Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 14:46:56
|
|
|
|
snake
|
In tvoja znanka naj bi jih imela do konca nosečnosti poznam punco ki je tudi imela M celo nosečnost, pa je rodila zdravo lepo punčko!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 14:48:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 14:49:41
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: snake In tvoja znanka naj bi jih imela do konca nosečnosti poznam punco ki je tudi imela M celo nosečnost, pa je rodila zdravo lepo punčko!!! Dej... upam, da me drkaš v glavo s tem odgovorom. smajli/ki/drka
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 14:51:06
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: snake In tvoja znanka naj bi jih imela do konca nosečnosti poznam punco ki je tudi imela M celo nosečnost, pa je rodila zdravo lepo punčko!!! Dej... upam, da me drkaš v glavo s tem odgovorom. smajli/ki/drka Drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, drk, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 14:52:14
|
|
|
|
srki
|
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 14:53:15
|
|
|
|
tanikaa
|
Prosim RR team, da temo prestavi na spolnost.
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 14:53:35
|
|
|
|
mojamura
|
hehehehehe
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 14:58:24
|
|
|
|
srki
|
RR team je na počitnicah.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 15:19:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 15:21:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh...
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 15:29:18
|
|
|
|
snake
|
lukrecija, te ne drkam, pač ženska jo je imela, ne vem zakaj bi milagala, nisem ji šla gledat v vložek, sem ji pač verjela!!!!in ji verjamem...........si pa res zoprna
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 16:23:59
|
|
|
|
Rubin.
|
Drgač je pa izredno moteče vsak dan brat 10 tem a sem noseča? Zakaj pa jih bereš?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2008 19:48:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 21:00:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Eh... Kva pa ti zehaš? Še ni seksala v življenju, pa jije potem taka tema BV.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 21:00:58
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: aluš aluš Objave: 409 Član od: 28.6.2007 Status: prisoten aluš... lažeš, a 5 let, pa to drugač pa se spomnim kako je bilo pri taprvi... zajebano Ja, pod tem imenom sem v službi registrirana res šele od 28.6.07. Par let sem samo brala, pa nič pisala (doma, sem imela ta počasen internet na impulze). Ampak se še dobro spomnim tistega roza foruma. Pa a kdo ve kle je Splišni. Jo pogrešam zadnje čase, pa se mi je že pred leti "vsedla" - mi je bila dobra s svojimi odgovori in komentarji. Ah, saj lahko povem, saj vsi vedo, skoraj vsi, no: Splišni je zdaj Mišni. Jaz pa nisem vedla... Se vid, da sem malo za luno zadnje čase.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 21:57:13
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Drgač je pa izredno moteče vsak dan brat 10 tem a sem noseča? Zamuja 10min, sem noseča? A si lahko noseč pa maš vseen M? A je možno da test laže? A sem noseča če me joške bolijo? itd. Vsak dan je vsaj eno od teh vprašanj! Iskalnik! Oz. sploh ga ne rabiš, sam par vrstic nižje pogledaš pa je isto vprašanje! In zato jaz na ta forum več ne hodim tolk k prej. Enako. ]IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Zdej pa ne vem, a smo res me tako nesramne, Ja ste Ste!
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 22:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je pikče smotane, vidim da je vse po starem, lav ju ol. Ve "nove" pa nehajte jamrat pa stisnite kakšno pametno in udarno, pa bo vse ok. Samo mene si poglejte, čez noč postala zvezda............................. in pol
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 22:10:51
|
|
|
|
kofetek2010
|
men se ploska, dajmo mal ploskat
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 29.5.2008 22:26:59
|
|
|
|
Naja30
|
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 6:38:56
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Samo mene si poglejte, čez noč postala zvezda............................. in pol Ampak to pa res. Dolgo je bila nivess pač nivess, potem pa kar naenkrat nivess .
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 9:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima, zakaj ste nekatere uporabnice spremenile nicke? Glede na to, da ne spadam med stare uporabnice, me še zmer tole zanima.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 9:46:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Mene pa zanima, zakaj ste nekatere uporabnice spremenile nicke? Glede na to, da ne spadam med stare uporabnice, me še zmer tole zanima. Se mi ne da razlagat, sem bila pa včsih al bina, če te ravno zanima.
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 9:52:22
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Se mi ne da razlagat, sem bila pa včsih al bina, če te ravno zanima. ooooooooooo to si ti ....jaz sem pa že pošteno al bino pogrešala ....SJEBUS
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 9:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mene pa zanima, zakaj ste nekatere uporabnice spremenile nicke? Glede na to, da ne spadam med stare uporabnice, me še zmer tole zanima. Se mi ne da razlagat, sem bila pa včsih al bina, če te ravno zanima. Saj vem in po moje vedo tudi vse tiste, ki so kdajkoli slišale za al bino. Tko da, če ste se mislile skriti za novimi nicki, vam nekako ni uspelo - ali pač?
|
|
|
|
RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja 30.5.2008 10:01:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: nya Mene pa zanima, zakaj ste nekatere uporabnice spremenile nicke? Glede na to, da ne spadam med stare uporabnice, me še zmer tole zanima. Se mi ne da razlagat, sem bila pa včsih al bina, če te ravno zanima. Saj vem in po moje vedo tudi vse tiste, ki so kdajkoli slišale za al bino. Tko da, če ste se mislile skriti za novimi nicki, vam nekako ni uspelo - ali pač? Ja, je uspelo, za zunanje opazovalce, pred forumovkami se pa nikoli nisem skrivala. Toliko.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?