|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
24.5.2008 20:57:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Punce - sem pred dvema urama delala test(first sign). Žal o drugi črtici ni bilo ne duha ne sluha user posted image user posted image user posted image .

Pa to ni res, no!user posted image Pa kaj je s tem majemuser posted image No, če že nosečka nisi, pa naj user posted image pride kmalu, da boš plusek ugledala junija. Srečno!

TEDIGO - kako si pa kaj ti? Kakšni vzpodbudni znaki?

Men so se že mozoljčki naredili... jp, obetajo pa nič dobrega. Bomo videli...

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
24.5.2008 21:51:44   
*Junona*
Pa kaj je s tem majem? Za tiste, ki še čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . tiste, ki pa vas je obiskala hudičevka pauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
24.5.2008 22:33:36   
Anonimen
Bravo Anej...tako se dela! Dejmo majčice! Še malo meseca je ostalo!!!!!!!!!

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
24.5.2008 22:59:06   
Anonimen
A sem zdej ostala sama pri majčicah? user posted image Nobena od bork ni preveč zgovorna... user posted image Pa še spps mi je "ušla". user posted image Katero depresivno stanje! No, sej jst bom vedela pri čem sem nekje od srede do petka, ko naj se ne bi primajala user posted image ... pol se pa selim na drug forum (nosečnost) ali pa k junijčicam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
24.5.2008 23:37:44   
ninchi9
Joj, jaz še tudi nisem dobila tečke, mi že zamuja od četrtka, sam me je zdaj tolk začelo špikat, da se mi zdi, da se mi bo glih zdaj ulila. Do ponedeljka počakam, pol pa test. Je pa hudo tako dolgo čakat. Samo sem malo vraževerna glede tega, kdaj delaš test. Je pa res, da je prisotna velika neučakanost. user posted image  Tako, da sem še vedno v boju. Juhu za nas. Enkrat že bo! Počasi se daleč pride. user posted image

Ajde, gremo rozike!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
25.5.2008 0:42:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9

Ajde, gremo rozike!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
25.5.2008 8:00:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

A sem zdej ostala sama pri majčicah? user posted image Nobena od bork ni preveč zgovorna... user posted image Pa še spps mi je "ušla". user posted image Katero depresivno stanje! No, sej jst bom vedela pri čem sem nekje od srede do petka, ko naj se ne bi primajala user posted image ... pol se pa selim na drug forum (nosečnost) ali pa k junijčicam. user posted image
enanobena,res,da nisem več med borkami,sem pa med navijačicami,tako,da mam dost energije za navijanje(ne bi mogla tak navijat,če bi mi blo slabouser posted image user posted image user posted image )
jaz še računam nate,prav tako na ostale,da popravite to grozno statistiko v maju.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
25.5.2008 8:08:23   
spps

Pa kaj je zdaj to? Počasi bomo vse modre, ali kaj? Spps user posted image user posted image user posted image . Ja, res je v vsakem slabem nekaj dobrega. Tudi jaz bi bila srečna, da bi jo vsaj dobila, še bolj da bi jo dobila tam nekje okoli 30. dneva, ne pa da se danes končuje že 54. dan. M pa od nikoder, testki pa negativni. Prav groza. Potem pa sploh ni čudno, da sem že čisto zmešana.
Sedaj sem kolesarila, tako da sem tako prijetno utrujena. Je pa prav pasalo. Če bi bla ostala v hiši, bi tako ali tako zaspala. Tako pa sem naredila vsaj nekaj koristnega zase danes.

