Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.5.2008 19:03:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO veste kaj jaz sem se odločila, da niti ene majske zelenke ne spustim žez rampo za junij . A MI BO KATERA POMAGALA VAROVAT PREHOD????? kein problem kakšne bodo pa sankcije?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.5.2008 19:09:03
|
|
|
|
TEDIGO
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO veste kaj jaz sem se odločila, da niti ene majske zelenke ne spustim žez rampo za junij . A MI BO KATERA POMAGALA VAROVAT PREHOD????? kein problem kakšne bodo pa sankcije? tečki se morajo odpovedat za 9 mesecev??? Mislim pa ne smemo biti tako egostične, prveč gužve bo v juniju-potrebno je pustit prostor tudi za prav nove članice ZATO PROSIM, DA SE VSE MAJSKE ZELENKE ODPOVEMO ZA 9 MESECEV!!!!! TO JE UKAZ!!! a ima katera kaj proti???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.5.2008 21:14:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Šla sem v Sanolabor in tri magične stvari: matični mleček v ampulah, vitamin E in krvomočnica so mi pomagale da sem danes nosečka . Jaz sem vse to jemala 2 meseca, pa ni bilo nobenega učinka, prejšnji mesec sem pila čaj krvomočnice, plahtice, rmana, jemala matični mleček tokrat ta ki je v Apikompleksu, jemala domač kostanjev med+cimet (cimet naj bi tudi pomagal k razsluzitvi rodil), pa ingver občasno (ingver naj bi segreval rodila in pospeševal cirkulacijo in razstrupljal organizem). Pa že celo večnost jem NeoVin plus DHA (ki vsebuje folno, jod, železo, vitamine in minerale, DHA(Omega-3))...Po vsej verjetnosti sem še kaj spustila, vendar željenega učinka ni. Hotela sem le to povedati, da magičnih stvari ni. Tako kot ene pravijo, da je vse na psihi, tudi jaz pravim, da tudi v čajih in zvarkih ni vsega. Mogoče kakšni res pomagajo, mogoče pa je vse skupaj le naključje in je uspelo ravno tisti mesec ko bi tako ali tako, pa vse pripisujemo temu ali onemu. Želim ti pa lepo in mirno nosečnost, ter zdravega dojenčka!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.5.2008 21:17:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO ZATO PROSIM, DA SE VSE MAJSKE ZELENKE ODPOVEMO ZA 9 MESECEV!!!!! TO JE UKAZ!!! a ima katera kaj proti??? Jaz sem absloutno za, da se vse zelena majčice odpovemo . Mislim, da glasova proti ne boš našla.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.5.2008 21:20:18
|
|
|
|
pearl_shell
|
spps...sankcije so - še več pa seveda ti pošiljam Naj junija uspe ornk - EnaNobena bo ta mesec presenetla z dvojčki, ti pa naslednji mesec s trojčki no jaz tud tečko čakam od jutri naprej. znakov nič, v trebuhu me nekaj špika, se po mojem pripravlja na . Upanja za roza barvo še ta mesec tako skorajda ni. Bo pa junij bolj ploden
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.5.2008 21:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pearl_shell EnaNobena bo ta mesec presenetla z dvojčki, ti pa naslednji mesec s trojčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.5.2008 22:00:56
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: pearl_shell EnaNobena bo ta mesec presenetla z dvojčki, ti pa naslednji mesec s trojčki Ja, pa le glejte, da ne boste kršile. Saj veste, kakšne sankcije vas čakajo . , kje ste? Dajmo javite se nam, vse namreč full navijamo za vas Tiste pa, ki ste ravnokar odgnale, pa le noge v luft in veselo .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.5.2008 22:04:51
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Orhideje:tebi pa še vedno želim da M ne pride in da je bil test zmotljiv ,da si imela premalo hormona. Joj, ne verjamem. Saj je danes že 54. dan. Sedaj pa bi že moglo pokazat, če bi kaj bilo. No, drugi mesec tako ne bo nič. Tako gremo v boj julija. Mogoče pa nam rata za rojstni dan . Vidva z pa le veselo . Nič se ne bojta potresa, saj že vsi vemo, kaj se dogaja
< Sporočilo je popravil Orhideje -- 25.5.2008 22:06:43 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 25.5.2008 22:07:25
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO ZATO PROSIM, DA SE VSE MAJSKE ZELENKE ODPOVEMO ZA 9 MESECEV!!!!! TO JE UKAZ!!! a ima katera kaj proti??? Jaz sem absloutno za, da se vse zelena majčice odpovemo . Mislim, da glasova proti ne boš našla.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 1:50:27
|
|
|
|
ninchi9
|
Jaz sporočam žalostno novico. Prišla je tečka . Tako da gremo v nove boje junija. Se beremo. Lp, Ninchi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 8:14:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sporočam žalostno novico. Prišla je tečka . Tako da gremo v nove boje junija. Se beremo. Dajmo punce no, še par dni pa bo maja konec. Nujno rabimo še nosečke. Katera se javi? Navijam in stiskam pesti. p.s. jaz bom najverjetneje mogla it na preiskavo ščitniških hormonov, ker je tudi to lahko eden izmed razlogov, da se mi je cikel podaljšal anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 8:17:06
|
|
|
|
sonček85
|
zdaj bodo pa sledile sankcije.Ena zelenkja se je že prebila skozi rampo in to ni dobro. čez pet dni ledijo sankcije in to celi mesec-da vam je jasno.veliko ORHIDEJE:drži se bo pa junij naš mesec
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 10:40:49
|
|
|
|
sasa78
|
dober dan punce!!! kar po tednu dnii se vam spet oglašam. Še vedno močno držim pesti za vas!!!! Vse ki vas je prasička obiskala veliko , ostalim ki jo še ne pričakujete in ostale ki ste zagledale čarobne ČESTITKE111 SPPS- je pa res tale navezana nate!!!! In drugač? Lepo se imejte in dajmo punce
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 11:02:22
|
|
|
|
sonček85
|
kako lepo da si se nam javila.in kako se kaj ti počutiš.si kaj utrujena, naj ti teh 9 mesecevoz.8 mine kar se da lepo ,zdaj ko bo ves čas samo lepo vreme.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 11:59:59
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kako lepo da si se nam javila.in kako se kaj ti počutiš.si kaj utrujena, naj ti teh 9 mesecevoz.8 mine kar se da lepo ,zdaj ko bo ves čas samo lepo vreme. včasih grozno a na vse trenutke lepo - kajti ni lepšega kot to!!! Kjub slabostim, ki jih premagujem mi gre samo eno na misel - mala pikica, ki jo nosim - sem čist najstniška - moj pravi da sem k pobertetnica - Ma sem čist nora V ponedeljek spet vidim pikico - pa me že zdaj razganja - komaj čakam Ma za vse držim pesti - da se boste počutile k jaz in da si bomo lahko pisale - kako je lepo k ti je za .
