|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
25.5.2008 20:49:49   
helenav

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Helena Sandra je na štajerskem, so imeli krst včeraj.

točno

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
25.5.2008 20:59:40   
dreamz
Lemavrica: Ma ne nič novega za jest ni dobil. user posted image  

Še vedno mi spi.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
25.5.2008 21:03:24   
helenav
oj..kaj ste slišale da je ena punca rodila mrtvega dojenčka v 38 tednu???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
25.5.2008 21:04:58   
lemavrica
Dreamz user posted image user posted image . Če bo še imel drisko bi šla jaz na tvojem mestu k zdravniku. Tako je meni rekla P na MON-u, ko je jaka imel na začetku po Allernovi drisko. In je rekla da če bi bilo več kot 10x na dan naj grem k P.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
25.5.2008 21:05:49   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

oj..kaj ste slišale da je ena punca rodila mrtvega dojenčka v 38 tednu???user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  joj meni je kaj takega tako grozno. Si ne predstavljam da se kaj takehga meni zgodi. Se mi zmeša.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
25.5.2008 21:09:53   
Naty 76
Helenav mail imaš na ZS.

Kriza, Jan si je zaželel čokoladnih paličic in ker ni vse pojedel, sem jih zdaj jaz. Res moram poizkusit z nečim novim.

Dreamz jaz bi jutri vseeno poklicala P in se malo pozanimala. Zdaj ko ima drisko je tekočina bolj pomembna kot hrana. Vem, kako je težko, ker Žan ni hotel piti. Zdaj je bolje, ker kar ima Tia hoče tudi Žan, isto je za flaško. Mirno noč vam želim.

Sem gledala malo prej vremensko napoved. Začetek tedna vroč, konec pa spet deževje. Spet take temp spremembe. Komaj se spravimo na zeleno vejo, bomo že ponavljali vajo.

Joj, to je pa tako grozno. Moji teti se je zgodilo, ampak v 40 tednu. Toliko časa so mečkali s porodom, da se je punčici 3x zavila popkovnica okrog vratu in je bilo konec. Kakšne more preživlja ženska takrat, raje ne pomislim.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
25.5.2008 21:10:01   
helenav

user posted image  user posted image  joj meni je kaj takega tako grozno. Si ne predstavljam da se kaj takehga meni zgodi. Se mi zmeša.

joooj..ne govori....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3357
25.5.2008 21:11:22   
dreamz

user posted image katero sveže mleko na hrvaškem je najboljše....tako kot polno Planika 3.5 sveze Nevem, ampak tudi mene to zanima, ker gremo na počitnice na Hr.

user posted image kako si delate Pilingna nogah??? Z rokavico iz morske špužve, ki sem kupila v Muellerju. Doma pa lahko uporabiš grobo morsko sol, magari skupaj s kakim oljem, nevem neki hrapavega uporabi..

user posted image katero kremo uporabljate za malčke....kaj tisto za po obrazu se lahko tudi po telesu? Zaenkrat nobene. Bom pa eno kremo za sonce kupila.

user posted image katero kremo uporabljate....jaz imam eno francosko..vedno pozabim kako se kliče ampak mi gre tako na živce ker pušča na oblačilih ful ruemne flekeuser posted image user posted image user posted image jaz bi tako, ki ne pusti flekov.....user posted image Kako kremo misliš, za telo, hidratantno? Jaz trenutno uporabljam za telo Nivea baby soft kremo, za noge in rit pa proticelulitno od Collistar. Za poleti mi je najboljše po tušu nanest na mokro kožo Johnsons baby olje in nato obrisat z brisačo. To je full dobro za po plaži, ker pride koža full suha od morja in sonca in mi nobena druga krema ne pomaga, niti tiste dražje.

user posted image enkrat smo že debatirali..pa vseeno..kako se bojujete z fleki od hrane....s katerim praškom perete...kaj vedno vse sperete? Jaz sem imela problem, da so mi ostajali fleki od hrane, še posebej od korenčka, če nisem dala takoj prat. Pa sedaj pošpricam madeže pred pranjem s peno Vanish-tudi tiste zasušene in dam prat normalno na 40, gre vse dol. Pokakane in pobruhane cunje pa raje perem na 60 še bolje na 90. Enega res dobrega praška še nisem našla, kupujem vedno druge, da sprovam vse.

