nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara tudi jaz sem te pogrešala O hvala,jaz sem vas vse pogrešala. Pa kaj je z vami??????Tpliko ste napisale danes... ne morem več... Triš,pa si me le opazila,da sem nazaj !Hvala za dobrodošlico!Seveda,doma je res najlepše.Potem pa drugo najlepše za računalnikom... Res ste nasmetile,čeprav se tej besedi izogibam,a priznam,da je pa to res že višek,mi je kar slabo Ne gre citirat . majra,zima ni moja najboljša prijateljica,res obožujem poletje,pa pomlad,samo potovanja,pa morje... ne,hvala.Domek je vseeno domek in moje mesto,moj Maribor,ja,se vidi,sem lokalpatriot. Jaz res ne vem,kaj zamujam s tem ,da ne preberem vašega smetenja,ker ne vem kaj piše . Anchikaa,ja,malo te citiranje j....bo treba vadit!!Vaja dela mojstra. Vidim pa,da že obvladaš! klepetka,dajva bodiva vsaj medve normalni in pišiva poste kot se spodobi,te puce tukaj že kar pošteno prijemlje...hvala da si pogrešala moje poste in ne mene ,res da so celi spisi,upam,da jih bereš.Včasih je kaj zanimivega vmes... Jaz bi tudi rekla,da bo šla Mateja ven... martinca,sem videla,da tvoj avatar ni preveč posrečen ja...mala pikica kje si???? Pa veš kaj???Glavno da je šel El Tyeb ven! Opravljivec nr.1!! IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: martinca Eltybe je zapustil hišo Big Brother. To mi deli! IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 nana a Klemen že v eno spi čez noč? Intruder,ja,trikrat mi je že spal vso noč v celem!Upam še na ponovitev!! Glede bivanja na morju-bili smo v apartmaju od Pošte Slovenije,lahko gre vsak,le če je kaj prostora še ne vem.Dokler je še Klemen micen,bomo dopustovali tako,kasneje pa bomo tudi kampirali. Vidim,da ste se pobratile (posestrile) s februarkami v moji odsotnosti...je to res?? IZVIRNO SPOROČILO: sani1 IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 grem danes malo prej spankat (me moj že čaka) in vlada ga ne smem zanemarjat Lahko noč vsem in se beremo jutri! pa pridne bit nič k februarkam hodit Kako je tebi lepo. Ko bi mene moj kdaj čakal. Tako stuširan in odišavljen. Uf... pa se mi to že zelo, zelo, zelo dolgo ni zgodilo. Zdej spi na kavču že od 6ih... Tako, da mam vsaj mir... Ma sem danes jezna nanj.... Pa vidva sta pa že stara zakonca.Midva se pa samo tako obnašava.... IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Je bila nana tukaj, pa je raje kar pobegnila, da še ni bi nje omamili s smetenjem Imaš prav,ni cajta....niti nočem!!! Zdaj grem,glejte da zjutraj ne bo spet ista pesem,da bom sfolgala prebrati vse.