|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
25.5.2008 19:03:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

veste kaj jaz sem se odločila, da niti ene majske zelenke ne spustim žez rampo za junijuser posted image user posted image user posted image .
A MI BO KATERA POMAGALA VAROVAT PREHOD?????
kein problemuser posted image user posted image user posted image kakšne bodo pa sankcije?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
25.5.2008 19:09:03   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: spps

veste kaj jaz sem se odločila, da niti ene majske zelenke ne spustim žez rampo za junijuser posted image user posted image user posted image .
A MI BO KATERA POMAGALA VAROVAT PREHOD?????
kein problemuser posted image user posted image user posted image kakšne bodo pa sankcije?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image tečki se morajo odpovedat za 9 mesecev??? Mislim pa ne smemo biti tako egostične, prveč gužve bo v juniju-potrebno je pustit prostor tudi za prav nove članiceuser posted image user posted image user posted image
ZATO PROSIM, DA SE VSE MAJSKE ZELENKE ODPOVEMO user posted image  ZA 9 MESECEV!!!!! TO JE UKAZ!!! a ima katera kaj proti???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
25.5.2008 21:14:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Šla sem v Sanolabor in tri magične stvari: matični mleček v ampulah, vitamin E in krvomočnica so mi pomagale da sem danes nosečkauser posted image .

Jaz sem vse to jemala 2 meseca, pa ni bilo nobenega učinka, prejšnji mesec sem pila čaj krvomočnice, plahtice, rmana, jemala matični mleček tokrat ta ki je v Apikompleksu, jemala domač kostanjev med+cimet (cimet naj bi tudi pomagal k razsluzitvi rodil), pa ingver občasno (ingver naj bi segreval rodila in pospeševal cirkulacijo in razstrupljal organizem). Pa že celo večnost jem NeoVin plus DHA (ki vsebuje folno, jod, železo, vitamine in minerale, DHA(Omega-3))...Po vsej verjetnosti sem še kaj spustila, vendar željenega učinka ni.
Hotela sem le to povedati, da magičnih stvari ni. Tako kot ene pravijo, da je vse na psihi, tudi jaz pravim, da tudi v čajih in zvarkih ni vsega. Mogoče kakšni res pomagajo, mogoče pa je vse skupaj le naključje in je uspelo ravno tisti mesec ko bi tako ali tako, pa vse pripisujemo temu ali onemu.

Želim ti pa lepo in mirno nosečnost, ter zdravega dojenčka!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
25.5.2008 21:17:14   
Anonimen
ZATO PROSIM, DA SE VSE MAJSKE ZELENKE ODPOVEMO user posted image  ZA 9 MESECEV!!!!! TO JE UKAZ!!! a ima katera kaj proti???

Jaz sem absloutno za, da se vse zelena majčice odpovemo user posted image . Mislim, da glasova proti ne boš našla. user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
25.5.2008 21:20:18   
pearl_shell
spps...sankcije so - še več user posted image  
pa seveda ti pošiljam user posted image  Naj junija uspe ornk - EnaNobena bo ta mesec presenetla z dvojčki, ti pa naslednji mesec s trojčki user posted image

no jaz tud tečko čakam od jutri naprej. znakov nič, v trebuhu me nekaj špika,  se po mojem pripravlja na user posted image . Upanja za roza barvo še ta mesec tako skorajda ni.  Bo pa junij bolj ploden user posted image

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
25.5.2008 21:21:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pearl_shell

EnaNobena bo ta mesec presenetla z dvojčki, ti pa naslednji mesec s trojčki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pearl_shell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
25.5.2008 22:00:56   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

IZVIRNO SPOROČILO: pearl_shell

EnaNobena bo ta mesec presenetla z dvojčki, ti pa naslednji mesec s trojčki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa le glejte, da ne boste kršile. Saj veste, kakšne sankcije vas čakajo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , kje ste? Dajmo javite se nam, vse namreč full navijamo za vas user posted image user posted image user posted image

