|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
28.5.2008 14:54:37   
guppy

Helena, mi bomo ŠTIRJE.
Predlagam, da prinesemo 1-2€ na odraslo osebo heleni, ki bo pripravila hrano.
A bi katera šla kupit pijačo?

Naila, poznam Ketonal, ampak jaz RES ne maram tablet, ketonal je pa kar močen. Nazadnje sem ga pila, ko sem imela vnetje ledvic in je res prijel. Se ga kar malo bojim, hehehe

CUKRČEK, upam, da bo Manca OK, pa ne zaradi srečanja, ampak zaradi zdravja.
LUPČKI!!!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
28.5.2008 16:09:52   
lemavrica
Helena mi bomo trije.

Tianna sej bom še probavala samo ponavadi pije zunaj in nočem kakega dretja ker ne bo cucelj.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
28.5.2008 18:17:05   
lumpa6
jaz bi tudi prišla pa ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker gremo spet na morje če bo žiga zdrau

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
28.5.2008 18:20:18   
LINA31
Danes je pa res bil vroč dan. Že zjutraj sem šla s kolegico v Tivoli. Sem srečala lemavrico...še enkrat sory, ker sem te spregledala. Sem tolk nekaj nakladala, da nisem nič okrog gledalauser posted image .
helenav...Midva bova le dva.
NaiLA...nevem kako to, da mi ne moreš poslat ZSuser posted image
tianna...mi letne prevleke za avtosedež nimamo.

Neposredna povezava do sporočila: 3504
28.5.2008 19:20:03   
dreamz
Ciao!

Sebastien je boljši, ampak ima še vedno dietno prehrano. Hvala bogu, da obstaja milupino am za user posted image  z diarejo!!!!user posted image

Srečanje:
Mi 3 bomo v soboto prišli, če bo lepo vreme, če bo dež ali tako grdo nas ne bo. Pridemo pa okoli 14.00, štartamo po kosilu. Jaz ne bom nič pekla, bi kar evrčke dala, če kera kaj kupi.

user posted image Kaj v Volčji potok lahko pripeljem mojo kužiko Maggy, ali je prepovedan vstop s psi???user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
28.5.2008 19:38:17   
dreamz
Prevleka za avtosedež:
Na dnu te strani je slika univerzalne prevleke proti potenju za avtosedeže, ki smo kupili mi v Prenatalu v Ts.

user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
28.5.2008 19:57:14   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

tole sem našla na ebay-u..

a mi lahko katera pomaga z Nemščino,ker jaz čisto nič ne zastopim....po ceni sodeč,predvidevam da ne gre za sedež..in ker piše cooly predvidevam, da gre za neko hlajenje.....tnx

KLIK

To je prevleka proti potenju za na Concordove sedeže (v bistvu je  to takšno luknjičasto, zračno blago). Imajo jo v Pikapolonici in stane ca. 15€. Naš tamali ful švica in je tole kar vredu varijanta, je boljše kot lani, ko je še nismo imeli. Kupila sem jo pa predvsem zato, ker so bili fleki od potenja tako zažrti v prevleko, da niso šli ven na noben način, tole pa ravno pokrije madeže.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
28.5.2008 20:07:48   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

tole sem našla na ebay-u..

a mi lahko katera pomaga z Nemščino,ker jaz čisto nič ne zastopim....po ceni sodeč,predvidevam da ne gre za sedež..in ker piše cooly predvidevam, da gre za neko hlajenje.....tnx

KLIK

To je prevleka proti potenju za na Concordove sedeže (v bistvu je  to takšno luknjičasto, zračno blago). Imajo jo v Pikapolonici in stane ca. 15€. Naš tamali ful švica in je tole kar vredu varijanta, je boljše kot lani, ko je še nismo imeli. Kupila sem jo pa predvsem zato, ker so bili fleki od potenja tako zažrti v prevleko, da niso šli ven na noben način, tole pa ravno pokrije madeže.

ful lepa hvala

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
28.5.2008 20:19:12   
lemavrica
user posted image a vaši user posted image  spijo v kratkih rokavih sedaj ko je tako vroče?