res je tako,da je v vsakem slabem neki dobrega-čisto tako kako si vzameš.kar se ciklov tiče ,mi je res fajn,da se zopet normalizirajo(zgleda,da vročina svoje delauser posted image user posted image user posted image )
sej sem pred to zbrko s ciklusi imela M na 28-29 ,pol so se pa začeli daljšat,tak da sem cikle imela na 31,33,35,41-dni,zdaj se pa zopet okol 30-tke,mi je bolj všećuser posted image user posted image user posted image najbolj je zoprno,ko mi je začela M zamujat,sem imela precej upanja,da je tokrat uspelo-in je dost bolj bolelo,ker kljub izostanku nič ni bilo.saj ne morem rečt,da mi je ravno do Amerike in nazaj,ampak lažje tako prenašam.no,saj kaka solzica mi tud uide,ampak sem naslednji dan boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image danes sem kot novauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce,veliko sreče,do konca maja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
25.5.2008 9:33:26   
TEDIGO

Punce - sem pred dvema urama delala test(first sign). Žal o drugi črtici ni bilo ne duha ne sluha user posted image user posted image user posted image .

Pa to ni res, no!user posted image Pa kaj je s tem majemuser posted image No, če že nosečka nisi, pa naj user posted image pride kmalu, da boš plusek ugledala junija. Srečno!

Ja, meni še vedno špika tam spodaj, ampak tako me ni špikalo pred user posted image , to je drugačna boličina-user posted image user posted image  no ali pa sem že zmešana. Tudi apetita nimam kaj preveč, nobena hrana mi ne diši.
spps tako mi je žal, tudi za ostale, katere ste dobile tečko en user posted image .
Vsakič ko pogledam ta seznam me prime prav "depresija"-UBOGE PUNCE KJE JE PRAVICA?????
MA ZATO KER SMO VSE PUNCE POGUMNE BOMO DOSEGLE PRAVICO NA TEM SVETU!!!!!!!

TISTE KATERE VAS JE OBISKALA TEČKA, POGUMNO V NOVE BOJE. VSE OSTALE KI PA ŠE ČAKAMO, UPAM DA BO ZADNJI TEDEN V TEM MESECU ROZA.

Joj ko pomislim kako sem se počutila prejšnji mesec ko je prišla tečka me spravi vuser posted image

GREMO PUNCE, SEZNAM JE POTREBNO OBARVAT V ROZA!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
25.5.2008 10:11:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

Ja, meni še vedno špika tam spodaj, ampak tako me ni špikalo pred user posted image , to je drugačna boličina-user posted image user posted image  no ali pa sem že zmešana. Tudi apetita nimam kaj preveč, nobena hrana mi ne diši.
spps tako mi je žal, tudi za ostale, katere ste dobile tečko en user posted image .
Vsakič ko pogledam ta seznam me prime prav "depresija"-UBOGE PUNCE KJE JE PRAVICA?????
MA ZATO KER SMO VSE PUNCE POGUMNE BOMO DOSEGLE PRAVICO NA TEM SVETU!!!!!!!

TISTE KATERE VAS JE OBISKALA TEČKA, POGUMNO V NOVE BOJE. VSE OSTALE KI PA ŠE ČAKAMO, UPAM DA BO ZADNJI TEDEN V TEM MESECU ROZA.

Joj ko pomislim kako sem se počutila prejšnji mesec ko je prišla tečka me spravi vuser posted image

GREMO PUNCE, SEZNAM JE POTREBNO OBARVAT V ROZA!!!!!
tedigo,že mora biti tako kot je.proti naravi ,se ne moremo borit,če nam je namenjeno bo,drugače pač ne.ampak vem,da smo tle same prave borke,da nam bo enkrat Vsem uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image
sej tist,dan ,ko pride M,prespimo in si potem lahko naberemo nove energije.ni vsak dan isti,in ne prenašamo vedno dobro prihod M,kljub temu,da se tolažimo,da nas ne bo prizadelo.tako pač je....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
25.5.2008 11:06:44   
*Junona*
Kakšen procent je trenutno? user posted image
Spps boš ti izračunala, ko že imaš prakso opravljeno z odličnouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
25.5.2008 11:27:39   
spps
vseh bork v maju je 88,od tega trenutno 10nosečk,35 zelenih in 43 modrih.

