|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
24.5.2008 20:15:23   
blanč
Bravo arnejauser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
24.5.2008 20:16:36   
Rubin.
Pustite Murka pri miru!!!! On je sedaj poročen moški, prste stran!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
24.5.2008 20:37:53   
Zvezdica
murko..ni kaj .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma kje dobite vse to o murku...sem dol padla od smeha.

i belive i can fly....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
24.5.2008 20:38:04   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Pustite Murka pri miru!!!! On je sedaj poročen moški, prste stran!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
24.5.2008 20:44:40   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Bravo arnejauser posted image

Se kr pod tole čestitko podpišem!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
24.5.2008 20:46:03   
kajsica
Arneja, BRAVO!!!!! Jao cel dan sem čakala na to tvoje poročilo!

Vsem privoščim, res vsem, da jim čimprej uspe, ampak saj veste nekatere pač dobijo še poseben prostor in Arneja je neki takega meni, poleg nekaterih ostalih.

Punca ko bi ti vedela kako sem navijala zate in kako sem vesela, da je Lučka pri tebi. Čuvaj se, pusti se razvajati, delaj kar te veseli in naj te čez 14 dni čaka + in potem..... BRAVO user posted image user posted image user posted image

Abra in ostale, men to zdarvilo dex....(hudiča si ne zapomnem imena), kdaj ga pripisujejo, v kakšnih primerih???? Jaz nameravam v petek ko grem na GK jih opozoriti na to, kar se mi je zgodilo prvič, ker opcij je več, kaj se je zgodilo (vnos infekcije pri ET- Pušenjak in moja G, drugo mnenje, da je bil dan zgrešen in je moje telo reagiralo na celice kot tujek - Reš, Bokalova). Ma saj je vseeno kaj je bil razlog, samo jih pa morem opozoriti na to, ker mi je Bokalova rekla, da naj bi ob naslednjem ET, dobila neko dodatno inekcijo, da ne pride do okužbe. No pač zanima me, če katera kaj več ve, kdaj predpišejo to ali pa podobno zdravilo???? No malo bi se pa rada podučila preden grem na ET!!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
24.5.2008 20:47:38   
dajamaja
Drugač pa dečve, pr men je konc user posted image  
Bom še jaz začela kadit, kot Pika user posted image , ker to še jaz tudi nisem poskusila, drugač pa menda vse.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
24.5.2008 20:54:27   
gigi1
Dajamaja user posted image user posted image user posted image  res res mi je hudo. Zate sem pa ful navijala in se veselila, ko se je končno prikazal +. Mislim, da je pikica na vsak način hotla ostai pri tebi, pa ni imela dovolj moči. Drži se!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
24.5.2008 21:02:57   
Abra
Arneja bravo user posted image user posted image user posted image Pa si le dočakala svojo Lučko! Mirnih 14 dni do pluska in naprej user posted image

Jaz sem pa mislila, da povsod slikce dobimo, a jih drugje ne? Jaz jih v vsakem postopku primerjam s prejšnjimi, prve so ble najbolj pravilne, pa ni blo nč od njih..

Gigi, si bla danes kaj pred TVjem? Ob 18 je bla oddaja na NG In the womb, tokrat varianta z dvojčki, trojčki in četvorčki. Če ne boš mogla spat je ponovitev jutri ob 6. zjutraj.user posted image

Pika, variant imaš veliko. Lahko poskusiš z vsemi možnimi zadevami. Prehrano, vitaminskimi dodatki (q10,e, selen-cink), refleksno masažo stopal, jaz sem tokrat tudi akupunkturo. Ne vem, kolko mi je pomagala, saj sem imela kao najslabše rezultate do zdaj, plusek je pa vseeno. Moram itak počakat, kako se bo odvijalo naprej.. Mislim pa, da prav zaradi nje, nisem postopka niti čutila. Nič nisem bla napihnjena, nč me ni špikalo, nobenega znaka o hiperci. Zadnjič sem imela blažjo obliko. Po tej strani bi mogoče bilo zate to primerno, ker naj bi skrbelo, da telo ostane v nekem ravnovesju. Mogoče je to kar tko za poskusit, če ti rata spet au naturel.
Jaz sem do zdaj imela 4 transferje, 2x je bil plus, ko sem jemala aspirin 100, ko ga nisem, ni blo nč. Meni se zdi tudi to nek jeziček na tehtnici.. seveda, moram še pripeljati do konca ...

Kajsica, kot sem jaz zasledila, dexamethason na GK predpisujejo samo v času stimulacije, torej do punkcije. Na tujih klinikah pa do 12 tedna pri ženskah, kjer dokažejo protitelesa v krvi. Pri nas s tem samo poskušajo, kadar ne vedo vzroka. Jaz imam o tem ful napisano, pa ti lahko pošljem, če želiš. Kašno inekcijo je imela Bokalova v mislih, ne vem. Mislim, da najbrž ne tega.

Boste danes tudi pirčkale user posted image jaz sem danes tko crknjena, da še spat ne morem user posted image ni blo nč popoldanskega počitka user posted image user posted image

Dajamaja to je pa res en šit! Najprej se vdaš v minus, pol začne spet upanje, na koncu pa user posted image . Ma grozn je to, no. Pa kdo te lahko tko zajebava in ti daje take preizkušnje? Ma to res ni fer! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
24.5.2008 21:04:21   
blanč
Dajamaja to je pa res en šit! Najprej se vdaš v minus, pol začne spet upanje, na koncu pa . Ma grozn je to, no. Pa kdo te lahko tko zajebava in ti daje take preizkušnje? Ma to res ni fer!

se kar podpišem

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
24.5.2008 21:13:33   
kajsica
Abra, prosim pošli mi, da se malo informiran, preden grem v postopek. Bokalova pa mi je govorila o neki inkciji (mislim da o0 nekem antibiotiku), ki naj bi preprečeval infekcije in zavračanje celice....neki v tem stilu.

