|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
28.5.2008 10:07:05   
Dinki
Katy13 in Pomlad08, vso srečo na izpitih!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
28.5.2008 12:51:45   
perp
mi smo včeraj tudi otvorili sezono kratkih rokavčkov in spodaj je imela iz đinsa kiklco z miki miško, to je bila lušna user posted image , vsi smo se kar topili.  res je že vroče. me greve ven že ob 9ih. ampak to zato, ker ponoči ful spive in je mami zjutraj spočita. tudi mi smo dons spali najprej 6 ur, potem pa še 3,5. user posted image user posted image user posted image

evo jaz grem zdej na depilacijo, babi pa bo varuška za dobre pol urce. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
28.5.2008 12:57:40   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Punce, kaj je zdej to, da danes ni bilo dr. Housa??? A je bil zadnjič zadnji deluser posted image user posted image

sva ga midva tud čakala, pol pa vidma, da ga ni večuser posted image
očitno je bil prejšni torek zadji del

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
28.5.2008 13:04:55   
tina50

Katy13 in Pomlad08, želim vama srečo na izpitih, in da jih obe opravita

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
28.5.2008 13:18:57   
tina50
pa saj ni res tolk sem napisala, pol me pa zavrne!!
.... no pol še pa enkrat..... v skrajšani obliki!

za krst sva sedaj kupila, komaj, da smo našli nekaj takšnega, da bo še potem v uprabi in da je primerno za krst!

sem pa iskala eno jaknco za Lana za poleti ob večerih, pa je nikjer niso imeli, samo debelejšeuser posted image

midva hodiva na sprehod tam okrog 9 pa do 11, ker potem je pa res vroče!
a ve mažete maleke s kakšno kremo, s katero, če jih?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
28.5.2008 13:43:11   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Jaz še ne mažem, imam pa jo in sicer od Mustele faktor 50. Morala pa bom mazati sebe, ker se že pravi sezonski delavec... pa nos imam tudi že čisto rdeč. Sem pa kupila Juliji klobuček, ker včasih ne vidim takoj, da ji sonce na glavo sije. Pa tudi, če jo na kaki klopci v senci dojim je dobro, da ima klobuček, ker gre nekaj sonca tudi skozi...

Mi smo bili tudi danes zunaj od 9h pa do 11.30, pa je bilo že ornk vroče user posted image . Samo Julija se je šele ob 8h zbudila, valda je ne bom budila prej ali pa vstala že ob 5h, ko se šele  1. dojimo... Fajn bi bilo, če bi produžila do 7h, da bi pol z atijem vstajali user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
28.5.2008 14:06:58   
pomlad08
Midva sva pa danes prvič kar doma ostala (ko sva bila pripravljena za ven, je bilo že prevroče) in je bila to super ideja - že dvakrat je zaspal med dojenjem in sem ga preložila v posteljo in kar spi najprej! Tako da vidim, da sem morda preveč forsirala sprehode in izlete in da mu kar paše biti doma in počivat (upam, da se ne veselim prehitro)... Drugače je namreč vedno spal samo zunaj, doma še nikoli.

No se grem naprej učit, hvala za dobre želje ...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
28.5.2008 21:09:33   
Arabela
Dober večer!

Kar se tiče zaščitniih krem priti soncu je meni pediatrinja dejala da nič do 6meseca.. pač vedno jih je treba imeti v senic in pokrivala na glavicah.. mazati pa nič... ni vsaj pri Sergeju ne, ker ima malce bolj občutljivo kožo..

smo imeli pa danes posvetovalnico.. pri 3mesecih je težak 7500g in velik 63cm...user posted image user posted image user posted image --- smo malo nestandarndi ampak je vse ok.. pa tudi cepljen je že bil, nič ni jokal , vse minolo endva tri..

Čujem da me starejša kliče..

Lahjko noč

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
28.5.2008 21:10:38   
Arabela
Aja pa mi že ves teden samo v bodiju s kratkimi okrog hodimo.. danes pa spi z bodijem z dolgimirokavi in nogavičke..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
28.5.2008 21:57:22   
*medica*
tudi mi se kar potepamo mal okol..sam ne upam popoldne tam od enih naprej..ker je sonce ful ll močno..pol gremo bolj zgodaj zjutraj in proti večeru..oblečeno pa mamo bodi kratki rokav..pa take bombažne hlačke in to je to..sapat ga pa dajem samo v pižamico brez bodija ker mamo v stanovanju zj dokaj vroče..pa moj anis ne prenese sploh vročine ko njegov oči..mami pa uživa na sončku..
sem opazila da anis zadnje čase ful noče fajn zagrat joška ko ga priklapam..kr ko da nebi bil laćen..user posted image a vmes med obrokoma je kake tri štir ure..user posted image res mi je čudno ..pol ga mal okol prinesem..mu dam dudiko pol se lepo prištimam k njemu in nahitrco zamenjam dudiko za jošk..user posted image cele akrobacije mam z dojenjem..user posted image user posted image pa ko doji je ful začel z nogicam pa rokicam brcat..
aja pa še to ..sinoči sem ga preselila v njegovo sobico..sem misla da nebo celo noč spal ..ampak presenetu me je že s tem da sem ga samo položila v postelco dala dudiko pa pržala sem mu tisto mašino k poje..in je sam od sebe zaspal..mi ga ni bilo potrebe uspavatuser posted image user posted image ista zgodba dons..pridno spančka že dve urce