in jaz jutri štartam štarta še katera z mano?......da vem, s katero se bom tožla in tolažla,kajti prvi teden je zame vedno kritičen
Jaz bi!!! Ti sporočim, če mi uspe štart!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
25.5.2008 21:11:44   
helenav
naty...ti pa imaš že dieto na mailu....

veste kaj jaz delam...user posted image user posted image user posted image pečem pizzo...ni mi pomočiuser posted image ....to je vsakič en dan pred dieto....kot da ne bom nikoli več kaj takega pojedla....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
25.5.2008 21:13:09   
dreamz

Meni tudi!! Si ne predstavljam... bi umrla .... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3360
25.5.2008 21:13:51   
Lilly_21
ojla

se še jaz javim...se že par dni nisem user posted image
nekako ne najdem časa, kaj pa vi, kaj izkoristite sončne žarke...
Mi jih trenutno nemoremo, smo vsi bolančki, tak da gremo že eden drugemu na živce v hišiuser posted image user posted image user posted image
komaj čakam da vročina mine in lahk gremo na sončka...smo pa sami 3 doma, moji starši so šli v španijo, brat je v službi, drugač spi, moj pa tudi službeno odsotn, tak da res že komaj čakam da gremo mal vnuser posted image

lepo se imejte, lp

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
25.5.2008 21:16:33   
dreamz
Vem, ja, da če kaka 10 krat, da se pokliče. Danes je 9krat. Sej pravim, da če tako nadaljuje grem jutri k p.
Samo res, mali vedno full pije, danes ni spil niti ene flaškice nuk. Na zadnje, ker ni hotel pit, sem mu dala pod prisilo z injekcijo za zdravila. Ko se zbudi, mu bom še tako dala. NI druge.

Upam samo, da ne bom rabla it ponoči k dežurnemu!user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
25.5.2008 21:18:53   
Naty 76
Lilly user posted image še za vas, da se čim prej pozdravite.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
25.5.2008 21:20:47   
Naty 76
Helenav hvala. Sem hotela takoj pogledat kaj bomo jutri papcali (če sploh kaj) zdaj pa povezava na službene maile ne dela. Kako sem jezna.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
25.5.2008 21:21:00   
Lilly_21

IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Lilly user posted image še za vas, da se čim prej pozdravite.
hvala

Moja sončka:
Patricija 4.6.2006
Teodor 8.9.2008

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
25.5.2008 21:27:40   
dreamz
Helena: Hvala za dieto! user posted image Res kruta, ma ne toliko zaradi količine kot zaradi enoličnosti.user posted image Jaz pojem še manj, ko sem  na dieti "Manj žri"user posted image  To dieto verjetno ne bom delala, ker niti ne maram hrenovk preveč user posted image  Bom se pa od jutri naprej pazila in ne bom jedla sladic, sira, salam in vse superkalorične hrane. user posted image
Samo kaj ko te diete pomagajo do neke mere, ampak je pol treba tudi telovadit: trebušnjaki, prsne, ritne... jaz pa nimam časa oz. energije za to. user posted image
Včasih sem bila po eno uro na eliptičnem trenažniku in delala 200 trebušnjakov na dan, odkar sem mama, ne znese. user posted image

(odgovor članu Lilly_21)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
25.5.2008 21:57:44   
Naty 76
Helenav jaz bom probala. Meni tudi ni panika količina, ker pride kak dan ko pojem še manj kot bi po tej dieti. Preprosto pozabim. Tako da meni bi znale ponagajat urice. Bomo videli. Tebi pa srečno.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
25.5.2008 22:02:37   
december06
Hojla. Vidim, da zopet govorite o dijetah. Ja, po novem letu, ko so novoletne zaobljube in pred morjem. Jaz tudi moram sama sebe malo v roke uzet, tako, da Helena maš ZS.