Lina ni panike, saj jaz sem Žan-a prepoznala prej kot tebe, ker si sedaj temna, ko sva se videle pa si imela še blond lase.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
28.5.2008 20:34:49   
Anonimen
Čer!

Od 18h pa do zdaj smo pohajali in je prav pasalo. user posted image  Ni blo več tiste vročine, je blo prav lepo. Zdaj pa spančka. Mene čaka en kup cunj za zlikat, ma bom jutri. Zdej samo še povečerjam in v posteljo. Noge me pa tako bolijo... Dragi itak dela ponoči - spet. user posted image

Lina, kako je z naročanjem iz ZDA kar se tiče poštnine in carine?

Sandra, še peglaš?

Lemavrica, ponoči ga oblečem tanek bodi z dolgimi rokavi in hlačke, brez nogavic.

Neposredna povezava do sporočila: 3510
28.5.2008 20:48:50   
NalLa
Lina ne vem zakaj ti ne morem poslat zs-ja. Sem ugotovila da ga nobenemu ne morem, če pa on meni pošlje, pa lahko nazaj odgovorim. Daj ti meni pošlji, pa ti napišem kar sem mislila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
28.5.2008 21:12:45   
december06
letna prevleka jo še nameravam kupit
magični lonček se mi zdi da je prav, če je ustnik spodaj, samo naš še ne ve zakaj se gre
oblečen ponoči je v tanki bombažni pižamici z dolgimi rokavi, še zaenkrat in pokrit s tanko bombažno odejo, okno pa imamo odprto. No, danes sem ga dala v tanko spalno vrečo, pa da vidimo. Ker se tolk premetava....

srečanje lahko jaz prinesem kaj pijače, voda, juice, fruc, pa še plastične kozarce. Lahko pa tudi ti helena za vse poskrbiš. Sporoči. Midva prideva z user posted image sama. Dekico za na travo bova imela s seboj.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
28.5.2008 21:46:31   
Naty 76
Čeeeer. Pri nas se mi zdi da se je šele okrog 19ih malo shladilo in smo spet do sedaj posedali na vrtu. Joj, samo komarjev je veliko. Zdaj čakam da Jan poje večerjo in se spravi spat. Prej je hodil ob 20ih zdaj pa takole. Bo treba spet malo zaropotatuser posted image .

Tianna ja sem dočakala masažo, pa zraven mi je križ namazal s Ketonal kremo in danes je za 50% bolje.
Ketonal tableta je pa res strup za želodec. Obvezno se moraš prej najest če jo že vzameš. Tako da ta je res za izhod v sili.

Guppy po mojem je za te migrene krivo tudi to vreme in pritisk. Moja mami ima tudi hude težave te dni. Brez svečke sploh ne bi zdržala. Upam, da pri tebi popušča.

NalLa glede ZS-ja si moraš nekaj nastavit na Mojem profilu. Se mi zdi, da sem imela isto težavico, ko sem se prijavila na RR. Kajne Guppyuser posted image .

user posted image a vaši user posted image  spijo v kratkih rokavih sedaj ko je tako vroče? mojadva spita v tanki bombažni pižamici z dogimi rokavi. Včeraj in danes ju sploh nisem pokrila, ker je res vroče.

Dreamz glede tvoje kužike. Po mojem jo lahko pripelješ samo na povodcu jo moraš imet. Sem šla na njigovo spletno stran in pod Arboretsk red našla kar te zanima:
http://www.arboretum-vp.si/arboretskired.aspx

Zdaj gremo pa spat. Lahko noč vsem.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
28.5.2008 21:51:12   
ana b
Večer!

Sem zamenjala urnik, ker sedaj zjutraj hitro šibava ven, ko še ni hude vročineuser posted image .
Sem pa že pridelala tapravp SCT barvouser posted image  (ožgana po ramenih in zelo lepo narisane naramnice).

