|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
30.5.2008 9:23:44   
lonapo
Kaja in Tina iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

pri meni se nič še ne dogaja, danes letimo na morje, se javim še kasneje!

Lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
30.5.2008 9:26:49   
she29
annna user posted image user posted image user posted image če greš slučajno rodit.

od mojga je najbolš kolega očka v ned.postal pa ni šel...ga tud pustila nebi...kr mam obdobja ko me kr neki špika,pa ni šanc...ja upam da te bo minilo šraufanje...

Moj nikoli nikamor ne gre, ker se mu zdi brezvezeuser posted image

jaz pa mojega pustim da gre kamor hoče. Ve, da mora bit non stop dosegljiv in da ne sme pit. To pa mislim da je dovolj.

moj je tudi zapečkar, a zdaj tik pred mojim porodom bi pa on okol rajžaluser posted image  Še prejšnji teden bi ga pustila, zdaj pa že čutim spremembe in bi rada da je z mano. on pa mi pravi da saj še ne bom rodila in da bi šel čez vikend k strašem, ki živijo 150km stran pa še zraven me spravljauser posted image .meni ni za it.njega pa po eni strani nočem doma zadrževat, ker lahko da res nič ne bo, a po drugi strani bi ga imela rada ob sebi.joj sem tko žalostnauser posted image user posted image user posted image .on mi pa pravi da saj ne bom rodila v 5 min in da če bi se karkoli začelo naj ga takoj pokličem in je v 1 uri doma.ne vemuser posted image  Sem malo sitna danes kaj?user posted image   Zadnje čase ne vem kaj mi je, da sem tolk občutljivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
30.5.2008 9:29:38   
*Mojca*
she29 nisi edina ki je sitna danes, jaz sem tudi user posted image

Pa ful mi je slabo...ker neki mi gre na bruhanje user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
30.5.2008 9:33:03   
polly80
joj joj,niste pridne danes!!!!dež gre,čeprav niste pridne čveke!!!sem prebrala vse,ve pa komaj par postov napisala..bo treba bolj živo,ker mormo prit do 5.dela,da lahk grem jaz pol rodit!!!user posted image user posted image user posted image

annnna-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image
in marty5-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

navijamo za vaju!!!!!!

she-te razumemuser posted image user posted image user posted image ,samo nič ne user posted image ..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
30.5.2008 9:34:24   
she29
Mojca to bo od vremena kajne?user posted image  Pa je že kazalo nekaj na dež, zdaj pa spet sonceuser posted image  Mi je prav hecno, ko drugače sploh ne maram dežja, zdaj pa si ga takooo želimuser posted image .
Meni je blo pa včeraj ful slabo in mi je tudi na bruhanje hodilo, samo se je pol umirilo. Se ne moremo zdaj v 9.mesecu tako hitro prilagodit na tak temperaturni šok ane? Ali je tebi morda slabo od kake banjice sladoleda?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
30.5.2008 9:37:30   
*Mojca*
ne ne, ker ga še nisem napadla...zdaj so mi spet zatekle noge. Od kar ne delam imam en kup nosečniških težav, prej pa nič... user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
30.5.2008 9:39:57   
she29
zdaj so mi spet zatekle noge. Od kar ne delam imam en kup nosečniških težav, prej pa nič...

ja pa proti koncu greš, pa vročina..ni nič čudnega.saj bouser posted image .pejt jih mal v luft vršt.al pa rajš ne, ker potem ne bo nobene tu gor za klepetatuser posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
30.5.2008 9:41:15   
Anonimen
Od kar ne delam imam en kup nosečniških težav, prej pa nič...

Enakouser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3733
30.5.2008 9:42:35   
*Mojca*
evo, jih mam v luftu in računalnik zraven user posted image

midva greva danes še na bled na en kongres...jooooj pa tako se mi ne da user posted image ampak raje danes kot jutri.

