|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
30.5.2008 8:06:46   
SANEK1
Ulla, hepi brzdejuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
30.5.2008 8:07:49   
bačko
Ona sploh ne bi prodala stanovanja, ker bi imela podnajemnike notri.Saj me je klicala nazaj in se mi opravičila, ker je to dejala in da bo vse tako kot smo se prej zmenili.Hvala bogu!user posted image Jo je njen prijatelj malo nadru.Tudi jaz bi rada čim prej prodala stanovanje tako kot ona.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
30.5.2008 8:09:24   
bačko
Ajvy nisem ti prej odgovorila.Opečena sem na nogi malo pod gležnjem.Opekla sem se ko sem bila stara 6 let.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
30.5.2008 8:40:05   
angel_rebelde
Ulla, vse najboljšeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Lepo praznuj! user posted image

Bačko, še dobro, da se je porihtalo, da bo tako, kot ste se zmenili user posted image user posted image user posted image

Danes bo pa en kup letanja po trgovinah, treba v nabavo po kakšno lepo oblekico, pa po darilo za mladoporočenca. Punce, če mogoče katera od vas ve, kje se dobijo ( v cvetličarnah ) rože, kjer je namesto rožic denar? Saj nevem user posted image user posted image user posted image
Mi je pa zanimivo, kako so mi vsi govorili, da bo Patrick na poroki že hodil, in eto ga, pa res user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
30.5.2008 9:41:33   
arijana..
Živijo!
Najprej vse najboljše vsem, ki v teh dneh praznujete.

A je sploh katera zadovoljna s svojim delodajalcem? Jaz imam svoje delo rada, kar pa se nadrejenih tiče pa raje ne bi izgubljala besed. Upam, da se stvari po novem letu obrnejo na bolje.

Zvesta in ostale, ki razmišljate o skrajšanem delavniku, jaz bom delala vsaj na začetku 4 ure, delodajalec ti je po zakonu to dolžan omogočiti, lahko pa nastane problem z urnikom dela ( tu ti lahko zagreni).

Drugače se mi pa zdi, da je zdaj eno tako čudno obdobje, ko gre vse narobe, same bolezni... Vsaj pri nas je tako.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
30.5.2008 9:57:24   
kapica
Pa res so same neke slabe novice te dni na programu.

Zato pa imam jaz sedaj pred sabo skledo jagod z cokoladnimi mrvicami in ce zeli katera, si lahko postreze, da vam posladka danuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
30.5.2008 11:40:17   
baja*

Ulla vse najboljše!user posted image user posted image  

Mi smo bli pa prej v Pikapolonici, smo si ogledovali vozičke marele in sem začela trgovki jamrat kak šteka naš voziček pa ga je sprobala in rekla, da to pa tak že ne more bit. Poklicala je serviserja, ki bo prišel v sredo ali četrtek in zamenjal kolice, mogoče bo celo šlo pod reklamacijouser posted image  tak da verjetno sploh ne bomo nabavli marele, če se bo to dalo porihtat.

mene pa ful neka alergija matrauser posted image  očitno na cvetni prah, ker me vsako pomlad zgrabi... skoz me oči srbijo, pa nekje v grlu me žgečka pa miljonkrat kihnem... za znoret

jutri je v našem vrtcu dan odprtih vrat, tak da gremo malo pogledatuser posted image  pri nas naj bi blo dovolj placa, tak da me ne skrbi preveč... Mi je pa zelo hudo za vse vas, ki ste dobile zavrnjeno.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
30.5.2008 12:38:49   
Češnca
Sem spisala cel roman, vse lepo pokomentirala po dolgem cajtu in me je seveda vn zabrisalo. user posted image  pa ta internet!

Zdej se mi pa ne da več. V glavnem vsem želim, da se stvari poštimajo, kot se morajo!!!

ulla vse najlepše za rojstni dan!
user posted image

Pa še slikica našega smrkavčka, kako me je pričakal za dobro jutro - z usti do ušes! user posted image
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
30.5.2008 13:01:36   
bačko
Češnca lepo te je pričakal!user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
30.5.2008 16:07:35   
madejka
A veste da smo na drugi stani???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
30.5.2008 16:37:23   
julij
Nismo več!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
30.5.2008 16:45:11   
madejka
Pa menda res neuser posted image

Ulla vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa fajn službo ti želimuser posted image user posted image

Naš mali je dans pridelal prvo poškodbo... presekal si je zgornjo ustnicouser posted image Je kar iz ljubega mira s sedečega položaja telebnil na ustauser posted image Sem mu hitro hladila z obkladkom pa se ne pozna tolko...samo bolj afro look mauser posted image
Je pa dans prvič jedel palačinke s skuto in smetano in se je basal ko vlkiuser posted image Glede na to, da nima nobene reakcije, bomo začeli tudi z navadnim mlekom! Ke finouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
30.5.2008 16:46:41   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pa res so same neke slabe novice te dni na programu.

