|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
26.5.2008 21:58:48   
*kinnie*
Vanili:jaz sem tudi en soduser posted image ....mene je tudi tamala že vprašala, če bomo imeli dojenčkauser posted image ....joj zakaj so otroci tako pošteniuser posted image ...in potem vem, da je res krizaaaa. In potem mi mama06 tu govori o centimetruuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
26.5.2008 21:58:56   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Pandica kje si, da še ti pomagaš pri hrani.user posted image user posted image

mama06, Pandica ponavadi časti pijačko....user posted image

..to že, samo rada je zvečer, pa da nama pomaga. Jaz kuham v velikih količinahuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
26.5.2008 22:01:02   
*kinnie*

...Jaz kuham v velikih količinahuser posted image

Mi2 sva super kombinacija....
jaz pa rada jem v velikih količinahuser posted image
VANILI, tu pri mami06 je nekaj za najuuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.5.2008 22:01:39   
mama06

Vanili:jaz sem tudi en soduser posted image ....mene je tudi tamala že vprašala, če bomo imeli dojenčkauser posted image ....joj zakaj so otroci tako pošteniuser posted image ...in potem vem, da je res krizaaaa. In potem mi mama06 tu govori o centimetruuser posted image user posted image

Sori kinnie, samo je res. Ampak tudi jaz nisem zadovoljna, ker je preveč celulitauser posted image

Sedaj sem ravno pojedla skledo kosmičev z jogurtom, sedaj me pa še čaka čokoladni puding s smetano.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.5.2008 22:02:26   
mama06

...Jaz kuham v velikih količinahuser posted image

Mi2 sva super kombinacija....
jaz pa rada jem v velikih količinahuser posted image
VANILI, tu pri mami06 je nekaj za najuuser posted image

dobrodošli. Tudi jaz zelo rada jem v velikih količinah in neomejeno dolgouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.5.2008 22:05:32   
*kinnie*
mama06: ne bit huda no....jest bi vse dala za 1 cm....pri meni je bolj 1dm... zato se mal hecam

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.5.2008 22:05:50   
mama06
*kinnie* daj pošlji mi gesla na ZS za tvoje albume, pleaseuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
26.5.2008 22:06:46   
mama06

mama06: ne bit huda no....jest bi vse dala za 1 cm....pri meni je bolj 1dm... zato se mal hecam

Ma sploh nisem huda. Sem ful na štose in tako poskušam tudi vse obrnit. Upam, da ti nisi huda name

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
26.5.2008 22:09:12   
miska1
Končno se tudi jaz javim. Internet spet dela. Morm tolko nadoknadit za nazaj. Malo vas bom sproti prebrala in kaj napisala. Za ostalo si bom jutri vzela čas.

Klaudia - za piknik bi nama bolj ustrezalo vikend 23.8. Upam pa, da ne pride kaj vmes.

pot - glede vrtca smo dobili vse zavrnjeno, tudi v lastni občini. Sem napisala ugovor na občino in v vrtec. Na občini sem vprašala, če se da dobiti subvencionirano varuško. Gospa je bla zlo prijazna in mi je vse razložila. Samo kaj, je rekla, da kar pove, da se ne da. Edino, če je varuška registrirana, pol se lohk mogoče kaj pogajaš. Tko, da bom mogoče na to ciljala. Če pa pomislim, tukaj pri nas vem, da ni nobene varuške registrirane. Lahko mi pošlješ kak link od privat vrtca ali kake varuške, da vsaj vem, kje vprašati. Bom zelo hvaležna. Počutim se kot, da sem edina v tem. Pač nisem iz Lj. Če povem, da se mi sanja ne, kaj bomo in kako finančno??? Tud jaz sem tako jezna. Ta teden si hladim jezo, naslednji teden pa v akcijo iskanja.

GH - Martin se počasi kar navaja. Zdej pa lepo je, ampak samo hrano, ki jo jaz pripravim. Kupljene kašice mu ravno niso všeč. Vseeno ga bo treba vsaj malo navaditi, da mu bom lahko na morju kaj dala in mi ne bo treba skoz kuhat.

roj. dan - Jasna hvala za čestitke Martinu. V bistvu smo bili tako leteči, da sem čisto pozabila, da ima ravno dons roj. dan. Je dobil nov voziček marelo. Smo izbirali med Mclarnom in Baby Welt-om in izbrali zadnjega. Pomembno je to, da je funkcionalen, da se dajo nastavljati vsi možni položaji. Martin ga je sprobal. Zelo je užival v vožnji.

plazenje - Martin, ko je naspan, ni problema. Takrat ni joka, plazi se ritensko nazaj. Potem pristane v kakem kotu in ne more nikamor, pol pa kliče na pomoč. Plazi se po kolenih, včasih se obrne tudi v trikotnik.

čebljanje - dva dni ga poslušam, kako že oblikuje zloge. Prav lepo čeblja v svojem jeziku.

V sredo imamo cepljenje, malo smo preskočili, da po mojem že kar dosti tehta.

avtosedež - kdaj boste zamenjale lupinico za avtosedež? Martin ima že prekratke nogice.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
26.5.2008 22:23:25   
mama06
Sem dala nekaj slikic v album 6 mesecev, ki sem jih poslikala danes.

