Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 11:00:48
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Volga, jaz tudi ne znam citirati. Daj mi inštrukcije napiši prosim. A se ti zdi, da jaz znam? Sicer pa je ravno na O portalu postavljeno eno tako vprašanje, če se ti da.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 11:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Daaan! Pr nas v hribih je tud pekjlenska vročina mene pa čaka en telefonski klic... pa kar odlašam s klicanjem... kot da me lahk uni na drugi strani poje....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2008 11:38:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 11:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh,le 20 minut sem zdražala na terasi pod vročim soncem.Je pa lep občutek na koži,ko te sonček greje.Oh komaj sem čakala te trenutke,še morje in vonj po soli mi manjka pa bom kompletna v nebesih.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 11:44:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Hvala bogu, da sem odprla ta čvek. Volga... iskrene čestitke; Paštetika,,, jah, kaj naj rečem- ČESTITKE. Packi sta obe k nista že prej povedali. Ja, vsega pa človek tudi ne more povedat takole na javno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2008 11:47:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 11:49:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Evo, bom pa še jst nekaj povedala. Samo zato, ker sem full vesela. Moja sestrica je že skoraj končala kemoterapije (rak dojke) in obseg bule se ji je zmanjšal za 3 mc (iz 7 cm) Ok, še operacija in je na konju. To je pa spodbudna novica.Začetni boj je dobljen,sedaj pa še vojna mora biti dobljena pa bo v redu.držim močno,močno pesti zanjo.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 11:50:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Evo, bom pa še jst nekaj povedala. Samo zato, ker sem full vesela. Moja sestrica je že skoraj končala kemoterapije (rak dojke) in obseg bule se ji je zmanjšal za 3 mc (iz 7 cm) Ok, še operacija in je na konju. O, Marija sveta. Koliko je tega danes. Naj se čimprej pozdravi, revše.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 11:55:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka muki, kako pa ti veš, da bo imela Volga ? Ka maš ti tudi kuglo? Ja zna brat,a ne iz teksta med vrsticami
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 11:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lukrecija, držim pesti za tvojo sestrico, naj se čimprej pozdravi . Neva, po vsej logiki in tvoj kraj bivanja, bi pri vas zdaj moglo deževati Si ne upam spremenit karj bivanja,ker ne vem kaj je za ovinkom Kaj pa,če jaz spremenim v sončno pot,pol začne pa nevihta,pa to sam nad mojo bajto
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 11:58:17
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka muki, kako pa ti veš, da bo imela Volga ? Ka maš ti tudi kuglo? Ja zna brat,a ne iz teksta med vrsticami Neva si narobe zastopila. Mislim to, da ima in ne . Vidiš, da imam jaz tudi malo čarovniških lastnosti, da vem kaj si mislila.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka muki, kako pa ti veš, da bo imela Volga ? Ka maš ti tudi kuglo? Ja zna brat,a ne iz teksta med vrsticami Neva si narobe zastopila. Mislim to, da ima in ne . Vidiš, da imam jaz tudi malo čarovniških lastnosti, da vem kaj si mislila. Ja iz vrstic napisanega je vidla,da bo in ne
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:01:00
|
|
|
|
Paštetka
|
Evo, mi je prej nekaj internet štekal in ni in ni hotel odpreti strani. Pa sem šla pucat. In zdaj, ko sem vse pospravila in zglancala, spet dela.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.5.2008 12:01:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:04:08
|
|
|
|
Volga
|
meni bi bila tvoja sestra všeč. Pozdravi jo
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:07:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Evo, mi je prej nekaj internet štekal in ni in ni hotel odpreti strani. Pa sem šla pucat. In zdaj, ko sem vse pospravila in zglancala, spet dela. Je že višja sila tako naštimala
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:08:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Lukrecijasaj tako razmišljanje in volja je najhitrejša pot do ozdravitve,tudi psiha ima svojo moč.Bravo za sestro res je lahko vzor za marsikaterega,ki je v takem položaju.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:10:04
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ojla neva. Pri nas v stanovanju je pa mrzlo. Evo tenutno imam prezeble prste, ker nimam jopice . Še: paris Marogico ZARO-njo-itak Tanikko itak Raho, pogrešam Zdaj maš pa srečo. Sem glih mislila, da bom nekaj podtaknila pod tvoja avto.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:10:53
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz vas pa sam berem, nimam časa za tako čvekanje. Lukrecija, super za sestrico, držim pesti zanjo še naprej.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:11:45
|
|
|
|
srki
|
U, Lukrecija, vse dobro tvoji sestri. Pa saj po mojem imata kar obe podoben karakter. To, da je volja in moč, je že pol poti.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 28.5.2008 12:12:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja dekleti nodobrodošli,vsaj oglasili sta se.saj vem,ja razumem,delo je delo ni kaj Ti tanikaa bombarola,a ti bi pa kar atentat delala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?