|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
24.5.2008 11:45:19   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Pa smo ga dočakali... lepo vreme, namreč! user posted image user posted image user posted image  Mi se ravno odpravljamo ven, pa se vam prej še na hitro javljam.
Drugače smo vredu, Tai je priden, non-stop se smeji in nekaj čeblja... joka samo takrat kadar ga mučijo krčki, ki pa jih je na srečo vedno manj! Res, zlato detece!!! user posted image user posted image user posted image
tina50 mi kakamo kakor kdaj... včasih kak dan enkrat, včasih petkrat, včasih sploh ne - in vse to je normalno! Nam je pediatrinja rekla, da dojeni otroci lahko kakajo po vsakem obroku, ali pa tudi 14 dni ne...
No, očka je že končal z oblačenjem Taia in zdaj akcija!
Pridne bodite, veliko se cartajte in javljajte se kljub lepemu vremenu!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.5.2008 12:00:59   
*medica*
tina lan je pravi cukrček..kak nasmešek..
dobro jutro najperjuser posted image ..
spali smo super..nebom preveč hvalila da ne bom prehit rekla pa bo nocoj cela borbauser posted image ..anis zej spi je kot polhek..mami pa naj bi mal popedenala po stanovanju pa sem se raj za comp usedlauser posted image ..no sinoči sem svoj post kr napol napisala..ker je hotel drugi član mal pozornosti od mene mislim pa seveda user posted image ..je reku da bi se tud on mal ujčkaluser posted image user posted image sem ga hotla na jošk priklopt k sem mislila da je lačnuser posted image user posted image ..

hmmm pa da vidim kaj sem hotla še snoč napisat..

kakanje..včasih se pokaka tako da ga komaj obrišem..no do vratu se še ni..mu pa včasih s strani uide..ampak to je za zej še cool..včasih pa ko se previjava pa mal ritko dvignem da vidim če je kaj ostalo pa sagnem glavo dol pa mal prdkne pa dobim kak drobec v facouser posted image user posted image

dopust..hmmm..kaj je že to..ne vem še kam bomo šli..sploh ker ne vemo al bo ati mogu prestavt planiran dopust ker neki v firmu mutijo pa ne vem še nič točno.

krst..pri nas ga ne bo ker nismo kristajni..

ati..pomaga kokr lahko včasih maj včasih veliko..no se znjim zabava v času ko mami pospravlja al pa če sem kako drugače "zasedena"..kot sem že rekla ga ne previja pa tud skopal ga še ni..je pa udeleženec ko to počnemo..bolj opazovalecuser posted image

mazoljčki..ne vem zj a so to mazoljčki al ne važn po obrazu ma ene par takih belih pikic..ene je mel od rojstva pa so že zginle pred kratkim ene par pa še ma..ni tako hudo..počasih zginjajo..

kolki..pri enem mesecu jih je mel 1b zj jih mamo spet ravn v torek 27.

šibam alarm...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.5.2008 14:01:14   
Lona76
Živjo!
Pri nas je full začelo pihati. Upam, da ne bo dežja.
Jagoga moj ta velik je kar priden in je star že 4 leta, tako da se zvečer sam obleče v pižamo, jaz mu dam samo za jest pa stuširam ga in mu umijem zobe. Ostalo pa sam naredi. Tudi zastopi, da če Taja joka ne moram takoj do njega priti, tako da ni takega problema. Mleka si pa ne izbrizgavaj, ker te je škoda. Rajš tisti čas spi. Mleka je toliko kolikšna je poraba. Sem jaz pri prvem opazila, ko sem ga dojila samo še ponoči, se je potem takrat delal. Čez dan ga ni bilo veliko, ponoči, ko je pa skos zizal pa ga je blo full.
San a za Mireno moraš čakati na menstro? Meni je G rekla da je glih zato fajn ker ni treba čakat in po porodu je full fino notr dat. Tko da tudi jaz razmišljam. Majo pa tri moje prijateljice Mireno pa mi nobena ni rekla, da ji kaj ven gleda. Sem pa na prospektu prebrala da je res en štrikec in ga lahko otipaš, da vidiš če je še Mirena tam k mora bit. No nobena se mi še ni pritožila. Jst morm tut G poklicati da mi da recept in da grem iskat.
Kakanje. Naša Taja skos kaka. Ona je vedno pokakana. No pediatrinja je rekla da to ni kakanje, ker ko pukne ji gre tudi mal drekca ven. Zato se ji tudi ritka ni zacelila tako hitro in smo imeli full težave.
Dopust mi gremo na Hrvaško in ne dlje od Krka. Se malo bojim zaradi Tajinega srčka, da nebi imela napada in bi morali full daleč se voziti. Bomo pa šli v Apartma zaradi Tilna, ker v hotelu mi ni ušeč, ker ne more otrok jest kadar hoče. Smo pa šli s Tilnom ko je bil star 6 mescev že lepo do Mljeta.
Zdej grem pa mal počivat, ker Taja spi. Ob treh ji moram itak dati zdravila. Joj pa še mlek si morm stisnt.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
24.5.2008 20:57:45   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

tina lan je pravi cukrček..kak nasmešek..