Tiste pa, ki ste user posted image ravnokar odgnale, pa le noge v luft user posted image in veselo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
25.5.2008 22:04:51   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Orhideje:tebi pa še vedno želim da M ne pride in da je bil test zmotljiv ,da si imela premalo hormona.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ne verjamem. Saj je danes že 54. dan. Sedaj pa bi že moglo pokazat, če bi kaj bilo.  No, drugi mesec tako ne bo nič. Tako gremo v boj julija. Mogoče pa nam rata za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vidva z user posted image pa le veselo user posted image . Nič se ne bojta potresa, saj že vsi vemo, kaj se dogaja user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 25.5.2008 22:06:43 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
25.5.2008 22:07:25   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Jaz sem absloutno za, da se vse zelena majčice odpovemo user posted image . Mislim, da glasova proti ne boš našla. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
26.5.2008 1:50:27   
ninchi9
Jaz sporočam žalostno novico. Prišla je tečka user posted image . Tako da gremo v nove boje junija. Se beremo.

Lp, Ninchi

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
26.5.2008 8:14:21   
Anonimen
Jaz sporočam žalostno novico. Prišla je tečka . Tako da gremo v nove boje junija. Se beremo.
user posted image user posted image

Dajmo punce no, še par dni pa bo maja konec. Nujno rabimo še nosečke. Katera se javi?

Navijam in stiskam pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. jaz bom najverjetneje mogla it na preiskavo ščitniških hormonov, ker je tudi to lahko eden izmed razlogov, da se mi je cikel podaljšal user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu ninchi9)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
26.5.2008 8:17:06   
sonček85
zdaj bodo pa sledile sankcije.Ena zelenkja se je že prebila skozi rampo in to ni dobro.

čez pet dni ledijo sankcije in to celi mesec-da vam je jasno.velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ORHIDEJE:drži se bo pa junij naš mesec

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
26.5.2008 10:40:49   
sasa78
dober dan punce!!!

kar po tednu dnii se vam spet oglašam. Še vedno močno držim pesti za vas!!!!
Vse ki vas je prasička user posted image  obiskala veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , ostalim ki jo še ne pričakujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ostale ki ste zagledale čarobne user posted image  ČESTITKE111 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SPPS- je pa res tale user posted image  navezana nate!!!! In drugač?

Lepo se imejte in dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
26.5.2008 11:02:22   
sonček85
kako lepo da si se nam javila.in kako se kaj ti počutiš.si kaj utrujena,user posted image naj ti teh 9 mesecevoz.8 mine kar se da lepo ,zdaj ko bo ves čas samo lepo vreme.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
26.5.2008 11:59:59   
sasa78

kako lepo da si se nam javila.in kako se kaj ti počutiš.si kaj utrujena,user posted image naj ti teh 9 mesecevoz.8 mine kar se da lepo ,zdaj ko bo ves čas samo lepo vreme.

včasih grozno a na vse trenutke lepo - kajti ni lepšega kot to!!! Kjub slabostim, ki jih premagujem mi gre samo eno na misel - mala pikica, ki jo nosim - sem čist najstniška - moj pravi da sem k pobertetnica user posted image user posted image user posted image  -
Ma sem čist nora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   V ponedeljek spet vidim pikico - pa me že zdaj razganja user posted image user posted image user posted image user posted image  - komaj čakam

Ma za vse držim pesti - da se boste počutile k jaz in da si bomo lahko pisale - kako je lepo k ti je za user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
26.5.2008 12:41:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

včasih grozno a na vse trenutke lepo - kajti ni lepšega kot to!!! Kjub slabostim, ki jih premagujem mi gre samo eno na misel - mala pikica, ki jo nosim - sem čist najstniška - moj pravi da sem k pobertetnica user posted image user posted image user posted image  -
Ma sem čist nora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   V ponedeljek spet vidim pikico - pa me že zdaj razganja user posted image user posted image user posted image user posted image  - komaj čakam

Ma za vse držim pesti - da se boste počutile k jaz in da si bomo lahko pisale - kako je lepo k ti je za user posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi sama komaj čakam in me nčesar ni strah samo da bom imela malo piico v bušiju in da bom potem lahka vso ljebezen njej-mu izkazala.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
26.5.2008 13:33:45   
teičy
Pozdravljene pupce!
Prvič se javljam na temo M ne pričakujemo....

