|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
31.5.2008 9:00:41   
*Mojca*
pri nas pa se kuha malinov čaj....da vidimo to čudno. Glede na vreme zunaj bom pa naredila malinov ice tea user posted image

polly80 kaj je z bradavicami? Kaj sem spregledala?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
31.5.2008 9:13:27   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

A ja pa STAREJŠI MOŠKI / PARTNERJI SO ZAKON!!!! Nebi za nič na svetu zamenjala za mlajšega.

user posted image user posted image user posted image user posted image mlajši so zakon!!!!user posted image user posted image user posted image

To sem tud jaz vse do svojega 29 leta mislila, pol sem se pa za starejšega ogrela. Ti povem kot noč pa dan.
Pol se pa še malce okrog začela prijateljice opazovat in ugotovila da deci po večini (obstajaju tudi REDKE izjeme) ne dozorijo pred 36 letom, pa še takrat eni ne.

Večina mojih prijateljic je od mladosti do cca. 30 leta starosti imela partnerje svoje starosti, par se jih je že ločilo, večina je pa že pred usodno napako izbralo strejšega moškega tako kot jaz.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
31.5.2008 9:21:23   
*Mojca*
D.anna tukaj ni pravila, enim so bolj fajn starejši, enim mlajši. Tebi ugaja starejši moški, meni in polly80 pa mlajši in prav je tako. Važno da uživamo in se imamo radi. Brezveze tupit svoje. Jaz bi tudi lahko začela s tem kako sem imela starejšega....ampak se mi ne da. V tej zvezi sem srečna kot še nikoli in upam da bo trajala, tako kot upam ta tvojo in vse druge.

Zdaj pa dejmo nehat s tem!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
31.5.2008 9:23:08   
Anonimen
Morgen vsem skupej! Počutje je za en k*** zato bo tudi komentar na spodnjo izjavo temu primeren.

Večina mojih prijateljic je od mladosti do cca. 30 leta starosti imela partnerje svoje starosti, par se jih je že ločilo, večina je pa že pred usodno napako izbralo strejšega moškega tako kot jaz.

Jest sem itak vsakemu najprej rekla za vozniško in prometno. Sevede sem najprej preverila letnico rojstva, nato če se numerološko ujemava po datumih rojstva in če je fotogeničen, v prometni pa seveda kakšen avto vozi in če je kompatibilen z mojim esprit-om user posted image  

Daj, daj. Lahko je bit po bitki general...

Tul bravo za fantka user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4079
31.5.2008 9:29:40   
polly80
tukaj ni pravila, enim so bolj fajn starejši, enim mlajši. Tebi ugaja starejši moški, meni in polly80 pa mlajši in prav je tako. Važno da uživamo in se imamo radi. Brezveze tupit svoje. Jaz bi tudi lahko začela s tem kako sem imela starejšega....ampak se mi ne da. V tej zvezi sem srečna kot še nikoli in upam da bo trajala, tako kot upam ta tvojo in vse druge.

user posted image se popolnoma strinjam,pa da zaključimo to debato..kakor kateri paše,pa tudi vsi niso isti..eni dozorijo prej,drugi kasenj..pač..user posted image

glede bradavic..pač mni ne paše-masaža pa lubčkanje tam..pa to..ne vem no..ampak se bom potrudla z dojenje,mogoče bo pa prav fajn..a ne?si res želim dojit..user posted image

drugače pa grem zdaj v svoj natrpan dopoldan,tako da se slišimo in tipkamo kasnej..upam,da katera rodi,je tako fajn brat te lepe novičke!!!user posted image
papa

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
31.5.2008 9:35:29   
*Mojca*
meni tudi ne paše nič kar se tiče bradavic. Mleko pa mi še nič ne curi...

AnjaPH neglede na tvoje razpoloženje me tvoji komentarji vedno spravijo v dobro voljo user posted image user posted image

Nič, zdaj bom pa res odpujsala v shopping, moram nabavit kaj sadja, drugače ne vem kaj bom jedla. Sploh mi ne paše nič drugega...

Ajd, fajn čvekajte in da pridemo danes do...hmm...170? 180 mogoče? user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
31.5.2008 9:56:16   
aleksandra silvija
Bradavice-samo vsi stran od njih, vključno z manouser posted image .

