|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
24.5.2008 8:21:21   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

.Drugače pa tud jaz ne berem smetenja ,ker pol sem lahko cel dan in celo noč tukaj.user posted image

Jaz tudi.

katee,super starše imaš!user posted image

Pozabila sem vam sporočiti,da vas pozdavlja Obrigit,sva se včeraj srečali v Slov.Bistrici.Nima preveč časa,se bo pa javila,ko bo lahko.

mala pikica,za tvojega Gašperja user posted image

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
24.5.2008 8:46:29   
ursalara

da se vam dauser posted image user posted image

o da dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Res ste nasmetile,čeprav se tej besedi izogibam,a priznam,da je pa to res že višek,mi je kar slabo

Ne gre citirat .

no ja zdaj pa še ti

klepetka,dajva bodiva vsaj medve normalni in pišiva poste kot se spodobi,te puce tukaj že kar pošteno prijemlje...

no kaj pa je zdaj to katere puce kdo je to kaj to pomeni!

Vidim,da ste se pobratile (posestrile) s februarkami v moji odsotnosti...je to res??

tega ne priznamo nismo krive

IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

LOL, ženskice moje, face ste! :) tole je preveč zame, grem, v pančevo k mojim dvema, v nedeljo pa poročam, kako je bilo na krstu in če bo čas preletim teh zadnjih 20 strani

držte pesti, da bo lepo vreme!!!

tudi ti si facauser posted image user posted image user posted image lepo se imejte na krstu in seveda bomo držali pestke da zdrži vremeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 24.5.2008 8:54:21 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
24.5.2008 8:52:56   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Moj pikec pa še panča.  Da vam povem, kako uvidevne starše imam. Jaz sem trenutno pri njih, da mi mami še pomaga pri vseh opravilih. In Žan Luka spi pri njima v spalnici, da ga mami ponoči (ob 5:20) nahrani, da mene ne bi zbujal ponoči. Pa če to ni razvajanje!? Res ne vem kako bo naslednji teden, ko greva s tamalim domov. Bo pa user posted image toliko več pomagal.

Želim vam lepo soboto.

Aja, smetarke, sem vas prebrala, sem se prav nasmejala.

no vidiš to pa je razvajanje saj je prav evo za tvoje staršeuser posted image user posted image user posted image kar uživajuser posted image user posted image user posted image
no sem vedela da nas saj ti ne boš razočarala in boš prebrala naše posteuser posted image user posted image

smetenje je v zatišju -zaenkart

nč več user posted image user posted image user posted image

jutro

Glede zadnjih 20.strani pa tud če jih ne greš brat ,ne boš nič zamudila ,edino  pošteno se boš nasmejala  ,ker tem babam se je res .Ne vem ,druge razlage nimam.

Še par dni nazaj  ,če sem imela za prebrati 2 strani tukaj,sem mislila da imam dosti ,samo to je bila milina proti zdajšnjim 20.tim včeraj

no zdaj pa vidimo kdo je krivec user posted image user posted image da naše punce tukaj šunta  user posted image user posted image user posted image da naj ne berejo za nazajo ti ti klepetka user posted image user posted image user posted image No še malo pa nas bo v norišnico strpala user posted image user posted image user posted image poglejte smetarke kako nas šinfauser posted image user posted image user posted image in pravi da se nam jeuser posted image user posted image user posted image mislim to je višekuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 24.5.2008 8:55:32 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
24.5.2008 8:53:33   
ursalara

.Drugače pa tud jaz ne berem smetenja ,ker pol sem lahko cel dan in celo noč tukaj.user posted image

Jaz tudi.

mislim višekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
24.5.2008 8:57:36   
sani1
Dobro jutro dober dan!

Vse sem prebrala. Pa sej niste preveč nasmetile...user posted image

majra- vse sem šla brat. To pa zato, da se malo nasmejem in zbudim seveda....user posted image

ursalara- hvala

mary_lou- imaš prav. Moja ni hotela tega Imunofortisa pit. Zdej ga pa pije. Tako, da sem tudi sama ugotovila, da je okus tisti... Očitno ni zastonj to, da je treba po 5 ali 6 mesecih preklopit na dva. Že zaradi okusa...

mala pikica- tudi mi imamo iste borbe pri hranjenju. Pa mi je patronažna rekla, da če ne joče in če je zadovoljna potem ima dovolj. Pa tudi pediatrinja mi je rekla, da naj je ne silim in naj je ne zredim preveč. Tako, da če je Gašper nasmejan, se igra in je priden( v kar ne dvomim) - ima očitno dovolj mleka.