No prejšnji torek pred obiskom rednega pregleda pri G sem naredila test, kr je user posted image  zamujala 1 dan in pokazala se je blaga druga user posted image . To sem G na pregledu povedala in mi je svetovala naj počakam do konca tedna in test ponovim, kr gre mogoče za zgodnjo nosečnost, ki se mogoče ne bo obdržala. In ne boste verjele-včeraj zjutraj sem se zbudila, odšla z user posted image  na wc in test naju je udaril kot strela z jasnega. Plusek se je pokazal po 2 sekundah. Zelo sva vesela ob enem pa presenečena, ker si nisva mislila, da se bo prijelo v prvo. Komaj sva začela o tem razmišljat in že je tu srečka user posted image user posted image .

Vsem tistim, ki ste se odločile zanosit se s tem čimmanj obremenjujte in bo šlo.... pa veliko sreče vam želimuser posted image user posted image user posted image . Tisim pupcam, ki ste kot jaz na sveže noseče pa želim čudovitih user posted image  in da bi bilo vse O.K.

Pozdravček! 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
26.5.2008 13:53:07   
sasa78
TEIČY - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   JUPI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
26.5.2008 13:54:04   
ursa30
teičy, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
pa tudi tebi anej01 user posted image user posted image user posted image
vsem, ki vas je obiskala user posted image  pa želim veliko sreče in optimizna za naslednji krog.
jaz bi jo mogla dobiti danes ali pa jutri, pa nimam nobenih znakov, razen prsa mam nekam čudno težka...
uff..ubija to čakanje...danes ali pa jutri bom delala test pa vam javim..lp

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
26.5.2008 14:09:21   
sasa78
ursa30 user posted image user posted image user posted image  jaz bi ga že ziher dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.5.2008 14:13:13   
brkn83
teičy iskrene čestitke.

želim ti lepih user posted image , ter čudovito in zdravouser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.5.2008 14:15:06   
ursa30
saša78, jst sm tut tak ferbec da nikol ne morem počakat. vsak mesec sm kupovala, vedno pokazal minus, tega k imam doma je tut od prejšnega meseca še ostal. če bi ga imela zdele pri sebi, garantiram da bi ga že nardila user posted image user posted image
tko da kokr se poznam,  bo prva stvar ki jo bom nardila ko pridem domov..šla lulat na testek user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
26.5.2008 14:39:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

SPPS- je pa res tale user posted image  navezana nate!!!! In drugač?

Lepo se imejte in dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jp,tota rdeča strela se ne odlepi stran od meneuser posted image user posted image user posted image bo še že vidla hudičauser posted image user posted image user posted image pol ,ko se je enkrat znebim ,ji ne bom 2leti pustila blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image milo za žajfo!!!!
drugač pa nič posebnega,vročina me zdeluje,danes sem še mal bolj utrujena,ker se nisem naspala,si je mala priborila prostor v najini postelji,tk da sem se zbudila bol zmatrana,kot pa sem šla spat.In ti?se pustiš razvajat?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
26.5.2008 14:44:23   
spps
vsaj ena nova user posted image .teičy,čestitam.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image prve mesece se tudi sama nisem obremenjevala,več krogov ko narediš pa je težje obržat optimizem.vem,da je bilo prvič zame tudi tako,ker sem zanosila v drugem krogu-se nisem obremenjevala,sedaj pa je vsak mesec težje odmislit vse skupaj.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
26.5.2008 15:40:51   
uršika***
Čestitke Teičyuser posted image user posted image
SPPS in ostale, ki vas je user posted image  obiskala pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Navijam za vas bejbike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Le še nekaj dni je ostalo do konca maja in držim pesti za ++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!
Jutri pa grem videt svojo malo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image  in upam, da je zdrava in da je vse Ok z njo.
Navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?