Ti pa prosim pošlji mi to, da bom vedela kaj vprašati!!!! Zlata si!!! Lahko na zs ali pa na moj mail!!!!

Dajamaja, pri teh stvareh pa ostanem popolnoma brez besed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo to!!!! Si 100%?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
24.5.2008 21:36:24   
Zvezdica
dajamaja user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
24.5.2008 21:38:24   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Gigi, si bla danes kaj pred TVjem? Ob 18 je bla oddaja na NG In the womb, tokrat varianta z dvojčki, trojčki in četvorčki. Če ne boš mogla spat je ponovitev jutri ob 6. zjutraj.user posted image

Abra hvala, da misliš name. Danes sem gledala samo formulo, zdej pa Željkota user posted image . Tale ob 6ih se mi pa zlo dopade. Upam sam, da se mi ne bo glih jurti zgodil, da zaspim (saj veš, če se hočeš zbudit ti ne ratauser posted image )

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
24.5.2008 21:40:03   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 24.05
Julija30 - UZ
Arneja - ET

Nedelja, 25.05.
Rubin - UZ

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ
mala81- UZ
Daisy - ET
Julija30 - UZ

Četrtek, 29.05
Zorica- UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

Četrtek, 05.06.
   Pinki36 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image
user posted image Stijan user posted image
user posted image Dajamaja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008
Arneja greje   user posted image - TEST 05.06.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, 22.05. začetek špikanja)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, 30.05. začetek)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

user posted image Tadeja81 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
24.5.2008 21:48:55   
mismis
Arneja, čestitke za Lučko user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej jo pa lepo čuvaj, da bo plusek

Dajamaja, mislim to pa je piz_darija, kaj se pa to toliko igra s teboj. Pa tako sem bila vesela, ko ti je uspelo. user posted image

Sonček33, nič čakat hitro srečko kupit...A ja sej ti jo že imaš, samo jutri zjutraj bo žrebanje user posted image

Kajsica, ti si pa res cheap za na pit. Če bi šle midve skupaj ven, bi ti že pod mizo ležala, ko bi je jaz ravno dobro ogrela. Ne, ne s tabo res ne smem piti, imam občutek, da sem res da tuj alkoholik

Abra, jap zgleda, da imam jaz članski karti za oba kluba, AA in ASMuser posted image

Gigi, ti pa nikar ne zijaj danes preveč v TV v Željkota, da ne bom spet jaz kriva za kakšen val pohote na tem forumu

Pikovit, kako familijarno srečanje, boš preživela, je mucek minil?

Blanči, jaz priznam, da ravham, ampak zdele ko bom šla v postopek, bomo pa spet malo pavzirali

Daisy, kje pa si danes. A je vaš doma, pa se držiš stran od skušnjave

evo toliko zaenkrat od mene, zdele se grem malo kavčat pa buklco brat, pozneje pa pridem preveriti, če je kaj novega
Lep večer vsem skupaj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
24.5.2008 21:54:30   
ledenka
arneja user posted image user posted image user posted image  zdaj pa cuvaj pikico!!!

dajamaja user posted image user posted image user posted image  pa to ni res user posted image  eh...

soncek, drzim pesti za veeeeliiiik + jutri user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
24.5.2008 22:07:05   
blanč
Blanči, jaz priznam, da ravham, ampak zdele ko bom šla v postopek, bomo pa spet malo pavzirali

Ko bi ve vedle kolk mi je lažje pri srcu pa čeprav se neumno sliši. Kolk sem se prežrla zaradi teh čikov user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
24.5.2008 22:52:33   
gigi1
O mater! Željko pa proti Divcu zgleda k en palčekuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
24.5.2008 23:13:46   
sonček33
PLUS je!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
24.5.2008 23:16:27   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

PLUS je!

JUPI JUPI JUPI, user posted image user posted image user posted image

pa saj smo mi vedeli....ČESTITKE

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
24.5.2008 23:17:00   
mlinčka
ČESTITKEEEE!!!

Pa si dočakala in me s tabo! user posted image user posted image user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
24.5.2008 23:21:12   
Fargesia

PLUS je!

ČESTITKEEEEEEE!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
24.5.2008 23:43:02   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jupi juhuhu!

Sem ti rekla!! Juhu!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
25.5.2008 0:21:20   
pikovit

PLUS je!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo punca,kaj sem ti reklauser posted image Zdej pa sam še poroka in si na konjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
25.5.2008 0:25:55   
pikovit
Arneja čestitke tudi tebi.Zdaj pa jo lepo grejuser posted image user posted image user posted image
Dajamaja joj mi je res hudo.Pa porkaš,d je treba čez vse tole no.Punca drži seuser posted image

Punce moje,tole srečanje je bilo superuser posted image user posted image user posted image Kdo bi si mislil.Pol sva šla pa še nečaka gledat,ki je imel danes tekmo BMX-kolo.Mali je res gooduser posted image Jutri pa še eno praznovanje.Pol pa mislim,da bo za nekaj časa konc.Upam,to je čist too much.

Punce držte se.Se beremo jutri.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?