Nič pa ne bomo spodile urssyy in muzike, ker se bosta veliko več smejali in jima bo zanimivo priti sem. Bosta imeli vsaj kakšen komentar...

Glede user posted image ne bom komentirala...

Glede kilogramov. Moram pa tudi jaz dat dol 10kg. Pol bom vsaj nekot zgledala. Čeprav imam manj kg kot pa prez zanositvijo se vidi da imam manjšo rit, ker mi je ravno zaradi tega počila trtica. Če bi bila obilnejša mi sigurno nebi...user posted image user posted image

klepetka- če boš prišla v četrtek se lahko še jaz pojavim kje na kavi. Bom videla kako bo. Drugače pa prijeten nakup.  A ja pa za zadnjič- nora izkušnja.

nana- tudi jaz sem te pogrešala. Tebe in tvoje poste. Nisi brala za nazaj. Me je skrbelo celo to, da te ne bo kap...user posted image user posted image   zaradi toliko strani...

katee- tudi jaz bi rabila take starše in user posted image . Pa sem za vse sama. Tako, da sem že kar odvisnica od tablet. Pa jih prej nikoli nisem jemala. Zdej pa jih jem kot bombone, ker drugače nebi zdržala.  Ma sej bo minilo...  Morem tudi malo pojamrat...

Zdej pa user posted image   popit...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
24.5.2008 9:05:54   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Dobro jutro dober dan!

Vse sem prebrala. Pa sej niste preveč nasmetile...user posted image

no še ena ki nam je zvestauser posted image user posted image user posted image in nas lepo prebereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede ne bom komentirala...

Glede kilogramov. Moram pa tudi jaz dat dol 10kg. Pol bom vsaj nekot zgledala. Čeprav imam manj kg kot pa prez zanositvijo se vidi da imam manjšo rit, ker mi je ravno zaradi tega počila trtica. Če bi bila obilnejša mi sigurno nebi...

zakaj pa ne boš komentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image ja ja glede kg in hujšanja samo res ne vem kam bi rada shujšalauser posted image user posted image saj te je sama kost pa kožauser posted image user posted image user posted image mogoče pa tja kot jazuser posted image user posted image user posted image v jezičkauser posted image user posted image user posted image pa ne zamertuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.5.2008 9:06:13   
sani1
Ursulina- držim pesti za lepo vreme. In vam želim lep dan in lep krst, da Lenart ne bo jokal...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
24.5.2008 9:11:40   
sani1
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

no še ena ki nam je zvesta in nas lepo prebere

Ja to sem pa res....

zakaj pa ne boš komentirala ja ja glede kg in hujšanja samo res ne vem kam bi rada shujšala saj te je sama kost pa koža mogoče pa tja kot jaz v jezička pa ne zamert

Ma ne bom komentirala, ker ne vem več kaj je to user posted image . Pa ni z moje strani tako kot vedno pišejo, da smo ženske krive. Ampka je moj tako utrujen...  Spi že 16 ur skupaj...  Pa imej komentar. Ga jaz nimam....

Ja, ker me ne poznaš. Bi res mogla shujšat. V jezik pa ne bom nikoli ti povem, da je zdej ko imam bebo še bolj nabrušen...user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
24.5.2008 9:14:35   
sani1
Pa to citiranje. Me zopet zeza. Za puser posted image ...

Nič ti ne zamerim. Imam včasih res predolg jezik...user posted image user posted image user posted image   Pa bi bilo včasih fajn biti tiho, ampak jaz kar bleknem. Pa puklo kod puklo...  Tako ti je to...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
24.5.2008 9:19:09   
sani1
Ursalara- iz katerga konca blizu Lj pa si?

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
24.5.2008 9:20:34   
sani1
No pa te ni...

Danes pa Evrosong. Boste gledale?

