|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
29.5.2008 21:36:49   
majra

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

majra, DELUJEuser posted image , če je še moj user posted image  rekel, da sem končno eno pametno stvar prinesla domov, potem deluje, verjemiuser posted image  privežeš na ogrodje, je iz takega elastičnega materiala, da lahko tudi nategneš, če ti je preveč, potegneš nazaj, če ti je premalo, potegneš naprej, nikamor ne beži, senco imaš pa 100%, mi imamo skoraj čisto cel voziček pokrit, pa ni tako majhen - meni ni žal, da sem ga kupila, sem ga imela že včeraj gor in danes cel dan, še ob 12h sem bila zunaj, pa je bil Anže lepo v senci.

No, potem pa gremo spet v shoping user posted image  Bo spet treba v NM, a meni težko. Kako se že reče tej zadevici?

< Sporočilo je popravil majra -- 29.5.2008 21:39:04 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
29.5.2008 21:38:02   
Alfabeta

majra, a ti pa ne maraš morja? jaz sem tudi čisto nora nanjuser posted image  sploh so mi pa božanski jutranji in večerni sprehodi, kava ob morju (piva ne maramuser posted image  - sem se trudila, da bi ga vzljubila, pa mi nikakor ne gre), ležanje v senci s kakšno knjigo...uf, idilauser posted image

user posted image  si čist drgačna kt jaz. Jaz pa od tega kar si ti naštela samo kavauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
29.5.2008 21:39:07   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra
No, potem pa gremo spet v shoping user posted image  Bo spet treba v NM, a meni težko. Kako se že reče tej zadevici?

dej še zame kupi, itak greš mimo mene domovuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
29.5.2008 22:07:41   
vaney
alfabeta, kaj pa ti potem delaš na dopustu? jaz si sploh ne predstavljam, ker jaz imam dopust vedno v stilu zgoraj napisanegauser posted image

madonca, da bom šla naslednjič čez Gornjance v Novo mesto in te bom izsledilauser posted image  (bom spraševala po vasi, iz katere hiše pogosto po kifeljčkih dišiuser posted image )

majra, tisti zadevi se reče "pepeny", vsaj zdi se mi, pogledat se mi pa ne da it dol, sem lenauser posted image  ti samo reci, da bi rada "tisti črni senčnik, ki gre na vse vozičke", pa bo takoj vedela, kaj bi rada, vsaj pri meni je

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
29.5.2008 22:08:54   
vaney
ej, majra in alfabeta, imam občutek kot da smo "smetarčke" sem preselile, nikjer nobene, samo me 3 nekaj klofamo po tipkovnicah

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
29.5.2008 22:09:28   
Alfabeta

alfabeta, kaj pa ti potem delaš na dopustu? jaz si sploh ne predstavljam, ker jaz imam dopust vedno v stilu zgoraj napisanegauser posted image

madonca, da bom šla naslednjič čez Gornjance v Novo mesto in te bom izsledilauser posted image  (bom spraševala po vasi, iz katere hiše pogosto po kifeljčkih dišiuser posted image )

vse drugo od tegauser posted image  Ti na mitingih bolj slabo poslušaš vidim. ti, ti.... pejt na smetenje rajš, bomo tam...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
29.5.2008 22:21:31   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: majra

majra, DELUJEuser posted image , če je še moj user posted image  rekel, da sem končno eno pametno stvar prinesla domov, potem deluje, verjemiuser posted image  privežeš na ogrodje, je iz takega elastičnega materiala, da lahko tudi nategneš, če ti je preveč, potegneš nazaj, če ti je premalo, potegneš naprej, nikamor ne beži, senco imaš pa 100%, mi imamo skoraj čisto cel voziček pokrit, pa ni tako majhen - meni ni žal, da sem ga kupila, sem ga imela že včeraj gor in danes cel dan, še ob 12h sem bila zunaj, pa je bil Anže lepo v senci.

Tudi jaz potrdim user posted image tole...deluje deluje - reče se Pepeny senčnik....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
29.5.2008 22:23:57   
Alfabeta
Evo ga:

http://soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
29.5.2008 22:27:56   
muzika
Mala pikica, mislim, da se bo Jakob tudi kmalu prevalil na trebuh. Samo malo še mu manjka, toliko, da ga s prstom potisnem in je na trebuhu. Pa Lusa ima prav, vse še bodo obvladali, dajmo jim čas.

