DaisyE
|
Ojla dečve. Abri čestitke za 6 tednov staro deco. V ponedeljek bo vse tako kot mora bit. Ne pustimo, da bi blo kaj drugače. Hedi, nehi ga srat. Zarad teh par kapljic ne bo razlike. Boš samo vsak dan bolj živčna, če se boš tolk sekirala. Malo začaraj tvoje flaše, pa bo. Gretka, blazno sem razočarana, ker ne želiš vsaki po spisku nekaj lepega. Mah, saj vemo, da za vsako posebej navijaš. Kako boš pri taki terenski službi še pisala. Zjutraj je pa ful neki hecalo, mene je tud pri mojem edinem postu, ki je s tako težavo nastajal, ven vrglo, pol me je odjavilo in še in še... Gigi, ti si pa že v kratkem na UZ! No saj ste vse tri na isti dan. Da te ne bo presenetilo in bosta dve pikici tam. Vidim, kako ste pridno z abro in zvezdico in sonček zalaufale na datume PDP. Kaj vas je luštno brat. Zvezdica, izcedki taki in drugačno so v nosečnosti menda precej normalni. Dokler ni sveže krvi ni nobene panike. Držim pesti, da je vse ok. Počivaj in pazi nase. Jutri bosta že pogruntala z reškom kako in kaj. Ja arnejča, nas je pa res pet skupaj. Bravo za LA hatching. Škodit ne more. Meni ga pa tokrat Čedo ni naredil, čeprav je reku, da ga bo. So ga Hrvati tako sesuli, al so bli pa embriji tolk švoh, da se mu ni dalo. Sayurči pozdravčka. Lepo te je brati. Julija in Rubin čestitke za celice. Pridne koke. Zdaj pa do ponedeljka počivat, da bote frišne za deco. Mrtvega četnika... Gigi!? Nehi no Zmrznjenga je že malo boljš. Ga vsaj odtajaš vmes. Marjetka čestitke za prvo špiko! Zdaj se bo pa kar speljalo. Bravo Bravo zvezdica za pozitivizem! Mismis, včeraj si rekla, da te bom kregala ker ni seznama, pa mi ni blo glih jasno zakaj, ampak sem si rekla, naj ti bo. Pol sem pa pozabila, dons te bom pa res. Ker neki rabim!!!! Ti, ti miš! Mene bo od te vročine srčna usekala. Pa otrokom tud dvomim, da paše, ko sta bolj na minus navajena.