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
24.5.2008 9:29:50   
ursalara

no še ena ki nam je zvesta in nas lepo prebere

Ja to sem pa res....

zakaj pa ne boš komentirala ja ja glede kg in hujšanja samo res ne vem kam bi rada shujšala saj te je sama kost pa koža mogoče pa tja kot jaz v jezička pa ne zamert

Ma ne bom komentirala, ker ne vem več kaj je to user posted image . Pa ni z moje strani tako kot vedno pišejo, da smo ženske krive. Ampka je moj tako utrujen...  Spi že 16 ur skupaj...  Pa imej komentar. Ga jaz nimam....

Ja, ker me ne poznaš. Bi res mogla shujšat. V jezik pa ne bom nikoli ti povem, da je zdej ko imam bebo še bolj nabrušen...user posted image user posted image user posted image

no to pa je katastrofauser posted image user posted image user posted image pol pa pravijo da smo ženske kriveuser posted image user posted image user posted image joj jaz tudi ne bom nikoli v jezik shujšalauser posted image user posted image user posted image tja se ne dauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
24.5.2008 9:30:19   
katee

Jaz bom gledala, če ne bom prej mrknila. Ursalara je pa iz Lašč. Blizu Klepetke

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
24.5.2008 9:31:02   
ursalara

Ursalara- iz katerga konca blizu Lj pa si?

sem blizu klepetke Turjak če ti je kaj znano to je okolica Lj!Sem pa zelo veliko v Lj-nenormalno ker moj je doma iz Vevč-Zadvora

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
24.5.2008 9:31:31   
katee
Punce, a vas okužim s hepatitisom A, pa boste vse po vrsti shujšale user posted image user posted image . To je bil sedaj črni humor, da me ne bo katerea resno jemala!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
24.5.2008 9:31:51   
ursalara

Pa to citiranje. Me zopet zeza. Za puser posted image ...

Nič ti ne zamerim. Imam včasih res predolg jezik...user posted image user posted image user posted image   Pa bi bilo včasih fajn biti tiho, ampak jaz kar bleknem. Pa puklo kod puklo...  Tako ti je to...

ja spet te zezauser posted image user posted image user posted image user posted image joj poznam to z dolgim jezikom jaz tudi če bi hotela biti tiho ne moremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
24.5.2008 9:32:21   
ursalara

No pa te ni...

o sem sem ne ne bom ga gledala no ne vem najverjetneje neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
24.5.2008 9:32:50   
ursalara

Punce, a vas okužim s hepatitisom A, pa boste vse po vrsti shujšale user posted image user posted image . To je bil sedaj črni humor, da me ne bo katerea resno jemala!

o madoncauser posted image user posted image user posted image user posted image ti ga pa tudi biksašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
24.5.2008 9:33:06   
ursalara

No kako pa ti to vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
24.5.2008 9:33:35   
katee
Kje je pa mml? A je šla zopet na dopust, ali se vas je ustrašila, ker toliko smetite?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
24.5.2008 9:35:00   
katee

No kako pa ti to vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat si mi že povedala, da si iz Lašč. Lašče so pa na pol poti med Lj in Kočevjem, jaz imam pa žlahto v Kočevju. Vse vem, jaz sem BB. BB vas gleda!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
24.5.2008 9:37:22   
ursalara

Kje je pa mml? A je šla zopet na dopust, ali se vas je ustrašila, ker toliko smetite?

najberž se nas je ustrašilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
24.5.2008 9:38:11   
ursalara

Enkrat si mi že povedala, da si iz Lašč. Lašče so pa na pol poti med Lj in Kočevjem, jaz imam pa žlahto v Kočevju. Vse vem, jaz sem BB. BB vas gleda!

točno tako ti imaš pa dober spominuser posted image user posted image user posted image user posted image o šit sem vedla da imamo špijune iz BB nekje v bljižiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
24.5.2008 9:38:35   
katee
Sani: a danes je rit že boljša? A že lahko sediš? Joj, boga si!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
24.5.2008 9:39:23   
katee

točno tako ti imaš pa dober spominuser posted image user posted image user posted image user posted image o šit sem vedla da imamo špijune iz BB nekje v bljižiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zato ti pa pravim, da moraš paziti, kaj govoriš! Da se ne boš enkrat na TV zagledala!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?