|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
28.5.2008 15:53:32   
mala81
Jaz sem namreč ob 11 naročena na UZ

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
28.5.2008 15:54:33   
mala81
Želim vama, da se vse lepo oplodijo in vaju z "odprtimi rokami" pričakajo v ponedeljek

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
28.5.2008 15:55:31   
Abra
Julija in Rubin user posted image user posted image naj se jajčka zdej še lepo plodijo. In kdaj gresta zdej rodit, sta že določili datum user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
28.5.2008 15:55:51   
gigi1
Julija, Rubin user posted image user posted image user posted image  bravo za velik jajčk.
Julka, ti si pa sploh dobra, da tipkaš. Po zadnji narkozi sem bla js tolk out, ko sem hotla mojmu napisat da sem budna, so mi skoz številke namest črk vn padale. Pa še na en uč sem mižale, k sem vse dvojno vidla...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
28.5.2008 16:02:28   
ledenka
zvezdica, držim pesti, da bo vse ok user posted image  mal več prometriuma pa ziher ne bo škodilo user posted image  

rubin in julija, čestitam za pridelek user posted image  da bi vaju vse pričakale lepo oplojene v ponedeljek user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
28.5.2008 16:13:01   
gigi1
Zorica, a sta mela včeri tud na povratku spet kakšno narko varianto v avtuuser posted image ? Ti kar veselo slončkaj, da ne boš k jst trapa. Sem jih neki na seminarju narobe zastopla. So rekli nič user posted image ne priporočajo med punkcijo in ET. po et itak že vemo... Js sem jih zastopla, kao ne priporočajo me postopkom... Moj postopek se je vleku v nedogled...še prej sem imela težave s hrbtenico. OOOO šit raje sploh ne pomislim kolk časa že nisva..
Mislm, sej ni čudn, da sem tok horny. Se mi zdi, da bi še mrtvega četnika..user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
28.5.2008 16:16:49   
mala81
Kaj pa naša pikovit? Javi se nam ob priliki in sporoči kako sta rešila na našem koncu.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
28.5.2008 16:18:05   
gigi1
mhmmm mislim, da se reče zmrznjenga a ne?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
28.5.2008 16:19:44   
gigi1
Mala mislim, da je Pikovitka rekla, da gre še malcat. Pa vožnja domov.. Po mojem se šele zvečer oglasi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
28.5.2008 16:19:51   
Zvezdica
Abra, kako močni so bili tvoji izcedki in kako si uredila tole s prometriumom?

Moji so tako, da ko se obrišem kar poznajo na pairju, zdaj se mi pa kot veliki krogci poznajo na dnevnem vložku. Se opravičujem za nazornost napisanega ampak... Zoprna je tole situacija.

i belive i can fly....

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
28.5.2008 16:21:13   
mala81
zorica tudi jaz sem se pikala na malo čudnem mestu v avtu, ko sva bila na morju pred 2 tednoma. Mi je tudi blo malo glupo in pravim mojmu, kaj če se kdo pripelje, kako naj obrazložim kaj počnem. Ampak hvala bogu ni bilo nikogar.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
28.5.2008 16:34:09   
Abra
Zvezdica, zadnjič pred testom, je blo neki podobnega. V prejšnji nosečnosti pa sem imela krvav normalen vložek, pa sta pikici takrat še lepo rastli! Pa kar neki punc je blo s pravimi krvavitvami in je blo pol vse ok. Za une na urgenci krvav vložek ne bi smel bit razlog za moj takratni obisk .... če lije kot iz pipce, mi je dr. rekla, ne pa tko.. pa povišana temperatura, krči ... ne pa nek izcedek... tam se vseeno ne ukvarjajo z ivf in jim veliko taktnosti manjka. Jim ni jasno, da smo najbrž za pikice malo bolj prestrašene, če nam je po dolgih letih le uspelo zanosit.
Prometrium pa jaz jemljem sedaj 3x na dan, namesto 2x. Zadnjič mi je Reš tudi tko proti koncu povečal, takrat je blo prepozno oz. najbrž to niti ni bil problem. Sem pa tako dozo že imela pri zamrznjenčkih, tu ima Reš drugačen protokol kot na GK.
Vsekakor se s tem ne moreš predozirat. Punce na GK vse jemljejo tolko utrogestana. Če greš jutri k njemu počakaj do takrat. Jaz sem zadnjič počakala ene dva dni, preden sem si povečala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
28.5.2008 16:39:52   
Zvezdica
Abra, iz srce hvala za tako izčrpen odgovor.
Tako si me pomirila, da se ti niti ne sanja.