Je pa ful smešen, ko je tako nerazgiban in mu nikakor ne uspe dobiti nog v usta. Revček!user posted image

Pa videla sem, kakšnega krasnega Puja ti je prilepila mml. Podobnega ima menda Gašper nalepljenega, ne? Pa veseli me, da Gašper nima več težav s hrano.user posted image

Tudi z zamudo, ampak od srca: vse najboljše ob obletnici. Pa še veliko ti jih želim.user posted image

Kengurujček - do katerega meseca oz. kg se lahko uporablja? Ali je to omejeno samo s sposobnostjo staršev, da otroka še zmorejo prenašati?

Lunca, ti kar zavidam, da tvoje dete tako uživa v vodi. Moj ji niti blizu noče. Pa nekako ga bomo skušali prepričati. Kje si kupila tisti rumeni bazenček z napihljivim dnom?

mml, kaj pa ti tvojega?
Dolenjke, super za vaše srečanjeuser posted image . Vaši otročki zgledajo ob tem prav zadovolljno. Kdaj jih nameravamo Štajerke posnemat?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
29.5.2008 22:40:55   
mala pikica
štajerke saj veste, da sem jaz takoj za user posted image Samo predlagajte kdaj, kje, kako, zakaj, čemu user posted image user posted image user posted image Malo šale... Povejte, kdaj in kje, midva z Gašperjem se bova že prilagodila. Edino kar prosim je hlad user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
29.5.2008 22:43:28   
mala pikica
Sem skoraj pozabila...
Če ima katera željo pogledat, so TUUUUKAJ končno obljubljene slikice iz Gašperjevih prvih počitnic user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
29.5.2008 23:18:54   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Na avatarju pa ne vidim nič takegauser posted image

user posted image user posted image user posted image  a res ne vidiš???Klemen je Čisto plešast!user posted image

Triš,sem pa se zdaj nasmejala Žanu,ko tako pančka na tej slikici,res je hecno,taki mali pinžlek na velikem ležalniku...

limma,jaz sem danes kuhala golaž in žgance,se mi je malo zahotelo golaža,drugače pa tudi jaz nimam idej.user posted image Ja limma,ti si pa ugotovila,da je Klemen pleško,ker sva delala poskuse.user posted image

jaz ratam kar boljše volje ob besedi nakup(ovanje)user posted image  Gregatu pa  ratauser posted image  (user posted image )

Jaz tudi ,mojemu pa je ravno tako slabo,user posted image .

martinca,daj takoj kanelone sem za jutri!Mi ne bo treba kuhat,pa še moj R.bo presrečen!user posted image

mala pikica,pa ne še ti!!Zakaj mi zdaj vse govorite da sem se zmotila in napisala najdi.si??Jozos no.Pa saj me je že dovolj sram...user posted image
Gašper je pa res prav lepi mali sonček...

vaney,vem da ti ne ampak jaz pa že malo komaj čakam,kaj boš poročala ,ko bo tvoj na porodniškiuser posted image .Mu kar privoščim veš,pa nisem nesramnica,samo tak,ker vem,da ni vedno najbolj prijazen.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

nana sploh se ne sekiraj, sem nekak vedla, katero stran misliš user posted image , sej se pa te razumemo user posted image user posted image user posted image ...samo glej ti druge a..so vidle, da si se zmotla pa so ble kar tiho user posted image user posted image user posted image

intruder,točno,zdaj so se pa kar vse spravile na mene,češ,kako sem lahko KAJ TAKEGA sploh napisala!!user posted image Namesto da bi mi katera tako malo pod mizo kaj namignila...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Prvič se mi je naredlo da mi je vse zbrisalo najraje bi računalnik ven vrgla 

Jaz bi ga tudi včasih,zdaj pa imam sistem in noben post več ne gre v pogubo!!
Za slike na shrani.si pa je tako,da lahko narediš vidne slike vsem katere želiš,da jih vidijo,ali pa nobene.Albuma ti nihče ne bo gledal,razen tistih slik ki jih želiš,da jih vidijo,pa še naslov moraš dati.

mml,hvala za informacijo glede Okaidija,ta teden greva z našo botrco po nakupih za krst in bo 30% znižanje kar prav prišlo!

katee,slikice so res posrečene,si ujela prave trenutke.

Jaz bi tudi šla na kako srečanje ,ker imam še potem izpit in ne bo časa!

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Nekaj sem razmišljala...
Kaj ste pričakovale kakšne prijatelje, sorodnike,...da bodo prišli pogledat vašega sončka, in jih do danes še ni bilo? Meni so se eni napovedali že v porodnišnico in ker sem dobila vnetje rane, sem jih poklicala in prosila, da ne bi hodili. Pa še jih do danes ni bilo user posted image Pa kolikor vem imajo celo darilo za Gašperja, ki pa ga je menda že prerasel. Eni pa so zamerljivi...

