|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
28.5.2008 10:51:37   
Grethy
Matični mleček v obliki tabletk (60 kom) -- 31,00 EUR -- jemlje se 2x dnevno po 1

Če katera rabi se mi javite, lahko zrihtam

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
28.5.2008 10:51:38   
sonček33
Gretka - še enkrat na piši!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
28.5.2008 10:53:00   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Gretka - še enkrat na piši!

mogoče, če mi ostane časa po kosilu in tuširanju ... je...ga, sem deleč od Gorenjske, pa moram bit mal čez eno že tam ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
28.5.2008 10:54:48   
sonček33
Ma Abra jaz sem en tak kekec  pa ne vem če prav izračunam.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
28.5.2008 10:57:06   
sonček33
Gretka, jaz te prav občudujem. Res, tkole vsak dan. Svaka čast.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
28.5.2008 11:12:26   
Abra
Sonček, zakaj ne veš, če prav zračunaš? Odklikaj retrieval in izberi datum punkcije, pa bo vse jasno user posted image te to moti, da je v resnici 2 tedna več, kot dejansko je? Tko se pač nosečnost šteje, pri tistih, ki spontano zanosijo se vzame 1. dan zdnj menstruacije, pri nas je pa vse bolj natančno, ker se ve, kdaj je bila oploditev.
Če ti ne gre, ti bom jaz odklikala, napiši mi datum punkcije user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
28.5.2008 11:15:05   
Abra
Ja, Gretka, jaz tudi. Pa predvidevam da to ni kaka super služba, a bližje se pa nič ne najde? Vem, da je dobrih služb malo, da pa delaš turnuse, take pa povsod rabijo, vsaj meni se tko zdi. Sej najbrž nimam pojma... ti pa res privoščim kaj bolj humanega.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
28.5.2008 11:18:55   
mismis
moram na hitro tole podelat...

Abra, čestitke za 6 tednov, še malo pa bo 1.UZ, kjer boš videla svoje pikiceuser posted image

Pikovit, dobro opravi danesuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
28.5.2008 11:18:57   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Ja, Gretka, jaz tudi. Pa predvidevam da to ni kaka super služba, a bližje se pa nič ne najde? Vem, da je dobrih služb malo, da pa delaš turnuse, take pa povsod rabijo, vsaj meni se tko zdi. Sej najbrž nimam pojma... ti pa res privoščim kaj bolj humanega.

Eh sonček in abrica, HVALA , zdaj sem se odločila zanosit in ker imam ta šiht za nedoločen čas bom kr še malo vztrajala, če bi bla kje privat, me verjetno ne bi gledali da bi bla kr koj v bolniški, pa porodniški ...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
28.5.2008 11:20:35   
Grethy
Se opravičujem vsem ki so na spisku in ker sem taka packa da tud eni nisem napisala vspodbudne besede !!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
28.5.2008 11:26:09   
gigi1
Sem si tole pri septemberčicah sposodla.
Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php

Abra iiiii kolk ke to lepo videt! Dej še meni UZ slikco najdi pls 6 tednov + 6 dni. Js mam pa sam 1 pikico po BHCG sodeč in tistem, kar mi je biologinja rekla. Pa jim še kar pravim moja deca, da druga pikica, če je še zelo majhna ne bo kaj užaljena. Tavečja bo pa tud zrasla, če jo že zdej onikam a ne?

Sončica ..aha vidim, da je že Abra napisala.
Medtem ko pišem sem mela že 4 telefone in 2 intervencije v firmi...

Gretka zdej mi je jasno zakaj vztrajaš v tej službi. Prav imaš. Tudi jaz te občudujem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
28.5.2008 11:28:54   
gigi1
Miška nikakor ti ne morem poslat ZS (če ti ga nisem že 3x pa mi eror javlja?) V glavnem OK, zmenjeno!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
28.5.2008 11:32:39   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Matični mleček v obliki tabletk (60 kom) -- 31,00 EUR -- jemlje se 2x dnevno po 1

Gretka bi ga z veseljem, sem ga že hotla kupit, pa mi je teta lekarnaka odsvetovala. Baje ni navedeno koliko vitaminov, mineralov vsebuje in v nosečnosti ravno zaradio ponakljivih info ne priporočajo. sploh, če še kakšen elevit zraven jemlješ.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
28.5.2008 11:46:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Gretka bi ga z veseljem, sem ga že hotla kupit, pa mi je teta lekarnaka odsvetovala. Baje ni navedeno koliko vitaminov, mineralov vsebuje in v nosečnosti ravno zaradio ponakljivih info ne priporočajo. sploh, če še kakšen elevit zraven jemlješ.

