spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Pa kaj je zdaj to? Počasi bomo vse modre, ali kaj? Spps . Ja, res je v vsakem slabem nekaj dobrega. Tudi jaz bi bila srečna, da bi jo vsaj dobila, še bolj da bi jo dobila tam nekje okoli 30. dneva, ne pa da se danes končuje že 54. dan. M pa od nikoder, testki pa negativni. Prav groza. Potem pa sploh ni čudno, da sem že čisto zmešana. Sedaj sem kolesarila, tako da sem tako prijetno utrujena. Je pa prav pasalo. Če bi bla ostala v hiši, bi tako ali tako zaspala. Tako pa sem naredila vsaj nekaj koristnega zase danes. res je tako,da je v vsakem slabem neki dobrega-čisto tako kako si vzameš.kar se ciklov tiče ,mi je res fajn,da se zopet normalizirajo(zgleda,da vročina svoje dela ) sej sem pred to zbrko s ciklusi imela M na 28-29 ,pol so se pa začeli daljšat,tak da sem cikle imela na 31,33,35,41-dni,zdaj se pa zopet okol 30-tke,mi je bolj všeć najbolj je zoprno,ko mi je začela M zamujat,sem imela precej upanja,da je tokrat uspelo-in je dost bolj bolelo,ker kljub izostanku nič ni bilo.saj ne morem rečt,da mi je ravno do Amerike in nazaj,ampak lažje tako prenašam.no,saj kaka solzica mi tud uide,ampak sem naslednji dan boljša danes sem kot nova punce,veliko sreče,do konca maja!