|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
26.5.2008 21:54:00   
FLASK_A
Vse najlepše želim vsem, ki ste praznovali svojo prvo svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše,  SVIT

user posted image

Vse najboljše, MAJ in GAL

user posted image

Vse najboljše, KAJA TANA

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
27.5.2008 8:14:18   
Drnula
Dobro jutro!

Midve sva odpravljeni greva malo ven in potem k našim domov. Potem pa naj bi imela ob 17 roditeljski sestanek v vrtcu. Verjetno bom šla. Čeprav mi hodi narobe, drugače bi ostala pri starših z Neco, moj je spet na službeni poti. Se bi na ta način Neca še bolj privadila njenega novega okolja. V varstvu bo namreč pri naših, vsaj do marca. V vrtcu pa bi rada slišala kaj imajo povedati drugi starši, da vidim ali smo na isti valovni ali imam samo jaz tak vtis.

Uživajte! Očitno bo zelo zelo lepo vreme user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
27.5.2008 16:27:32   
Anya22
Evo, mi smo bili danes pri zdravniku. Žan ima bakterijski infekt, vnetje uhc, driska in bruhanje, odklanja hrano, ampak dokler pije bomo doma. Vročina je hvalabogu izvenela, jo je mel še celo noč in jutro 39, sedaj jo pa nima več! Smo dobili spet antibiotik.user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
28.5.2008 7:45:49   
KT
Žan Luka & Enej ČESTITKE ob obmesečnici
user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
28.5.2008 7:54:37   
n€na
dobro jutro,

sem mela kuhan en lonec kave za vse nas pa še nekaj malega napisanega in mi je skenslal povezavouser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
28.5.2008 7:58:38   
n€na
no pri nas so zidarji tukaj že od 7-me So zelo pridni in ne hvatajo krivin. Čez par dni nam pridejo polagati talno gretje in vodovodno inštalacijo. Če bo šlo vse tako hitro naprej bomo kmalu živeli zase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kajti tega si pa res full želim. Saj se razumem z tasom in taščo, vendar enostavno za njihove pojme ne znam nič, kar me zelo moti in sem to jasno in glasno povedala, pa ni nobenega učinkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Žan, Anya in vsi ostali bubančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
28.5.2008 8:00:35   
n€na
joj!!!!!!!!! KT sem ti pozabla napisat DN za11 mesecev:  76cm in 11 000g

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
28.5.2008 8:27:27   
januška78
Nena hvala za kavico. Pri nas smo že 1,5 ure pokonci in sem dala Manco spat prvo rundo, ker je bila že tečkana. Se trenutno še nekaj sama s sabo pogovarja, pa jo bo verjetno kmalu zmanjkalo. Ko se zbudi, pa imava cel kup opravkov: morava k šivilji, pa po prenosno posteljico, pa malo za piknik nabavit,...

Žan Luka in Enej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 11 malih svečk, samo še ena pa bosta pihala prvo veliko

Nena držim pesti, da bodo še naprej majstri tako pridni

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
28.5.2008 8:32:52   
Drnula
Dobro jutro!
Vas samo lepo pozdravim. Se z Neco odpravljava ven, potem še k našim .... zunaj je lep sončen dan.

Včeraj sva bile zunaj cel židan dan. Neca ni več šmrkala in sva se pri prijateljici celo kopali zunaj v bazenčku. Mulčkoma smo naštimali toplo vodo in Neca se je¨res nazabavala. Potem sva šli vseeno še na roditeljskega v vrtec in ... kaj pa vem. Starši so vse in svašta user posted image Saj kako pa naj bi blo drugače user posted image Neca je najprej malo pojokala ko sva prišli v igralnico potem pa se je čisto sprostila in igrala, šla do vseh mamic, tudi do vzgojiteljice in ji hotela spulit svinčnik z rok. Mogoče bi bilo drugače dobro da sem kak dan z njo not, da se privadi in vidi, da je lahko tudi zelo lepo biti v vrtcu.

Anya - tole z Žanom pa ni najbolje, upam da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nena - super, je fajn gledat kako se razvijajo stvari, a ne? Še malo pa bo user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
28.5.2008 23:10:33   
tropical
Drnula ste pa zgodnji za se kopat zunaj.

Vse najboljše Žan Luka in Enej, ma tudi mi danes praznujemo.

user posted image
Danes smo cel dan pohajali, Ob devetih je obnemogel in zaspal, zdaj sem pa končala likati.

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
29.5.2008 7:18:15   
KT
KEVIN ima pa danes rojstni dan user posted image user posted image user posted image  

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
29.5.2008 7:31:41   
n€na
Dobro jutro,

Sedaj se bodo pa rojstni dnevi kr vrstili in ne morem verjet, da bo čez 18 dni Zala upihnila prvo svečko in s tem ko zala upihne svečko gre mamica v službouser posted image

KEVIN VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
29.5.2008 8:03:28   
Drnula
tropical - saj je orng poletna vročina čez dan. Ni prezgodaj za omočit se.