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
28.5.2008 22:16:29   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

dobro jutro drage mamice!

tudi jaz vas z velikim uzitkom prebiram, ampak se vsak prost trenutek (ni pa jih veliko) probam ucit, grem danes na en izpit in na naslednjega v petek. mi ful pridno rastemo, jutri imamo tehtanje in upam da smo ze tam okoli 6 kg.

lepo se imejte, ko bo konec izptnega obdobja pa upam, da bom uspela kaj več čvekati z vami.

uuuu, še ena! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa dobr10 user posted image  opravi, da boš potem klepetala z nami!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
28.5.2008 22:21:38   
Naša črtica koraka
Dinky, Zofy,
zelooo priporočam čebriček! Mi ga imamo od 14 dneva starosti dalje! Držanje pa sploh ne bo problem, že nekak pogruntaš user posted image .
Jaz držim anjo pod pazduho z obema rokama, pa tudi tako, kot se kopa dojenčka v banjici, ko je na vseh 4ih! Pri zadnji pozi je obrnjena bočno name ... z drugo rokko ji takrat zmijem glavico in malo po telesu umijem. Anja se mi že smeje, še preden jo dam v čebriček, je že pogruntala kako to gre user posted image !

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
28.5.2008 22:25:52   
Naša črtica koraka

pa saj ni res tolk sem napisala, pol me pa zavrne!!
.... no pol še pa enkrat..... v skrajšani obliki!

ja, poznano ... človek se namatra, potem pa leden tuš: ERROR, user posted image . Kot berete me je potem večkrat po malo user posted image , upam da s tem ne grenim komu RRuser posted image .

še ne. Bom pa s kremo dr. Houscha, ker je filter narejen na mineralni osnovi, ne pa na sintetični kot kakšne druge. Kupi se v lekarni. Nas lepo zaščiti. Smo sredi poletja jogurtove barve user posted image user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
28.5.2008 22:30:43   
Lona76
user posted image user posted image user posted image sem ful napisala pa me je ven vrgl. Da skrajšam.
Naša Taja ima že od ponedeljka kratke rokave in lahke hlače, no pa mi še samo za oblekico na naramnice.
Če nimam s Tajo zdravnikov jih imam s Tilnom. Učeraj si je moj dragi sin razbil glavo. Se je sklonil za žogo in z vso silo butnil v rob klopce. Moj dragi je bil seveda na fuzbalu. Dobro da je Taja na umetnem mleku zvečer, da sem jo pustila mamici, jaz pa s Tilnom na urgenco. Hvala bogu imajo otroci do sedmega leta starosti prednost in sva hitro opravila. Dobil je dva šiva dru se je pa k bi ga iz kože dajali. Sem mu obljubila viteze če bo pogumen (sedaj je to pri nas aktualno) in smo jih šli seveda danes kupit. Sem skor živčnga fasala k sem jih tok iskala. Baby center jih nima, Spar tut ne, pol smo mogl it v Mercator v Direndaja, tam smo jih pa dobili pa še to ne tiste ki si jih je želel, ampak sem ga prepričala v en drug komplet.
No mi smo sedajle brez elektrike. Kva delajo sam bog ve. Tko da grem v temo gledat. Se pa vsake tok časa lučke prižgejo, tko da imam pravi diskouser posted image .
Lepo se imejte!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
28.5.2008 22:33:14   
Lona76
Aja kreme. Jaz sem se učeri že namazal, ker sonce full žge. Matr pol mi je blo šele uroče. Sem švicala po obrazu k norc. Naša Taja namreč spi tam do devetih in preden se spraviva kam je tudi že ura ...
Tudi Tajo sem učeri namazala za vsak slučaj z Niveo 50+. Zdej pa res grem, k po moje mi bo baterija na računalniku hmal crknla.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
28.5.2008 22:35:05   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Midva sva pa danes prvič kar doma ostala (ko sva bila pripravljena za ven, je bilo že prevroče) in je bila to super ideja - že dvakrat je zaspal med dojenjem in sem ga preložila v posteljo in kar spi najprej! Tako da vidim, da sem morda preveč forsirala sprehode in izlete in da mu kar paše biti doma in počivat (upam, da se ne veselim prehitro)... Drugače je namreč vedno spal samo zunaj, doma še nikoli.

