Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 20.5.2008 22:00:43
|
|
|
|
netki
|
nell....res je, časa ima še na pretek da se obrne in ziher se bo. Sicer se da pa tud tko pomagat, da sama malo pripomoreš k temu, da se obrne. auroraa......no ja, če že ne morem bit pred tabo, bi bla pa rada vsaj nekje istočasno s tabo v P. ker dlje pa že skor ne bom zdržala... Punce nas je blo na MŠ ful velik in kolk jih še je iz Zagorja, Hrastnika....in kolk jih sploh ne bo šlo na MŠ.....uglavnem julija bo gužva....mene je kr mal strah. Babice so pa samo tri, ena na izmeno......le kako bodo to speljali.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2008 23:28:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 21.5.2008 16:49:47
|
|
|
|
netki
|
o tem je blo govora pri julijkah....pa zdej ne vem točno kje......vem da se je nekje govorilo o tem in da je neka G to predlagala nosečnici.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 21.5.2008 19:39:52
|
|
|
|
LinaK
|
Živjo punce! Ker imam namen rodit v Trbovljah me malo zanimajo vaše izkušnje in to kako je tam z EA? ALi se jo dobi in koliko stane! Ful vam hvala in lep večer!
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 22.5.2008 10:01:48
|
|
|
|
netki
|
no me ki smo tukaj na forumu in smo že rodile v Trbovljah, smo dokaj zadovoljne.....jaz osebno sem zelo zadovoljna. boš pa lahko drugje prebrala tudi kaj slabega, ampak to se dogaja vsepovsod. Pri meni se je zapletlo in morali so urgentno ukrepati in lahko rečem, da so delo odlično opravili.... osebje je pa tako, odvisno od gužve, ker jih je malo in dokaj veliko dela ampak v večini se trudijo biti prijazni in ti rade volje ustrežejo. EA ni za plačat, lahko se naročiš, če jo želiš in potem greš na posvet k anestezistu. Ko prideš rodit, mora biti le ta v službi, drugače ne bo nič. Samo zate ga ne bodo klicali, ker je pač brezplačno in on potem ni plačan za to. Tako so nam povedali v šoli za starše. te še kaj zanima....
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 22.5.2008 10:02:52
|
|
|
|
netki
|
mojcek1......na forumu julijk so ti odgovorile auroraa in zimska....upam da ti bo pomagalo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2008 10:48:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 22.5.2008 10:52:29
|
|
|
|
netki
|
auroraa.....ne moreš verjet kaj sem včeraj ugotovila....no sej zdej že veš....da je tvoja mami moja frizerka.... tko smo se mal pogovarjale o otrocih, nosečnosti in tko nasploh in pol sem mal povezala in le vprašala kako je ime tej njeni hčerki in glej ga zlomka.... sej pol sem pa razmišljala da sta si ful podobni, pa tud ti si že omenila da je tvoja mami frizerka..... sem si privoščila novo krajšo frizuro, ker mi je blo že pošteno vroče in zdej je prav fino, razlika pa očitna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2008 12:16:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 22.5.2008 12:59:56
|
|
|
|
netki
|
no ja, sem ji naročila naj te lepo pozdravi! superca, da smo nekaj naredile zase, preden pridejo jst se morem sam še pobarvat
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 22.5.2008 15:51:31
|
|
|
|
nell
|
Pozdravček punce! Aurora in Netki hvala za info glede samopomoči pri obračanju otroka...bom zdej js tud tole mal poskušala prakticirat. Sem pa v movingu skos in se mi zdi, da še zvečer ko se vležem v posteljo se mi nekam mudi. Se moj heca, da bo baje mali čmrlj tekač na dolge proge. Zdej sem si poleg vseh službenih obveznosti (ki jih je btw ogromno, ker se končuje leto), poleg selitve v vaš konc, zdej tud moj, umislila še tečaj, ki ga mam dvakrat na teden. Pa počs ugotavljam, da je lahk da tole mal preveč za mene. No čeprav mal jamram, tud zlo uživam. Aja v ponedeljek