|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
23.5.2008 17:20:51   
Kati81
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

KT na prejšnji strani sem napisala podatke o Kaji za 1 leto, pa si jih kar mal spregledala zato sedaj še enkrat:

Višina 76 cm
Teža 9300g
Obsega glave 46cm

oprosti, oprosti bom takoj popravila napačo

HVALA HVALA!

Pa VSE NAJ NAJ ALINI!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
23.5.2008 21:29:57   
N _ B
Čer

Anya in KT......ku ku!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
23.5.2008 21:56:11   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Čer

Anya in KT......ku ku!

Potem pa nič.

Nočko.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
24.5.2008 8:33:45   
KT

Čer

Anya in KT......ku ku!

Potem pa nič.

Nočko.

Ah vraga sem te zgrešila user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
24.5.2008 8:34:36   
KT
Dobro jutro,

Danes pa jaz kuham user posted image .

Hvala punce moje za čestitke ob Alinini obmesečnici - še malo pa bo ena ceeeeeela svečka. Še enkrat hvala punce user posted image  

Danes pa praznuje obmesečnico Neja  user posted image  - pa tako dolgo se že njena mamica ni oglasila - kje si user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 24.5.2008 8:36:20 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
24.5.2008 9:20:37   
n€na
dobro jutro še od naju,

KT hvala za kavico........sva z Zalo danes malo potegnile, sedaj se bova zrihtali in šibama na sončka in je malo bolj toplo.

No danes ima pa moja tašča rojstni dan, smo ji kupli darilo (nov telefon) in skuhali ji bomo kosilo. Sm sigurna, da tega ne pričakuje in po lepo presenečena, ko bo prišla domov. Upamuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
25.5.2008 13:35:37   
n€na
ojla, moram povedati, da je rojstni dan včeraj uspel. Tašča je bila res presenečena in je dobila kar solzne očke.  Sem ji lepo vse naštimala. Naredila sem lepo mizo, nabrala vrtnice in jih postavila v vazo na mizi. Edino kar me je presenetla je to, da je bila prej doma kot pa mi je rekla, da bo in sem tako zamujala s kosilomuser posted image
Potem smo pa komaj pojedli naše kosilo, že je bila polna hiša obiskov, je bla kr mal gužva.

lep preostanek nedelje vam želim.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
25.5.2008 16:05:06   
Anya22
No, da se tudi jaz malo pofočkam!

Naj povem eno lepo novico, namreč ŽAN JE VČERAJ ZVEČER NAREDIL PRVE SAMOSTOJNE KORAKE CCA 5 JIH BILO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa fasala neko vročino, bezgavke me bolijo, glavo mi bo razneslo in že cel božji dan samo ležim, ker ne morem niti na nogah stati.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
25.5.2008 18:06:05   
n€na
Žanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anya22 tis e pa hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
26.5.2008 7:44:23   
Drnula
Punce, koliko časa naj bi se merila temparatura v ritki?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
26.5.2008 8:27:22   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Punce, koliko časa naj bi se merila temparatura v ritki?

Drnula - odvisno kak termometer imaš. Naš po 10 sek pokaže temperaturo. Pri navadnih živosrebrnih termometrih 8 minut, pri elektronskih digitalnih 1 minuto. Aja, če v ritki meriš odštej po stopinje se mi zdi.

evo še en link:
KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 26.5.2008 20:08:21 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
26.5.2008 8:33:20   
KT
Drnula - ti bom kavico skuhala, ti pa Neco pocartej user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
26.5.2008 8:58:25   
*ANA*
Dobro jutro

Anya tebi user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš, Žanu pa čestitke za prve samostojnekorake user posted image user posted image user posted image .

Drnula a je Neca zbolela? pa da se čimprej pocajta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Temperaturo pa odbij 0,5 stopinje če boš v ritki merila user posted image

Mi imamo pa Pio vso zabasano- ima zabite sinuse, vnete uhce in grlo, pa še kašlja več kot ene mesec, tako da smo na antibiotiku- zdaj pa lahko samo upam da mi še Svit ne pobere .
Smo pa bli v soboto v živalskem vrtu v ljubljani z vrtcem, bilo je super, Svit pa je bil nadpovprečno priden- je bil kar skoz v vozičku in skoraj nič protestiral user posted image user posted image user posted image user posted image , smo bli kar prijetni presenečeni ker drugače je pa taka ritula da bi skoz za rokico okrog lazu user posted image .
Zdaj ga pa šibam preobleč ker je še v pižami- ja mogoče nas čakajo boljši časi- je danes spal do 8 ure- po navadi pa do 5:30 spi user posted image - no mogoče pa samo dober dan danes in potem spet po starem user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
26.5.2008 9:15:14   
Drnula
Ma ja, ta klinčev vrtec user posted image Tam so komplet šmrkavi in zdaj je še Neca. V petek ji je malo poteklo iz nosa. Čez viken tudi sem in tja, včeraj je bilo že skor čist ok in tudi zvečer čisto čist nosek za zaspat. Danes je pa zjutraj imela težavo spati, no dihati skoz nos in spati in se je zbudila in jokala in se ji je eno uro šmrkelj dobesedno vlekel od brade dol in to še tako lepo rumeno - zeleno obarvan in prav nič razpoložena, samo pojokavala je.
Imam elektronski termometer za uho, ki kaže skoz preveč in vsakič drugače. Potem elektronskega za pod pazduho, ki še ni nameri več kot 35 stopinj. Tako da zaupam samo še navadnemu, s katerim ji pod pazduho ne morem izmerit - ne rata, rogovili, joče in še bojim se da ga razbije. Mogoče bi probala v ritko user posted image
Kakorkli, malo je čutit vroča in sem se zmenila pri P, ji bodo pa tam zmerili. Zajle spi, na srečo lahko predihava. Potem se počasi odpraiva k P.