MLAJŠI/STAREJŠI- kako je s starešimi ne vem, pa zaenkrat ne mislim preveritiuser posted image
Imam (očitno) mlajšega.
Ampak je kar hitro "dozorel".
Se želel poročiti, pa čeprav imel 23 let, pa do 31. ima 3 otrokeuser posted image (3.prihajaaa),  si ustvaril svoj posel,...
No, hiško si pa moramo še zgraditi,...

Ostalo pa, je čisto preveč za razpravo tu goruser posted image .

Jaz pa danes ne grem čisto nikamoruser posted image . Hči trenutno spi na sedežni in tudi tedaj, ko je budna želi, da me ima na vidiku.
ostane kakšno pucanje, kaj več pa že ne.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
31.5.2008 9:57:48   
aleksandra silvija
Ajd, fajn čvekajte in da pridemo danes do...hmm...170? 180 mogoče?
Mojca, danes bi morale nekako do 5. dela. Ker jutri se začenja naš mesec in bo/je že čvekic tu gor manj in manj,...user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
31.5.2008 10:05:33   
D.anna 76
Grem zdej jaz s svojim dragim uresničevat dnevni plan in upam, da se bo končal zvečer v P.

Se opravičujem Mojci in Polly če sem vaju slučajno z svojim mnenjem o starejših / mlajših moških kakorkoli spravila v slabo voljo. Okusi in izkušnje so različni se strinjam.

Mejte se radi s komerkoli že ste. Pa veliko nežnih user posted image user posted image  vam želim.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
31.5.2008 10:06:23   
Anonimen
Dobro jutro, sicer sem že dve uri pokonci, pa nisem še nič prišla do računalnika. Noč je bila bolj slaba, sita sem že eno in istih poz in se skoz nekaj zbujam.

Danes pa res lahko pridemo do novega dela, samo težko verjamem, ker čez vikend nismo tako pridne kot med tednom.

Mlajši/starejši: moj je starejši od mene dobro leto

AS
: upam, da je tvoja kaj boljša in da bo šla v ponedeljek

Jaz tud danes ne grem nikamor, moj dela tako, da sva s tamalo sami, pa še tisto pecivo od alee sem se namenila pečt ampak še nič nisem začela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4085
31.5.2008 10:08:58   
she29
jutroooo!

tuluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra hvala da si sporočila za natašo.kar tako naprej.

Sam mene zanima ali se da direkt v vrelo vodo ali v mrzlo, pa zvreš, pa 5 minut pustiš?

nya da se izogneš temu, da ti kaj poči daj rajši v mrzlo vodo pol zavri in naj vre 5 min. sem pa jaz pozabla dat not kis in je vse polno vodnega kamnauser posted image , tko da hvala lunci za v bodoče!

Jaz pa flašk in dudic še ne bom sterilizirala, ker kot je rekla lunca, čez 14 dni bojo že spet "nesterilne". Sterilne so itak samo ko so v vodi, že ko se jo dotakneš je bye bye sterilnost user posted image  

kar se pa sterilnosti tiče,ti vrela voda v nobenem primeru ne sterilizira v pravem pomenu besede.za per os uporabo (torej skozi usta) tako ali tako ne rabi bit sterilno.tista vrela voda je samo toliko da odstrani endotoksine kar je dovolj.tko da mojca po moje komot tudi prej steriliziraš in potem pospraviš, ne bo nobene panike!

trgovina, tržnica - seveda spet po češnje da se jih najem do sitega

d.anna sem ravno včeraj razmišljala koliko ti zapraviš za češnje.če je recimo kila 10€ in ti kupiš 3kg na dan kaj to pomeni 30€/dan samo za češnje??
drugače pa komaj čakam da greš že rodit, ker stojim za tabo v vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
31.5.2008 10:09:39   
HEI
Najprej čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

No da se še jst malo oglasim.... kljub temu da sem bila že v torek odprta za dva prsta sem še vedno doma...

Ravno včeraj mi je moj user posted image  povedal da mu je ena, ki ima 10 otrok in ki je v nosečnosti ko je že tretjič nosila dvojčke, rodila 11 dni čez rok user posted image user posted image user posted image user posted image  ???? Haloooo... mene bi kap... jst pa zdej v drugi nosečnosti upam da bom mal prej popokala rodit... no nič še ne kaže...

