|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
23.5.2008 21:13:12   
Anchikaa
Zaj pa mi lušte delate,jaz pa se ne morem stiskatuser posted image Ki je še pol enajstih ko pride domov....

te pa gud najt,grem spider mena gledat

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
23.5.2008 21:23:20   
martinca
alfabeta, držim pesti da se Ajda čimprej pozdravi.user posted image user posted image user posted image zdaj pa si mi lušte naredila s temi rogljički.

nana, pa si videla kaki zmazek je ta avatar? čakam na malo pikico da mi pomaga novega naret, pa se danes nikakor tu ne javi.
jaz sem te tudi pogrešala. te jutri pokličem, da opraviva raport kako ste se imeli na morju.

grem BB gledat, če mi bo uspelo, ker moj gleda Spider mana.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
23.5.2008 21:30:35   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Ursalara si dobila po prstih zjutraj? Praf ti je, kaj pa ne spiš dlje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Evo, če katera pride....

user posted image

so pa slani, s šunko in siromuser posted image

To je pa meni taaaakoooo fino. Alfabeta, jih je še kaj ostalo? S kje si user posted image  

Ti je Triš že vse povedala. Moraš drugič priti na srečanje dolenjk in belokranjk pa me boš videlauser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
23.5.2008 21:31:58   
Intruder24
meni je pa prav fajn to SMETANJE se nasmejem, pa se pol utrujenost in skrbi pozabijo.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
23.5.2008 21:34:10   
Alfabeta
To se dobi, ko se dolenjke zberejo?! Čujte ženske, dolenjke in belokranjke, se ne bi me drugi teden dobile na kavi, kako pametno rekle, pa papale kifle od Alfabete user posted image

Ti si pa faca, ni kajuser posted image . Prejšnjič sem za tortico in vodo dala sedaj bom morala pa še za kifeljčke?user posted image  A sem se vam jaz kaj zamerila, al kaj?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
23.5.2008 21:34:11   
Intruder24
Triš če češ recepte mi e-mail pošlji na ZS! user posted image  

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
23.5.2008 21:36:29   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Ursalara si dobila po prstih zjutraj? Praf ti je, kaj pa ne spiš dlje user posted image

Evo, če katera pride....

user posted image

To je pa meni taaaakoooo fino. Alfabeta, jih je še kaj ostalo? S kje si user posted image

Ja ja se vidi da nisi bila na sestanku Dolenjkuser posted image

To se dobi, ko se dolenjke zberejo?! Čujte ženske, dolenjke in belokranjke, se ne bi me drugi teden dobile na kavi, kako pametno rekle, pa papale kifle od Alfabete user posted image

do takrat jih že ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo Alfabeta friške spekla user posted image
Pa ne zamerit Alfabeta user posted image

in ti slepo verjamešuser posted image user posted image user posted image da jih bo šla samo za nas spečtuser posted image user posted image user posted image ne verjamemuser posted image user posted image user posted image

A ve to mene zdaj malo provocirate al kakouser posted image  Ni panike, jih lahko spečem, sploh če še ti ursalara pridešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
23.5.2008 21:36:42   
Intruder24

Ti si pa faca, ni kajuser posted image . Prejšnjič sem za tortico in vodo dala sedaj bom morala pa še za kifeljčke?user posted image  A sem se vam jaz kaj zamerila, al kaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
23.5.2008 21:38:10   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

meni je pa prav fajn to SMETANJE se nasmejem, pa se pol utrujenost in skrbi pozabijo.

hvala enako!