Vrtec danes odpade. Verjetno ga kar odpovem

Sem klicala mojo mamo, če bi vseeno ona pazila na Neco s tem, da bi jo hodila iskat na izvoz za AC na Unec. Živi v x stran iz moje linije doma-službe. Se strinja vendar bolj za prekrenit, saj ima doma že 18 mesečnico in od marca naprej še zdaj trenutno enomesečnika, pa še dva razvaža v/iz šole in skrbi za zidarja tam zraven nas (sestrinega tasta, ki jim zida hišo), poleg tega da ima velik vrt, njivo ....  No, zaenkrat sem ji pustila da malo premisli ... čeprav itak vem da ne bo rekla ne. Je pa potem spet veliko vprašanje kaj bomo marca user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
26.5.2008 9:32:49   
Drnula
Ana - mi smo ta vikend po dooolgem času aktivirali voziček. Sploh se ne spomnim kdaj smo ga nazadnje rabili. Neca ja ni nikoli marala, prej je bolj špilal sling, zdaj ko kam gremo pa ruzak. Drugače za male sprehode pa itak sama šiba. Ta vikend pa sva se vozili z vozičkom.
Morda ima pri tem tudi kaj ta prehlad user posted image Ali vrtec. Po tem tednu vrtca je čist drugačna user posted image stiska se, boji drugih, pojokava ... Sem bila tu v vasi pri eni ženski, ki je bila včasih v vrtcu zdaj pa je v penziji pa pravi, da ima dovolj otrok po 21 letih vrtca. Vsaj za vsak dan po 9 ur. Otrok ni kot domača žival, rabi skrb, toplino, igro ... in je velika odgovornost. Zdaj ima eno punčko 2x na teden, kar ji odgovarja. Za skozi pa ne. Ženska mi je sicer zelo všeč ampak je odločna . ... in tako pač je.

Sem ji povedala izkušnje iz vrtca, pozna tudi Necino vzgojiteljico in je samo odkimavala z glavo, češ da škoda da je tako,  ker lahko in moralo bi biti druče, kar pa je žal odvisno od ljudi tam. Seveda je jasno, da Neca potrebuje čas da se privadi in bo do takrat pod stresom in jokala, gre se za to kako tam ravnajo, kakšen je red in kako se obnašajo user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
26.5.2008 9:36:53   
Drnula
Ta kofe zdej se je prilegel KT user posted image mislim, da bom zdaj še enga.

Hvala za link, kar korisno. Neca po njem morda niti ni za k zdravniku ampak gremo vseeno. Naj ji malo pogleda grlo in ušesa itd.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 26.5.2008 9:40:34 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
26.5.2008 9:54:12   
Drnula
Neca se je zbudila, je mnogo boljše volje, čeblja, se igra,ne joka, ne šmrka za 1x, je pa malo hripava. Hmmm user posted image .... ma gremo vseeno k P

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
26.5.2008 9:55:08   
Drnula
Pa kaj zdaj, saj bom sama naštepala celo stranuser posted image Kje pa ste?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
26.5.2008 13:57:14   
n€na
dober dan .

Mi smo pa pokonci že od 5:00 naprej,user posted image user posted image   Od 7 ure dalje je pa bila Zala že zunaj in šprancirala z atijem po travniku pred hišo. Ob  10:00 smo šli že v trgovino in prišli nazaj vsi založeni. No sedaj spi vendar dlje kot do treh je ne bom pustila. Sem jo pustila včeraj do 16 ure spat in danes zjutraj smo bili pokonci že zelo zgodajuser posted image user posted image .

Je pa res zelo pridna saj je zidarji prav nič ne motijo, ko delajo in razbijajo.

Neca tudi tebi en kamionuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdraviš.

ker vam jutranje kavice nisem skuhala vam jo kuham sedaj:

malo bele kaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kava z mlekomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in
črna kavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
26.5.2008 14:50:00   
tropical
Ola, kako ste kaj?
Mi smo super, pohajamo ko je tak lep sonček.
No bogati smo za četrti zobek. Nejc je v roku enga tedna se je mal spustil. Ne vem kaj naj naredim sploh noče bit več v vozičku, samo na nogicah bi bil.Ob opori pa je skozi. Gre okrog kavča.

