|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
29.5.2008 11:13:25   
NATAŠI
Oh bubica nč fouš user posted image  user posted image pa itak da boš razturala no ... saj obvladaš user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
29.5.2008 11:17:24   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

Oh bubica nč fouš user posted image  user posted image pa itak da boš razturala no ... saj obvladaš user posted image

tle pa res nimam pojma ....groza jeeee....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
29.5.2008 11:20:16   
pikovit
Baguska user posted image user posted image user posted image  za novo oblekco.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
29.5.2008 11:28:45   
fragola
baguska mo to ta novo oblekco si tudi kaj slikala, ker jaz bi jo full rada vidlauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
29.5.2008 11:35:29   
baguSka
baguska hvala za želje .. ja in oblekco sem jaz zamudila ker sem odhitela domov , no fino da si si mal garderobo zapolnila .. verjamem da se že veseliš vikenda na morju ... kolk ti bo pasal mal oddiha, a ne .. Pa ta pravo oblekco si dobila- zakon pa le ne pokaži se tvojmu naj bo presenečenje

matr mi neki strajka... mene tud ven mece...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
29.5.2008 11:39:26   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

baguska hvala za želje .. ja in oblekco sem jaz zamudila ker sem odhitela domov , no fino da si si mal garderobo zapolnila .. verjamem da se že veseliš vikenda na morju ... kolk ti bo pasal mal oddiha, a ne .. Pa ta pravo oblekco si dobila- zakon pa le ne pokaži se tvojmu naj bo presenečenje

matr mi neki strajka... mene tud ven mece...user posted image

skratka.. bom probala se enkrat... tretjic mensezdi..

natasi, sej nisi nc zamudila.. oblekca je taka poletna, klasicna.. lahko za na plazo, v stacuno.. al pa na jadrnico.. :)))) koooooooooooooooooooooomi cakam ze!!!! :)))) cez tri tedne bom ze na 'odmoru'!! :))))

res mi bo fuuuuuuuuuuuuuuuull pasal mal oddiha... :))) glih dons zjutri sem se zalotla, ko sem gledala turisticni avtobus, kok bi blo fino super, da bi jaz tud nekam sla... :)))))

oblekco, ki sem jo zdej izbrala, je ap tud pomoje kr zadnja.. mami mi nardi se en popravek, no dva.. in oblekco kar pri njej potem pustim.. in bom verjetno zadnjo noc kr pri njej prespala, da me bo bodoci mozek kr tja prsu iskat... :))) da greva pol novim dogodivscinam naproti hehe.. ampak on za ta plan se ne ve hehe.. :)))

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
29.5.2008 11:41:54   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

ja tete ni in ni ma tes je pokazal minus!!!

Verjetno je vzrok živčnost ... ali pa .... počakaj še par dni in naredi še test user posted image

Tud jst sm na to pomislila... in zna bit, da si mogoce RES prehitro delala test!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
29.5.2008 11:43:50   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Baguska user posted image user posted image user posted image  za novo oblekco.

A ti si jo vidla?? Tisto k sm jo mela v roki v petek?user posted image

Al mislis zdej tisto, k jo bom na svoji poroki mela..

Ker tista pa ni tok cist nova hehe.. user posted image user posted image user posted image  No, jo mam ze kr neki casa doma..user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
29.5.2008 11:49:40   
fragola
baguska pokazi nam oblekico!!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
29.5.2008 11:49:47   
NATAŠI
bubica saj bo šlo no... kar optimizem v hlače pa gas čez vas user posted image  user posted image

baguska dobr račun si ti to naredila brez krčmarja user posted image  user posted image , mi je všeč plan jap. .. ti kar doma prespi in te pride lepo iskat, ti prinese šopek in te vidi vso sijočo v krasni oblekci user posted image   ... saj še mal pa boš na oddihu pa itak se ti full dogaja, greš že ta vikend na poroko in na morje user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
29.5.2008 11:49:58   
pikovit
Baguska,
Tisto,ki si jo imela v petek v roki,mi je dobra pa ful huda barva.user posted image
Zdej pa sem mislila tisto za poroko.Kaj pa kakšna slikca?user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
29.5.2008 11:55:22   
NATAŠI
jaoooooo ... cvetličarka me je klicala da ne bo mogla prevzet mojih rožic ker je na dopustu cel mesec in nikakor ne more skombinirat .... in to mi zdaj pove user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
29.5.2008 11:56:50   
fragola

