|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
26.5.2008 9:38:57   
Naty 76
Jutro.

Helenav danes bom imela ¨očiščevalno¨ dieto. Danes bom bolj na vodi (začela z Donatomuser posted image ). Ker imam polno opravkov mi bo mislim, da uspelo, ker ne bo časa mislit na hrano. Moram po nakupih, jutri pa štart.

Mi smo spali. No edino jaz ob 3h zjutraj kot duhec z mini lučko iščem Žanova usta da posrka antibiotik.

Dreamz držimo pesti, da bo viroza čim prej mimo.

Rožica si kaj bolj na tekočem glede Toysa in kakšnih akcij za pleničke. Moram spet v shoping. Imamo dve ritki in jih hitro zmanjkauser posted image .

Zdaj pa peljem malčka k babici, jaz pa v LJ, na manikiro, shoping, pa kolegico obiskat v bolnico .. kako bo dan hitro mino.

Uživajte.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
26.5.2008 9:55:14   
lemavrica
Jaz pa še študiram kam čva it danes na sprehod. Nejbrž bova šla kar v LJ, malo po mestu, pa na trg in tko.

Naty v njihovem katalogu ki velja do 31.5 piše da so Jumbo pack Pamperske sedaj 16,98€

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 26.5.2008 10:00:11 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
26.5.2008 12:41:50   
guppy
VSESLOVENSKO SREČANJE SEPTEMBRK

user posted image

KDAJ?
Sobota, 31.05. ob 13h

KJE?
VOLČJI POTOK

KAKO SE PRIDE TJA?
Z avtoceste Ljubljana-Celje je odcep za Arboretum označen na usmerjevalnih tablah. Z ljubljan­ske strani je to odcep »Domža­le«, s celjske odcep »Krtina«; oba potnike vodita do stare regio­nalne ceste Ljubljana-Celje, kjer je treba zaviti levo. Z regionalne ceste je v naselju Vir treba zaviti proti Radomljam. Na glavnem križišču v Radomljah potnike proti Volčjemu Potoku usmeri kažipot.
Nana27 je dodala dodatne napotke s celjske strani: še bolje pa odcep "Domžale". Takoj po odcepu v Domžalah in ko se preko nadvoza pripeljemo v semaforizirano križišče, pot nadaljujemo naravnost. Po kakšnih 200m vožnje v klanec (na obeh straneh gozd in travniki) se pot razcepi in nadaljujemo vožnjo po prednostni cesti oz. se držimo desne dokler ne pridemo do semaforiziranega križišča. Na levi strani je tovarna Tosama in večje parkirišče in naravnost polja. V tem križišču zavijemo levo in se počasi(!) peljemo mimo Tosame še kakšnih 50m in nato takoj za večjo stanovanjsko hišo (ta je preko ceste ob tovarni Tosama) naredimo oster ovinek v desno. Pot nadaljujemo naravnost mimo tovarne Helios, papirnice Količevo (pozor: pred papirnico Količevo največkrat stojijo policaji), dokler ne pridemo v Radomlje oz. do rondoja, kjer se znova peljemo naravnost mimo trgovine še kakšnih 700m, skozi kraj Hudo, kjer se na desni strani že vidi veliko parkirišče.

KJE TOČNO SE DOBIMO?
Pot do lokacije: takoj, ko prideš skozi vhod, zaviješ desno in nato hodiš po potki dokler ne zagledaš igral na obeh straneh. Na levi strani je majhna hiška, okrog katere so mali štorčki za sedet in plakat od Mercatorjevega Lumpija.
Druga pot do iste lokacije: lahko greš skozi vhod in naravnost skozi drevored. Na koncu drevoreda je ribnik in razpotje, kjer se zavije v desno, nato pa po kakšnih petdesetih metrih spet zaviješ desno in si po desetih metrih ravno tako na igrišču, kjer spet poiščeš hišico s štorčki in z Lumpijem.

