nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Na avatarju pa ne vidim nič takega a res ne vidiš???Klemen je Čisto plešast! Triš,sem pa se zdaj nasmejala Žanu,ko tako pančka na tej slikici,res je hecno,taki mali pinžlek na velikem ležalniku... limma,jaz sem danes kuhala golaž in žgance,se mi je malo zahotelo golaža,drugače pa tudi jaz nimam idej. Ja limma,ti si pa ugotovila,da je Klemen pleško,ker sva delala poskuse. IZVIRNO SPOROČILO: vaney jaz ratam kar boljše volje ob besedi nakup(ovanje) Gregatu pa rata ( ) Jaz tudi ,mojemu pa je ravno tako slabo, . martinca,daj takoj kanelone sem za jutri!Mi ne bo treba kuhat,pa še moj R.bo presrečen! mala pikica,pa ne še ti!!Zakaj mi zdaj vse govorite da sem se zmotila in napisala najdi.si??Jozos no.Pa saj me je že dovolj sram... Gašper je pa res prav lepi mali sonček... vaney,vem da ti ne ampak jaz pa že malo komaj čakam,kaj boš poročala ,ko bo tvoj na porodniški .Mu kar privoščim veš,pa nisem nesramnica,samo tak,ker vem,da ni vedno najbolj prijazen. IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 nana sploh se ne sekiraj, sem nekak vedla, katero stran misliš , sej se pa te razumemo ...samo glej ti druge a..so vidle, da si se zmotla pa so ble kar tiho intruder,točno,zdaj so se pa kar vse spravile na mene,češ,kako sem lahko KAJ TAKEGA sploh napisala!! Namesto da bi mi katera tako malo pod mizo kaj namignila... IZVIRNO SPOROČILO: Golobček Prvič se mi je naredlo da mi je vse zbrisalo najraje bi računalnik ven vrgla Jaz bi ga tudi včasih,zdaj pa imam sistem in noben post več ne gre v pogubo!! Za slike na shrani.si pa je tako,da lahko narediš vidne slike vsem katere želiš,da jih vidijo,ali pa nobene.Albuma ti nihče ne bo gledal,razen tistih slik ki jih želiš,da jih vidijo,pa še naslov moraš dati. mml,hvala za informacijo glede Okaidija,ta teden greva z našo botrco po nakupih za krst in bo 30% znižanje kar prav prišlo! katee,slikice so res posrečene,si ujela prave trenutke. Jaz bi tudi šla na kako srečanje ,ker imam še potem izpit in ne bo časa! IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Nekaj sem razmišljala... Kaj ste pričakovale kakšne prijatelje, sorodnike,...da bodo prišli pogledat vašega sončka, in jih do danes še ni bilo? Meni so se eni napovedali že v porodnišnico in ker sem dobila vnetje rane, sem jih poklicala in prosila, da ne bi hodili. Pa še jih do danes ni bilo Pa kolikor vem imajo celo darilo za Gašperja, ki pa ga je menda že prerasel. Eni pa so zamerljivi... Se zgodi ja.Sicer se to nam ni zgodilo,so nas pa iskali eni zdaj ko smo bili dva dni na morju in so šli z darilom vred,pa so rekli da pridejo ta teden,pa ni duha ne sluha od njih.Sicer mi je vseeno,samo malo hecno pa je,ker če imajo kaj takega za Klemna kar bo prerasel,se dosti kasneje ne morejo oglasiri,no,d+saj je še čas.Edino če bodo kake zelo velike pleničke . Suzana,super za ne tako slabe mere kot si pričakovala,pa vseeno tvoj sonček lepo napreduje!Sem tudi jaz mislila nate...