procent je 8,8%

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
25.5.2008 12:53:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

procent je 8,8%

user posted image user posted image user posted image No, to pa res ni vzpodbudno. Upam, da bo junija še kakšna 2-kica spredi, da bo 28,8%! Se bi spodoblo, če je že maja tolk slabo.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
25.5.2008 12:56:38   
spps

procent je 8,8%

user posted image user posted image user posted image No, to pa res ni vzpodbudno. Upam, da bo junija še kakšna 2-kica spredi, da bo 28,8%! Se bi spodoblo, če je že maja tolk slabo.

ti in ostale zelenke še imate priložnost,da popravite ta procent,upam,da vam bo uspelouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
25.5.2008 13:38:46   
Anonimen
ti in ostale zelenke še imate priložnost,da popravite ta procent,upam,da vam bo uspelouser posted image user posted image user posted image

Čeprav sme bila še par dni nazaj fulllll optimistična zdej nisem več tolk... se mi zdi, da se kmalu pridružim junijkam.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
25.5.2008 13:56:07   
sonček85
spps.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
orhideje:glavo pokonci in odženi user posted image ko pride.

anej01:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepih user posted image in zdravegauser posted image

vse ki ste dobile user posted image ,glavo pokonci in ne misliti preveč na to in se prepustite užitkom.

a se vam je kaj javila miklarom.kaj je zdaj z njo?

zelenke le glejte da bodo testi pozitivni in nobene modre NE SPREJEMAMO!!!!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
25.5.2008 14:10:46   
Anonimen
Pozdravljene  vse ki jo ne pričakujete.

Samo rada bi delila z vami svojo izkušnjo in upam da bo katero spodbudilo (seveda vsaj tiste ki  nimate drugih zdrav.težav ki bi se jih moralo odpravljati zdravstveno) da poseže po teh rečeh in postane srečka nosečka.
Nedavno tega sem sama z vami upala in obupavala na teh straneh, še predobro vem kako je ko vsak mesec padeš zelo zelo globoko in gledaš kako ti meseci bežijo mimo kljub upanju in vstrajanju. Z možem sva se dolgo borila za najino pikico in končno je uspelo.......pa nama ni bilo namenjeno, nekaj tednov kasneje so me urgentno sprejeli na Lj ginekologiji zaradi IMn in obvezne operacije. Takrat so se mi podrle vse sanje in upi. Pa sem vseeno vstrajala kljub temu da že tako nisem mogla zanosit potem pa še odstranitev jajcevoda in še 50% manj možnosti......sem mislila da me bo konec, da se mi bo zmešalo.
In ravno pravi trenutek sem dobila pred sebe članek o spodbujanju ovulacije, o tem kako lahko na naraven način pomagamo da zanosimo. Šla sem v Sanolabor in tri magične stvari: matični mleček v ampulah, vitamin E in krvomočnica so mi pomagale da sem danes nosečkauser posted image . Jemati sem začela vse stvari hkrati takoj po končani menstruaciji, čutila sem ovulacijo kot še nikoli in vedela sem da mi bo uspelo. Ampule matičnega mlečka (jih je 10) sem jemala 10 dni približno med dnevi ko naj bi nastopila ovulacija, krvomočnico sem pila ves mesec in tabletke vitamina E sem jemala tudi cel mesec.

Mogoče se bo kateri zdelo neumno, ampak mogoče pa le kateri pomagam in bo kmalu veselo božala svoj trebušček.