KAKO TO ZGLEDA?
user posted image

KDO PRIDE?
zvezda71, helenav, LINA31, lemavrica, PikicaPokica, aljab, anab, 123a, buškica, december06, sandra85, nena80, Mokka1, andreja32, CUKRČEK, Carmy, NaILa, nora, (tianna?), dreamz, guppy

KOGA LAHKO PRIPELJEM?
Otroke (obvezno!), moža, sestro, prijateljico, varuško, mamico, babico, atija, kogar koli...

KOGA LAHKO KONTAKTIRAM, ČE SE ZGUBIM?
Lahko si s katero koli izmenjaš GSM številko, če ne poznaš nikogar, pošlji guppy ZS s številko.

OBVEZNOSTI? 
če katera želi, naj kaj sladkega/slanega/domačega/kupljenega prinese (LINA in CUKRČEK prineseta sladko). Dajmo narest kaj, da se družimo med sabo, da ne bo vsaka svojega sendviča grizljala :)))))))

KAJ PA, ČE BO SLABO VREME?
V primeru slabega vremena se dobimo v kakšnem večjem gostišču, ampak za zdaj dobro kaže!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
26.5.2008 13:12:09   
helenav
nikjer nobene user posted image user posted image ...kje se potepate:-)))))

Jaz sem pojedla mojo pravo pravcato pojedino......in itak, d aje trebuh razširjen..tako, da, popravici,med nami, se mi je komaj apetiti odprl s tole hrenovko in solatouser posted image user posted image
ajjjjeeee..pa sej itak..tako bo še en tri dni z mano....hvala bogu da je lepo vreme in bom cel dan naokrog....user posted image

dreamz kako je?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
26.5.2008 13:58:08   
helenav
res ni nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image ??user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
26.5.2008 14:10:34   
Anonimen
Čau punce!
Sem mislila, da bom imela kakšnih 10 strani za prebrati. user posted image  Pa nič. user posted image

Včeraj sem dragega prepričala in smo šli pohajati. Smo šli na en kmečki turizem, kjer vzgajajo postrvi. Full je blo fajn. Smo si privoščili ribice na žaru, pa še mišku sem dala, da jo poskusi. In je z užitkom jedel. Pa jaz tudi. user posted image  Super je blo. user posted image

Danes pa smo že cel dan v muvingu. Sami stroški... user posted image  Dopoldne smo avto peljali na tehnični pregled, pa iz BC so me klicali, da je prišel avtosedež... Pa v Postojno smo šli pogledati en avto itd. Zdaj pa mišek spi drugo rundo, prva je bla kratka, samo pol urce in še to v avtu. Sem pa full happy, ker smo dobili avtosedež! user posted image  V četrtek ga montiramo in upam, da bo ok.

Vroče je full! Sploh ne vem kako naj ga oblečem. user posted image

Zdej pa grem mal pokomentirat za nazaj.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
26.5.2008 14:19:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

user posted image katero sveže mleko na hrvaškem je najboljše.... Pojma nimam, se moram pozanimati.

user posted image kako si delate Pilingna nogah??? Kozmetičarka na voskanju, doma pa s soljo in rokavico.

user posted image katero kremo uporabljate za malčke....kaj tisto za po obrazu se lahko tudi po telesu? Dr. Hauschka za po obrazu. Za po telesu mu bom kupila eno drugo, tudi z BDIH certifikatom.

user posted image katero kremo uporabljate.... Dr. Hauschka za obraz. Al misliš za telo?

user posted image enkrat smo že debatirali..pa vseeno..kako se bojujete z fleki od hrane....s katerim praškom perete...kaj vedno vse sperete? Tekoči pralni prašek Dash, za madeže Vanish in Meglio.

Aja še to.....zvečer pošljem dieto unim, za katere smo že zmenjene user posted image ..če katera še hoče naj mi na ZS pošlje mail...tianna ti najbrž ne rabiš neuser posted image ....