vseslovensko srečanje jaz sem za da ena nakupi vse potrebno za piknik in se potem denar pobere. Jaz nisem pravi naslov za takšno. Zaenkrat še velja, da prideva jaz in user posted image . Če pa bo dež, pa boste ljubljančkanke bolj vedlje kje je dober plac. Sam boste še za tja mogle dat navodila. Aja, pa za volčji potok je najbolje da se dobimo kar pred vhodom, samo uro sporočte.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
26.5.2008 7:48:08   
LINA31
user posted image Jutro,

Noč je bila ok, ampak sem bila jaz taka koma, da sem komaj vstala in mu dala za jest oz. pogledala zakaj joka.user posted image

Zdajle že po tleh in nizkih elementih raziskuje. Tale obdobje bo res najbolj grozen, ker je skos na nogah, dol se pa ne zna lepo  vsest in se kar spustiuser posted image user posted image .
dreamz...upam, da je bila noč mirna. Javiuser posted image
helenav...zaenkrat bom vstrajala pri ločevalni. Če mi do 15 junija ne uspe dat še večine kg dol, pa uberem tole tvojo dieto.user posted image

Pojma nimam katero mleko je ok na hrvaškem. Hmuser posted image
Jaz si piling na nogah delam z grobo soljo in rokvico iz Solin. Pol je pa še ena krema. Sem kupla v njihovi trgovini v LJ. Res je super.
Za Žana uporabljam kremo od Bubchen...faktor  30.

Zdaj pa moram it, me že Žan kliče

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
26.5.2008 7:53:02   
helenav
Dobro jutro

jaz sem že pojedla mojo jabolko in spila kavico....

sem pa od volje za dieto...tako, da se že veselim kakšne kilce manj.....Naty....si začela?

Jaz si piling na nogah delam z grobo soljo in rokvico iz Solin. Pol je pa še ena krema. Sem kupla v njihovi trgovini v LJ. Res je super. Jaz pa vem zakaj iz solin  ha ha ha ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Žana uporabljam kremo od Bubchen...faktor 30. kaj pušča rumene fleke na oblačilih?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
26.5.2008 8:35:12   
LINA31
user posted image user posted image  ja, ja...smo najprej to dobili v službi za novoletno darilo, ker se je res obneslo. Sem šla glih kar pogledat kaj piše gor...solni piling z oljčnim oljemuser posted image .

A krema, če pušča rumene fleke...nisem opazilauser posted image .

Žan že spi prvo rundo, mami pa na RR-juuser posted image
Zunaj je full toplo, le piha. Ko se zbudi greva ven.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
26.5.2008 8:49:16   
123a
Dobro jutro pupe...

No mi smo preživeli krst in moram reči,da je bila Zoja zelooo pridna.V cerkvi je hotela 2x zajokat,ko se je župnik približal  ampak smo jo takoj zamotili.Na kosilu je pa spala, drugače pa je bila prava faca...ko da bi vedela,da mora biti pridnauser posted image .Sem pa imela v soboto naporen dan,saj smo najprej imeli krst,zvečer pa sem ga  šla žurat in prišla domov ob 5user posted image user posted image .Še vedno nisem naspana.Je pa bila mala ponoči tako pridna kot,da bi vedela da jo čuva ati.Slikice krsta še sledijo...

Drugače se še vedno ne plazimo in smo še vedno v fazi gunganjauser posted image .Aja mi je zadnjič na NFT predlagala,da naj zaprosim za podaljšanje porodniške in bom probala.Je rekla,da več kot ne mi ne morejo reči ,kar je res a ne.Ponoči se sedaj zbujamo samo 1x in upam,da tako ostane.Drugače je pa postala zelooo zahtevnauser posted image sploh se noče več sama igrati,ampak more biti vedno nekdo zraven.

No me že kliče...se še oglsim

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
26.5.2008 8:53:44   
dreamz
Dobro jutro!

