Pepita
|
Pozdravljene, mi smo po enem tednu doma že lepo uigrani. Dojimo se ne 3-5 ur, ponoči spimo in nič ne jokamo. Tako, da sta mamica in ati res . Počasi se navajamo na sveži zrak in upam, da bomo jutri že dalj časa zunaj, da bi le bilo lepo vreme. Sem brala o **** in gneči v P, ne boste verjele kaj smo me preživljale v SG. 4 v majhni sobi, 2 sta imeli skoz najmanj 5 ljudi na obisku, najhuje je bilo popoldan, ko jih je bilo 10 pri eni (ne pretiravam). Pa od ene mož je takoj, ko je v sobo stopil okno zaprl, ker baje njegovemu piha. Tako, da smo bili v tej gužvi tudi brez zraka. Ni bilo nobenega miru, pa v tistih srajcah se obračat po postelji, pa skoz paziš, da ti kje kaj ven ne gleda . Priznam, da se mi je mešalo sam zaradi malega sončka se je splačalo. Pa sreča, da sem imela 1 normalno cimro, da sma se mal tolažle. Da ne govorim o gužvi na vsem oddelku, nikoli očiščenih WC-jih in še in še. So pa določene sestre, ki zaslužjo vso pohvalo in še več, ker so nam vsaj kakšno minuto, navkljub obilici dela, polepšale. Je pa res, da manj ko kompliciraš, bolje jo odneseš pri sestrah. Jaz nisem imela nekih večjih problemov, pa tudi nisem se mislila sekirat zaradi njih. Imela sem svojega pobiča in uživala, tudi 2 dneva, ko nisem imela mleka in sem jokala z malim, ki ni dobil dodatka, ampak potem je prišel naval in je ves trud poplačan. In zdaj, ko gledam najin zaklad, vem zakaj so levinje tako zaščitniške, nikoli si nisem mislila, da je materinski čut tako močan. Kako v hipu pozabiš na ves svoj egoizem in se popolnoma predaš. Upam, da mi nikoli ne bo težko narediti nekaj za . Sem se malo razpisala, me malo čustva dajejo, pa upam, da ni preveč zmedeno napisano. V glavnem, tako srečna kot sem sedaj še nisem bila. ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!! Držim pesti za vse, ki to še boste. Lp