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 12:41:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kako lepo da si se nam javila.in kako se kaj ti počutiš.si kaj utrujena, naj ti teh 9 mesecevoz.8 mine kar se da lepo ,zdaj ko bo ves čas samo lepo vreme. včasih grozno a na vse trenutke lepo - kajti ni lepšega kot to!!! Kjub slabostim, ki jih premagujem mi gre samo eno na misel - mala pikica, ki jo nosim - sem čist najstniška - moj pravi da sem k pobertetnica - Ma sem čist nora V ponedeljek spet vidim pikico - pa me že zdaj razganja - komaj čakam Ma za vse držim pesti - da se boste počutile k jaz in da si bomo lahko pisale - kako je lepo k ti je za . tudi sama komaj čakam in me nčesar ni strah samo da bom imela malo piico v bušiju in da bom potem lahka vso ljebezen njej-mu izkazala.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 13:33:45
|
|
|
|
teičy
|
Pozdravljene pupce! Prvič se javljam na temo M ne pričakujemo.... No prejšnji torek pred obiskom rednega pregleda pri G sem naredila test, kr je zamujala 1 dan in pokazala se je blaga druga . To sem G na pregledu povedala in mi je svetovala naj počakam do konca tedna in test ponovim, kr gre mogoče za zgodnjo nosečnost, ki se mogoče ne bo obdržala. In ne boste verjele-včeraj zjutraj sem se zbudila, odšla z na wc in test naju je udaril kot strela z jasnega. Plusek se je pokazal po 2 sekundah. Zelo sva vesela ob enem pa presenečena, ker si nisva mislila, da se bo prijelo v prvo. Komaj sva začela o tem razmišljat in že je tu srečka . Vsem tistim, ki ste se odločile zanosit se s tem čimmanj obremenjujte in bo šlo.... pa veliko sreče vam želim . Tisim pupcam, ki ste kot jaz na sveže noseče pa želim čudovitih in da bi bilo vse O.K. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 13:53:07
|
|
|
|
sasa78
|
TEIČY - ČESTITKE JUPI
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 13:54:04
|
|
|
|
ursa30
|
teičy, iskrene čestitke pa tudi tebi anej01 vsem, ki vas je obiskala pa želim veliko sreče in optimizna za naslednji krog. jaz bi jo mogla dobiti danes ali pa jutri, pa nimam nobenih znakov, razen prsa mam nekam čudno težka... uff..ubija to čakanje...danes ali pa jutri bom delala test pa vam javim..lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 14:09:21
|
|
|
|
sasa78
|
ursa30 jaz bi ga že ziher dela
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 14:13:13
|
|
|
|
brkn83
|
teičy iskrene čestitke. želim ti lepih , ter čudovito in zdravo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 14:15:06
|
|
|
|
ursa30
|
saša78, jst sm tut tak ferbec da nikol ne morem počakat. vsak mesec sm kupovala, vedno pokazal minus, tega k imam doma je tut od prejšnega meseca še ostal. če bi ga imela zdele pri sebi, garantiram da bi ga že nardila tko da kokr se poznam, bo prva stvar ki jo bom nardila ko pridem domov..šla lulat na testek
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 14:39:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78 SPPS- je pa res tale navezana nate!!!! In drugač? Lepo se imejte in dajmo punce jp,tota rdeča strela se ne odlepi stran od mene bo še že vidla hudiča pol ,ko se je enkrat znebim ,ji ne bom 2leti pustila blizu milo za žajfo!!!! drugač pa nič posebnega,vročina me zdeluje,danes sem še mal bolj utrujena,ker se nisem naspala,si je mala priborila prostor v najini postelji,tk da sem se zbudila bol zmatrana,kot pa sem šla spat.In ti?se pustiš razvajat?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 14:44:23
|
|
|
|
spps
|
vsaj ena nova .teičy,čestitam. prve mesece se tudi sama nisem obremenjevala,več krogov ko narediš pa je težje obržat optimizem.vem,da je bilo prvič zame tudi tako,ker sem zanosila v drugem krogu-se nisem obremenjevala,sedaj pa je vsak mesec težje odmislit vse skupaj.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 15:40:51
|
|
|
|
uršika***
|
Čestitke Teičy SPPS in ostale, ki vas je obiskala pa Navijam za vas bejbike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Le še nekaj dni je ostalo do konca maja in držim pesti za ++++++++++!!!!!!!!!!!!!!! Jutri pa grem videt svojo malo pikico in upam, da je zdrava in da je vse Ok z njo. Navijam za vas
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?