Srečanje mi pridemo 4, ampak bomo za Nejca imeli s seboj. Lahko prinesem kakšno pijačo, ampak naj jo prinese še kdo drug, da ne boste žejne dokler mi pridemo, ker bomo zamudili user posted image  Če imate pri pijači kakšne zelo posebne želje, pa napišite

Cukrček: naj se Manca hitro pozdravi

Avtosedež: je še vedno v lupinici, letne prevleke pa tudi nimamo

Oblečen ponoči: tanka bombažna pižamica in odkrit, pa okno odprto.

Grem posodo pospravit.

Lahko noč

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
28.5.2008 22:02:56   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

NalLa glede ZS-ja si moraš nekaj nastavit na Mojem profilu. Se mi zdi, da sem imela isto težavico, ko sem se prijavila na RR. Kajne Guppyuser posted image .

Sem neki probavala pa mi ne rata. A se mogoče spomniš, kako to rešiš?

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
28.5.2008 22:06:07   
sandra85
daaaaan
hvala vsem za čestitke ob obmesečnici-čestitke tudi iz moje strani. sploh ne morem vrjet, da je dopolnil že 9m
NaILa te popolnoma razumem in se strinjam,vse za na TV. zdravstvo je pa res ena taka stvar, katera mora biti NA MESTU, ampak žal ni user posted image !!!!!!!!! upam da se pri vas vse lepo reši user posted image user posted image user posted image
helena user posted image user posted image user posted image za uspešno prenehanje dojenja in pridna si, da si dojila 9m!!! js še dojim (ponoči in pred spanjem, včasih pa tudi za zajtrk) , dojila pa bom max. do 14-15.m
glede prevleke pa nebi vedela. sploh nevem če jo bomo imeli user posted image a je potrebno?user posted image
december super za prodajo!!!user posted image
tianna oprosti, ampak sem verjetno spregledala-a si dobila čeveljčka? kaki so? mehek podplat? meni je rekla P, da mora bit tako mehek, da se počuti bosega-tako lažje hodi
helena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš poskrbela za lačna ustauser posted image
tianna ne ne peglam večuser posted image včeraj sem peglala do 23h pol pa sem kr dol padla. danes pa smo uživaliiiiiii in ni bilo cajta za RR (sej veš, je dragi še vedno doma)user posted image
srečanje ni še 100%, da pridemouser posted image user posted image user posted image sicer pa verjetno kot dreamz-če bo lepo vreme in šele po 14.uri (po kosilu)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
28.5.2008 22:18:03   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

No, pa sem spet tukaj.

Glede Mance...so ji slikali pljuča in zdaj sumijo, da ima luknjo v pljučkihuser posted image In je spet na antibiotikih do petka, ko ima kontrolo. Takrat bo videl, kaj naprej. Nekaj je omenjal tudi infekcijsko kliniko..upam, da ji vsaj notri ne bo treba ostatuser posted image Zdaj res dvomim, da v soboto pridemo. Klinc pa srečanje, važno da se naše dete pozdravi.
Zaenkrat kar odpovedujem udeležmo nas5 v soboto.

Drugače je pa fuuul vroče zdaj....posebno tukaj pri nas, ker imamo zgoraj stanovanje in je grozno vroče. Sem pa bila danes pridna in sem dala delat bezgov sok..njamsa. To mi je pa najboljši sok kar jih obstaja. Zdaj mi diši cela kuhinja po bezguuser posted image

Nič, se grem stuširat. Vsi že spijo, jaz sem se pa še nekaj  trudila na orbitreku in totalno zašvicalauser posted image user posted image

čau čau

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
28.5.2008 22:30:13   
sandra85
aja spanje:
v bodiju z kratkimi, ali pa una pižamica z kratkimi (smo jih nakupili v H&M-ju in so tako lepe)
danes sva mu v BC kupila bazenček in je že užival:

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
28.5.2008 22:52:22   
sandra85
sem pozabila vprašat:
koliko časa rabi, da pokuka zobek, ko je že sivo-bela črtica in mala bulica? enej ima to že od včeraj, zobek se že lepo vidi in čuti, dlesen pa še ni do konca predrl

evo še obljubljena slikica iz krsta:
(ni nobene slike, kjer je samo Enej-njega je v družbi težko pripravit na poziranje)

user posted image

pa še ena, kako poslušamo župnika...user posted image
user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
29.5.2008 6:32:19   
guppy
Za nami: OBUPNA NOČ.
Maja je kričala od polnoči do 1.30, potem zbujanje ob 5. zjutraj in zdaj jo zabavam, dokler Marko spi. Uf.

