si bom še kaj mislila,  prosim ne pokvariti tega dobrega mnenja, ki ga imam o tebiuser posted image

Punce držte se, grem jaz malo bajto pucat,...da se bom lahko popoldne sončkala

Mišimiš - ti je za popoldan en "l" zmanjkal?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
31.5.2008 10:31:53   
DaisyE
Sonček, da ne bom žleht...
user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
31.5.2008 10:32:23   
pikovit
O bed Dejzi,kje si ga pa stauhala?user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
31.5.2008 10:33:05   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Mišimiš - ti je za popoldan en "l" zmanjkal?

Se meni tud zdi, ja!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
31.5.2008 10:33:41   
pikovit
Mismis ti ga pa sračkaš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
31.5.2008 10:34:00   
DaisyE

Škoda, da se tebi ne dopade. Bi ti vrnila za tistega brusa na bazenu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
31.5.2008 10:35:03   
ledenka
jutro, cveke!

kako smo kaj? vidim, da vam grfe sam kur_barija po glavah user posted image  no, sej vsem user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
31.5.2008 10:35:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Škoda, da se tebi ne dopade. Bi ti vrnila za tistega brusa na bazenu. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  A ne morš pozabituser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
31.5.2008 10:35:19   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
31.5.2008 10:35:36   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Mismis nehi nooooo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom spet prdet začela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko bi vsaj. user posted image user posted image user posted image Nikol si nisem mislila, da bo kaj takega prišlo iz mojih ust. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a sm jst pozabla pir odpret al kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
31.5.2008 10:35:40   
sonček33
Pikovit nad kom se ti zgražaš? A nad Slyem?da ne bi. No na uni prvi je res grozn, na tej drugi ma mač betr.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
31.5.2008 10:35:53   
ledenka

Mismis ti ga pa sračkaš

user posted image user posted image user posted image  hja, ce k Reskotu, on tega sploh opazu ne bi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
31.5.2008 10:36:06   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro, cveke!

kako smo kaj? vidim, da vam grfe sam kur_barija po glavah user posted image  no, sej vsem user posted image  

Ledenka pridruži se nam,pa kakšnega fajn gor nalimiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
31.5.2008 10:36:56   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikovit nad kom se ti zgražaš? A nad Slyem?da ne bi. No na uni prvi je res grozn, na tej drugi ma mač betr.

Sonček nad ta prvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
31.5.2008 10:37:55   
DaisyE
Dajte mi povedat, keri dedc se dakec dopade. Jaz ji še nisem za rojstni dan voščila!

Dajamaja, nisem še na piru. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
31.5.2008 10:39:28   
julija30
Lep pozdravček
Mašina kako klepetate, da vas komaj sledim brati! PA še to branje je bolj površno, ker od takrat, ko nisme bila tukaj se je nabralo toliko postov, da se lahko samo user posted image  čudim.
Drugače pa se nama z Rubin ponedeljek neizmerno bliža. Moji strahi, da sem fasala hiperco so odveč, ker me pa danes že res več nič ne boli. VOde pa spijem ogromno, bo ta mesec račun za vodo povišan. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa drage klepetuljice se vam javim v ponedeljek po ET.  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
31.5.2008 10:39:46   
dajamaja
No, zdej sem vas pa dohitela user posted image  ... vsaj upam....
Daisy veš, da sem se kar dobro natekla ... ampak kondicijo je treba najprej nabirat, pol pa še vzdrževat. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
31.5.2008 10:41:18   
DaisyE
Evo dakec

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!
user posted image

Samo ne ga v glavo gledat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
31.5.2008 10:41:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: julija30

Lep pozdravček
Mašina kako klepetate, da vas komaj sledim brati! PA še to branje je bolj površno, ker od takrat, ko nisme bila tukaj se je nabralo toliko postov, da se lahko samo user posted image  čudim.
Drugače pa se nama z Rubin ponedeljek neizmerno bliža. Moji strahi, da sem fasala hiperco so odveč, ker me pa danes že res več nič ne boli. VOde pa spijem ogromno, bo ta mesec račun za vodo povišan. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa drage klepetuljice se vam javim v ponedeljek po ET.  

Se pravi,da vse poteka kot morauser posted image user posted image user posted image .Držim pesti in se nam javi v pon.jasno z dobrimi novicami

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
31.5.2008 10:42:32   
pikovit
No ja Dejzi sej vem,da je bil namen doberuser posted image Ampak.....user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
31.5.2008 10:42:44   
DaisyE
Julija, zdaj morš čvekat, ker podiramo rekord - 200 strani v enem mesecu. Jutri nas mišmiš seli na novo temo. Ponedeljek bo pa en dva tri tukaj.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?