Se zgodi ja.Sicer se to nam ni zgodilo,so nas pa iskali eni zdaj ko smo bili dva dni na morju in so šli z darilom vred,pa so rekli da pridejo ta teden,pa ni duha ne sluha od njih.Sicer mi je vseeno,samo malo hecno pa je,ker če imajo kaj takega za Klemna kar bo prerasel,se dosti kasneje ne morejo oglasiri,no,d+saj je še čas.Edino če bodo kake zelo velike pleničkeuser posted image .

Suzana,super za ne tako slabe mere kot si pričakovala,pa vseeno tvoj sonček lepo napreduje!Sem tudi jaz mislila nate...

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
29.5.2008 23:21:17   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Kengurujček - do katerega meseca oz. kg se lahko uporablja? Ali je to omejeno samo s sposobnostjo staršev, da otroka še zmorejo prenašati?

Ti piše od koliko do koliko kg. Moj je na primer od 3,5 do 12kg.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
29.5.2008 23:22:04   
karatina
O, Nana, ti si tudi tukaj toko pozno. Še malo, pa bova zgodnji user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
29.5.2008 23:23:46   
klepetka
čer

sem samo rač. prišla ugasnit in vam obenem  še zaželet  lahko nočuser posted image

Ljubljančanke , tile trije možički na slikah so pa od sile fejstuser posted image

vaney,ja saj res ni daleč do NM;nekako ista razdalja je kot do Lj,samo ne vem  zakaj se mi zdi NM tako odročnouser posted image ?!Enkart pa res uletim za spremembo  na kavico.
A ti si pa v Kočevju tud delala?Za vsak dan vozit  je bil okar dovolj ,a ne?!

mml,dober je Matic ,da se kar vda in zaspi kljub pomanjkanju hraneuser posted image .Lana bi tako vpila ,ker bi hotela zizi tisti hip, ko se ona spomni.Moj user posted image   pripomni samo; ja , kot ženske!!!user posted image mu.user posted image

mala pikica ;tud m iimamo take primerke kot ti opisuješ.Pa mi prav dol visi ,če pridejo al ne ;Če ne razumejo ,pa nič.

Super ste se imeli na dopustu.Gašper je super užival.ZElo lepe slikce!

suzana ,user posted image user posted image za Aljaža ..no in zateuser posted image

Lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3140
29.5.2008 23:29:05   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Jaz bi tudi šla na kako srečanje ,ker imam še potem izpit in ne bo časa

a v Ljubljani imaš to izpit?Ker če ja,potem bi se spodobilo  vzeti  si nekaj minutk  prostega časa,da spijemo en  kapučinouser posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
30.5.2008 6:04:40   
urssyy
jutro

a sem prvauser posted image user posted image , boolj poredko tle gor, ampak tezgodnjauser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
30.5.2008 7:02:51   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

O, Nana, ti si tudi tukaj toko pozno. Še malo, pa bova zgodnji user posted image

Dobro jutro vsem!
Sem že zgodnja,oblečena,umita,jožice zaliteuser posted image ,posoda pospravljena , Klemenček spančka,jedel je od 6h,ko se je zbudil,spal je vso noč,jaz pa zdaj sedim tukaj in pijem zasluženi kapučino.Pozno spat zgodaj gor!Tako je moje življenje in vem,da še od marsikatere tukaj.user posted image
karatina,greva na kavico ali sok?Grem v mesto,pa lahko greva ali pa mimogrede prideš v mesto in greva tam?Danes kolikor se ne motim imava obe čas.Te pokličem ali pa daj ti mene.Katera bo prva.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

mml,dober je Matic ,da se kar vda in zaspi kljub pomanjkanju hraneuser posted image .Lana bi tako vpila ,ker bi hotela zizi tisti hip, ko se ona spomni.

Pri nas je približno tako,samo da Klemen hoče flaško.user posted image Edino ga zamotim,ko ga dvignem in mu kažem kaj pa da opazuje skozi okno tačas ko pripravljam,potem še nekako gre,če pa nisi ravno takoj pri njegovih ustih s flaško je že joj.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Jaz bi tudi šla na kako srečanje ,ker imam še potem izpit in ne bo časa

a v Ljubljani imaš to izpit?Ker če ja,potem bi se spodobilo  vzeti  si nekaj minutk  prostega časa,da spijemo en  kapučinouser posted image .