*kinnie* imaš zelo lepa otročkauser posted image user posted image

VANILI hvala za pohvalo. Ob takih besedah mi je ful toplouser posted image

miska1 lepo da net spet dela. Pomeni, da te bomo sedaj več braleuser posted image

avtosedež - tu ni pomembno, kako dolge so noge( naj jih nasloni na zicuser posted image ). Bistveni sta teža in višina glavice, če se ne motim. Me bo skuštrana popravila, ona je stručko. No meni je bilo v RA tako rečeno.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
26.5.2008 22:24:44   
skuštrana
Miska1, avtosedež - nogice niso problem, lahko bingljajo čez. Glava ne sme biti čez naslon. Mi še ne bomo menjali, bom čakala čimdlje - upam da do 1. rd.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
26.5.2008 22:27:02   
skuštrana
Miška1, da ga lahko prestaviš morajo bit izpolnjeni 3 pogoji - da se SAMOSTOJNO postavlja na noge, da ima dovolj kil (mislim da je meja 9kil) in čimbližje prvemu letu strarosti (zdej to je ali pa ni, prva 2 pogoja sta pa zelo pomembna). 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
26.5.2008 22:28:16   
*kinnie*
mama06: jaz bi pa geslo na zsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2438
26.5.2008 22:29:12   
lane31
Ma sem se vam narežala....mama06 spet provocira nas dietne......frdacana suhljad user posted image user posted image  
Mimogrede sem ti odgovorila ,upam ,da si ga dobila ,ker mi ni nič prikazalo user posted image

Suzanamai......me veseli,da je še kera taka in to pri drugem otročku user posted image  -zakaj sem mislila ,da je v drugo lažje user posted image ....s tem da imam jaz težave že pri možu jo pustiti več kot dve uri,....ker pol mora že jesti in ehhhh si delam same probleme kjer jih itak ni user posted image

Miška1 pozdravljena nazaj user posted image

Pot......še dobro da si me spomnila ....tokratnji menzes je šel mimo brez tiščanja in pritiskanja spodaj user posted image  pasu pa nisem nosila....samo kolki,ti so pa zgodba zase

Pikijakob.......a nisi ti šla slikat kolke ,ali Vedra user posted image user posted image user posted image  me res zanima kaj je pokazalo

Srečanje MB v sredo.........nimam avta user posted image   gre na servis user posted image user posted image user posted image
Med vikendom pa bi lahko le v nedeljo.....pa še to zgolj v lepem vremenu .....kdaj že prideš kinnie user posted image

Mehurčica.....skromno a vseeno ponosno javljam ,da sem se vrnila iz joginga,sicer le 15 minutnega....začetek pa je le.......pa večerjala še nisem.....jupiiiiiiii user posted image

2ursae........pol sva enake postavice....5 od še zadovoljive in še 5 od idealne

Grem spat ,morda še user posted image .....glede na to kako me namantra to,bo itak isto kot pol ure teka user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
26.5.2008 22:33:15   
lane31
A lupinice pa se ne sme obrniti v smeri vožnje, ne user posted image  
Ker moja se prav zvija da gleda na prednje zice

< Sporočilo je popravil lane31 -- 26.5.2008 22:34:19 >

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
26.5.2008 22:33:28   
*kinnie*
lane31: v soboto.....bom kar sama na srečanju Štajerkuser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
26.5.2008 22:35:46   
lane31

lane31: v soboto.....bom kar sama na srečanju Štajerkuser posted image user posted image

Škoda ....mi je prav žal da te ne bom mogla spoznati.....upam ,da drugič user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
26.5.2008 22:36:16   
skuštrana
A lupinice pa se ne sme obrniti v smeri vožnje, ne

Lane, niti slučajno..Si me spomnila kaj sva z možem videla včeraj na sprehodu. Parkiran avto, golf, noter pa na zadnjem srednjem sedežu privezana lupinica v smeri vožnje, privezana pa z levim in desnim pasom..Neka impro liga..Ma, sva samo buljila v tisti avto in si mislila svoje. user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
26.5.2008 22:39:37   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

....pa večerjala še nisem.....jupiiiiiiii user posted image

Normalno da ne, ker še ni dovolj pozna urauser posted image user posted image . Pa še na mene čakaš, da ti kaj skuham...ccc....

izvoli in dober tek!

user posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 26.5.2008 22:40:31 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
26.5.2008 22:41:50   
skuštrana
Ko smo že ravno pri avtosedežih - mi bomo počasi morali Lizo preselit v večjega in me zanima katere imate tiste, ki imate večje otroke..Jaz sem gledala Maxi Cosi Rodi in pa Roemer Kid..Malo bolj se nagibam k Roemerju, ker ga imamo tudi sedaj in je super. A ga ima katera? 

Neposredna povezava do sporočila: 2445
26.5.2008 22:44:09   
*kinnie*
mama06: kako lep otročekuser posted image user posted image user posted image joj pa modre očke imauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2446
26.5.2008 22:45:17   
mama06
Punce jaz se poslavljam in za polnočnico sem vam skuhala kislo juho

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
26.5.2008 22:45:21   
*kinnie*
ej mama06, ejejej...lane31 dobi meso, jaz pa štrukljeuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
26.5.2008 22:45:37   
sanwebdra

mama06: jaz bi pa geslo na zsuser posted image

jaz tudi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Srečanje MB v sredo.........nimam avta user posted image   gre na servis user posted image user posted image user posted image
Med vikendom pa bi lahko le v nedeljo.....pa še to zgolj v lepem vremenu .....kdaj že prideš kinnie user posted image

A pol pa se zmenimo za Ruše???

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
26.5.2008 22:46:53   
*kinnie*
no sedaj pa še kisla juhauser posted image ......

zdaj je pa res že čas, da grem spatuser posted image
lepo se mejte, čvekajte.....da bo jutri ob kavici zanimivouser posted image .
Nočko

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!