Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 7:33:44
|
|
|
|
becky
|
dobro jutro vsem. najprej vsem novim nosečkam . vsem ostalim pa ; imam občutek, da bo junij naš, boste vidle
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 8:06:14
|
|
|
|
diamantina
|
Jutro! Pri meni nič novega, prsa so me nehla bolet, oz. bolijo manj, tako da bo verjetni res točna kot urica, čeprav smo jo mislili z rednim seksom od 12. do 20. maja (kjer je ZIHER bila O) odgnati za nekaj mesecev. BT si pa ta mesec ne merim, nekak sem sploh čisto pozabila na to čakanje in nečakanje, če ne bi bil pa tokrat moj fant ves na trnih (zadnje čase ve bolj točno, kdaj bi je naj ne dobila, kot jaz ) bi ziher pozabila. OK ... grem na WC po dnevni vložek, me zvija in bo verjetno pritekla. Spps, boga revca, tako zgodaj moraš v službo. Jaz še dobro, da delam od doma (preko rač.) in lahko grem kadarkoli in kolikor hočem delat na dan (ugotdnosti štud. dela ). Je pa res nekam malo nosečk ta mesec, uapm, da jih bo zato v juniju več. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 8:08:01
|
|
|
|
sonček85
|
D.Mateja:veliko sreče pri delanju testa in pazi da nam sporočiš lepo in veselo novico.MODRA JE PREPOVEDANA!!!!!!!!!!!!!!! Junona:še malo in bodo najini trebuščki začeli rasti,junij naj bo ta mesec. naj najde najin domek saj že nestrpno čakava malo detece.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 8:37:09
|
|
|
|
D.Mateja
|
hvala. Itak da boste prve zvedla razen mojega, ki že nestrpno čaka kdaj bo pokazal . Me je že danes pregovarjal, da naj vseeno probam ker sem ziher nosečka. Je že sedaj tako navdušen da ne vem, kaj šele bo ko bo res pokazal. Je bil zadnje mesece čisto razočaran sam nad sabo, še posebej prejšnji mesec, ko ga je moja g. napotila do dr. Reša in je rekel, da počaka do junija če ne bom zanosila in bo šel takrat ne pregled. Tko da ne vem, al je vesel ker mu ne bo treba it... haha mal heca....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 9:44:26
|
|
|
|
*Junona*
|
Sonček85, prav imaš, naj štorklja zavije tudi v najin konec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 9:44:54
|
|
|
|
sonček85
|
sevedas je vesel ko pa ve da bosta zagledala +.držim pestke.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 9:46:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček85, prav imaš, naj štorklja zavije tudi v najin konec seveda bo in ne samo v najinega ,temveč bo junij poln nosečk,boste videle.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 13:09:00
|
|
|
|
diamantina
|
Ko že govorite o štirkljah, midva sva se včeraj sprehajala po travniku, zraven naju (kakšnih 10m proč) pa je capljala štorkljica, pa je moj rekel v šali: le komu bo prinesla dojenčka, jaz pa: ja komu, nama ne, zakaj bi se sicer z nama sprehajala (ampak ne vem, če je kaj dosti na tem )
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 13:10:59
|
|
|
|
diamantina
|
Bučka jaz - ne štirklja, štorklja.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 13:11:32
|
|
|
|
Lopona
|
HOJ... Danes je pr men 52.dan. Ni več nobenih znakov...no,so vse sorte, sam sploh več ne gledam. Itak mi je G povedala, da še ni nč...lahko bomo kej naredil te dni. Zdej pač jemljem dabroston tablete da bo pršla ta grda . Tko,da navijam za vse ki še čakate zadnje dni v maju...Ostale pa borba naprej v juniju... Tud moj se že zlo veseli, je bil zlo šokiran v pondelk, k je G rekla, da ni nč. Je bil čist prepričan, da je, kr že tok zamuja. Ampak dej pridno delamo naprej. Tko,da velik sreče vsem... Pa lepe sonče dni.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 13:15:35
|
|
|
|
Lopona
|
Upam, da bodo štorklje kmalu letale tudi okoli mojega kraja.Junija jih bo gotovo vse povsod velik!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 13:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
sem falila forum, eh kaj čmo...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 13:48:46
|
|
|
|
sonček85
|
jasna:ja hojla,kje se pa ti potepaš.tebe pa že dolgo ni bilo.kaj si se nam izgubila ali kaj.ja tudi sma upam da bo štorklja hodila kaj okoli žalca in da mi prinese najlepše darilo-malo detece. diamantina:srečka nosečka boš verjemi mi na besedo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 13:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jasna:ja hojla,kje se pa ti potepaš.tebe pa že dolgo ni bilo.kaj si se nam izgubila ali kaj.ja tudi sma upam da bo štorklja hodila kaj okoli žalca in da mi prinese najlepše darilo-malo detece. Eh, hodim po forumu in malo berem, pa imam milion stvari odprtih, pa sem hotla nekaj k vrtcem komentirat, pa mi je ratal sem gor objavit, pa sem pol popravila, da vas ne bi strašila o tem, da ni prostih mest v vrtcih še predno zanosite.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 14:25:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna sem falila forum, eh kaj čmo... se zgodi sej se nam lahk pridružiš
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 15:01:40
|
|
|
|
...Martina...