Klepetka z veseljem a žal nimam,bom kar v Mariboru šla na izpit,če lahko. Če pa bom kdaj slučajno kaj okrog Ljubljane šarila,pa bom prej sporočila tukaj gor in spijeva ta kapučino enkrat v živo,ne samo tako.

urssyy,ja prva si,jaz pa upam,da druga...user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 30.5.2008 7:03:55 >

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
30.5.2008 7:15:48   
mala pikica
Jutro!

nana pravi, kako so spet prespali celo noč, mi smo pa bili budni od enih pa skoraj do pol štirih user posted image Ob petih pa seveda spet veselje pri hiši. Zdaj je Gašper še na sprehodu z babico in dedijem, jaz pa razmišljam, da bi se šla malo še k mojemu ljubemu stisnit user posted image Še ima zadnji dan dopusta. Smo bili zdaj 14 dni skupaj, zdaj bom pa spet kakšen dan žalostna, ko bova spet sama z Gašperjem. Greva še danes ploščice kupit za teraso in stopnice pred vhodom, nam jih pridejo čez vikend položit, potem pa res upam, da smo za nekaj časa zaključili, ker se tisti kupček na banki vztrajno tanjša in manjša. Ah, zdaj pa že smetim tukaj za dobro jutro user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
30.5.2008 7:26:56   
nana35
mala pikica,saj ni vse tako črno,ti samo iz temne strani gledaš vse skupaj.Poglej še malo iz svetlejše strani!
Gašper bo že še začel spati vso noč,vedno ne bo tako,sicer pa si že na tak tempo navajena,kajne?Klemen je pač zaspanček in rad spi,Gašper pa bo bolj nočni čukec.

In ko kupita ploščice in bo vajin kupček še tanjši,nič zato,saj bosta še en korak bližje k svojim sanjam.Pa kaj zato,če se stanjša,čudež bi bil,če bi se odebelil vsakič ko kaj dol vzameš,kajne?

Nasmej se vsemu skupaj in pomisli,da bo danes spet en lep sončen in topel dan in da imaš svojega zlatega Gašperja,in da je to vse kar si kdaj želela.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 30.5.2008 7:28:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3145
30.5.2008 7:29:01   
nana35
mala pikica,mi boš pomanjšala eno slikico za nov avatar??Prosim!Ti jo pošljem...če lahko.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
30.5.2008 7:36:14   
Anchikaa
Dobro jutro.

Mala pikica lepe slikice.Gašper je zelo uživaluser posted image user posted image

Jaz že tut tu gor visim mala pa ŠE panča.Že od 21h.Nobene pavze za jest pa nič,ona lepo zadovoljno panča.Je rekla tašča da je zaspanček kot mama,samo meni se zdi da je bolj zaspanček po ateju.

Danes morem spet bit doma,ker čakam da pridejo z Gorenje servisa pralni stroj popravit,no tipka za vklopit stroj se je nekak odlomila pa ga ne gre vklopit,jaz pa tam kup cot za oprat.Pol pa bo krepnil,ker bo nonštop pral.user posted image Če pa danes ne pridejo pa jih nekam pošljem pa grem sama kupit tipke pa jih namontiram pa ko jih šljivi.

Naša se je lepo navadila na gosto hrano,kar odpira usta da bi še,samo ji ne upam dat preveč da ji pol ne bi bilo slabo.Včeraj je pojedla,no zmazala enih 160ml kašice iz marelic in hruške.Danes pa je korenček na vrsti samo jo že vidim da ji ne bo šel dol,ker ko sma ga nazadnje jedle,se ji je začelo dvigovat,pa smo raje prekinili.Je reko moj da ona že ve kaj ni dobro,pa ne bo jedla korenčka ker ga on tut ne je.Ja pa ja de.

user posted image user posted image Ja ja jaz tut za srečanje,tokrat pa pridem pa če vile dol padajouser posted image user posted image

Saj nimam več kaj povedat oz.napisat.

LP,
Anchikaa

Neposredna povezava do sporočila: 3147
30.5.2008 7:38:21   
nana35
mala pikica,slikico imaš na gmailu!Prosim.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
30.5.2008 7:39:43   
Anchikaa
Špela vse naj naj za mini rojstni dan.user posted image user posted image

Matic tebi tudi vse naj naj za mini rojstni dan.user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
30.5.2008 7:39:46   
klepetka
dobro jutro

Lana še spi , jaz pa tud , tako kot ti , nanauser posted image pijem zaslužen kapučino .
Mala pikica ,tudi mi smo imeli veselo ponoči.od enih pa do treh je bilo zabavno.

nana ,obvezno sporoči ,če boš kdaj "zgubila "okol Ljubljane,da ne bova zmeraj pili tukaj virtualnega kapučina.user posted image

MATIC , VSE LEPO ZA 4 MESECEuser posted image user posted image
ŽAN LUKA , VSE LEPO  ZA 5 MESECEVuser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?