Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:20:13
|
|
|
|
Tejchy
|
Ena je spraševala kako se slikca naloži... no pa imejmo spet mal učne ure .. Greš na vrhu na MOJ PROFIL.. poiščeš NALOŽI AVATAR / SLIKICO - ne vem točno kak že piše - klikneš... se ti odpre okence in tam klikneš BROWSE - poiščeš slikico v svojem računalniku, ki jo želiš imeti naloženo... klikneš POTRDI in počakaš.. Na koncu OBVEZNO ne pozabit na koncu strani profila kliknit SHRANI, ker samo tako ti bo naložilo shranjene spremembe - torej slikico.. in vola ... slikica bo naložena.. upam, da ti uspe...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:20:38
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravljene! Joj me pa že dolgo ni blo, mamo že kar drugi del. Ja če pa ni časa. In kako smo kej? Jaz sem vsako leto komaj čakala da bo poletje in vroče, nikol se nisem pritoževala nad vročino. Ampak letos mi je pa že to preveč, sploh ne vem kako bom zdržala. Na poti v službo se skuham v avtu, so pa vsaj ta teden mal klimo zrihtal v službi. Prejšnji teden je bil pa živ obup, sedele sem za pultom in švicala, čeprov nisem nič delala. Ne vem, ne vem, kako bomo prežvel. Lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:21:23
|
|
|
|
Tejchy
|
Glede srečanja je nekaj pisalo za v soboto ob 15 h, sam nobena ni napisala kje v Tivoliju. Ja js.. sam nič nismo dorekle... to al CITY? pa ura?? ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:22:11
|
|
|
|
KAHLO
|
ma danes pa nevem tud enga stavka prav napisat!!!! jah jaz bom v soboto imela čas.....sam tud mene zanima k kermu grmičku, igrišču, hiški se naj postavim Upam samo da nas res kakšna nevihta ne bo preganjala po tem tivoliju....bi znalu full smešno zgledat, TEK NOSEČK V TIVOLIJU!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:27:25
|
|
|
|
*zoe*
|
Aha AinB, sem mi je zdel, da mal po gorensk vlečeš No nas je že 5. Wow
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:28:35
|
|
|
|
bark
|
Sem že nazaj.Na žalost se nismo nič gledali, smo sam srčka poslušali. Ampak,glavno da ta dela s polno paro . Imam pa malo premalo železa in mi je predpisala železove tablete,kar pa mi ni nič všeč .Mislim,da se bom kr mal švercala, pa raje kakšne suhe slive jedla in jedla peso....vmes pa kakšno tabletko.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:30:54
|
|
|
|
AinB
|
thx
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:33:06
|
|
|
|
AinB
|
u, veš kaj Zoe, ta bo pa mal težka, ker sem novopečena "Gorenjka" šele 3 mesce. A misliš, da se me je tako hitro prijelo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:37:36
|
|
|
|
petrax
|
A mate spet srečanje? Sem kr dost zamudila, pa se mi ne da nazaj brat vsega. Kdaj, to soboto? Ah, spet delam, tko da spet ne morm
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:38:08
|
|
|
|
Špelca25
|
Meni je bilo po teh zelezovih tabletah slabo, nenehno mi je slo na bruhanje... Pa sem jih nehala jest. Mi je splosna zdravnica rekla, da stanje ni tako kriticno ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:45:02
|
|
|
|
lana luna
|
LJ - Gorenjska regija ainB kaj to sploh pomeni? a Medvode? jest tut to morm vedt, ker si pospešeno išeč cimro za v porodnišnico. čeprav midve že po PDPju ne morva bit cimre naša Tejchy je spet v akciji a loh zdj še men poveš. kako naložim un lylipie. sej kako se ga nardi že vem, sam kako ga pa aktiviraš pa nimam pojma. ker sva z mojmu že parkrat probavala pa nama ni ratal. in to sploh nkamr ne zgleda, da on to na svojmu forumu ma, jest pa ne... aja pa še ena zanimivost jest mojga doskrat vprašam kaj je. a je al je . in mi mulčk mali nikol noče povedat. in učer je ceu dan brcu, pa sm ga pol enkrat k je bil spet v akciji, spet vprašala katerega spola je... in to je zgledal tkole: dam roke na trebuh in rečem: "al si fantk"... nobenga odgovora... "al si punčka"... spet nobenga odgovora... pa pol še ene parkrat tko vprašam, pol pa vprašam: "al sta dve punčki??" in MALI BRCNE tko da veste, da bom imela dvojčici
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 11:49:32
|
|
|
|
AinB
|
Kaj pa če gre po matematični logiki, - in - je +, pa bo fantek
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:01:45
|
|
|
|
ključek
|
včerajšni pregled je bil ok, vse super, tako da sem oz. sva oba z atijem ful vesela. napisal mi je tudi list za bolniško, tako da sedaj uživam doma. in mi je prou fajn, ker je zunaj vročeeeeeeeeeeeeee................ . glede sobote.............jaz upam,da bom lahko prišla, ne obljubim pa ničesar, ker imamo ene delavce pri hiši in je treba pomagat, pa ne vem do kdaj bo trajalo. dejte se zment točno kdaj in pa kje se sploh dobimo - dobite????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:03:28
|
|
|
|
ključek
|
aja pa še ena zanimivost jest mojga doskrat vprašam kaj je. a je al je . in mi mulčk mali nikol noče povedat. in učer je ceu dan brcu, pa sm ga pol enkrat k je bil spet v akciji, spet vprašala katerega spola je... in to je zgledal tkole: dam roke na trebuh in rečem: "al si fantk"... nobenga odgovora... "al si punčka"... spet nobenga odgovora... pa pol še ene parkrat tko vprašam, pol pa vprašam: "al sta dve punčki??" in MALI BRCNE tko da veste, da bom imela dvojčici no, krasno!! vsaj veš, da sta dvojčici!!!! če že G ne zna povedat, more to sam uštimat!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:04:02
|
|
|
|
ključek
|
Sem že nazaj.Na žalost se nismo nič gledali, smo sam srčka poslušali. Ampak,glavno da ta dela s polno paro .