Zdaj grem še bolj mirno naprej počivat. Zadeva se je malce umirila.

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
28.5.2008 17:07:23   
marjetka cvetka
Živjo klepetulje!
joj, moram kar celo uro brati, da vidim, kaj vse ste napisale od včeraj zvečer, ko me je zmanjkalo.
Najprej moram zvezdici zaželeti veliko sreče, da trenutna situacija ni to, kar se ona boji, da je. Zvezdica, držim pesti in upam, da te bodo otroc ubogal še pred rojstvom, ne pa da te plašijo z izcetki! Bo ata Reš vse poštimal jutri, držim pestke!

Sicer pa punce, moram vam povedati, da je gospa prišla in sem bila zjutraj na obisku pri Rešu user posted image user posted image user posted image  Prva špikica je padla! Sej ko vidiš, kako profiji to zaugajo iz flašk, si misliš, koliko prakse nam manjka, samo je pa moj izjavil - in mu dam prav, da pa je on veliko bolj nežen in pripraven asistent, ko si vbrizgavam user posted image
Aja pa še to - v torek imam UZ, potem pa vidimo kakšno bo nadaljevanje. Me pa malce skrbi, da mi bo zmanjkalo Suprefacta za kak dan ali dva. Res se mi ne da na Fernetiče šibat še po eno dozo in dajat 40€ za dva dni (sej recmo, da ga ne bom več rabila dolgo leto dniuser posted image )

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
28.5.2008 17:12:47   
zorica

ne gig1 včeraj pa nisva imela nobene narko variante, je bilo tako vroče, da se nama ja tako mudilo domov, da sem se lahko potem lepo v miru doma špiknila user posted image (imava še vedno avto brez klimeuser posted image )

Ja user posted image pa si ne vzameva, saj zaenkrat.Sem vas brala da po ET- ju nič,...Da nebo preveč suše poznejeuser posted image

Ja Rubin in Julija30  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zorica -- 28.5.2008 17:13:50 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
28.5.2008 17:20:36   
marjetka cvetka
aja pa še to sem se spomnila, ko sem se motivirala. Sedaj sem na dveh sedminahuser posted image  v postopku, ki je sestavljen iz 7. točk (se vidi, da mi služba še ne izpuhti iz glaveuser posted image ) Sem pa z vsako točko bližje cilju - kak optimizem user posted image

1. najprej moraš dojeti in se sprijazniti, da je več možnosti zadeti na loteriji, kot naravno zanositi - torej odločitev za OBMP
2. dobiti moraš user posted image  (ki lahko tudi teden, dva ali tri zamuja)
3. preživeti moraš punkcijo s čimveč jajčeci
4. vsaj enkrat moraš priti do perfect match-a, da se lepo razvije do transferja
5. hiperca te lahko malo poboža, vendar ne več od napetega trebuha
6. prvih 14 dni se morajo pikice ugnezditi, da zagledaš magični plusek
7. in nenazadnje moraš bebike pri sebi pridno nositi in donositi čez 9 mesecev.

Pa še nekaj moram povedat, tudi jaz si sploh ne predstaljam, da bi me vsak pregled en drug dohtar ali kar koli že je pregledoval in gledal (pa tudi je je Brad Pitt hehehe). Pri Rešu mi je tudi zelo všeč, ker pričakuje, da sva vedno prisotna oba, tako da, če že jaz kaj v ranu zoru preslišim, si vsaj moj zapieuser posted image

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
28.5.2008 17:25:58   
marjetka cvetka
joj, ne zapie ampak zapiše! ups

aja tudi jaz čestitam pridne Juliji in Rubinuser posted image user posted image user posted image

- moram it kuj na en pir, da bom čez kak teden konkuriralauser posted image

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
28.5.2008 17:44:11   
Abra
Zvezdica, prav dobro vem, kako ti je. Ni ga bolj srečnega dneva, kot čist dnevni vložek user posted image Sem pa jaz tudi vedno paniko zagnala. Upam, da sem se zdaj že kaj naučila, je pa drugim itak lažje nasvete dajat, kot sebi. Super, da je zdaj bolje. Mogoče je pa treba samo bolj počivat. user posted image

Marjetka super user posted image ti kar pridno zalivaj zdaj folikelčke, je vroče, pa je treba malo bolj izdatno user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
28.5.2008 18:15:39   
gigi1
Cvetka, ti pa si fokserca user posted image

Zvezdica, sam da je boljš. Ti kar počivi.

