suzanamai
|
Ste me potolažile ,da nisem edina kura v kurniku Lane31 nisi edina kokoška v kurniku, več nas je takih . Jaz Zoje drugemu kot možu in Maiu nisem pustila v varstvu, enostavno ne morem Ne, Julija (8,5 mesecev) puza. Pa še to samo v rikverc in v krogu. Po novem pa dela SKLECE . Ve, ki hodite v razvojno, a je to OK? Jaz upam, da se bo tako naučila na kolena postavit, ker na roke se zelo dobro opre. Sanwebdra tudi Zoja to počne in sva bili v petek v RA, pa je vse normalno in del razvoja, tudi aviončki Valči kar zmrazilo me je ob tvojem postu. Mislim, da bi vse enako odreagirale in kaznovale, pa saj se ti je moralo srce ustaviti . Mehurčica jaz bi tipa ignorirala, itak smo vsi istega mnenja, pa verjamem da tudi ostali, ki slučajno naletijo na tvoja cukra. Ma naj piše kar hoče, bo že odnehal, pa spomnil se bo, ko bo snemal svoje otroke Vedra bravo za , pri nas bo pa zgleda kmalu zgornja desnica pokukala ven. Nizek pritisk- še ena v klubu Jaz pijem veliko vode in obvezno kavo zjutraj, drgač ga pa nič kaj ne saniram , sem se navadla živet z njim..Kaj pa hočem drugega. Boljše da imam nizkega, kot visokega. Enako, kav kava kavaaaa Meni so šli boki že skoraj nazaj, trebušček pa ostaja, mi je ravno včeraj sosedova punčka rekla, če bomo meli spet dojenčka , res je pa, da sem se ravno najedla žara. Drugače pa imava težave z vnetjem, kjer je bila 3x namontirana vrečka. Najprej je bilo samo rahlo rdeče, včeraj pa že živa katastrofa. Ni pomagalo nič, ne bepanten, ne praška, ne sudocrem. no danes sem šla do naše farmacevtke in mi je dala canesten, če pa jutri ne bo bolje, jo pa peljem k P. ma saj ni nič čudnega, ko se vedno tako pokaka, kot bi iz zgornje luknje prišlo ne pa iz tazadnje. Drugače je pa danes full uživala, ko sem jo imela pol dneva brez plenice, sem ji dala samo tetra pod rito za vsak slučaj, ki se je zgodil 3x . Nič sedaj pa šibam družbo delat možeku pred tv, pa eno veliko skodelico čokolina mam v mislih.... Uživajte