valči
|
Zdravo mamice! Zjutraj sem mogla šibat,ker mi je Nina jokala,saedaj nadaljujem. pot,prosim,ne bit tako žalostna,no,saj malemu morda ni nič.Ti napišem nekaj o intoleranci.Naš Miha je imel intoleranco na laktozo,to je sestavina,ki je v mleku .Imel je driske praktično od rojstva,do 15. meseca,ko je bila diagnoza postavljena.Tako je bil že izčrpan in shujšan,da je prišel v bolnico z 8500 grami in to pri dobrem letu.Ko so mu zdravniki postasvili diagnozo,je mogel bit na strogi brezmlečni dieti.To je trajalo do 2. leta in se je porihtalo.Sedaj ni ljubitelj mlečnih izdelkov,pač ne mara,drugače je vse vredu z njim. Naj ti bo moj primer za tolažbo,na gastro v MB so rekli,da intoleranca na bilokaj ne pomeni doživljenske diete,ampak določen čas,da telo dozori,pol je pa bolje. Tudi če ima intoleranco na sladkor,bo do 2. leta vredu. Glavo gor,ne uzgubit upanja!Glede vrtca pa tudi upaj,druga ti žal ne morem rečt. Elian,bravo,faca mala Pa klera punči se je že tako lepo smejala,je taki srček,za popapat Merhurčica,daj kar mene zraven v shujševalni kotiček,že od včeraj.Sva si z možem dala roke in bova oba pridna.Za naju je že to ogromno,da po 7. uri zvečer nič jest,ker takrat imava čas,pa jeva,keksem,sladoled...To gre stran,pa bo.Tako da sem zraven,končno je klik v glavi naredil. VANILI,joj,kaj to pišeš,da te srce boli,niti pomislit ne upam. Pa jaz tudi se na večjega derem zunaj,ker me je tako strah,da mi ne klizneta kam.Evo,danes mi je Miha šel,kar preko ceste,kar šel je.Sem rože zalivala,pa je izginil.K sreči se je prikazal po kakih 5. minutah,vendar...Srce mi zastaner,koi začnem klicat in iskat kot norc otroka.Ga ni izučilo od zadnjič Ne vem,kaj se mu plete po glavi? jasna,lepi,lepi patiki,taka baletka mala je v njih Joj,pa ti že stoji Neli? Naša še plazi ne?!Bo že. Evo,brez zamere,ostale,ne vem, na pamet,kahj je klera pisala,vse rada berem Mišk,kje si,kje so slike,kako projekt ,javi se!!!