hvala

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
24.5.2008 22:36:25   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

dobro jutro

moj mali se je danes zjutraj spet tko pokakal, da je bil do vratu pokakan. pa sm ga ob štirih previla, ker sm mislila, da je bil pokakan, tko, da plenica ni bila ravno prepolna že od prej. a se vaši tut tko pokakajo? ne vem, plenice mu po moje niso premajhne, ker mava tiste do 9 kg...
user posted image  

naša ima tudi to obdobje ... na to temo (pokakan do ušeš in ćeš user posted image ) so pisale na forumu novorojenček, dojenček. Žal nisem sledila do konca ...  me ne zanima (še), ker menim da je to eno obdobje ... ko nekaj dni obilno ali lula ali kaka. In ni je plenice, ki bi ujela umetnino našega junakauser posted image !

Drgač: elastiko imajo "hagiske"user posted image

TINA50: naša je ravno ta teden zmanjšala pokako na 3-4x na dan. Prej je bila pa pokakana vedno, torej od 12x dalje.

TINA50, iiiii Lan je tak cukerček. Tista, ki spi me tako spominja na našo anjo, ko spi. Taki angelčki so ko spijo, ti naši zakladki. No, pa ko se smejčkajo, tudi.

Nasmešek naše anje še ni bil ujet na foto ... jo aparat preveč zanima in se še ne pusti premotitiuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
24.5.2008 22:45:40   
Naša črtica koraka
Anja in ostali spijo, jaz pa se glasbeno izobražujem: gledam Evrosong user posted image . Ravno Rus poje da belive ... jaz tudi belivem, da se jutri slišimo.

Mirno nočko vsem!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
25.5.2008 9:59:36   
san
tina, kakšen lepotecuser posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
25.5.2008 10:05:18   
san
dobro jutro, oz. dober dan

moj kraljevič trenutno pridno dremucka, jaz pa namesto pospravljat in kuhat takoj za računalnikuser posted image .
no, sam na hitro, da vas pozdravim.

včeraj je urban cel dan prebedel, no, dopoldne je spal 10 minut in popoldan ravno toliko, potem je pa ob sedmih zvečer zaspal zunaj v tivoliju in spal do dveh zjutraj v kosuuser posted image in potem do šestih. pol je bilo treba pa že vstAT. NO, UPAM DA BO DANES VSAJ MALO VEČ SPANJA. ups...

glede kakanja, naš kaka kokr kdaj, včasih dvakrat, včasih večkrat, se pa še ni zgodilo, da kakšen dan ne bi. najraje se pokaka v svežo pleničko in to res pokaka kot en velikuser posted image . potem se pa tako lepo navihano smeji, k češ, kaj mi je ušpičiluser posted image

no, lep dan vam želim
lp,s

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.5.2008 11:28:43   
Dinki
moj mali se je danes zjutraj spet tko pokakal, da je bil do vratu pokakan. pa sm ga ob štirih previla, ker sm mislila, da je bil pokakan, tko, da plenica ni bila ravno prepolna že od prej. a se vaši tut tko pokakajo? ne vem, plenice mu po moje niso premajhne, ker mava tiste do 9 kg...

Tudi nam kdaj uide drekec na hrbtu čez plenico user posted image .....sicer redko, ampak ze je že zgodilo. Tudi jaz ne verjamem, da je to zaradi premajhnih plenic....verjetno je vzrok kje v količini in pritisku iz ritke user posted image user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
25.5.2008 11:39:37   
Dinki
Še jaz in Tit v mojem naročju se javljava....
Včeraj smo bili na pikniku, ima moj oči danes RD, tako da smo bili cel dan na zraku user posted image . Vreme nam je bilo na srečo naklonjeno, končno po dolgem času. Tit je tudi užival, ponoči pa je bila tudi "pesem" tako zanj kot zame user posted image . Danes tudi izgleda lepo, samo upam da ne piha preveč.