NOč je bila kot ponavadi, 2 krat bujenje. Res je priden, čeprav ima virozo. Namesto mleka sem mu ponoči dala vodo v kateri je bil kuhan riž in zmiksan riž in je pil! Pa obakrat je bil pokakan.

Zjutraj sem takoj klicala p. in so mi rekli, da ne rabi prit, ker mi ne morejo nič dat, naj vztrajam na dietni hrani in naj pije dosti tekočine, borovničev ali šipkov čaj. Moremo počakat, da se virus izloči iz telesa. Če ne bo pil, pa je edino še infuzija, ampak upam da ne bo rablo, ker pije.

Še vedno spi.

Aja, rekli so mi da obstaja eno am proti driski- NH25, ampak ga je težko dobit. Jaz bom klicala v vse obalne lekarne, v Luciji  ga nimajo. user posted image

< Sporočilo je popravil dreamz -- 26.5.2008 8:55:44 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
26.5.2008 8:59:34   
guppy
VSESLOVENSKO SREČANJE SEPTEMBRK

user posted image

KDAJ?
Sobota, 31.05. ob 13h

KJE?
VOLČJI POTOK

KAKO SE PRIDE TJA?
Z avtoceste Ljubljana-Celje je odcep za Arboretum označen na usmerjevalnih tablah. Z ljubljan­ske strani je to odcep »Domža­le«, s celjske odcep »Krtina«; oba potnike vodita do stare regio­nalne ceste Ljubljana-Celje, kjer je treba zaviti levo. Z regionalne ceste je v naselju Vir treba zaviti proti Radomljam. Na glavnem križišču v Radomljah potnike proti Volčjemu Potoku usmeri kažipot.

KJE TOČNO SE DOBIMO?
Pot do lokacije: takoj, ko prideš skozi vhod, zaviješ desno in nato hodiš po potki dokler ne zagledaš igral na obeh straneh. Na levi strani je majhna hiška, okrog katere so mali štorčki za sedet in plakat od Mercatorjevega Lumpija.
Druga pot do iste lokacije: lahko greš skozi vhod in naravnost skozi drevored. Na koncu drevoreda je ribnik in razpotje, kjer se zavije v desno, nato pa po kakšnih petdesetih metrih spet zaviješ desno in si po desetih metrih ravno tako na igrišču, kjer spet poiščeš hišico s štorčki in z Lumpijem.

KAKO TO ZGLEDA?
user posted image

KDO PRIDE?
zvezda71, helenav, LINA31, lemavrica, PikicaPokica, aljab, anab, 123a, buškica, december06, sandra85, nena80, Mokka1, andreja32, CUKRČEK, Carmy, NaILa, nora, (tianna?), dreamz, guppy

KOGA LAHKO PRIPELJEM?
Otroke (obvezno!), moža, sestro, prijateljico, varuško, mamico, babico, atija, kogar koli...

KOGA LAHKO KONTAKTIRAM, ČE SE ZGUBIM?
Lahko si s katero koli izmenjaš GSM številko, če ne poznaš nikogar, pošlji guppy ZS s številko.

OBVEZNOSTI? 
če katera želi, naj kaj sladkega/slanega/domačega/kupljenega prinese (LINA in CUKRČEK prineseta sladko). Dajmo narest kaj, da se družimo med sabo, da ne bo vsaka svojega sendviča grizljala :)))))))

KAJ PA, ČE BO SLABO VREME?
V primeru slabega vremena se dobimo v kakšnem večjem gostišču, ampak za zdaj dobro kaže!

< Sporočilo je popravil guppy -- 26.5.2008 9:00:08 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
26.5.2008 9:01:05   
lemavrica
Jutro,

smo prespali noč. samo 1x okoli 24h sem mu dudo popravila in potem je spal do 7h, pol pa še malo pri meni v postelji.

Sen pa včeraj ko sem se šla tušat odkrila klopa, user posted image  je name padel ko smo bili pri moževih starših na vrtu. pa letos so res povsod, ker tam ga v 10 letih nisem nikoli dobila. Pa tudi na splošno sem imela do sedaj točno 3x klopa, letos sem pa že dva odkrila na sebi.

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.