|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
26.5.2008 21:18:41   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Drobižek.......jaz se bom zapeljala v ikejo po stol antilop ,ki stane samo 10 € in je full fajn.....j

lane31, kakšen stol je to,  imaš mogoče kakšen link?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
26.5.2008 21:18:45   
lane31
Skuštrana ,saj imaš morda prav....samo jaz še nisem pripravljena na to .......jo bom raje kar sama spat spravla ,pa naj babica tu spi ,ponoči pa do cc 6h itak ne rabi nič user posted image  
Pol pa jo bom res začela čez dan uvajat pri mojih za uro dve

Sanwebdra....dobri ste da ste tako komot user posted image .....saj ko bo vsaj malo večja jo bom jaz tudi dala proč ,pa šla kam z možem -sploh pozimi na smučanje za kaka dva dni......zdaj pa še ne zmorem.....je moja-moja user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
26.5.2008 21:19:32   
zala07
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

No ravno previjam malega...pa opazim, da ima klopa user posted image user posted image user posted image , tako da bo sedaj še bolj treba pazita na te nadloge! Zdaj pa šibamo na en sprehod.....lepo se mejte....se beremo kasneje

kje misliš, da ste dobili klopa? je bil kaj v travi? mene je tega mal strahuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
26.5.2008 21:21:25   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

puščanje otročka: itak da mu ne morem kosila odnest user posted image . Sem ga pa že pustila za kakšno urco, dve pri tašči, ko sem šibala v nabavko.

Itak, da ne, saj zato se pa jaz vračam na 2 uri. In mali se ima z dedijem super. Sploh nimata nobenih težav. In tudi zaspi mu takoj in spi tudi zelo dolgo, medtem, ko se morava midva včasih kar potrudit, da podaljša spanec še za kakšno minutko.user posted image

postava - ja ista ni več, kot je bila in tudi kar nekaj mehkh oblog je ostalo. Sem pa dobila nazaj ozek pas in raven trebuh(samo preveč se ne smem napit ali nažret, potem se malo izboči)user posted image user posted image

Pandica - tasta vozim na FTh vsaki dan, ker je imel operacijo. Potem pa z malim lutava okoli in navadno prijadrava domov pozno popoldne oz. že zvečer, ker še greva kam. Pa še nekaj, mislim, da je čas, da spremeniš kraj bivanja, ki ni več MB, če se ne motimuser posted image user posted image user posted image

plazenje - naš je ponorel s svojo fiskulturouser posted image user posted image user posted image . Obrača se in kotali kot zmešan, postavlja se na kolena v položaj vseh štirih in se ful smeji. In okoli svoje osi ful rotira. Počasi, ampak napredek je viden iz dneva v dan. In to v enem dnevuuser posted image user posted image

sanwebdra mislim, da si ti spraševala, za zibanjeuser posted image . Z zibanjem na kolenih ni čisto nič narobe, je samo predpriprava na plazenje in s tem si utrjuje mišice. Bravo, le tako naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
26.5.2008 21:21:42   
lane31
Evo link.......stol je 10 ,mizica pa 4
Meni se zdi zastonj user posted image  je pa res uporabna stvar.....še za na dopust vzet

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeamsSearch?storeId=8&langId=-21&catalogId=11001&searchType=product&pageNumber=-1&orderBy=score&category=%23%7EProducts&query=antilop

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
26.5.2008 21:26:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: zala07

[kje misliš, da ste dobili klopa? je bil kaj v travi? mene je tega mal strahuser posted image user posted image

Imamo cel kup trave...in vsega pred hišo, pa vsak dan se sprehajava po travnikih ....me sicer nič ne čudi, da ga je dobil....
sem pa hotela samo opozorit, da boste mulče fajn pogledale....jaz ga med kopanjem nisem opazila...user posted image

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
26.5.2008 21:26:50   
mama06
vedra - čestitke za zobekuser posted image user posted image user posted image

skuštrana - tudi jaz mislim, da sem za slab centimeter širša v bokih

spanje - naš je danes poleg vse fiskulture spremenil še hrbet in bok, na spanje na trebuhuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
26.5.2008 21:30:47   
*kinnie*
lane31: hvala....samo tole je pa res poceni....škoda, da prej nisem vedela za njih....mi imamo home made-je ati sam naredil za mulčkauser posted image ...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
26.5.2008 21:32:37   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

nas mal hecaš aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
26.5.2008 21:33:53   
skuštrana
Antilop iz Ikee- zakooonnnn...Vse ostalo je po meni metanje denarja v smetiuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
26.5.2008 21:34:10   
mama06

nas mal hecaš aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, se ne hecam, ker so mi hlače od kostima čisto prav, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Ene so mi celo zelo preširoke in mi lezejo dol.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
26.5.2008 21:38:03   
mama06
lane31 imaš ZS. Ker si blond, ti raje napišem(joke)user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
26.5.2008 21:38:32   
mama06
VANILI vidim te, tudi ti imaš ZSuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
26.5.2008 21:40:53   
2ursae
Antilop je super, sploh za potovanje, je izi za sestavit in razstavit user posted image .

valči: imam 5 kg nad še sprejemljivo težo, 8 nad zadovoljivo in 10 nad tisto, ki sem jo imela oreden sem prvič zanosila user posted image . O, šit user posted image , zdajle ko sem to napisala, mi pa ne izgleda več v redu. Imam sicer idealno postavo ... če bi živela v baroku user posted image .Nič, grem nad jagode s smetano ... zadnje dni sam še to jem user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
26.5.2008 21:42:21   
suzanamai
Ste me potolažile ,da nisem edina kura v kurniku

Lane31 nisi edina kokoška v kurniku, več nas je takih user posted image . Jaz Zoje drugemu kot možu in Maiu nisem pustila v varstvu, enostavno ne moremuser posted image

Ne, Julija (8,5 mesecev) puza. Pa še to samo v rikverc in v krogu. Po novem pa dela SKLECE . Ve, ki hodite v razvojno, a je to OK? Jaz upam, da se bo tako naučila na kolena postavit, ker na roke se zelo dobro opre.