Z mislimi sem vedno z vami in držim pesti da vam vsem uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
25.5.2008 15:46:24   
sonček85
čestitke za nosečnost in zdravih 9 mesecev.
kako sem vesela zate.tudi sama pijem čaj krvomočnice (sem ga pila že 2 meseca nazaj-pa nič)sedaj pa spet samo da tokrat pijem sama in ne partner in pijem samo od koncaM do O,pa bomo videli kako in kaj bo pakazalo.jemljem pa tudi tabletke tifol in zadnjo škatlico klomifena sem včeraj popapcala.

upam da bo tudi meni uspelo po slabih 2 letih ugledat +

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
25.5.2008 17:58:59   
Orhideje
Spet nobene user posted image  user posted image user posted image user posted image . Tudi jaz še nisem dobila M. Me prav nič ne špika. Sedaj, ko sem naredila test, vseh tistih domnevnih znakov ne čutim več. Tako, da je res vse psiha.
Sem pa mal zbolela. Danes sem se zbudila z tako močnimi bolečinami v hrbtu, malo vročine in full se mi je vrtelo - spet verjetno vnetje ledvic.
Tako, da sem se komaj zvlekla iz postelje. Sem popila full čaja, nato pa sem bla cel dan pridna - zunaj na vrtu. Vmes sem še malo čistila po stanovanju. Sedaj sem nabrala full kamilic za čajek.

Punce, kako vam zavidam tistim, ki imate tako kratke cikle - danes je že 54. dan  - M pa od nikjer. Tudi mozoljčki so se začeli sušit.

Pa nič kaj klepetave nismo ta mesec. Morda je to krivo, da je tako malo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
25.5.2008 18:28:51   
TEDIGO
drage borke! Danes sva se z mojim odpravila v LJ-nakupovalni center Rudnik, kako lepe oblekce tako za dojenčke kot za nosečnice-NO VSAJ MENI SE JE ZDELO VSE TAKO LEPO...ta želja. KDAJ BOMO MI TAM NAKUPOVALE...upam da čez par mesecev na odelku za nosečnice, čez leta pa na oddelku za user posted image ...
Potem sva šla malo do živalskega vrta...no lep dan.
Moje počutje: na vodo hodim non stop, tam spodaj pa špika ko pretiravam z gibanjem (hoja, dvigovanja) sem prav slaba....Bomo videli, čez par dni bo vse jasno: al so znaki user posted image  ali pa user posted image ...

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
25.5.2008 18:34:53   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo tisto tapravo.verjemi.

orhideje:tebi pa še vedno želim da M ne pride in da je bil test zmotljiv ,da si imeal premalo hormona.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
25.5.2008 18:42:20   
sonček85
bejbe ,kje ste pa vse.Ta mesec Maj je pa res groza.Vse se tako malo javljajo in nikjer nobene srečke user posted image danes.Kjaj je sedaj to a mislimo biti rozike in vesele nali ste raje modre in da jokamo in upamo,pa upamo ali bo ali ne bo.Dajmo malo veselja .Danes se bo v oolici Celja treslo kot da bi bil potres-a ne bo da ne bo katera misla-to sva midva z user posted image ,potem gre pa v nočno-sama celi teden ponoči domauser posted image

lp (lunica85)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.5.2008 18:50:08   
TEDIGO
HIP HIP HURA!!!!! GREMO BORKE V BOJ!!!!!! SKUPAJ PA JA BOMO PREGNALE ENO BOGO TEČKO user posted image ....

MODRE BARVE JE ZA SEZNAM ŽE ZMANJKALO!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.5.2008 18:53:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: TEDIGO

HIP HIP HURA!!!!! GREMO BORKE V BOJ!!!!!! SKUPAJ PA JA BOMO PREGNALE ENO BOGO TEČKO user posted image ....

MODRE BARVE JE ZA SEZNAM ŽE ZMANJKALO!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JE LE ENA BORKA ,KI SE JE JAVLA IN BODRI NAŠE ZELENKE,KI NESTRPNO SKUPAJ Z NJO PRIČAKUJEJO + IN NE user posted image .(JA derem se)

(lunica85)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
25.5.2008 19:00:53   
TEDIGO
veste kaj jaz sem se odločila, da niti ene majske zelenke ne spustim žez rampo za junijuser posted image user posted image user posted image .
A MI BO KATERA POMAGALA VAROVAT PREHOD?????

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?