Zato pa imam jaz sedaj pred sabo skledo jagod z cokoladnimi mrvicami in ce zeli katera, si lahko postreze, da vam posladka danuser posted image .

Tako se dela!user posted image user posted image user posted image Jaz bi tuduser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
30.5.2008 16:50:44   
madejka
A_R uživajte na poroki!user posted image Mi2 sva dobila za poroko dinarčke zvite, ovite z žico in zataknjenimi v ciklamo.

Baja vzami kaj proti alergiji. Moj brat ma tud full močno alergijo zdaj. Baje trave cvetijouser posted image

Češnca a Anžeju lasje ne stojijo več pokonci???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
30.5.2008 18:13:57   
kapica
Madejka fino, na palacinke sem tud jaz ze pomislila, mogoce za vikend poskusim datuser posted image .
Cesnca, pa res lepa slikica, da tako nogice skoz dbi. Dino se tega se ni spomniluser posted image .
Baja, zgleda da je pogosta alergija na cvetni prah, jo ima tud moj brat, pa ce se prav spomnim, ni kdaj cesa jemal, ker nic kaj ni pomagalo.
Madejka, zdaj si pa zal prepozna, jagode sem namrec 5 min. po ponudbi pojedlauser posted image . Ja, pa na drugi strani smo, ce pa nic ne cvekateuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
30.5.2008 19:48:25   
SANEK1
Ja, valda da se nič ne čveka, če pa so vse Julijke, razene mene in očitno tebe Kapicauser posted image , na Cityu.
Jaz bi tudi....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
30.5.2008 20:29:34   
siskamiska
Ćer!

Ulla vse najboljše, pa da bi čim prej dobila boljšo službico.user posted image
Baja jst mam tud kr pošteno lergijo na cvetni prah, v lekarni lahko brez recepta kupiš tablete, ene so flonidan S, so pa zdej tud neke nove in so baje ful uredu.
Madejka hvala za povabilo user posted image
Anja7 škoda da ti danes ni uspelo, se bomo pa drugič dobile, magari enkrat ko bo tvoj delal popoldne in boš imela malo več časa.

Mi gremo pa jutri v Mostec na piknik nedonošenčkov in komaj čakam da vidim tiste male pikice ki so iz štručk v inkubatorju zrasle v prave navihane razgrajače user posted image .
Aja pa v nedeljo vam uidem v Piran do četrtka, čist tko, če me bo slučajno kdo pogrešal da veste kje sem user posted image .
Joj še tole sem vam pozabila povedat: od kar je David vidu vaše otročke kako kobacajo na pikniku je ratal čist divji in se ful trudi da bi skobacal. Ne gre mu še preveč dobro, ampak vaja dela mojstra.

Zvesta upam da je koža ok.
Ajvy čestitke za prve korake, pa mislim da je Ula tud shodila a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
30.5.2008 20:47:04   
kapica
Siskamiska, tebe je tud vedno lepo prebrati in jz te bom pogresala ko bos sla na morje. In sem ti tud malo faususer posted image . Bravo za Davida, vidis , saj bojo, pac malo dlje rabijouser posted image .In lepo se imejte na pikniku. Aja, pa piran je moje resy najlepse mestece na svetu, cetudi ni kaj posebnega, ampak jaz bi se kr preselila tjauser posted image .
Sanek, a city ma koncert al kaj? Pa res, kje kaj hodijo vse babikeuser posted image .

Jaz sem pa sama doma, mi je doilgcas, dino je zaspal, tv mi nekja steka, ker je zunaj slabo vreme in satelitsko ne vlece pravuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
30.5.2008 21:01:14   
madejka
Jaz tud nisem na cityuuser posted image Se nisem zorganiziralauser posted image Ma če se jaz razumemuser posted image
Sanek zakaj pa nisi šla?
Siskamiska uživajte! Jaz sem vam tud fauš!user posted image

Maj tud spi. Vročina ga zgleda ful zdeluje ker spi čez dan več kot ponavadi, zvečer ga pa samo vrže.