Vidim da forum odpade v teh lepih dneh in prav je  tako user posted image

Midve še čakava klic ali dobiva obiske ali ne in če ne jo hitro šibneva ven. Malo sva že bili zunaj. Sem kupila milne mehurčke in pokazala Neci in je bilo tako nujno nadaljevati, da sva morale ven na teraso in ji kar ni in ni bilo dovoljuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
29.5.2008 8:20:38   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

saj je orng poletna vročina čez dan. Ni prezgodaj za omočit se.

Se podpišem! Poleti ne bo tako vroče kot je sedaj tako, da veselo čofotajte user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
29.5.2008 13:26:14   
Anonimen
Ojla drage moje.

Jaz imam pa eno prošnjo. Prijavila sem se na nagradni natečaj zeleni izziv iz domačih vrtov. Pokazala sem nekaj malih detajov mojega vrt. Pa imam zdaj prošnjo, da tiste, ki vam je moj vrt všeč glasujete zanj - mu date glas. No tiste ki pa vam ni všeč pa lahko dodate tudi kako kritiko, vse sprejmem user posted image . Prijavljena sem pod geslom tara (ime je po moji princeski).
Problem je le to, ker se je potrebno registrirati, torej tisti ki se vam da se vam že v naprej najlepše zahvaljujem user posted image user posted image user posted image
Moj vrt pa najdete na spodnji povezavi, glasujete pa tako da spodaj najdete slikico mojega skalnjaka, kliknete nanj in oddate glas.
http://www.klubgaia.com/index.php?tip=predstavitev&stran=natecaj&vrt_id=2245

Drugače pa je pri nas tako kot drugje. CEL DAN uživava zunaj na sončku, v senci, v peskovniku, na gugalnici...

Uživajte tudi vi pa se kmalu spet kaj javim.

Pa hvala vsem

< Sporočilo je popravil nogica -- 29.5.2008 13:27:40 >

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
29.5.2008 15:59:00   
ŠpelaP
KEVIN - VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN! Naj bo vsak Tvoj dan - sončen dan!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
29.5.2008 18:18:23   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jaz imam pa eno prošnjo. Prijavila sem se na nagradni natečaj zeleni izziv iz domačih vrtov. Pokazala sem nekaj malih detajov mojega vrt. Pa imam zdaj prošnjo, da tiste, ki vam je moj vrt všeč glasujete zanj - mu date glas. No tiste ki pa vam ni všeč pa lahko dodate tudi kako kritiko, vse sprejmem user posted image . Prijavljena sem pod geslom tara (ime je po moji princeski).
Problem je le to, ker se je potrebno registrirati, torej tisti ki se vam da se vam že v naprej najlepše zahvaljujem user posted image user posted image user posted image
Moj vrt pa najdete na spodnji povezavi, glasujete pa tako da spodaj najdete slikico mojega skalnjaka, kliknete nanj in oddate glas.
http://www.klubgaia.com/index.php?tip=predstavitev&stran=natecaj&vrt_id=2245

nogica oddala glas! Aja, BTW ni se treba registrirati, enostavno greš na tvoj skalnjak, odpreš sliko, vpišeš kodo navedeno poleg okenca in oddaš svoj glas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
29.5.2008 20:25:36   
Anonimen
O KT hvala, nisem vedela da se ni potrebno registrirat. Hvala za glas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
29.5.2008 21:42:52   
Kati81
Jaz bi tud, sam ne najdem kje je tvoj skalnjak. Nogica daj še kakšno navodilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
29.5.2008 22:44:10   
N _ B
Čer.

Spet nobene..... user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
29.5.2008 22:48:03   
N _ B
user posted image

KEVIN, VSE NAJBOLJŠE!!!!!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
29.5.2008 22:54:43   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Na levistrani odspodaj piše poglej seznam vseh- klikneš
nato klikneš zeleni izziv z domačih vrtov
in  pol prov na koncu je  skalnjak od nogice

nogica dala sem glas.Lepo

Lepe sanje vsem skupaj

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
29.5.2008 23:02:48   
tropical
KEVIN vse najboljše ta 1. rojstni dan.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:54:05 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
29.5.2008 23:18:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Kati upam, da si našla. Greš dol in prideš do ene same slike, kjer pod sliko piše zeleni izziv z domačih vrtov. Klikneš na sliko in potem na glasujem. Pa hvala za tvoj glas.

Drugače pa imam zdajle voljo da na kratko opišem kako smo pri nas. Tara je SHODILA, no saj to že veste, ampak zdaj pa je res shosila, teče kot bi bila pol leta starejša. Je pa problem, ker pri njej stopnice ne obstajajo in stopi kar v prazno. Zaenkrat jo pazim in vedno ulovim, ne vem pa kaj bo ko je ne bom vidla kako teče proti stopnicam.

Čez dva dni bo stara 1 leto, sploh ne morem verjet in že zdaj podoživljam čas pred enim letom, kako je bilo ko je bila še v trebuščku.
Živa je kot strela, najbrž prekaše tudi tvojo Kajo Kati user posted image

A ima jutri katera čas za kavico in kdaj. Me ima da bi skočila v Lj, ker si moram en top kupit. Najraje bi šla kar dopoldne. No če se bo katera javla do jutra, drugače pa itak spet kakšno srečam.

Zdej pa grem še malo prečekirat ostale stvari in potem v vodoravno.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
29.5.2008 23:21:34   
Anonimen
KEVIN    user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?