mamuška
|
V telegrafskem slogu, preden zmečem otroke spat. Dan je bil obupno naporen, Dominiku lezejo ven dvojke in je tečka na kvadrat , sam noskal bi se, kar je z njgeovimi 8+ kilami in mojo kilo "mišn imposibl". Amapk mora it "posibl", če ne je dretje, tud na kvadrat . Da bo slika popolna, sem si včeraj sfentala desno nogo. Najprej me je zgazil en opinjak v Hofru, tko enih 150 kil od oka in me je zahodu s tistimi kroksi, al kwa si tisti plastični cokli (men so tko obupni!!). Že od tam sem glih komaj odšepala, pol sem pa še doma zabsala točno z isto nogo in istim prstom v klinčev trip-trap preklela sem i trip-trap i sebe, še mizarje, ki so ga delal - podn. Čez pol ure sem že imela modrico čez pol narta, kljub tistemu ledemu obkladku na taci. Podn. Današnje Dominikove zahteve so bile zato še toliko bolj "prijazne" do mene Ampak prst miga, modrica se razliva, tko da upam, da bo. Ta velk je vršičke nabiral v Krmi Amarant - 1. doza prispel. HVALA!! Polenta - pri nas ZAKON, od prve žlic, kupujem pa včasih tudi belo, je dorbnejša in ima en malce drugačen okus. Jedilnik: včeraj zajtrk corn-flakes, kosilo pire in paradižnikova omaka, breskve, večerja muesli z rozinami (malco je prespal!) Danes: zajtrk 50 mleka (ne vem, kwa se mu je zgodilo!)+100 linota riž s sadjem, kosilo polenta+goveji golaž z bučkami, desert maline+marelice+kompot, malica kompot iz jabolk,nektarin in breskev, večerja sinlac+MM. Malancane - delam kot zase, na ol. olju, samo olupim jih. Naredim z rižem, kvinojo, krompirjem ... po potrebi. Stolček, ki ga popate gor, imamo tudi pri nas. Uživa! Varuške - daj Bog zdravja dedijem in babijem Šibam, ta mau je za spat vržt!
< Sporočilo je popravil mamuška -- 28.5.2008 19:55:09 >