Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 16:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, jaz sem pa pozabila na malinov čaj. Pa frišnega imam doma na vrtu. Zdaj sem pa itak že prepozna, da bi ga pila. Ampak imate pa res probleme s češnjami.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 16:42:54
|
|
|
|
*Mojca*
|
Sem pozabila povedat kaj sem danes nabavila Časopis Dnevnik...in si boste mislile so what? Zraven je DVD Mali leteči medvedki
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:01:41
|
|
|
|
NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Midve bova čvekali še cel mesec, medtem ko zgodnji junijski kapitančki že zapuščajo ladje No, se pridružujem v klub! Se pridružujem klubu med zadnjimi v juniju . Sama sem tut upanja da me tokrat ne bo pustilo čakati kot me je prvi, ker v tem primeru bom že julijčica. Prvi je prišel namreč 10 dni po PDP. Ampak me je moj G. potolažil, da kao sedaj več ne čakajo tako dolgo na naraven začetek.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Me zanima, če je ktera za čvekat tukaj?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:05:00
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz sem, dokler mi spet noge ne otečejo
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Men so tud mal otekle, pa na desni mam malce pekoč občutek. Morm mojmu rečt, ko pride, da me mal zmasira.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:10:20
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz tudi to izkorščam ja, samo se mi ne zdi da bi kaj pomagalo...bolj da sem jaz boljše volje. Prej sem razmišljala da sem v bistvu tempirana bomba in me lahko kadarkoli raznese...shit dejansko je tu junij Danes sem oprala še zadnje tetra plenice in jih zdaj lepo zlagam
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:12:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem oprala še zadnje tetra plenice in jih zdaj lepo zlagam Kolk jih pa maš? Jst jih mam 20, 1o od DM-so ok, pa 10 od Eno iz BC - za en šit
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:15:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
mam jih na tone ker sem jih dobila od žlahte. Danes sem jih oprala ene 25, več pa niti ne mislim, ker se mi zdi že to dovolj. Si sploh ne predstavljam zakaj bi jih rabila na kile...kaj misliš da bo 25 dovolj?
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:18:37
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj misliš da bo 25 dovolj? Ja itak, sej drgač jih pa še opereš. Jst sm tud dobila nekaj rabljenih, sam so tko zgonjene, da jih sploh nisem prala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:25:16
|
|
|
|
*Mojca*
|
no te moje so v ful dobrem stanju, moram pohvalit...kar za marsikaj drugega ne morem rečt. Ampak, podarjenemu konju se ne gleda v zobe a ne Pa ful mam teh majčk na štrikce, ki se mi tudi zdi da se ne uporabljajo več ali se spet motim?
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ful mam teh majčk na štrikce, ki se mi tudi zdi da se ne uporabljajo več ali se spet motim? Jst sm jih nekaj kupila, k so mi tko ljubke. Ma jst sm dobila nekaj stvari na izposojo od ene, ampak nism nč od tega prala, ker so stvari take, da jih tudi za doma ne bi oblekla - žal, ampak ena mera okusa mora bit pa tud za doma. Medtem ko sem od druge prjatlce dobila stvari super ohranjene, podpisane, oprane - samo v omaro sem jih zložila, pa jih bom potem samo vrnila, ko preraste. Pa jst mislm, da bom mela dovolj cunjic, če bo pa treba, mi je pa še ena tretja rekla, da mi bo prštimala, pa če bom rabila, sam naj povem. Ker nekateri ti sicer posodijo, cunjice niso v najboljšem stanju, pričakujejo pa, da boš vrnil ne vem no - novo . Takih sploh ne vzamem - sem se pri ta prvi kolegici nasrala - tko da zdej so njene cunjice spakirane in čakajo, da gredo nazaj.