Ne. user posted image  Lahko mi pa pošlješ kakšnih 5-8 kg. user posted image

Naty76: Super, da sta Tia in Žan boljše! user posted image

Dreamz: Kako je Sebastien? user posted image

123a: Bravo za krst! A bomo videli kakšne slikice? user posted image

Lemavrica: Bravo za prespano noč! Jaz bi tudiiii. user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
26.5.2008 14:25:34   
helenav
Dr. Hauschka za po obrazu.

ta tudi pusti  rumene flekeuser posted image user posted image user posted image

Punce a se še katera srečuje s prijatelji,ki še nimajo družine in odkar jo imamo mi..gre vse narobe???????????????Tako sem slabe volje..da bi kar zajokala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ufffffaaaaaaaaaaaaaaa.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
26.5.2008 14:30:09   
Anonimen

Dr. Hauschka za po obrazu.

ta tudi pusti  rumene flekeuser posted image user posted image user posted image

Ta, ki jo uporabljam jaz, ne pušča flekov. Ta za sončenje, s katero mažem user posted image  pa na oblačilih pušča fleke. user posted image  Ampak le, če npr. direkt na majčko dam kremo. Če pa user posted image  namažem in se potem on obriše v majčko, ni flekov. No, čez nek čas, če bi se takoj obrisal, bi bli. user posted image  user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
26.5.2008 14:32:05   
Anonimen

Punce a se še katera srečuje s prijatelji,ki še nimajo družine in odkar jo imamo mi..gre vse narobe???????????????Tako sem slabe volje..da bi kar zajokala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne se zjokat! user posted image
Kaj gre narobe? Z njihove strani al z vaše?

Mi se srečujemo tudi s prijatelji brez družine. Dosti manj kot prej.

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
26.5.2008 14:35:55   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ne se zjokat! user posted image
Kaj gre narobe? Z njihove strani al z vaše?

Mi se srečujemo tudi s prijatelji brez družine. Dosti manj kot prej.

ne ne z nami je vse ok....ampak močna prijateljstva ful pešajo....žal....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
26.5.2008 14:52:05   
jst86
ojla čveke!
jst sem dons odpisala še en del mature in je blo obupnouser posted image . ampak ok, bo že.....

leon je zadnje čase ful napredoval. non stop hodi okrog, sam stoji par sekund, naredi pa sam tud že par korakov. mislim da če bo šlo tko naprej nama fali še kakšen mesec pa bo hodil. plazi pa se ne. zgleda je to preskočil.čakamo 3. zobek, ki bo spodnja 3. ali pa zgornji enki.

helena ja pri nas je isto. moram rečt da sem s svojimi prijateljicami(no večino) "prekinla" stike. nisem jim več zanimiva zgleda. sem ful razočarana. ostala mi je ena sama prijateljica brez otroka, pa ena ki ima mesec dni mlajšega sinka.

lepo se imejte na srečanju!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
26.5.2008 15:01:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

helena ja pri nas je isto. moram rečt da sem s svojimi prijateljicami(no večino) "prekinla" stike. nisem jim več zanimiva zgleda. sem ful razočarana. ostala mi je ena sama prijateljica brez otroka, pa ena ki ima mesec dni mlajšega sinka.

Tudi jaz mam tak filing pri kakšni kolegici od prej. Ja no... Prej smo žurale ob sobotah, kafetkale, šle kamorkoli kadarkoli... Zdaj pa tega z moje strani ni več. Kakšne razumejo in smo še zdaj v dobrih stikih, kakšne pa ne.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3388
26.5.2008 15:03:38   
surya

Se podpišem pod tole!!!

Živa katastrofa. Res imamo precej novih (take z otroci), me je pa popolnoma zanemarila moja najboljša prijateljica, ki jih še nima. In je res za zjokat. Ful sem žalostna. Odkar sem rodila, me je dvakrat obiskala in mogoče dvakrat poklicala. Jaz sem njo klicala večkrat, zdej se mi je pa res stožilo in je več ne...

No, da še kaj drugega povem. Me ful časa ni bilo gor in nimam časa brat za nazaj. 

