Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 22:27:35
|
|
|
|
saskija
|
4.6 se bom postarala za eno debelo leto in bom že preveč strara, odprla si bom penino in si bom rekla: stara slabo zgledaš pij malo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 22:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija 4.6 se bom postarala za eno debelo leto in bom že preveč strara, odprla si bom penino in si bom rekla: stara slabo zgledaš pij malo a dej dej no...ne pretiravaj...3 otroke si rodila in izgledaš fenomenalno res tko mislm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 22:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer. Da ne pozabim.A ima še katera link,za čeveljčke k ga je dala LANLAN? Me tri smo bile danes na rojtnem dnevu.Je imela od Maše prjatlca 5 let,jutri gremo pa še na enega bo pa punčka stara 4 leta. Tisa je bla itak da pridna.Joj kolk je uživala na travci.je kar ploskala od navdušenja Maša se je pa z otroki nanorela in padla v pojstlo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 22:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
uživanje na travici
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 22:57:11
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ne...sam prespala pa še ni, se doji od 3-5x še zihr na noč in problem je k pol zaspi v moji postli k jaz takoj zaspim sam da jo prklopim, kaj čm 3-5x v eni noči??? pa to je na 2 uri al pa še bolj pogosto???? Pa je ne moreš zamotit z dudo, jo moraš glih priklopit??? Aja sej si rekla, da Lina tud čez dan ful po malo in ful pogosto je ane? No Lenča zdej bom še nate misnla in da se Lina tud odloči mal manjkrat ponoči zbujat mamico veš, kokr se čudn sliš ampak men je to čist normalno, se navadiš... če je dobra noč je 3x, ja. bad mi je pa, če se zbudi in kar gleda hvala
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 24.5.2008 23:04:14 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:03:38
|
|
|
|
*lenc@*
|
čakam rezultate... še noben let nisem spremljala, se vid da moram letos doma bit za vikend navijam za čiki čiki mašolinbka, mala je pa full lepo oblečena, bi pa jaz rekla, da je teb podobna, starejša pa očku, moje skromno mnenje mony, kmal ste ble ja. pa saj res ne moreš ne vem do kdaj bit a ne. upam, da kmal ponovimo, da ne bo mesec okrog.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:09:08
|
|
|
|
Anonimen
|
zdele je pa že 4 krat opozorilo zapiskalo,ker Tisa ni dihala V bistvu je prvi pisk po 15 sekundah.Zdej jo pa skoz hodim rukat,ker tko trdo spi Cel dan ni spala in je pomoje tko utrujena in trdo spančka Šit,pa sem čist usrana
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Lenč@ Baje je bolj moja ja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:12:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je ta španc model ej Ja jst upam, da ponovimo, ker je blo tolk smeha
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:12:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tisa je pa res tako luškana, pa kake lepe modre očke ima
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** zdele je pa že 4 krat opozorilo zapiskalo,ker Tisa ni dihala V bistvu je prvi pisk po 15 sekundah.Zdej jo pa skoz hodim rukat,ker tko trdo spi Cel dan ni spala in je pomoje tko utrujena in trdo spančka Šit,pa sem čist usrana ja verjamem..zato pa nimam jst tega...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve se tud ene 5 krat dojiva ponoč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** zdele je pa že 4 krat opozorilo zapiskalo,ker Tisa ni dihala V bistvu je prvi pisk po 15 sekundah.Zdej jo pa skoz hodim rukat,ker tko trdo spi Cel dan ni spala in je pomoje tko utrujena in trdo spančka Šit,pa sem čist usrana ja verjamem..zato pa nimam jst tega... Ja sam kaj pa če se naprimer ne zbudi sama....................ne smem takle premišljevat.Brrrrrr kolk sem prestrašena
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** zdele je pa že 4 krat opozorilo zapiskalo,ker Tisa ni dihala V bistvu je prvi pisk po 15 sekundah.Zdej jo pa skoz hodim rukat,ker tko trdo spi Cel dan ni spala in je pomoje tko utrujena in trdo spančka Šit,pa sem čist usrana ja verjamem..zato pa nimam jst tega... Ja sam kaj pa če se naprimer ne zbudi sama....................ne smem takle premišljevat.Brrrrrr kolk sem prestrašena ja grozno je ja...a to napravo( sem pozabila kako se reče) Angel sound al kako , a to maš že od rojstva Tise? A je imela kake težave al si kar tako kupila? Samo sprašujem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Angelčka sem imela že pri Maši.Sem dobila na posodo ampak sem ga pa imela namen kupit.Jest sem full panik glede takih stvari
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Angelčka sem imela že pri Maši.Sem dobila na posodo ampak sem ga pa imela namen kupit.Jest sem full panik glede takih stvari aha ...nič se ne sekiraj...Tisa lepo pančka, ste jo dons tolk zmatral .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede Tisinih modrih učk.Sestrična je imela take do enega leta,zdaj ima pa temno rjave Tako da ji ne bodo ostale take
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Angelčka sem imela že pri Maši.Sem dobila na posodo ampak sem ga pa imela namen kupit.Jest sem full panik glede takih stvari aha ...nič se ne sekiraj...Tisa lepo pančka, ste jo dons tolk zmatral . Se nej ne sekiram a ne?Bom šla res kar spat,ker sem še jaz zmatrana Aja a veš da moj tud dela full velke presledke med dihanjem Enkrat sem ga štopala-35 sekund pol sem ga pa začela rukat,ker sem mislila da je umrl Full špara z dihanjem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
grem spat,na en uč bom pa lučko čekirala Lahko noč
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Angelčka sem imela že pri Maši.Sem dobila na posodo ampak sem ga pa imela namen kupit.Jest sem full panik glede takih stvari aha ...nič se ne sekiraj...Tisa lepo pančka, ste jo dons tolk zmatral . Se nej ne sekiram a ne?Bom šla res kar spat,ker sem še jaz zmatrana Aja a veš da moj tud dela full velke presledke med dihanjem Enkrat sem ga štopala-35 sekund pol sem ga pa začela rukat,ker sem mislila da je umrl Full špara z dihanjem ej sej te razumem, da se bojiš...lahk je rečt ne se sekirat...ampak sam potolažt te hočem jst še pogledam glasovanje pol pa spat nočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:32:35
|
|
|
|
Rivi
|
hitro slikce pogledat!!!!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
sem pogledala...maj god kako sem jst nefotogeničen človek ...katastrofa Ampak so pa hude slikce Res je blo fajn!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:37:51
|
|
|
|
Rivi
|
Mi imamo končnoooooo voziček!!! in avtosedež:)))
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:38:32
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika sem pogledala...maj god kako sem jst nefotogeničen človek ...katastrofa Ampak so pa hude slikce Res je blo fajn!! ma dej no...sam kakšna bejba si na slikah!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 24.5.2008 23:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
kok je huuuuuuud ga morm u živo sprobat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?