|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
30.5.2008 9:54:00   
she29
Je pa s to mehiko tako, da ko enkrat začneš gledat je konec veselja ker rataš odvisen.

se pravi nekaj podobnega kot RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
30.5.2008 9:54:12   
D.anna 76
Kaja - čestitke za korenjaka Žigo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tina - čestitke za hčerko Anjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj je pa že čas da se pri meni začne kaj dogajat, pa tudi to jutro nič ne kaže da bi danes kej blo. Mi je pa mami ravnokar rekla, da to še nič ne pomeni, da se v pol ure lahko vse spremeni.

Lepo, da se je vreme malce ohladilo, pa tudi kak dež bi lahko malce ohladil ozračje. Se nebi nič pritoževala, čeprav dežja načeloma ne maram ampak bi se kar prilegel, sploh če mislim it kmal rodit ne želim vročine.

Meni se danes tudi nič ne da. Bom šla pa na tržnico v BTC po češne sigurno da se jih pred porodom do sitega najem.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
30.5.2008 9:54:33   
Anonimen
Jaz imam pa v glavi, da ne smeš takrat ne vem koliko hoditi ampak takoj ležat in v P

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
30.5.2008 9:55:06   
Anonimen
Pol ohladi, posuj s sladkorjem v prahu in se ga najej do sitega

Hvala alea - bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3754
30.5.2008 9:55:36   
*Mojca*
she29 ja ja tako nekako user posted image

ok, pol če mi oteče voda klicat rešilca. Ampak pol me pelje v Lj, jaz bi šla pa rodit v Postojno. Kaj pa zdaj? Oz.takrat?

d.anna ja ti si tudi ena izmed kandidatk za bit naslednja user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 30.5.2008 9:56:07 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
30.5.2008 9:55:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

bi šla malo v trgovino,pa mam kar nek strah,da mi bo šla voda sred trgovine
pa me zanima,če ti gre voda npr.10 min.peš od doma,a moraš takoj poklicat rešilca in ga tam počakat al lahko še grem peš nazaj domov ta čas,da pride rešilc???
upam,da ni preveč glupo vprašanje,pač s takimi se sedaj ubadam

nam so v MŠ rekli, da če ti gre voda,se moraš ulešt na bok poklicat rešilca in nič hodit. pa saj ti ne bo šla voda v trgoviniuser posted image  zakaj imaš tak občutek? če pa ti slučajno gre, se tam rukni na en trgovinski pult in reči da ti pokličejo rešilcauser posted image .

tako nekak imam jaz v glavi

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3756
30.5.2008 9:56:11   
alea01
Če ti odteče voda, to še ne pomeni da moraš strogo mirovat. Ti sam poskrbi za čimprejšnji odhod v P. Po odteku vode lahko rodiš v 48urah. Tko, da ni panike in tudi v P se lahko giblješ, razen če ti osebje reče drugače

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
30.5.2008 9:56:56   
*Mojca*
a pol imate vse napotnice za rešilca?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
30.5.2008 9:57:23   
polly80
če pa ti slučajno gre, se tam rukni na en trgovinski pult in reči da ti pokličejo rešilca .
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa saj ne rečem,da mi bo šla,pač razmišljam,kaj bi naredila,če bi mi slučajno šla..pač časa mam na pretek,da razmišljam razno razne reči..user posted image

očitno pa ima vsaka drugačno mnenje o tem,tako da sem spet na istemuser posted image user posted image user posted image

alea,fajn recept..a to daš višnje iz kompota???
pa kaj pomeni skodlasto položi?user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
30.5.2008 9:57:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

ok, pol če mi oteče voda klicat rešilca. Ampak pol me pelje v Lj, jaz bi šla pa rodit v Postojno. Kaj pa zdaj? Oz.takrat?

Mojca, saj če je tvoj doma te lahko tud on odpelje

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3760
30.5.2008 9:57:50   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Narastek iz palačink in višenj

recept, čist po domačeuser posted image

Speci palačinke- recimo okoli 12. Ohlajene premaži z marelično marmelado, obloži z višnjami ali češnjami in jih zvij. Palačinke prereži napol in jih skodlasto položi v ponev- ali pa ne.
Približno 5dl mleka zmešaj z jajci(2) in rumenjaki(2), sladkorjem v prahu-po okusu, vanili sladkorjem ter prelij po palačinkah.
Peci 50-60minut na 190C. Pol ohladi, posuj s sladkorjem v prahu in se ga najej do sitegauser posted image user posted image user posted image