Kakanje: tudi pri Titu je različno. Kdaj je pokakana vsaka plenica, kdaj pa vidim da ga zvija in da hoče kakat pa mu ne gre in takrat mu moram pomagat tako da mu pokrčim kolena in se kdaj tako močno pokaka da zagrmi user posted image  in takrat se zna drekec pokazati tudi malce zunaj pleničke na hrbtuuser posted image . Naj še omenim, da velikokrat prdka tudi na previjalni ko ga brišem user posted image .

Tina50, tvoj Lan je krasen user posted image user posted image

alarm.......

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.5.2008 14:06:14   
perp
tudi jaz in moja Nejčica v naročju se javljave
da se malo pohvalive ... dopoldne sve bile v Tivoliju na Delovem dobrodelnem teku, kje sve prehodile dva kroga. ful, ampak res ful je bilo luštno. važen je namen, zbrani denar je šel za otroke s cerebralno paralizo zveze Sonček. pa še z eno kolegico sve ble skupaj, s katero sve lani veliko tekle. me je zdej kar malo zamikalo, bom šla v kratkem tečt, da vidim kje sem zdej z formo user posted image . sem drugače amaterska tekačica po duši user posted image  
čez kakšno urco pa bomo šli na en hrib, kjer imamo nov razgledni stolp.

uživajte v čudoviti nedelji

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
25.5.2008 16:19:23   
Dinki
da se malo pohvalive ... dopoldne sve bile v Tivoliju na Delovem dobrodelnem teku, kje sve prehodile dva kroga. ful, ampak res ful je bilo luštno. važen je namen, zbrani denar je šel za otroke s cerebralno paralizo zveze Sonček.

Pohvalno Perp, res lepo user posted image .

NČK, upam da bo gnar user posted image , da boste lahko šli na dopust tja kamor si želite user posted image

San, hvala za odgovor glede Mirene. No jaz sem čisto za to varianto zaščite le še ti dve nitki, ki gledata ven me malce begata user posted image . Bom še malce za mnenja vprašala na tem forumu pod drugo temo pa mogoče kaj dodatnega zvemo user posted image .

Danes zgleda ne bomo šli nič ven. Pri nas preveč piha. Je bil Tit že včeraj cel dan zunaj in je imel danes spet vneto učko, tko da ne bom reskirala. Jutri pa se greva spet potepat, greva na en obisk. Tokrat sama z mojim avtom...upam, da nama bo šlo, se moram počasi navadit user posted image . Meni se še zmeraj zdi ful dela s temi lupinicami pa vozičkom ven pa not pa skoz imam celo torbo s sabo za Tita skratka nisem še čist not padla z vso to "prtljago" user posted image .
Danes pa imam pospravljalni dan, predvsem pralni, se je nabralo. Fanta pa spita na kavču....kako tipično user posted image

Uživajte punce, jutri bo baje vroooooče.....

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
25.5.2008 21:02:51   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

moj kraljevič trenutno pridno dremucka, jaz pa namesto pospravljat in kuhat takoj za računalnikuser posted image .

SAN, user posted image user posted image user posted image  tako se dela!

Zdaj pa resno: itak porodniška NI = gospodinjenje!
To porodniško pa res nimam slabe vesti, če mož pride domov, kosilo pa ni kuhano in kopalnica bleščeče zgloncana, srajce polikane in jaz sveže počesana ...
Je pa res, da imam rada pospravljeno, pa tudi moža rada nasitim ... a če kdaj ne rata, pa nimam slabe vesti. Več.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

c....verjetno je vzrok kje v količini in pritisku iz ritke user posted image user posted image

moj občutek mi tudi pravi tako ...

PERP: user posted image  za dobrodelni sprehod!
Pa še firbec: koliko pa si pretekla kot amatarska tekačica? Si tekla tudi (pol, četrt, cele) maratone?

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
NČK, upam da bo gnar user posted image , da boste lahko šli na dopust tja kamor si želite user posted image .

Dinki, želim ti, da se ti to upanje izpolni!user posted image

Meni se še zmeraj zdi ful dela s temi lupinicami pa vozičkom ven pa not pa skoz imam celo torbo s sabo za Tita skratka nisem še čist not padla z vso to "prtljago" user posted image .

user posted image , ja res so to strateške komedijeuser posted image

Naš dan je tako hitro minil, kot bi švrknil user posted image !
Zjutraj je bila maša za ranjko taščo, potem obiski, potem dobro kosilo, ki ga je skuhal mož user posted image , potem en kolesarski sprehod s sinom in hčerko user posted image  - sine je bil priden, pazljiv kolesar user posted image , hčerka pa je potrpežljivo prenašala moje šoferske kikse (ups, luknja, ups grbina, sorči nisem videla te korenine itd.). Sem pa bila po sprehodu čudno utrujena ... ko ožeta cunja, tako nekako bi jo lahko opisala to utrujenost. Hm, hm pa se mi ni zdel naporen danuser posted image .