dobiva sobico in jaz že komi čakam. Moj lubi in tast sta mogla spraznat kabinet in mal preuredit postavitev pohištva v dnevni in zdej je prav lepo. Sam še sobica in pol bom začela mal pripravljat cotke. Pa še dve novički...moj mi je zatrdil da gre z mano k porodu - bravo za njega. Je reku, da ga ni tok skrbel porod, ampak to, da bi mogu na kak tečaj čist sam hodit - hahaha veliki otroci so tole. In še šefica mi je namignila, da mi bodo podaljšal pogodbo vsaj do nastopa porodniške torej zdaj za 1 mesec, potem bo pa še vidla. No tolk novičk od mene. Čudovit dan še naprej
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 22.5.2008 20:09:01
|
|
|
|
netki
|
nell....čestitke za lepe novičke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2008 20:44:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2008 23:38:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 26.5.2008 8:46:49
|
|
|
|
natasa34
|
Pozdravček vsem! V petek sva z Evo prišli iz porodnišnice. Rodila sem v ponedeljek 19.5. ob19.50. Porod je bil ekspresen . Z menoj je bil moj dragi in ves čas poroda dr. Fakin in babica Brigita. Krasna ekipa in sem ful srečna, da sta bili obe prisotni. Tko da, Netki, ko si bila ti na ogledu porodnišnice sem jaz že ležala v sobi Lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2008 8:56:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 26.5.2008 10:28:51
|
|
|
|
netki
|
o kako lepo, nataša ja sej sem razmišljala, da boš takrat v sobi......pa si nas vidla? .....ker v eno sobo smo šli noter in je eno dojenčico babica previla in nam pokazala kako to gre. joj, kaj bi dala za tak ekspresen porod.....
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 26.5.2008 19:44:04
|
|
|
|
natasa34
|
Auroraa, res zanimivo naključje. Obe iz Zasavja, isti datum pa samo deset minut razlike. Netki, niste bile v naši sobi. Sem pa vedela kdaj hodite naokrog, ker mi je cimra povedala. Je hotla na balkon pa je rekla, da je jedilnica polna nosečk iz MŠ.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 26.5.2008 19:46:12
|
|
|
|
netki
|
aha, pa v eni sobi je bil očka in je ful začuden gledu....je mislu da smo vse pršle rodit
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 26.5.2008 19:47:26
|
|
|
|
natasa34
|
Bogi, je bil verjetno čist šokiran.
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 26.5.2008 19:51:24
|
|
|
|
netki
|
ja, ker nas je blo res ful velik, pa še partnerji so bli zraven
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 26.5.2008 19:51:56
|
|
|
|
netki
|
kolk vas je pa rodil tist večer (kot ti)?
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 26.5.2008 20:00:52
|
|
|
|
natasa34
|
Dve sva rodili. Ena je bila pred mano tam, je imela sprožen porod pa je potem rodila eno uro za mano. Potem je pa prišla še ena, ki je šele drugi dan ob 10ih rodila, ji je odtekla voda. Sem mislila, da nas bo več, ko je bila polna luna, pa očitno ni delovalo . Nisem pa imela možnosti roditi v taboljši porodni sobi, no pa saj tudi časa ne bi imela uživati v udobju
|
|
|
|
RE: Zasavske nosečke :))) 27.5.2008 11:54:52
|
|
|
|
netki
|
punce a se bomo me še kej dobile???? sam ne drug teden......ker grem na morje pa bi blo fajn da se uskladimo tako, da bi lahko prišle še druge nosečke.....morda spremenimo kraj, uro...... ne vem samo predlagam... lepo bi bilo da bi spoznale še recimo nell, mojcek1....in seveda vse ostale zasavske nosečke in mamice kaj pravte?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2008 12:45:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
ivf123ninaV katerem poskusu vam je uspelo?v prvo (
64%)
v drugo (
12%)
v tretje (
8%)
v četrto (
3%)
v peto (
4%)
v šesto (
9%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!