Tudi jaz sem to poazila. Tako da imava izmenično (če se da) dneve ko ostajava doma ali pa greva dopoldne ven. Popoldne okrog 14h user posted image user posted image  pa morava itak po tavečjega v vrtec ... potem smo pa zunaj do 18h - a že to je kriza zanjo, potem je pa preveč zaspana da bi spala. Danes je bila tako besna, da je bila čisto trda. Ubogica. Ko se je pomirila sem jo dal av njeno posteljico in je potemm počasi zaspala.

user posted image cele akrobacije mam z dojenjem..user posted image user posted image pa ko doji je ful začel z nogicam pa rokicam brcat..

meni je tudi opletala. Zdaj pa se doma dojiva leže.  Po rimljansko naša Maca papca user posted image .

Evo, to je to. Muffini so pa tudi že pečeni. Upam, da bojo užitni. Čene pa bojo ptički papcali (spetuser posted image ) user posted image .

Doooolgo, mirno noč vam želim!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.5.2008 6:37:12   
lucalu
Dobro jutro mamice! Kako smo kaj?
Da vas malo pozdravim... zdaj mi pa že res primanjkuje časa... Ob 9h ponavadi šibamo ven, da smo do 11h nazaj... in potem ob 15h, 16h spet ven. Res je  vroče. Oblačimo se mi v majčko brez rokavov in kratke hlačke.
Drugače je vse pod kontrolo... lepo napredujemo in krčki so skoraj preteklost - tu in tam nas zvečer še zgrabijo, to je pa tudi vse. user posted image
Naš Tai je drugače res pravi zakladek - non-stop se smeji, pogovarja in zelo malo joka. user posted image
Arabela čestitke za tako velikega korenjaka!!! user posted image user posted image user posted image
medica bravo za pogumnega Anisa, ki spančka v svoji sobici!!! user posted image user posted image user posted image
Lona76 tri pikapoke za Tilna, da ne bo bolelo!!! user posted image user posted image user posted image
Zdaj se pa moje detece počasi prebuja in moram šibat...
Pridne bodite in javljajte se!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.5.2008 8:42:13   
san
lona, upam da bo tilen hitro okuser posted image in da se rana hitro zaceli (mi smo tudi že kasirali 3 šive na glavi). a zdej ga imaš doma?

s kremo ga jaz še ne mažem, baje da jih ni fino do najmanj šestega meseca, še bolje pa do 1 leta, ker imajo preobčutljivo kožo. je pa res hauchka najboljša, ker je najbolj naravna. sam ko se z njo namažeš je en teden ne spraviš doluser posted image , pa ful se težko razmaže. drugače je ok tudi weledina. jst tem kremam nč ne zaupam, tko k soncu ne. sej ne vem kaj je slabše, krema s tisoč in eno kemikalijo al sonceuser posted image . no, jst sm tut pristaš zgornjih dveh krem. si pa res potem čisto bel kot jogurtuser posted image .

katy in pomlad... upam, da sta izpita uspešno opraviliuser posted image user posted image

arabela. čestitke za korenjakauser posted image

medica, tvoj anis je pa res pridkan dečekuser posted image

lucalu, user posted image za vedno manj krčev. upam, da jih kmalu ne bo čisto nič večuser posted image

nčk, jst zdej k je vroče kr mal kasnej hodm v vrtec po sinka, ker itak spijo do treh, pol grem pa okoli polčetrte, ko so že zunaj in ga sam na igrišču prevzamem in gremo potem naprej ven. sej zjutri pa itak šele okol poldevetih al pa devetih pride.

no, mi smo bili včeraj zunaj samo v bodiju, ker je drugače prevroče. zjutraj ima še tanke hlačke gor, ki pa mu jih pote, okoli polenajstih ali pa malo prej slečem. ponoči spi pa v tanki pižamici, ker se odkrije. danes je bila noč solidna, z enim hitrim hranjenjem. je pa danes spal drugo polovico noči pri meni. včeraj pa celo noč v svoji posteljci. no zdej še vedno dremucka, jst grem pa hitro mal pospravit.

aja, pa imeli smo na obisku prijatelja, ki je starejši dobre 3 mesece od našega urbana. kako sta bila luškana skupaj na postelji. sta se pogovarjalauser posted image

pridne bodite in lepo preživite današnji dan.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
29.5.2008 9:52:17   
Dinki
aja, pa imeli smo na obisku prijatelja, ki je starejši dobre 3 mesece od našega urbana. kako sta bila luškana skupaj na postelji. sta se pogovarjala

user posted image  user posted image
so res luštni teli naši zakladki s svojm besednim zakladom user posted image . Jaz tudi skor začnem jokat ko Tit začne čebljati, sploh na previjalni mizi ko gleda ene živalce, ali pa ko je pri volji pri meni v naročju.