Sej tuki vas je že večina, ki hodiste v službo. Meni se tud že iztekajo prosti dnevi. Niti pomislit ne smem na službo, ker imam tak upor jit delatuser posted image .

Za vse bolane, da bi čimprej ozdraveli

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.5.2008 20:27:50 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
26.5.2008 16:54:20   
Anya22
No, da se še jaz malo jvaim. Moje zdravje je malo boljše, vročina je padla, vendar bezgavke in glava me še bolijo.

Naj povem še to, da jo je Žan tudi fasal. Ima kar 39,3 C vročine, sem mu dala svečkico in ga stuširala v banji in sedaj bogi revček že pančka. Zanimivo je tao, da ima zaenkrat samo vročino!!user posted image user posted image user posted image Upam, da ne bo kaj hujšega!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
26.5.2008 17:55:55   
ŠpelaP
Ojla!
Jaz se skoraj ne utegnem več oglasiti. Med vikendom smo bili na poporočnem pikniku, pa na praznovanju rojstnega dne moževe babice, pa Tim je v četrtek zbolel - gnojna angina - in tako je šel plavalni tečaj rakom žvižgat, pa Sara nekaj posmrkava, pa v službi me je doletelo popravljanje nacion. preizkusov znanja iz mat (za 6.razrede)... Skratka, nekje na poti od tu do tam bom še sama sebe srečala.
V kopalnici imam pa eno ogromno goro umazanega perila za oprati. user posted image Joj, kako sem patetična, ko se sama sebi tako smilim. user posted image

Drnula - upam, da se vam bo uredilo glede varstva. Te popolnoma razumem, da ti je lahko ful hudo, ko vidiš, da Neci ni lepo v vrtcu.
Jaz vem, kako je, ko se mamici srce para, ko vidi, da je njen otrok v varstvu žalosten in nesrečen. Kolikokrat se je naš Tim lani prejokal zjutraj pred vrtcem. Pred vrati vrtca pa še jaz. Predtem in tudi letos pa tako RAD hodi v vrtec.  

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
26.5.2008 20:49:46   
januška78
Da se na hitro javim in nas rešim pred drugo stranjouser posted image
Pri nas je bolj ali manj vse po starem. Na žalost je to zadnji teden, ko sem skupaj z Manco in ga bom poskušala čimbolj izkoristiti.
Danes je bil končno zelo lep dan in sva jo s kolegico in najinima škratoma mahnile v Ljubljano malo pohajkovat po mestu. Bilo je super, bi bilo zelo lepo še kdaj to ponoviti, pa bo verjetno težko. Srečali sva tudi KT z Alino - kakšen cukrček, pa kako je velika.

Anya in Žan ter Pia hitro pošiljam koše user posted image user posted image user posted image user posted image , da se pozdravite

Žan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prve samostojne korake.

Drnula upam, da se vam bo uredilo glede varstva.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
26.5.2008 21:21:52   
nky 23
en lep dober večer še iz naše strani po dolgem času!!!!!!!!!

No tudi Kevin ima že 4. zobek, pa mislim da so še na pohodu, saj zelo slabo  spimo, se zbuja na vsako urouser posted image
Noče več flaše z mlekom, kar odkimuje, ko mu jo ponudim, bo manjj problemov z odvajanjemuser posted image .
Ja naš lumpi se že tudi spusti in naredi kak korakec, ponavadi, ko je kaj zanimivega in se spozabi, pa saj bo počasi.
V soboto in nedeljo praznuje, joj kako beži čas...

grem saj seem zelo zaspana in kar nekaj slabe volj, pa saj bo!

nočko!!!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
26.5.2008 21:39:56   
N _ B
Čer.

Pri nas je vse po starem. Že tretji teden hodim v službo, ampak imam pa feeling, da sem ravnokar začela. Res dnevi minevajo z nadsvetlobno hitrostjo. Zato punce, ki ste še doma, maksimalno izkoristite minutke s svojimi škrati in si privoščite kakšno urico tudi zase. Se ne pritožujem, ampak, ko enkrat začneš s službo imaš kar naenkrat premalo časa. Ko pridem iz službe se maksimalno posvetim otrokoma in to je do cca 20. ure, ko gresta v posteljo. Potem se šele spomnim, da bi bilo kaj pametno pojest, da je bil zadnji obrok malica ob pol dvanajstih v službi. Nato malo pospravim, obesim perilo, kaj zlikam, pripravim oblačila za naslednji dan, sebe spravim v kopalnico in tik tak je ura 22.30 ali več, ko samo padem v posteljo. Še hitreje pa je ura 5:20, ko me moj Jaka zbudi namesto budilke.

< Sporočilo je popravil N & B -- 26.5.2008 21:40:23 >

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......