No sem pa včeraj cel dan nekaj počela med drugim sem šla tudi do službe z avtom (v Lj) in ko se prišla nazaj sem se počutila kot da bi imela elektriko v dlaneh. Se je to dogaja še kateri ki vozi??? No za piko na i smo šli k mojim na kosilo v četrti štuk..... uff kot da bi Triglav osvojila....

Lepo se mejte pa pazite na buhije in štručke....

Neposredna povezava do sporočila: 4087
31.5.2008 10:10:37   
Anonimen
Vam moram povedat, da ste me tako zdražile s lubenico, da sem si jo šla včeraj kupit in so imeli samo take bolj velike tako, da sem kupila skoraj 6 kg težkouser posted image -ampak je dobrauser posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4088
31.5.2008 10:11:33   
Anonimen
No sem pa včeraj cel dan nekaj počela med drugim sem šla tudi do službe z avtom (v Lj) in ko se prišla nazaj sem se počutila kot da bi imela elektriko v dlaneh. Se je to dogaja še kateri ki vozi??? No za piko na i smo šli k mojim na kosilo v četrti štuk..... uff kot da bi Triglav osvojila....

hei, jaz zadnje čase zelo nerada vozim, tako da se ponavadi peljem samo do G na pregled in to je vse.

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4089
31.5.2008 10:13:49   
HEI
ninny sej mi je teta rekla naj rajši ne hodim jst pa prav hrabro za volan... tudi odkar sem na porodniški samo kak kilometer (do ginekologinje in nazaj)... priznam je prehudo... se bom kr pustila okrog vozit še teh par dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
31.5.2008 10:18:05   
HEI
še nekaj me zanima:

a še katero ful zgaga peče po malinovem čaju? user posted image

a ste že vse kupile modrčke za dojenje? ker jaz sem jih v prvi nosečnosti že med nosečnostjo potem so mi bili pa vsi premajhni ko sem rodila in zdaj sem kupila samo enega...

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
31.5.2008 10:21:31   
Anonimen
Jaz moderčke za dojenje nosim že sedaj, ker me vsi ostali tako tiščijo.

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
31.5.2008 10:28:11   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Sandra85, hvala za info o natasi. Tvoj sinek ima pa ful lepo ime. user posted image  user posted image

zakaj? a boste vi  tut imeli eneja? user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
31.5.2008 10:40:37   
polly80
tako..pa še zdaj nikamor nisem šla..user posted image mi je namreč tako slabooouser posted image ,sem zdaj pol urce dremala..ne vem,kaj naj..pa tolko planov sem mela..upam,da bom boljša,pa da jih bom lahko uresničla..user posted image malo pa grem na zrak,mogoče pa bo kaj pomagal..user posted image

še nobena ni rodila ta čas..user posted image   user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
31.5.2008 11:03:39   
Anonimen
še nobena ni rodila ta čas..

ne, še nobenauser posted image user posted image saj kakšna pa mora ostati tudi za junij

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4095
31.5.2008 11:05:44   
aleksandra silvija
ne, še nobena saj kakšna pa mora ostati tudi za junij
user posted image

Modrčki za dojenje:  kupila 2, ne pričakujem kakšnega extremnega povečanja.
Morda  takrat, ko mleko res navre, ampak potem mi je to običajno uplahnilo.
bom pa še dokupila, ko pridem domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
31.5.2008 11:10:47   
Anonimen
a ste že vse kupile modrčke za dojenje?

Jaz sem kupila samo enega, potem bomo pa videli, kakšnp bo stanje.

Zdej grem pa prekuhat eno stekleničko, pa dudiko - če slučajno grem rodit danes, da mojmu ne bo trebauser posted image

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4097
31.5.2008 11:14:01   
Anonimen
Mam še eno butasto vprašanje - a pokrovček se tud prekuha?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4098
31.5.2008 11:18:07   
she29

jaz sem ga tudi. vse dudo, flaško, cuclje,pokrovček...sem vrgla v eno posodo in prevrela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
31.5.2008 11:21:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

jaz sem ga tudi. vse dudo, flaško, cuclje,pokrovček...sem vrgla v eno posodo in prevrela.

K pokrovček je tak plastičen, mam filing, da bo počiluser posted image

user posted image

Takele mam

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?