Pa nevihta je mimo. Mojga pa še niuser posted image Bom šla zgleda spet igrce špilatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
30.5.2008 21:10:53   
SANEK1
Madejka, mi2 nisma šla, ker so vse varuške v Mb ta petek zasedeneuser posted image user posted image user posted image

Šiškamiška, bravo za Davidauser posted image user posted image user posted image
Pa fajn se mejta jutri, pa seveda na morju

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
31.5.2008 0:10:25   
pupi
Jaz sem tudi doma ostala in nisem šla pod Pohorje user posted image !!!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
31.5.2008 0:15:48   
Kristina_1
Živjo!

Po dolgem času se vam spet oglašam. Nisem brala vsega za nazaj, k ste spet ful pridno čvekale user posted image .

Mi je žal k nismo mogli na piknik, je mala bolana, ma laringitis - spet, pa še mali je bil neki vročičen. Ponavad je mela eno noč štalo, tokrat pa kar 3 noči, pa je blo kr hudo. Še vedno ful kašla, je čist bogica.

Bi prosila za geslo, da pogledam kako ste užival. Upam da se vam naslednič pridružimo.

Baja VSE NAJBOLJŠE !!!

Oblačim jo v bodi kratek rokav in tanke hlačke in tanke nogavičke, se pa zadržujmo se v senčki, ko je tahuda vročina. Pa klobuček seveda.
Štumfe si po potrebi sezuje user posted image .

Spanje podnevi je pr nas ponavadi 1x na dan za pol urce do urco, občasno pa tud 2x.

Kopam jo vsak dan in sicer sam z vodo, pa enkrat na teden z milom.

Pije vodo al pa kompot ko skuham sadje, sobne temperature.

Delat grem spet naslednji teden, pol pa dopust pokurim. Porodniška pa mi poteče 8.6., mam pa še 48 dni dopusta in neki ur, k sem jih nabrala med porodniško. Dogovorila sem se, da bom do 20.7. na dopustu, pol pa po 6h, pa 2h dopusta koristim - dokler ne gre v vrtec. Upam da bo to držalo in ne bo treba it prej delat, če ne nevem kdaj bom lahko dopust porabla user posted image
Bom pa delala poln delovni čas, ker se splača, bo večja naslednja porodniška.

Kuham večinoma za vse hkrati (beri isto), pa za nas na koncu dosolim. Svinjine, jagod, kivija, mleka, ji pa še ne dajem.
Najraje poje kosilo, pa karkoli je, pa sadje v  kosu (npr. jabolko ji olupim in odstranim pecelj in muho pa ga obgloda do pečk).

Zvesta super da si nazaj user posted image ! Pa Taši ti tud kej napiš sem pa tja, če že ne skoz user posted image

Sanek boš našla še kaj boljšga.

Ulla to pa so prasc...! user posted image da čimprej najdeš eno pametno službo! Pa super da si dobila to za prekrent.
VSE NAJBOLJŠE ULLA!!!

Tarja bravo za prve samostojne korake user posted image user posted image user posted image .

Anja ti pa res nimaš sreče z dir. in varuško, boljš da ga am mama, če lahko.

Zvesta , upam da ti je že bolje in ni pprehudih mehurjev. Jaz sem se tud lani opekla po roki z vrelim oljem in vem kako svinsko žge.

Rumba ti se kr bori do konca, zgubit nimaš kej!

Bačko boga, držim pesti, da ti uspe čimprej prodat stanovanje. Pa user posted image , da se ti križ čimprej pozdravi.

Ena za Maja.

user posted image Davidu za trud.

Naša pa se po riti naptrej vleče, po trbuhuu pa gre sam rikverc pa postran.

< Sporočilo je popravil Kristina_1 -- 31.5.2008 0:31:45 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
31.5.2008 0:32:32   
Kristina_1
user posted image cela klobasa je ratala.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
31.5.2008 0:52:00   
rumba
Ćer!

madejka, jaz sem ti še dolžna slike, a mi net neki štrajka, me skozi ven meče, tako da mi sploh ne rata poslati. Se bom še naprej trudila. Ablubim. user posted image  Aja, pa fuuuul lep avatar imaš.user posted image

Nič, spet mi ni ratalo kaj več napisat.... Grem spat. Nočko!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
31.5.2008 7:09:30   
Ajvy
Jutro!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vsako malo.....

Spet je vroče, pa to ni za zdržat......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.