< Sporočilo je popravil nya -- 31.5.2008 17:36:37 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:41:08
|
|
|
|
*Mojca*
|
jooooj a veš kake borbe sem imela jaz glede tega. Imam 2 bratranca stara 8 in 11let. Dobila sem ogromno cunjic, ene ohranjene super, druge pa bolj tako. In potem so se začele borbe glede vozička. Da naj ne bom neumna in naj ne kupujem novega, a njihov star 11let, sploh se ga ne da spravit za v avto, da o kaki lupinici ne sanjam. Isto glede posteljice, da je ne rabim, da je zibka dovolj, pa glede ležalnika....jao bože In isto seveda glede cunjic. Oba sta bla januarska, se pravi da so tamale cunje večinoma plišasti pajacki, poletne pa so že prevelike. In borbe glede tega...da itak ga bom imela oblečenega v plišu itd...No, potem sem vzela vse (razen vozička) in sama doma lepo presortirala in dokupila kar se mi je zdelo. Tako da se strinjam da lih vsega pa revežu že ne moreš navlečt
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:44:19
|
|
|
|
mtinca1
|
Ojla bodoče mamice, se spet mal oglašam, da ne boste čist pozable name. Končno je vročina malo popustila, tako da se da dihat. Danes sem uradno začela 40 teden, pa nič ne kaže, da bi podnajemnik(-ca) hotela ven. Tudi počutim se precej enako kot prejšnje tedne. Zdaj pa bi že res rada da se ta "9-mes.-all inclusive" čim prej konča, tako da bom začela (glede na to, da sem v 4 nadstopju) malo gor in dol po štengah....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:46:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem uradno začela 40 teden, pa nič ne kaže, da bi podnajemnik(-ca) hotela ven. mtinca - a maš kakšen občutek, kaj bo - ker baje majo mamice na koncu čist zanesljiv občutek - maš ful lep avatar
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:49:18
|
|
|
|
*Mojca*
|
mtinca1 zdrži, več kot 2 tedna itak ne bo, ker potem sprožijo. Ja mene tudi zanima če imaš feeling kaj bo. Ker ena mi je rekla da je non stop mislila da bo , zadnja 2 tedna pa da bo in res je bila
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:49:18
|
|
|
|
Anonimen
|
pa glede ležalnika.... Jaz sem povedala, da hočem Peg Perego Melodia in da naj mi nihče ne kupuje drugega, ker vem, zakaj sem se za tega odločila: ker se lahko prevleka opere, ker ma trdo ročo za prenašanje, in nenazadnje, ker mi je všeč. Trmasta gor, dol, če sem za voziček dala samo 130€ še ne pomeni, da si ne morm privoščit pa kaj drugega iz srednjega cenovnega razreda
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:49:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo...da vas še jaz malo pozdravim da ne bote misle da sem še jaz šla v rim... nimam te sreče ... glede tetra planic,jst jih imam samo 10-očitno jih bom mogla še ene 20 dokupit ...flaške in dudu in pokrovčke in to imam že vse prekuhano,pa vidim da ko pridem domov bom morala še enkrat ...sem prehitra bila...pa vprašala bi nekaj-vem da preživljamo grozne dneve s temi oteklimi nogami...jst mam prav bunke na notranji strani gležnjev...zdej me pa zanima a mate ve tud kr plave noge k so otekle...na mestih kjer je bunka oz.oteklina????????jst mam mal plave boli pa ko da bi od udarca bolelo...a je to normalno????pa men niti čez noč otekline ne usahnejo ,so manj otekle zjutraj kot tekom dneva ampak še vedno so otekle... ginekolog mi je pa meča pogledal zadnjič v sredo ko sem bila in je rekel da noge sploh niso tko zlo kritične...obraza nimam natečenga,mam pa prste na rokah...sam zanimajo me tele kao modrice na nogah,če inate tud ve???šmirgl šmirgl prosim
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:50:48
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jaz bi ga tudi imela, pa sem že dobila rabljenega Malo sem ti fouš No, če si ga bom fejst želela, bom pa tega dala stran in ga privlekla ven samo ko pridejo na obisk
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:53:01
|
|
|
|
*Mojca*
|
taanikaa jaz nimam nič modric, samo prsti na nogah so čevapi. Oteklina pa čez noč popolnoma izgine. Je pa res da se mi pojavlja zadnjih par dni, prej nič. Meča pa ti je pretipal zaradi globoke venske tromboze, ampak pri temu so hude bolečine, tako da če ne boli potem ni panike. Modrice so lahko od popokanih malih žilic...
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:53:43
|
|
|
|
mtinca1
|
tud jaz sem dobila rabljena oblačilca in ena so tud že na meji za uporabo (so zgleda da dala skoz že več dojenčkov). Mogoče tista manj lepa niso slaba v primerih, ko dojenček npr. dosti bruha, pa je škoda uporabit čisto nova. Novih nisem kaj dosti kupovala, samo enih par stvari - unisex; moramo počakat, da vidimo al bo punčka al fantek. Pa še ni mi prav jasno, kaj bo najbolj primerno za oblačit v poletni vročini... tako da bom rajši z nakupi še počakala. tetra plenic sem imela najprej 20, pa sem jih pol za ziher kupila še 10.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:55:32
|
|
|
|
*Mojca*
|
mtinca1 a pol še nimaš občutka kaj bo?
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej me pa zanima a mate ve tud kr plave noge k so otekle...na mestih kjer je bunka oz.oteklina???????? Jaz nimam, pa boli me tu ne, sam take so - telečje, težke. Jaz bi ga tudi imela, pa sem že dobila rabljenega Malo sem ti fouš Men so tud enga rabljenega ponujali, pa sem zelo prijazno odvrnila, da se je teta ponudila, da ga kupi. V bistvu je tle en mal resnice - spraševala je, kaj še potrebujemo, pa sva povedala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče tista manj lepa niso slaba v primerih, ko dojenček npr. dosti bruha, pa je škoda uporabit čisto nova. Že, že, ampak pri meni so bla v vrečki tudi taka, malo strgana - ma taka kot da bi jih potegnil kravi iz riti - tega pa res ne nameravam svojmu oblačit - itak bo pa poletje, ne bo treba toliko cunjic.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 31.5.2008 17:59:43
|
|
|
|
*Mojca*
|
Meni so ga kr prinesli, me noben ni nič vprašal. No, pa saj ni tako slab. Čaki ga bom poslikala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?