Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Anonimna - hudo mi je zate, ker je packa tako zamujala,d a bi človek že pomislil, da je uspelo. Bo pa naslednji mesec, samo polno optimizna še naprej! Anonimna - joj, upam, da se čez par dni, ko ponoviš test nariše ena lepa druga črtica, tam kjer je bil danes samo obris. Probaj s kakšnim CB, ki je še najboljši. Držim pesti! spps - kako pa kaj ti? In kje ste ostale, ki naj bi danes delale testke????? hja,jaz sem pa danes doživela majhno presenečenje.ko,sem šla na obisk,sem mi je rdeča teta s Krvavca pojavila.tako,da zapuščam majske borke z dvignjeno glavo kriza je mimo.vsaj neki dobrega v vsem tem,da so se mi cikli začeli krajšat-danes je 29.dan in ne bo treba vedno čakat čisto do konca meseca. enanobena,daj še naroči enga namest mene ta mesec,pa boš mela tri-en gor al pa dol Gremo ostale želim vam več uspeha,kot ga imam sama.grem 9.krogu naproti... Pa kaj je zdaj to? Počasi bomo vse modre, ali kaj? Spps . Ja, res je v vsakem slabem nekaj dobrega. Tudi jaz bi bila srečna, da bi jo vsaj dobila, še bolj da bi jo dobila tam nekje okoli 30. dneva, ne pa da se danes končuje že 54. dan. M pa od nikoder, testki pa negativni. Prav groza. Potem pa sploh ni čudno, da sem že čisto zmešana. Sedaj sem kolesarila, tako da sem tako prijetno utrujena. Je pa prav pasalo. Če bi bla ostala v hiši, bi tako ali tako zaspala. Tako pa sem naredila vsaj nekaj koristnega zase danes. Ja, gremo ostale , želim vam, da se vam prikaže . Lopona, kako je s tabo?
|