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:10:54
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včerajšni pregled je bil ok, vse super, tako da sem oz. sva oba z atijem ful vesela. napisal mi je tudi list za bolniško, tako da sedaj uživam doma. in mi je prou fajn, ker je zunaj vročeeeeeeeeeeeeee................ . glede sobote.............jaz upam,da bom lahko prišla, ne obljubim pa ničesar, ker imamo ene delavce pri hiši in je treba pomagat, pa ne vem do kdaj bo trajalo. dejte se zment točno kdaj in pa kje se sploh dobimo - dobite???? lepo je slišati, da je tudi z vašim vse v najlepšem redu.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:14:10
|
|
|
|
lana luna
|
Kaj pa če gre po matematični logiki, - in - je +, pa bo fantek ja tut uredu drgač sm pa slišala, da je še dons možno, da ženska nosi dva otročka, ampak se en tko skriva, da se šele pri porodu vidi da sta dva
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:14:33
|
|
|
|
lana luna
|
za preglede...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:16:59
|
|
|
|
lana luna
|
tejchy lej kaj jest zdj znam!!! upam da pridš u soboto na srečanje, da mi boš dala še mal lekcije o wordovem EXCELU
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:22:15
|
|
|
|
*zoe*
|
Lana luna, se vidi da sva obe na isti frekvenci, ker sem že jaz malo pred tabo ta link nalepla na septemberke AinB ja če te ne bi imela na sumu da mal k nam pašeš, te ne bi niti vprašala tako da na pol si se že aklimatizirala Bark in Me to you čestitke za preglede
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:43:14
|
|
|
|
*5ra*
|
Zoe, a si dobila ZS? me je vn vrglo in mi po moje vse zbrisalo.... lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:52:32
|
|
|
|
pf
|
Zoe dober in zanimiv članek. Kahlo tole kar si napisala glede prsne črpalke je res. Če moraš kam skočiti je res praktična stvar. Po porodu jo bomo verjetno res kupili. Me to you čestitke za pregled. A imaš nogice zatečene in si zato na bolniški? Kaj ti je kaj svetovala glede tega ginekologinja? Meni so rekle kolegice noge v luft, vodo piti in mazati s kostanjevo kremo. Lana luna a ti bebica noče pokazati spola na pregledu ali nočeta vedeti kaj bo? Pupa je po mojem, navihana za dve. AinB jaz sem enodelne kopalke kupila v H&M-u. Ne vem več točno katera je pisala za 3/4 hlače, mislim da Kahlo. Res je, da so malo dražje, samo so ful kvalitetne. Tak fajn se operejo in posušijo, da jih še likat ne rabim. Pa take univerzalne so, imam lahko vse majčke zraven. Sem se odločila, da bom kar ob enih, pa trojne športne še imam na 3/4, no pa eno oblekco za 5 eur iz H&M-a. Samo je vseeno lepa. Ne bom več kupovala niti krilc, niti nič ostalega, ker bo to tak hitro minilo, da je škoda dinarjev za nosečniška oblačila, ker smo že blizu Rima.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 12:59:06
|
|
|
|
*zoe*
|
*5ra* nisem dobila zs
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 28.5.2008 13:16:41
|
|
|
|
KAHLO
|
pf...tu v super novi sem vidla ene športne 3/4 hlače v h und m.....jih mam namen nabavit....sam za službo bi rabla ene brez tistih žepov na straneh, mičken bl fine....ker ne moram vsak dan v teh kavbojkah po službi hodet a enodelne kopalke pa si tiste temno rjave kupla z nekimi vijola pikicami al rožcami?!?!?!?!...drgače pa maš prav ja....jaz si ne mislim nič več kupit, sam za službo ena dva spodna dela krilo pa kake hlače.....drgače k bom pa doma na dopustu....bom pa itak moje stare hlače gor navlekla in krila tudi.....so vsa bl lahka z gumico zgoraj v kerem h und m pa si kupla oblekico za 5 eur!?!?!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......