pot
|
Ne, VANILI še ne spimo. Se morem spet malo sprostit, ker sestavljam pritožbo, kakor sva jo približno zastavila z mojim dragim. Pa sem prišla pogledat, če mi je že katera javila o tem kje, v katerem vrtcu sprejmejo otroka tudi po 1. 9. 2008 in ali se v vmesnem obdobju kaj plačuje. Pa mi je zaenkrat samo 1 odgovorila, hvala ti jasna. A lahko potem vsaj vrtec kamor ste vpisale otroka po 1.9. napišete in kraj, da imam za informacijo, če se pri vas ne plačuje za vmesno obdobje do dejanskega sprejema otroka v vrtec? metkica1, klimo sedaj imava, sva na to gledala, ko sva kupovala avto. Samo še naučit se jo morava uporabljat. Imava pa tudi letno prevleko za avto, je bila v kompletu s sposojeno lupinico. suzanamai, a je nektarina potem preživela ali so jo odpeljali smetarji? Imam veliko neprebranih strani za sabo, pa nevem, ali je že bilo govora o tem ali ne. pingi, nič si ne očitaj, ti sama dobro veš zakaj si se odločila in ne kloni. Mali pač še ne ve in ne razume, kako je kar naenkrat konc, pa se bo že sčasoma navadil. Samo vztrajna moraš bit. Rada ga imaš še vedno isto. Knjige... Trenutno ni časa, zdaj berem zakone. Drugače me doma čaka še nedokončana kniga o gibalnem razvoju, ki jo je že enkrat priporočila nova10ka, če se ne motim. lane31, suzanamai, VANILI, hvala za spodbudne besede in vse pestke, glede GH, tudi jaz upam, da je to prehodnega značaja in se na to kar malo zanašam, ker veliko stvari pri otrocih rado izzveni. Trenutno mi je samo to problem, kaj mu, poleg riža, sploh še lahko ponudim? Morem se še v to poglobit, HB za net. Glede na to, da je toliko staršev brez vrtca, pa gotovo kakšna vzgojiteljica brez dela, bi mogoče najele kakšno stanovanje ali kaj podobnega in dale vzgojiteljicam otroke čuvat. Naj si s.p. omislijo. Imam nore ideje, kaj? Srečanje: jaz bi full rada prišla, ampak jutri še ne, mogoče v petek bom še vidla. Rada bi čimprej sestavila do konca to pritožbo, da jo dam pregledat še bolj pametnim od sebe, da jo lahko sprintam in nesem osebno tja, da še vidim na katerem mestu smo v čakalni vrsti in morda še vidim kaj piše v zapisniku komisije. Sem čisto notri padla, ja. Vsem slavljencem čestitke. Vsem bolančkom pa velik koš zdravja, da si čimprej spet opomorete.
|