Pošiljanje ZSjev: v profilu mora biti označeno "Dovoljujem drugim uporabnikom, da mi pošiljajo zasebna sporočila"

SREČANJE:
A je dovolj, če damo po 1€ na odraslo osebo za hrano in 1€ na odraslo osebo za pijačo? Tako potem, ko pridemo na srečanje, damo december06 za pijačo, heleni za hrano glede na število odraslih oseb.
Dost kompliciranja - sporočite puncam, koliko vas pride, da lahko nabavita potrebno.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
29.5.2008 8:25:04   
Pikica pokica
Mi pridemo na srečanje vsi 4. Se je mož odločil, da bosta šla zraven. Super za Heleno in December, da sta prevzeli čez hrano in pijačo. Seveda jima bomo tam dali denar. Jaz bom prinesla nekaj sladkega ( verjetno kar kupljenega user posted image ).

Cukrček, upam, da bo z Manco vse OK in da nima te luknjice v pljučkih. Držim pesti zanjo.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
29.5.2008 8:44:22   
LINA31
Jutrouser posted image ,
sem se že dvakrat lotila pisat, pa me je vedno kaj prekinilouser posted image . Noč je bila fajn, ampak tole jutro pa katastrofalno. Žan je tečen kot hudič. Sem že mislila, da ga kej boli...pol sem ga probala po dojit je jedel in začel jokat +, ko je zmanjkal...sem mu nareidlo kašico se je dru in usta skupaj tišal, pol pa je po flaški spil še 120 ml mleka in zdaj spi 1. rundouser posted image user posted image . Sploh nevem kaj mu je. Zadnje dni mu sploh ne smem približat žlice in lončka, se takoj jokauser posted image  To je res grozen, če otrok noče jest.

tianna....čeveljčki te pridejo 30 ali 20 dolarjev, pa poštnina in vse ostalo še 20 dolarjev za dva para. user posted image

NaiLA...jaz pa tebi ne morem poslat ZS oz. pošljem pol pa še javi neko napakouser posted image . Daj mi piši na lea31@planet.si.

guppy...po mojem je čist uredu 2 €.user posted image

lemavrica...Žan spi v pižamici z dolgimi rokavi, spodaj pa ima body s kratkimi ali brez rokavov. Mi živimo v stari hiši in nimamo notri več kot 21 stopinj.

Grem zdaj na eno user posted image , dokler Žan spi.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
29.5.2008 8:57:58   
lemavrica
Ojla,

prva polovica noči groza, jamranje in stokanje, potem je spal do 5h, pojedel in zaspal do 8h.
Pa sej sem vedela da po včerajšnjem dnevu ki je bil obup da noč ne more biti boljša.

Sandra luškane slike.

Guppy user posted image . Jakaje tudi ob približno isti uri imel jamranje.

Pijem kavico ( HB imam danes cuker ) Jaka pa se igra. Zdele bova šla ven, grem na zavarovalnico neki preverit, ker sem šla včeraj registrirat avto in mi neki ne štima.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
29.5.2008 9:01:15   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Pošiljanje ZSjev: v profilu mora biti označeno "Dovoljujem drugim uporabnikom, da mi pošiljajo zasebna sporočila"

Saj imam tako, pa še vseeno ne morem pošiljat zs-jevuser posted image

Punce jest ne pridem na srečanje. Se spoznamo kdaj drugič.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
29.5.2008 9:11:16   
lemavrica
Naila škoda ker vas ne bo. user posted image  za brata in  user posted image  zate.

Ker je kar veliko odpovedi, kdo sploh prde sedaj?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.