Abra ti si dušica. Res znaš človeka pomirit.

No, zdej bom pa še js mal pojamrala. Me je že včeri popoldan čudno začel v desnem jačniku špikat. Zvečer se je pol umiril. No včeri okol dveh sem se večkrat naštimala, da utaknem urogestan in mi je vsakič telefon zvonil. na koncu sem bila tolk zmedena, da nisem več vedla, a sem al nisem in sem se odločla, da si samo eno tabletko vtaknem. Isto je bilo z buscopanom in sem malo počakala pa sem eno vmesno dozo užgala. Sam danes me je pa spet isto ob približno isti uri začel špikat. Danes pa nisem pozabla, ker imam vse tablete preštete. Sam buscopan sem pa samo 1x vzela, ker sem ga neki hotla počas zmanjšat.
Špika me pa tko kot pred punkcijo, ko sem imela kar nekaj folikul. Od Et naprej me je tud šikal na začetku samo drugače. Ni pa tole prebava, ker je prav nizko dol in točno tam kjer je jajčnik. mah, klinc kaj pa vem mogoče pa nektarine tko nekam nizko dol padejo pa me črvičjo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
28.5.2008 18:40:57   
Abra
Gigi, mene je tut tam bolj nizko neki špikalo. Če si imela velik folklov, so bli jajčniki kar nekaj krat povečani, pravzaprav so še, ker smo noseče in gre to malo bolj počas nazaj. Po vsej verjetnosti je kar to razlog. A ti dovolj piješ? Meni kar neki ne gre. Voda mi ne paše, sem si ravno spet en sok namiksala. Prej mi je blo pa tko vroče, da sem o hladnem pivu razmišlala user posted image še dobro, da sem se spomnila, da ne smem nič hladnega user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
28.5.2008 18:45:42   
Zvezdica
Oj gigi...ne vem kaj bi to bilo.
Mogoče se pa samo telo pripravlja na to, da bo kmalu ena velika bebica notri. Mene tud vsake tok na desni špikne.
Ne vem draga kaj naj ti rečemuser posted image

Kar se mene tiče sem bolje. Izcedek je še vedno, ni več temno rjav, ni krvavo rjav ampak samo svetlo rjav.

Abra, tud jast zdaj študiram izcedke, da bom znala drugim pomagat.

Sem pozitivna, res, tako, kot še nisem bila v zadnjih nekaj dneh.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
28.5.2008 19:01:31   
gigi1
Abra sem jih mela 10 velikih, pa še ene 10 manjših. Saj me je po et še dobrih 14 dni špikalo po jajčnikih, sam bolj na levi strani, pa mal drgač kot zdej. Pol je pa čist nehal (to z jajčniki) in me je sam prebava dajala in napenjalo me je. Ampak vse skupaj je bilo drugače.
Pijem 2 l na dan. Če šlosija ruknem pa 2,5l user posted image

Upam, da se res jajčniki še zmer umirjajo al pa da se maternica razteza. Zdej sem se spomnila, da me lahk tud brazgotina od endometrioze matra. Moram prav iti pogledat na kateri strani sem jo mela.

Ti pa pogretega šlosija rukn, k zarad grla in kašlja res ne smeš nič mrzlega.

Zvezdica user posted image   user posted image  user posted image  za svetlorjav odtenek. Počivat moraš res. Ti pa čist preveč delaš in okol skačeš.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
28.5.2008 19:11:40   
DaisyE
Ojla dečve.

Abri čestitke za 6 tednov staro deco. user posted image user posted image user posted image  V ponedeljek bo vse tako kot mora bit. Ne pustimo, da bi blo kaj drugače.

Hedi, nehi ga srat. Zarad teh par kapljic ne bo razlike. Boš samo vsak dan bolj živčna, če se boš tolk sekirala. Malo začaraj tvoje flaše, pa bo.

Gretka, blazno sem razočarana, ker ne želiš vsaki po spisku nekaj lepega. user posted image user posted image user posted image  Mah, saj vemo, da za vsako posebej navijaš. Kako boš pri taki terenski službi še pisala. Zjutraj je pa ful neki hecalo, mene je tud pri mojem edinem postu, ki je s tako težavo nastajal, ven vrglo, pol me je odjavilo in še in še...