Odličen recept za sladkorno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
30.5.2008 9:58:07   
she29
ninny nam so pa na MŠ rekli da tudi če ti oteče voda ni zdej neka taka panika da bi mogu ležat. Pač je znak da se lepo odpraviš v P in to je to

Jaz imam pa v glavi, da ne smeš takrat ne vem koliko hoditi ampak takoj ležat in v P

načelno naj ne bi hodil, ker lahko pride do komplikacij.pač rečejo ne hodit, da se zavarujejo.nikjer pa ne piše, da če boš hodil, da bo res kaj narobe.lahko da bo lahko pa da čisto nič.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
30.5.2008 9:59:07   
Anonimen

jaz je nisem nič dobila

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3763
30.5.2008 9:59:20   
*Mojca*
ja ja vem da me lahko pelje in upam da me bo, ker v LJ poznam ful reševalcev in bi mi bilo nerodno se dret tam pred njimi user posted image

torej še enkrat vprašam: imate napotnico za rešilca? Šmirgl šmirgl prosim user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3764
30.5.2008 10:00:15   
alea01
jaz dam višnje iz kompota. Skodlasto- palačinko prereži na pol in jo tesno zlagaj eno zraven druge tako, da so bolj poševne in prerez gleda navzgor
Eh, navadno jih zloži eno zraven druge pa jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3765
30.5.2008 10:01:45   
she29
mojca šmirgl: jaz jo imam

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
30.5.2008 10:01:51   
Anonimen
torej še enkrat vprašam: imate napotnico za rešilca? Šmirgl šmirgl prosim

sem ti odgovorilauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
30.5.2008 10:02:24   
D.anna 76

Mojca - ko bo panika ti bo najverjetneje vseeno kje rodiš, samo da bo brez zapletov.

Ja, ja,  jaz sem tudi kandidatka, sam moj mali noče in noče sprejet moje prošnje da ga izstrelim v ta svet. Naverjetneje se mu zdi prevoroče, morada sedaj ko se mlace ohlaja pa bo kej.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
30.5.2008 10:02:36   
alea01
jaz sem prosila za napotnico in mi je sestra pol le dala in povdarila, da itak noben ne pride z rešilcem. Pa kaj jo brigauser posted image . Si sam doma in ti res odteče voda in preden moj paničen mož pride iz LJ, jaz že cartam pužouser posted image . No, razen če mož najame helikopteruser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
30.5.2008 10:03:03   
polly80
glede  tega,če ti odteče voda,sem pač jaz čula tako,da so ene že ful odprte lahko in da naj ne bi kaj migal takrat..ampak ne vem,kako je točno s tem,zato sem še vprašala..user posted image

mojca,jaz imam obe napotnici,torej tudi za rešilca..user posted image

dežuje več ne in grem v trgovino..user posted image   če me ne bo nazaj,je šla voda in ležim na kakem pultuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
30.5.2008 10:04:06   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

jaz je nisem nič dobila

jaz jo imam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
30.5.2008 10:04:15   
Anonimen
Ja, ja, jaz sem tudi kandidatka, sam moj mali noče in noče sprejet moje prošnje da ga izstrelim v ta svet. Naverjetneje se mu zdi prevoroče, morada sedaj ko se mlace ohlaja pa bo kej.

najbolj pomaga user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3772
30.5.2008 10:04:22   
she29
Ja, ja, jaz sem tudi kandidatka, sam moj mali noče in noče sprejet moje prošnje da ga izstrelim v ta svet. Naverjetneje se mu zdi prevoroče, morada sedaj ko se mlace ohlaja pa bo kej.

d.anna zdaj boš rodila ko bodo nevihte. in ne samo ti, vse me potencialne kandidatkeuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
30.5.2008 10:06:13   
polly80
Mi je pa mami ravnokar rekla, da to še nič ne pomeni, da se v pol ure lahko vse spremeni.

d.anna,srčno upam,da je res tako,ker drugače bo še kakih 14 dni noteruser posted image user posted image user posted image

ok

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
30.5.2008 10:06:41   
she29
jaz sem prosila za napotnico in mi je sestra pol le dala in povdarila, da itak noben ne pride z rešilcem. Pa kaj jo briga user posted image .

user posted image user posted image user posted image  alea dobro si to napisalauser posted image .
moji prijateljici je npr šla voda in je mogla poklicat rešilca, tko da nikol ne veš...

Si sam doma in ti res odteče voda in preden moj paničen mož pride iz LJ, jaz že cartam pužouser posted image . No, razen če mož najame helikopteruser posted image user posted image

u blagor se tebi ko boš tko hitro rodilauser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?