No, tudi jaz čestitam Arabeli za uspešen pregled in lep napredek pri Sergeju user posted image . Arabela, tudi mi smo malce izven povprečja, a kaj češ tudi taki morajo biti user posted image .

Lona76....madonca.....naj se Tilnu čim hitreje zaceli glavica in naj bosta oba s Tajo zdrava kot ribici user posted image .

Tudi jaz ne mažem Tita še z nobeno kremo za sončenje. Sem tudi slišala, da še ni dobro....no, ni niti dobro da jih opeče sonce, tko da.....je treba paziti.

Medica....sej ne morem verjet....en veeelik user posted image user posted image user posted image  za vašega Anisa, da že sam spi v svoji sobici. Upam, da z dojenjem uredita. Tudi moj mali je že začel brcati na veliko, ma tko močne nogice, da joj, samo ne med dejenjem, je prevelik jedo....takrat samo pupa in je ko bubica user posted image .

NČK....včeraj sva z mojim prvič kopala Tita v čebričku. Kolk sva se mu nasmejala, je bil tak cuker. Moj otrok res blazno obožuje vodo. Še nikoli niti glasu ne v banjici, ne pod pipo in sedaj niti v čebričku user posted image . Bom dala ob priliki kako slikico gor, sem takoj šibala po aparat ker je bil tak cuker. NČK, sem te želela vprašati še glede avta če si ga potem kupila? Tudi jaz se zdaj nagibam k temu, da bi vzela nekaj novejšega (ne novega) in s klimo. Sva dala včeraj za foro oglas od mojega avta in je danes že prodan user posted image ....kdo bi si mislil, da tako hitro.....

No, zdej me pa "kliče" moj mišek....

< Sporočilo je popravil Dinki -- 29.5.2008 10:01:20 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
29.5.2008 10:04:48   
pomlad08
dobro jutro!
na izpitu je blo še kar, no ja, lahko bi bilo tudi boljše, pa sej bojo še novi roki user posted image

midva se greva danes tehtat - mava ob 12h, res super ura za ven it user posted image  No bova že.

drgač se mamo pa super, ponoč sicer parkrat jemo, ampak nazaj zaspimo ... brcanje in ostale težave med hranjenjem so pa po moje povezane s tem, da je začel naše mladičke že vse ful zanimat in med dojenjem preveč gledajo okol, poslušajo... midva se zdej večinoma kar v leže na postelji dojiva, da je mir. pa še mami mal počiva zraven user posted image

lep dan

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
29.5.2008 11:51:33   
*medica*
hvala za čestuitke mojega anisa..ja doenje pa sva uskladila tako da ga kr v nujegovi sobi podojim na gugalniku..pa moram ga pohvalit celo bolje spi odkar je v svoji sobi..zasal mi je ob 8 do 4 pol spet do 8..user posted image user posted image user posted image user posted image joške sem pa seveda imela take da sem misla da mi bodo počke..

ona upam da se šivi hit zaceljo..user posted image user posted image

nčk se lahko oglasim na maffine..user posted image

sorry zarad napak mam anis v rokah..user posted image zj pa šibam

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
29.5.2008 12:50:44   
Katy13

Katiandi: Jaka 
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

san: Urban
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200g, 57,5 cm
2. mesec: 6000g, 61,5 cm

Arabela: Sergej
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm

jagoga: Tomaž
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

Vilma: Julija
Ob rojstvu: 3010g, 50cm
1,5. mesec: 4615g, 54 cm

Naša črtica koraka: Anja
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
5tednov: 4015g, 54,5cm

Tina: Lan
Ob rujstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm 

Dinki: Tit
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm

lucalu: Tai
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm

Ribica85 : Kristjan
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1 mesec: 5000g, 59cm
2 mesec: 6100g, 62cm

medica: anis
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

gaya24: Maj
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm

perp: Neja
ob rojstvu: 3820g, 54cm
1.mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm

Katy13: Taja
Ob rojstvu: 3680 g, 51,5 cm
19 dni: 4070 g, 55 cm

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
29.5.2008 12:52:07   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: san

margetka in katy lepo vaju je slišat!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
29.5.2008 12:53:28   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Katy13 in Pomlad08, vso srečo na izpitih!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, hvala.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
29.5.2008 12:53:57   
Katy13

Katy13 in Pomlad08, želim vama srečo na izpitih, in da jih obe opravita

Tina50 - hvala tudi tebi.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......