Gigi, ti si pa že v kratkem na UZ! No saj ste vse tri na isti dan. Da te ne bo presenetilo in bosta dve pikici tam. Vidim, kako ste pridno z abro in zvezdico in sonček zalaufale na datume PDP. Kaj vas je luštno brat. Zvezdica, izcedki taki in drugačno so v nosečnosti menda precej normalni. Dokler ni sveže krvi ni nobene panike. Držim pesti, da je vse ok. Počivaj in pazi nase. Jutri bosta že pogruntala z reškom kako in kaj.

Ja arnejča, nas je pa res pet skupaj. Bravo za LA hatching. Škodit ne more. Meni ga pa tokrat Čedo ni naredil, čeprav je reku, da ga bo. So ga Hrvati tako sesuli, al so bli pa embriji tolk švoh, da se mu ni dalo. user posted image

Sayurči pozdravčka. Lepo te je brati.

Julija in Rubin čestitke za celice. Pridne koke. Zdaj pa do ponedeljka počivat, da bote frišne za deco.

Mrtvega četnika...user posted image user posted image user posted image user posted image  Gigi!? Nehi no user posted image user posted image user posted image  Zmrznjenga je že malo boljš. Ga vsaj odtajaš vmes.

Marjetka čestitke za prvo špiko! Zdaj se bo pa kar speljalo. Bravo user posted image user posted image user posted image

Bravo zvezdica za pozitivizem!

Mismis, včeraj si rekla, da te bom kregala ker ni seznama, pa mi ni blo glih jasno zakaj, ampak sem si rekla, naj ti bo. Pol sem pa pozabila, dons te bom pa res. Ker neki rabim!!!! user posted image user posted image user posted image  Ti, ti miš! user posted image user posted image user posted image

Mene bo od te vročine srčna usekala. user posted image  Pa otrokom tud dvomim, da paše, ko sta bolj na minus navajena. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
28.5.2008 19:12:35   
gigi1
Nič ne piše na kateri strani. Mogoče pa pregrada. Kar 7 cm je imela. Operirana sem bila oktobra lani. So zunanje brazgotine še kar vidne. Morda pa res zdej k se maternica rasteza, kej tiste brazgotine razteza in me zato kljuva. Mah, še par dni pa bo jasno...
Abra js se tud s pijačo matram. Prej sem pila samo kavo, čaj, pa občasno pivo. Vode bolj malo in mi tud zdej ne potegne preveč. Zadala sem si, da moram vsaj 2 litra spit. Zjutraj enega hitro spijem, pol pa kar pozabim in se zvečer spet matram, da not prinesem.

Zvezdica tolk sem srečna, da si bolj optimistična.

Zdej pa ne skrbet zame. Zihr so brazgotine. Sem se tko odločla!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
28.5.2008 19:19:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

Pozdravček punce.

Včeraj sem dobila user posted image . Klicala na oddelek in 4.6. se moram oglasiti ob 7.30 uri in dati kri. Potem pa moram do s. Blanke, da ji dam napotnico. A je mogoče, katera dajala kri takoj še pred UZ-ji? Sem pa v postopku z zamrznjenčki? Kaj brez kateregakoli papirja grem kri dat?

Pa še nekaj me zanima. Takrat bom imela nove dokumente, sam zdravstvene izkaznice ne bom imela nove, bo stari priimek gor, na osebnih bo pa no, a bo to problem?

Lp

Linda, glede zdravstvene so ti že ostale odgovorile, jaz ti bom pa o postopku z zamrznjenčki
Jaz sem imela postopek brez stimulacije, tako da sem 9.dan cilkusa zjutraj prišla na oddelek SIII, kjer so mi vzeli kri, da so pregledali vrednost hormona, nato so me poslali vpisat k sestri Blanki in na UZ.
Nato sem vsako jutro hodila zjutraj na oddelek SIII, kjer so mi vzeli kri, nato sem morala lulati na palčko (ovul test) in UZ. Mislim, da so mi kri vzeli 4x, nato je bila vrednost hormona prava (LH ali nekaj tekega je padlo), 5. dan tega treninga, je bil tudi ovul test pozitiven, nato sem hodila samo še na UZ, da so spremljali rast foliklov. Tisti dan, ko se je folikel razpočil, se je v bistvu štel za dan punkcije, zato sem prišla 5. dan po tem, tako kot so mi zamrznili celice, in sem imela ET. Takole na hitro, upam da kaj pomaga

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dekliško ime
Luna88

Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?

Zanimivo (25%)

Lepo (19%)

Ni ravno ime za deklico (20%)

Ime mi ni všeč (36%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!