Prej sem delala eno statistiko pa mi spet ne pride prav user posted image user posted image user posted image

Ne ne, danes ni moj dan. Ampak moram nehat jamrat a ne? user posted image user posted image

Je kaj zanimivega po tv ob taki butasti uri?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
30.5.2008 9:43:43   
Anonimen
O, Mojca ne govori- včeraj sem imela take noge da sem jih kar gledala in gledala kakor da ne bi bile mojeuser posted image - potem sem pa šla mal ležat pa noge v luft pa je bilo boljš. Danes pa je spet podobno stanjeuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3735
30.5.2008 9:44:08   
alea01
meni je tolk slaaaaaaabo. Kar na bruhanje me siliuser posted image . No, danes je verjetno dan za jamratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
30.5.2008 9:44:51   
Anonimen
Je kaj zanimivega po tv ob taki butasti uri?

sama mehika, če te zanimauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
30.5.2008 9:45:11   
*Mojca*
mogoče je pa to od negibanja al kaj...včeraj ko sem šla na moj super duper pohod tudi nisem mela nič otečenih. Danes pa cel dan že sedim in evo ga hudiča user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
30.5.2008 9:45:46   
she29
evo, jih mam v luftu in računalnik zraven user posted image

user posted image user posted image user posted image

po tv ne vem če je kajuser posted image  ampak po moje boljš da tu klepetašuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
30.5.2008 9:46:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Bom naredila narastek iz palačink in višenj

Recept prosimuser posted image

Še enkrat plosim, plosim, plosim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
30.5.2008 9:46:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

mogoče je pa to od negibanja al kaj...včeraj ko sem šla na moj super duper pohod tudi nisem mela nič otečenih. Danes pa cel dan že sedim in evo ga hudiča user posted image

kaj pa vem, jaz se tolažim,da je to tud mal od vročine

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
30.5.2008 9:46:48   
she29
No, danes je verjetno dan za jamrat

alea welcome to the clubuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
30.5.2008 9:49:08   
polly80
jaz sem si pa zdaj naredila en kalcij,pa bo!user posted image

bi šla malo v trgovino,pa mam kar nek strah,da mi bo šla voda sred trgovineuser posted image user posted image
pa me zanima,če ti gre voda npr.10 min.peš od doma,a moraš takoj poklicat rešilca in ga tam počakat al lahko še grem peš nazaj domov ta čas,da pride rešilc???user posted image user posted image user posted image
upam,da ni preveč glupo vprašanje,pač s takimi se sedaj ubadamuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
30.5.2008 9:50:00   
*Mojca*
pa sej danes sploh ni vroče, v lj je 19 stopinj pa tko lepo pihlja.
Vidim da  ni res nič pametnga po tv. Je pa s to mehiko tako, da ko enkrat začneš gledat je konec veselja ker rataš odvisen. Zato niti ne začnem user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
30.5.2008 9:50:57   
Anonimen
Če ti voda odteče, bi morala takoj ležat in poklicat rešilca al pa da te kdo pelje v Puser posted image Nič hodit, sploh pa ne 10  minut

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3745
30.5.2008 9:51:18   
alea01
Narastek iz palačink in višenj

recept, čist po domačeuser posted image

Speci palačinke- recimo okoli 12. Ohlajene premaži z marelično marmelado, obloži z višnjami ali češnjami in jih zvij. Palačinke prereži napol in jih skodlasto položi v ponev- ali pa ne.
Približno 5dl mleka zmešaj z jajci(2) in rumenjaki(2), sladkorjem v prahu-po okusu, vanili sladkorjem ter prelij po palačinkah.
Peci 50-60minut na 190C. Pol ohladi, posuj s sladkorjem v prahu in se ga najej do sitegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
30.5.2008 9:51:41   
*Mojca*
polly po mojem greš lahko domov če imaš 10 minut do doma. Moji mami je otekla voda 50km stran od P, pa je šla lepo u izi in je bilo vse ok.

A vi imate tudi napotnico za rešilca? Ker meni je dala samo za P

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
30.5.2008 9:52:07   
Anonimen
alea sliši se dobrouser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3748
30.5.2008 9:52:36   
she29
bi šla malo v trgovino,pa mam kar nek strah,da mi bo šla voda sred trgovine
pa me zanima,če ti gre voda npr.10 min.peš od doma,a moraš takoj poklicat rešilca in ga tam počakat al lahko še grem peš nazaj domov ta čas,da pride rešilc???
upam,da ni preveč glupo vprašanje,pač s takimi se sedaj ubadam

nam so v MŠ rekli, da če ti gre voda,se moraš ulešt na bok poklicat rešilca in nič hodit. pa saj ti ne bo šla voda v trgoviniuser posted image  zakaj imaš tak občutek? če pa ti slučajno gre, se tam rukni na en trgovinski pult in reči da ti pokličejo rešilcauser posted image .

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
30.5.2008 9:53:01   
*Mojca*
ninny nam so pa na MŠ rekli da tudi če ti oteče voda ni zdej neka taka panika da bi mogu ležat. Pač je znak da se lepo odpraviš v P in to je to user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?