bom zrihtala tud vse karakteristike izdelka ... nč bat ... sej tud jz znam bit tečna ... ma da povejo kaj je notr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe ... zdej pa šibam ... se beremo po pol polnoči  ... pa ne naklofejte preveč !!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
28.5.2008 12:03:42   
Abra
Mišmiš, hvala user posted image sem danes kar neki raznežena user posted image

Grethy, tvoja taktika je čist prava user posted image

Gigi, sej ni tok natančno po dnevih. Tu na tem linku je ful fotk
http://pregnancy.about.com/cs/ultrasounds/l/blus1index.htm
Jaz sem imela tut tokrat nižji betaHCG, pa vseeno kar pravim, da sta dva. Sej ne morem vedet, kar tko nad enim pa tut ne smem obupat.

Matični mleček samo do punkcije punce, pol pa konec!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
28.5.2008 12:14:17   
Linda25
Pozdravček punce.

Včeraj sem dobila user posted image . Klicala na oddelek in 4.6. se moram oglasiti ob 7.30 uri in dati kri. Potem pa moram do s. Blanke, da ji dam napotnico. A je mogoče, katera dajala kri takoj še pred UZ-ji? Sem pa v postopku z zamrznjenčki? Kaj brez kateregakoli papirja grem kri dat?

Pa še nekaj me zanima. Takrat bom imela nove dokumente, sam zdravstvene izkaznice ne bom imela nove, bo stari priimek gor, na osebnih bo pa no, a bo to problem?

Lp

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
28.5.2008 12:15:13   
sonček33
Abra, jaz sem pa v LMP tipkala prvi dan zadnje  M. zato sem bila že mal pred tabo 6 tednov in 3 dni. Aha, pol je treba dan  punkcije vtipkat. Zdej pa znam.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
28.5.2008 12:16:27   
sonček33
Linda pol ti zdarvstvena ne bo veljala, če bo star priimek! Moraš it na ZZZS in ti dajo eno nadomestno potrdilo, dokler ne dobiš nove kartice .

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 28.5.2008 12:17:12 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
28.5.2008 12:21:26   
Abra
Ja Sonček, pri nas je punkcija važna user posted image sploh pri vas, ki ste imele dolg postopek. Tu se ne da po desni prehitevat user posted image Meni po ZM kaže en dan manj. Sicer je bolje, da mislimo, da je star kak dan manj, kot več, je drugače hitro kaka panika user posted image

Linda, jaz ti ne znam pomagat, ker nisem na GK, mislim pa, da ti bojo kar velikokrat kri vzeli, ker na ta način spremljajo ciklus, pa uz tut. Se bo že kakšna z izkušnjami oglasila.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
28.5.2008 12:21:51   
pinki36
kajsica hvala za odgovor. Nisem še dobila dabrostona, mi je G rekla, da naj grem prvo na UZ, potem pa se ji javim da mi napiše dabrosotn in napotnico za ginekologa v LJ, ker jaz zaradi drugih bolezni, ki jih imam  avtomatično spadam pod patološko nosečnost, tako da bo verjetno v nosečnosti moj g Tana Brejec, če se prav spomnim.

Hval tidi tebi Gigi! za odgovoruser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
28.5.2008 12:24:34   
hedviga
Linda25, to je pa čudno da nimaš še nove kartice. Zame je bil to absolutno prvi dokument, kjer sem imela nov priimek. Mislim, da so to uredile punce pri nas v kadrovski in je trajal zelo malo časa, da sem dobila novo.

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
28.5.2008 12:51:09   
gigi1
No Sonček, kolk ti zdej kaže?

Hedi ti se pa nehi sekirat! Smo vse na začetku štoraste. men se je dogajal, da igle nikakor nisem mogla zapičit v tisto gumo od menopurja. Pol sem pa na drugem koncu probala, pa je šlo. Saj kakšna kapljica gre vsaki v nič. Če bi bilo to tko preklet natančno, bi nam oni dajali špike.  Dobr je pač, da probaš ven dobit vse kar se da. Zarad vsake kapljice se pa tud ni treba sekirat.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
28.5.2008 12:54:46   
sonček33
Gigi zdaj mi kaže 5 tednov in 2 dni!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
28.5.2008 13:02:30   
gigi1
Tle maš še en kalkulatorček.

http://www.magma.ca/%7Ergiffen/PregnancyCalculator.html

Od punkcije odšteješ 14 dni, da dobiš LMP.

Maš pol še slikco zraven user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
28.5.2008 13:03:05   
gigi1
Sončica si prebrala ZS?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?