Vse lepo pozdravljam user posted image ! Upam, da se imate lepo.

Pri nas je pestro. Izak ima že 7 zobkov user posted image  

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
26.5.2008 15:08:31   
guppy
suryaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prideš na srečanje???

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
26.5.2008 15:08:41   
123a
Vem ,da ste že govorile o avtosedežih ampak ,bi vseeno rada vaše mnenje!Odločamo se za Romer King Plus ???Kaj menite?

Hvala za odgovore

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
26.5.2008 15:10:48   
surya
Je začutil, da ga ogovarjam in se je zbudil user posted image .

Jaz sem dobila ne eno, ampak dve ponudbi za delat user posted image . Zdej pa ne vem, kaj nej user posted image . V vsakem primeru bom prekinila porodniško in začnem s prvim delatuser posted image . Sem čisto panična. Pripravljam se kot na vojno - delam zaloge hrane, itd...

Drugače smo pa že par orenk bušk dobil. Non stop pleza, se dviguje... Rastejo, kaj čmo...

Moram nehatuser posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
26.5.2008 15:11:35   
Anonimen
Surya, že 7 zobkov? Bravo! user posted image

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
26.5.2008 15:12:50   
surya
Guppy, rade volje, ampak resnično ne gre. Moram še vse papirje zrihtat za prekinitev... Pa doma poštimat.
Uživajte še zame in nalepite kej slikicuser posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
26.5.2008 15:20:14   
NalLa
Punce jest ne vem če bom prišla na srečanje. Nism nič dobre volje. Imam brata spet v bolnici, kot so danes rekli ima vseeno raka, samo ne tam kjer so najprej rekli in (vsaj upamo) da ne v tako hudi obliki. Pa še učit se moram. Zraven vsega sem pa še tečna. Tako, da še sporočim če pridem. Če bo brat v soboto še v bolnici me najbrž ne bo. V glavnem še sporočim

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
26.5.2008 15:24:19   
Nefretiti
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Vem ,da ste že govorile o avtosedežih ampak ,bi vseeno rada vaše mnenje!Odločamo se za Romer King Plus ???Kaj menite?

Hvala za odgovore

Mi se že vozimo v Maxi cosi priorifixu, pa je vse lažje odkar smo v sedežu. V jajčki je ful jokala. Se mi zdi, da so Romerji malo višji.....sem opazila na nečakinji, ki sedi v svojem King plusu ali v mojem Priorifixu, Ona je stara 3,5 let in ima 13kg, pa ji bi bil moj jeseni že premali. Prav glava ji gleda ven.
Nežika je bolj majčkena, tako da ji bo naš kar dolgo služil.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
26.5.2008 15:26:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Imam brata spet v bolnici, kot so danes rekli ima vseeno raka, samo ne tam kjer so najprej rekli in (vsaj upamo) da ne v tako hudi obliki.

OJOJ... user posted image

NaILa, user posted image user posted image user posted image  za brata in user posted image  zate! Drži se.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
26.5.2008 15:27:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Hvala za odgovore

Mi se že vozimo v Maxi cosi priorifixu, pa je vse lažje odkar smo v sedežu. V jajčki je ful jokala. Se mi zdi, da so Romerji malo višji.....sem opazila na nečakinji, ki sedi v svojem King plusu ali v mojem Priorifixu, Ona je stara 3,5 let in ima 13kg, pa ji bi bil moj jeseni že premali. Prav glava ji gleda ven.
Nežika je bolj majčkena, tako da ji bo naš kar dolgo služil.

Mi smo kupili Romer Safefix plus in ima dosti širšo in večjo školjko kot Maxi cosi.

(odgovor članu Nefretiti)
  Neposredna povezava do sporočila: 3398
26.5.2008 15:28:43   
Nefretiti
Pa je širša školka boljša ali slabša??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
26.5.2008 15:30:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Pa je širša školka boljša ali slabša??

Pa dobro no, ni zdej 1 meter široka. user posted image

(odgovor članu Nefretiti)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.