Zdajle šmrkam, še dobro da me ne morete slišati! Imam namreč že tradicionalno prehlajenost+alergija na cvetni prah. Zaenkrat še nimam krvavih oči in vijolčnih ušesuser posted image , a ko bo, pa ne bo tako zabavno kot se sliši user posted image . Upam, da bom lahko dobila kakšno zdravilouser posted image , ko pa dojim?

Tolk velik spet od mene, nakladačice.

Mejte se!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
26.5.2008 0:06:48   
gaya24

Katiandi: Jaka 
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

san: Urban
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200g, 57,5 cm
2. mesec: 6000g, 61,5 cm

Arabela: Sergej
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm

jagoga: Tomaž
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm

Vilma: Julija
Ob rojstvu: 3010g, 50cm
1,5. mesec: 4615g, 54 cm

Naša črtica koraka: Anja
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
5tednov: 4015g, 54,5cm

Tina: Lan
Ob rujstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm

gaya24: Maj
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
26.5.2008 0:17:55   
gaya24
Dober večer!

Pa je spet konec vikenda...

Me ni blo gor 3 dni in ste tolk načvekale, da sem že sproti pozabla kaj ste napisale.

Aja...črpanje mleka: Js si tud nič ne črpam pa tud pri men mine po 6-7 ur da je iz izte dojke, ker mu je zdaj za en obrok že ena dovolj. Edino zvečer ga dam na obe, ko je mal manj mleka, ampak iz druge sam mal poje, da ga pol ko se prvič ponoči zbudi, dam kar na tisto iz katere je nazadnje jedel.

Eno vprašanje. Js sem dobla zdaj tisto aventovo črpalko-ročno, ker mi tašča ni mogla une električne prinest, ker imajo v službi vse sposojene. Ampak men ta ročna nič ne potegne ven, bi si ročno več mleka načrpala. Ampak se mi ne da ročno zejbavat. A ma še katera tak problem? Še dobro, da si je nisem kupla, ker bi vstran vrgla denar.

Sem gledla mal slikice...joj, kok so naši sončki pravi lepotci, en lepši ko druguser posted image user posted image

Morje:
Mi gremo 1.7, mogoče že prej, odvisno od izpitov, kdaj bova z user posted image   konec z ustnimi zagovori. Gremo pa na Lošinj za 1 mesec, komaj čakam.

Nič, treba bo spat. Moja fanta že spita!

Lahko noč

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
26.5.2008 3:44:16   
lucalu

Dinki: Tit
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm

lucalu: Tai
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
26.5.2008 3:52:56   
lucalu
Sem še enkrat prilepla seznamček, ker me ja gaya zbrisala... user posted image
tina50 Lan je res pravi lepotec... pa kakšen krasen nasmeh ima! user posted image user posted image user posted image
Drugače smo pa mi ravno imeli nočno hranjenje in zdaj (nimam pojma zakaj) ne morem nazaj zaspati, pa sem šla malo pogledat kaj ste včeraj načvekale, in vidim, da nič user posted image - se pozna, da je bilo lepo vreme.
gaya24 jaz imam ročno črpalko (ampak Tommee Tippee), pa mi kar gre...
Sem nalepla še nekaj novejših slikic mojega zakladka...
Zdaj se grem pa "potrudit" zaspat!!! user posted image
Pridne bodite in javljajte se!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
26.5.2008 3:55:15   
lucalu

Ribica85 : Kristjan
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1 mesec: 5000g, 59cm
2 mesec: 6100g, 62cm

medica: anis
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

Ups... tudi Ribica85 in medica sta bili zbrisani... Urejeno!!! user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
26.5.2008 8:42:28   
mergetka

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
26.5.2008 8:58:50   
mergetka

Ojla po dolgem času!

Vsake toliko se zgodi, da dete ne zaspi po prvem jutranjem hranjenju in pol grema na forum. V naročju pol tak sladko zaspi, mama ma pa cajt, da prebere, kaj je novega user posted image .

Kaj ste se že menile?

Kapljice: AD3, vsak dan eno več dokler ne nisem prišla do 7. So sladke, od Krke in me spominjajo na Pikovit (še pomnite, tovariši ?), tak da jih ima Matic rad. Krčke ma itak že od prej, sam ni prehudo, mu pomagava s koroskimi kapljicami (Lefexin še ni bil potreben, BTW hvala za odg., Dinki). Ene 3x, 4x na dan ga matra. Če ga nič ne matra, se že prav fajn smejčka. Vrtiljak je zakon, se mu ful smeji.