|
Jaz bom verjetno šla v "M ne pričakujem JUNIJa", saj mi je padla BT. lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 15:11:59
|
|
|
|
_sanja_*
|
Sonček, nisem vedla, da si žalčanka. Jaz tudi Oz. še malo ven iz Žalca Mateja, držim pesti... Za vse ostale tudi! Seznam je ta mesec res preveč moder, zdaj mora bit samo roza
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 15:24:47
|
|
|
|
ninchi9
|
Pozdravljene Jaz pa imam eno novico za vas. Po posvetu z mojim ginekologom smo se odločili, da začnemo z zdravljenjem že pred 1 letom neuspeha (9 mesecev neuspeha). Ker imam konstantne težave z vnetji in negativnimi brisi sem že naročena za hsg, zato se bom zdaj mogla prestavit na drugi forum . Joj, samo tak nimam energije za vse te postopke. Vam vsem želim, da bi čimprej ugledale , da se ne boste več mučile v pričakovanju vedno znova in znova. KO pa bo kakšna lepa novica, pa se vam javim. Seveda pa bom spremljala vaše dosežke!! LP, Ninchi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 17:28:16
|
|
|
|
Ploha
|
punce, nisem sicer povedala kdaj je ne pričakujem, sem vas pa skozi spremljala, sem se bala razočaranja, zdj sm pa nardila baby check mini pa clear blue in jaaaa sm , pokali sta se dve črtici, sploh ne mrom vrjet, da je res,... , tok sm vesela
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 17:54:54
|
|
|
|
Joob
|
Ploha, čestiiiitkee!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 18:04:24
|
|
|
|
sonček85
|
kako sem vesela zate.jupi sedaj pa mirnih 9 mesecev in čim manj slabosti.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 18:19:30
|
|
|
|
TEDIGO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen sem ena izmed bork, čeprav ne pričakujem konec drugega tedna (v torek bo 28 dni od zadnje , vendar moj ciklus je tam30-32 dni) sem danes zjutraj naredila test: kjer naj bi se pokazala druga črtica je bil prav rahel obris črtice ponovno se vam javljam, po dveh dnevih sem ponovno naredila test (več nisem zdržala) in druga črtica je postala še bolj vidna (samo je še vedno rahla črtica, samo se je ne da spregledat). Test bom naredila ponovno v četertek zjutraj tako da vam sporočim kdo sem in upam,da potrdim nosečnost. punce moje drage! Sporočam vam, da nisem morala počakati še en dan, danes zjutraj sem naredila ponovno test baby check strip in druga črtica je že tako vidna, da lahko potrdim, da sem srečka !!!!! Tako sem vesela, tako me je strah, upam, da ta nosečnost bo trajala vseh 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 18:24:26
|
|
|
|
sonček85
|
sem vedela da si nosečka.čestitke in čuvaj se
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 18:26:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO za prvo mojo nosečnost sem imela dober teden dni pred tako sluz, joški me niso nič boleli in nobenih drugih znakov razen sluzi (pri meni teden pred je tam doli suho). Prejšnji teden se mi je ponovno pojavila dober teden pred taka sluz. vsaka ima lahko drugačne znake, tiste ki so bile noseče večkrat celo pravijo, da vsaka nosečnost je bila drugačna. Mogoče pa smo srečke sem morala it poiskat tvoje besede ki si jih izrekla prejšni teden,no in sedaj si si potrdila da imaš emake znake kot v pravem,jupi srečka si.kot si čutila
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 28.5.2008 18:28:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...Martina... Jaz bom verjetno šla v "M ne pričakujem JUNIJa", saj mi je padla BT. lep pozdrav.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?