arneja
|
Sapi, vaju špikice še vedno nič ne zafrkavajo ? Gigica, sem kar sama vso kavo popila, ker te toliko časa ni bilo . Ma, nič me ne špika spodaj . Tebe je kmalu po transferju? Dajamaja, se je tebi tudi full sanjalo? Meni danes, da smo bili na ladji, pa da nas je voda zalivala . Bo verjetno res vse skupaj posledica strahu. Saj sem pozitivna, samo vsake toliko časa me pa vseeno prešine tisti, kaj pa če . Svoje Lučke pa ne dam, upam, da tudi ona mene ne . Zvezdica, si šla BHCG prečekirat? Četudi nisi, jaz verjamem, da se pikici pridno razvijata v tebi . Dejzi, povej, kdaj zvečer na pir prideš, da pridem še jaz . Jao, zdaj me je pa nekaj spodaj začelo šraufati - da ne bom že tako kmalu dobila ? Mami, upam, da vseeno ne gre za , da so tudi pri tebi le tečni izcedki. Držim pesti . Zakaj pa zadnji postopek? Dajamaja, tudi jaz niti približno takole mogočne ne izgledam . Evo, sem še enkrat probala, še kar bolijo . Gigi, če so vetrovi zanesljiv znak nosečnosti, bom šla pa danes vsaj 10 kg fižola nabavit . Da bom živela v upanju, da sem . V ponedeljek boš pa že vedela ali nosiš eno pikico ali dve . Pa Abra tudi .