jaoooooo ... cvetličarka me je klicala da ne bo mogla prevzet mojih rožic ker je na dopustu cel mesec in nikakor ne more skombinirat .... in to mi zdaj pove user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

ojojjjjjj, vem kako se počutiš, spomni se moje zgodbe, ma kaj je s temi cvetličarkami, niso resneuser posted image user posted image user posted image

NATAŠI hitro najdi drugo!!! Boš vidla da se bo vse uredilouser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
29.5.2008 11:58:25   
pikovit

O BED pa kaj je z temi cvetličarkamiuser posted image Nataši hitro kaj drugega najt,pa že v naprej im zagrozi.Matr se eni delajo norcauser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
29.5.2008 12:02:53   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

baguska pokazi nam oblekico!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sej ni kej vidt... pa se dva popravka mora mami nardit... user posted image user posted image

ce ne prej, me boste vidle na porocni slikci... user posted image

ej pac klasicna rumena oblekca, z belim pasom pod joski in sega do kolen... user posted image user posted image user posted image  sej si ni kej predstavljat sploh... babnice firbcne!user posted image

bom probala kej pdb najdt na netu... user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
29.5.2008 12:04:35   
baguSka
baguska dobr račun si ti to naredila brez krčmarja

user posted image user posted image user posted image  itak... moz vedno zve zadnji!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
29.5.2008 12:06:24   
NATAŠI
ma ja zdaj sem čist user posted image  in pojma nimam kam naj se obrnem user posted image . Saj vem da se bo izšlo ampak user posted image .... hvala za podporo user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
29.5.2008 12:06:26   
baguSka
Tisto,ki si jo imela v petek v roki,mi je dobra pa ful huda barva.

Ja res je zakon! Pa se pase mi!!user posted image user posted image user posted image

Ne res... pomoje bo tale najbl nosena letosnje poletje... user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
29.5.2008 12:08:04   
baguSka
Ja natasi, kako pa si ona to zdej predstavlja??user posted image

A mas kaksen rezervni plan? Al ga ma ona??

Jst tud se ne vem kje si bom dala sopek nardit..

Pa kje si bom frizuro dala delat tud se ne... user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
29.5.2008 12:10:35   
Anonimen
Nataši iz kerga konca slo pa si? K jst poznam enga super cvetličarja.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
29.5.2008 12:14:39   
NATAŠI
rezervnega plana nimam ker sem se z njo zmenila že 3 mesece nazaj pa je vse držalo za 10000 % zdaj pa prst v rit user posted image  .... v glavnem tud ona nima rezervnega plana pa čist prav je tko .. se bom že znajdla

karin iz ljubljane (okolice) sem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
29.5.2008 12:15:41   
Anonimen
karin iz ljubljane (okolice) sem

Aja, jst sm iz cerknce, verjetno ti je predaleč.

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
29.5.2008 12:16:12   
NATAŠI
karin mal pa res, vseeno hvala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
29.5.2008 12:34:58   
fragola

ma ja zdaj sem čist user posted image  in pojma nimam kam naj se obrnem user posted image . Saj vem da se bo izšlo ampak user posted image .... hvala za podporo user posted image

boš vidla da boš našla, če sem jaz boš tudi ti, sej sigurno mate več izbire vi kot mi na goriškem!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
29.5.2008 12:37:19   
NATAŠI
ja fragola saj je full cvetličarn, ampak v tisto ki jaz hodim (tako po šopke) je precej draga... druge pa nobene ne poznam user posted image   (razen tiste ki me je mal user posted image )

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.