miska1
|
Končno se tudi jaz javim. Internet spet dela. Morm tolko nadoknadit za nazaj. Malo vas bom sproti prebrala in kaj napisala. Za ostalo si bom jutri vzela čas. Klaudia - za piknik bi nama bolj ustrezalo vikend 23.8. Upam pa, da ne pride kaj vmes. pot - glede vrtca smo dobili vse zavrnjeno, tudi v lastni občini. Sem napisala ugovor na občino in v vrtec. Na občini sem vprašala, če se da dobiti subvencionirano varuško. Gospa je bla zlo prijazna in mi je vse razložila. Samo kaj, je rekla, da kar pove, da se ne da. Edino, če je varuška registrirana, pol se lohk mogoče kaj pogajaš. Tko, da bom mogoče na to ciljala. Če pa pomislim, tukaj pri nas vem, da ni nobene varuške registrirane. Lahko mi pošlješ kak link od privat vrtca ali kake varuške, da vsaj vem, kje vprašati. Bom zelo hvaležna. Počutim se kot, da sem edina v tem. Pač nisem iz Lj. Če povem, da se mi sanja ne, kaj bomo in kako finančno??? Tud jaz sem tako jezna. Ta teden si hladim jezo, naslednji teden pa v akcijo iskanja. GH - Martin se počasi kar navaja. Zdej pa lepo je, ampak samo hrano, ki jo jaz pripravim. Kupljene kašice mu ravno niso všeč. Vseeno ga bo treba vsaj malo navaditi, da mu bom lahko na morju kaj dala in mi ne bo treba skoz kuhat. roj. dan - Jasna hvala za čestitke Martinu. V bistvu smo bili tako leteči, da sem čisto pozabila, da ima ravno dons roj. dan. Je dobil nov voziček marelo. Smo izbirali med Mclarnom in Baby Welt-om in izbrali zadnjega. Pomembno je to, da je funkcionalen, da se dajo nastavljati vsi možni položaji. Martin ga je sprobal. Zelo je užival v vožnji. plazenje - Martin, ko je naspan, ni problema. Takrat ni joka, plazi se ritensko nazaj. Potem pristane v kakem kotu in ne more nikamor, pol pa kliče na pomoč. Plazi se po kolenih, včasih se obrne tudi v trikotnik. čebljanje - dva dni ga poslušam, kako že oblikuje zloge. Prav lepo čeblja v svojem jeziku. V sredo imamo cepljenje, malo smo preskočili, da po mojem že kar dosti tehta. avtosedež - kdaj boste zamenjale lupinico za avtosedež? Martin ima že prekratke nogice.
|