Sanwebdra tudi Zoja to počne in sva bili v petek v RA, pa je vse normalno in del razvoja, tudi aviončkiuser posted image

Valči kar zmrazilo me je ob tvojem postu. Mislim, da bi vse enako odreagirale in kaznovale, pa saj se ti je moralo srce ustavitiuser posted image .

Mehurčica jaz bi tipa ignorirala, itak smo vsi istega mnenja, pa verjamem da tudi ostali, ki slučajno naletijo na tvoja cukra. Ma naj piše kar hoče, bo že odnehal, pa spomnil se bo, ko bo snemal svoje otrokeuser posted image

Vedra bravo zauser posted image , pri nas bo pa zgleda kmalu zgornja desnica pokukala ven.

Nizek pritisk- še ena v klubu Jaz pijem veliko vode in obvezno kavo zjutraj, drgač ga pa nič kaj ne saniram , sem se navadla živet z njim..Kaj pa hočem drugega. Boljše da imam nizkega, kot visokega.

Enako, kav kava kavaaaa

Meni so šli boki že skoraj nazaj, trebušček pa ostaja, mi je ravno včeraj sosedova punčka rekla, če bomo meli spet dojenčkauser posted image , res je pa, da sem se ravno najedla žara.

Drugače pa imava težave z vnetjem, kjer je bila 3x namontirana vrečka. Najprej je bilo samo rahlo rdeče, včeraj pa že živa katastrofa. Ni pomagalo nič, ne bepanten, ne praška, ne sudocrem. no danes sem šla do naše farmacevtke in mi je dala canesten, če pa jutri ne bo bolje, jo pa peljem k P. ma saj ni nič čudnega, ko se vedno tako pokaka, kot bi iz zgornje luknje prišlo ne pa iz tazadnje. Drugače je pa danes full uživala, ko sem jo imela pol dneva brez plenice, sem ji dala samo tetra pod rito za vsak slučaj, ki se je zgodil 3xuser posted image .

Nič sedaj pa šibam družbo delat možeku pred tv, pa eno veliko skodelico čokolina mam v mislih....

Uživajte

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
26.5.2008 21:45:35   
*kinnie*

Ne, se ne hecam, ker so mi hlače od kostima čisto prav, ki sem jih nosila pred nosečnostjo. Ene so mi celo zelo preširoke in mi lezejo dol.

pr men je 1 cm kaplja v morjeuser posted image user posted image
a bova dons kej večerjaleuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
26.5.2008 21:48:57   
mama06

pr men je 1 cm kaplja v morjeuser posted image user posted image
a bova dons kej večerjaleuser posted image user posted image

Absolutno. Jaz čakam, da dragi neha delat za službo in potem via kuhinja.

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
26.5.2008 21:49:19   
mama06
*kinnie* dober tekuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
26.5.2008 21:49:28   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Imam sicer idealno postavo ... če bi živela v baroku user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
26.5.2008 21:50:56   
mama06
Pa še malo sladice

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
26.5.2008 21:52:42   
mama06
Pandica kje si, da še ti pomagaš pri hrani.user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
26.5.2008 21:52:52   
*kinnie*
hvala mama06, pa dober tek tud tebiuser posted image ....

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
26.5.2008 21:53:02   
skuštrana
Se vam pridružim pri večerji, ker smo danes imeli kao zdravo zgodnjo večerjo (od 18 uriuser posted image ) zdej sem pa tolk lačna, da imam kar cmok v grluuser posted image Čokolino bo super...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
26.5.2008 21:53:26   
VANILI
mama06, fuuuul lepega sinčka imašuser posted image user posted image

grem še perilo obesit. Pa tamalo pocrkljat.

kile: mah jaz sem debela kot sod. Dobesedo. Najbolj me jezi folk, ki hoče bit priajzen in reče: "Neeee, kje se ti a kaj vidi?!" grrrrr
kako se mi ne vidi???jaz vidim, ko se pogledam v pegu in ni dost širok da pridem ela not!!!In ko ne navlečem nase NOBENE hlače od prej, razen elastičnih!!! vem, da moram shujšat, ker si grem sama sebi zelo na živce, danes sem se zaletela v hladilnik, matr je zaguncalo vse, kot bi bil potresuser posted image .

nič grem, pa moja sitnoba z manouser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
26.5.2008 21:54:03   
*kinnie*

Pandica kje si, da še ti pomagaš pri hrani.user posted image user posted image

mama06, Pandica ponavadi časti pijačko....user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Slovenski proizvodi
majch

Kakšna se vam zdi ponudba slovenskih produktov (oblačil, obutve...) na spletu?

me niti ne zanima (37%)

slaba (19%)

dobra (10%)

lahko bi bila boljša (32%)

zelo dobra (2%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!