Kakanje: podobno kot je blo rečeno, včasih 3x na dan, včasih nič, ampak najbolj mi je fora, ker se takrat najbolj smeji...

Ati = zakon!!!! Ful uživa s tamalim, pa tudi drugače vse naredi, če je treba.

Mleko: brez blazinic tudi jaz ne morem. NČK je dobro rekla, da se same odprejo, al neki podobnega
user posted image . Včasih me mal zaskeli in kr začnejo spuščat, recimo 2 uri po hranjenju.

Mam pa eno vprašanje: a vaši user posted image tudi nočejo pasti kravic? Matic se vedno joka, ko ga dam na trebuh user posted image . Dr. mi je rekla, naj ga dajem vsak dan za neki cajta, sam mi je mal smotano, ker mu ni všeč in pol ga spet hitro dam na hrbet ali bok, sam je takoj na hrbtku...

Nč, lepo se mejte, mali se je prebudil....

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
26.5.2008 10:15:11   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Eno vprašanje. Js sem dobla zdaj tisto aventovo črpalko-ročno, ker mi tašča ni mogla une električne prinest, ker imajo v službi vse sposojene. Ampak men ta ročna nič ne potegne ven, bi si ročno več mleka načrpala. Ampak se mi ne da ročno zejbavat. A ma še katera tak problem? Še dobro, da si je nisem kupla, ker bi vstran vrgla denar.

Jaz imam to črpalko sem jo uporabljala pri Katarini.. na začetku mi ful ni šlo, ko pa sem jo skužila pa zakon.. moraš paziti da si jo lepo nastaviš na dojko in da se naredi vakuum.. pa bo šlo... moraš faj n pritisnit...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
26.5.2008 14:31:40   
tina50
NČK, San, Dinki, lucalu, hvala za pohvale mojega sončka

mergetke moj Lan tudi ne pase kravic! ni vsem dojenčkom to všeč

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
26.5.2008 14:44:51   
tina50
Lucalu, Tai je že pa prav dec! full je luškan

medica tvoj je tudi, pa kako kravce paseuser posted image , a tista črnobela-imaš možnost na fotoaparatu, da je črnobela, men je to tako všeč!

pri nas spet tako piha, dopoldan je bilo pa vredu, sam boma šla zdalje na balkon, da bova na zraku!

jutri grem pa kupit za krst, ki ga imamo v nedeljo, bom pol dala fotke gor ko bo krst minil! da še  to damo stran! komaj čakam, da bodo nehali obiski hodit, sam še je nekaj tistih firbcev, ki bodo prišli!

lepo se imejte

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
26.5.2008 18:09:43   
Zofy

Mergetka: Matic
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm

Zofy: Julija
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1 mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
26.5.2008 18:16:04   
Zofy
Evo še od mene pozdravčki na hitro.
Prejšnji teden smo se ubadali z nakupom novega avta (karavan s klimo) in ga tudi kupili v soboto, tako da sae zdaj počutimo prav družinsko z družinskim avtom user posted image . Smo bili spet na Obali pri nonotih in je bilo prav super, ker lahko dam Julijo lepo spat ob 9.30 in grem do kake polnoči ven, juhu!! V soboto smo bili na enem RD in je bila Julija že na svojem 1. žuru in 1. koncertuuser posted image .

Glede kakanja: moja bže od samega začetka zjutraj toliko nakaka, da bi bilo za 3 polne plenice. Samo jaz jo imam pogruntano in ko se zjutraj začne zvijat in tarnat, jo dam na previjalno in ko ji odprem plenice veselo kaka in kaka in kaka in kaka.... Skratka vse kar teče. In če bi vse to pokakala v plenice, bi bila tudi do ušpes pokakana. Ko bo sedela, jo bom zjutraj kar na kahlo dajala, da bo vanjo vse pokakala in polulala.

gaya24  jaz imam iste probleme z Aventovo črpalko. Zato si črpam, ko dojim in gre ful lažje. Samo je pa ful bedno: na eni dojki imam Julijo, drugo dojko si pa "molzem"user posted image user posted image . Ampak drugače pa ne greuser posted image

Pa še pasenje kravic: Julija jih pase, samo ko ima dovolj začne jokat in tečnarit. Tako, da je na trebuhu nimam preveč - mogoče 10min/dan.

Zdej pa se grem malo zleknit...sva se potepali od 10.45 pa do sedaj...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......