Neposredna povezava do sporočila: 2284
23.5.2008 21:39:28   
Alfabeta
No taglavne smetarke so zdaj pa šle, Ursalara tebe še vidim. Pa menda ne bom morala it zdaj BB gledat al kako?user posted image user posted image
Triš je mož šel spat?user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
23.5.2008 21:40:20   
Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Evo, če katera pride....

user posted image

Ja ja se vidi da nisi bila na sestanku Dolenjkuser posted image

do takrat jih že ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj bo Alfabeta friške spekla user posted image
Pa ne zamerit Alfabeta user posted image

in ti slepo verjamešuser posted image user posted image user posted image da jih bo šla samo za nas spečtuser posted image user posted image user posted image ne verjamemuser posted image user posted image user posted image

A ve to mene zdaj malo provocirate al kakouser posted image  Ni panike, jih lahko spečem, sploh če še ti ursalara pridešuser posted image user posted image user posted image

mi tu zberemo za bencin, pa še setavine če češ pa pridemo user posted image user posted image user posted image ko reeeessss dobro zgledajo, jaz ziher ne bom taaaaak lepih in dobrih nardila user posted image  

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
23.5.2008 21:41:09   
Intruder24

No taglavne smetarke so zdaj pa šle, Ursalara tebe še vidim. Pa menda ne bom morala it zdaj BB gledat al kako?user posted image user posted image

mu bo čajeka skuhala, da bo lažje zaspal user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
23.5.2008 21:42:35   
Alfabeta

mu bo čajeka skuhala, da bo lažje zaspal user posted image user posted image user posted image  

eh, spet je šla k februarkamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2288
23.5.2008 21:43:39   
Alfabeta

mi tu zberemo za bencin, pa še setavine če češ pa pridemo user posted image user posted image user posted image ko reeeessss dobro zgledajo, jaz ziher ne bom taaaaak lepih in dobrih nardila user posted image  

Al so čist enostavni za nardit. Pa kakorkoli jih zviješ so pečeni zelo lepi.

Sicer pa ni panike, mamo še za ta material user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
23.5.2008 21:43:41   
Intruder24

eh, spet je šla k februarkamuser posted image

sem vidla ja user posted image  TI TI TIuser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
23.5.2008 21:43:57   
dolenjka
Čer user posted image

Sem vas pršla mal podražit in vas vabim v ekšn k nam user posted image  Aja, pa stuširane morte bit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
23.5.2008 21:47:07   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Sem vas pršla mal podražit in vas vabim v ekšn k nam user posted image  Aja, pa stuširane morte bit user posted image

Prid raj ti k nam. Mamo frišne kifeljčkeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
23.5.2008 21:47:48   
Intruder24

Čer user posted image

KGB; CIA pa ne vem kaj še vse na vidiku, skrite se  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
23.5.2008 21:51:43   
dolenjka

Čer user posted image

Prid raj ti k nam. Mamo frišne kifeljčkeuser posted image

ne hvala, mam še 13 kg + od user posted image  in čist preveč čokolade doma. Drugo leto mogoče user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
23.5.2008 21:52:12   
martinca
Eltybe je zapustil hišo Big Brother.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
23.5.2008 21:56:17   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

To mi deli!user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
23.5.2008 21:57:49   
Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

To mi deli!user posted image

ja en je mogo it user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
23.5.2008 22:00:13   
urssyy
Punce pa kaj je z vami?? Nazadnje sem se javila na 69 strani in ko grem dans na RR si nataknem  user posted image , ker nisem verjela svojim očem. Zdjle sem brala 2 uri, pa še zdaj nisem gotova, skratka sem pristala pri smetenjuuser posted image .

Upam, da ste vse zdrave, da vas sončki ne jezijo.....pa samo še nekaj.....a so vam na forumu kaj obljubili EVROV, da tak čvekate in za vsako ceno lovite februarčice, al je to sam principuser posted image ??He he he

Lepo pančajte

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
23.5.2008 22:00:21   
Intruder24
nana a Klemen že v eno spi čez noč?user posted image user posted image
Jaz sem danes šla kupit grisek za malega, pa nekaj Hipp kašic, pa jutri bomo mjabolko jedli user posted image . Če te lahko vpr. A ste bli v apartmaju v Izoli al v hotelu? Ker mi načrtujemo konec junija obis slovenskega primorja, pa nimam pojma kam naj grem??user posted image  TAKO DA BI PROSLA POMOČ!

Neposredna povezava do sporočila: 2299
23.5.2008 22:00:32   
Alfabeta
ja en je mogo it user posted image

Ja itak. Je pa čist dol padu, ga gledaš zdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?