Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:42:32
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: baja* prej je mali jedel belo žemljo in enih 10min zatem je dragi opazil, da ima celo kepo prilimano na nebo iin to kljub temu, da sem mu skoz čaj zraven devala sem pa že slišala, da se bela žemlja rada zlepi in prilima.... baje, da lahko tud na steno želodčka tale je men mal bosa k ni šans da v oni kislina se ena usrana žemla na želodec prilepi če sem pa na RR prebrala Kaj pa če je vse res? drugače mu tud jaz dajem 1 dan staro žemljo al pa črni kruh, ponavadi žemljo izdolbem in mu dam samo skorjo, sam dans sem pa res naredla izjemo ja, Rene tud dela prave akrobacije zraven dojenja včasih se mi prav okol zasuče pa noge v luft pa tako.... zadnjič se je pa ful moji joški smejal ugroznil me pa še ni no kam drugam že v joško pa še ne.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:43:50
|
|
|
|
baja*
|
aja, naš še ne gleda TV, se niti spomnila nisem na baby tv...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
baja ula se tud smeji moji joški sej, če pogledam kaka je zdej, pa kak je prej bla je res za smejat al pa za zjokat mogoč
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 11:57:57
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 baja ula se tud smeji moji joški sej, če pogledam kaka je zdej, pa kak je prej bla je res za smejat al pa za zjokat mogoč Jaz sem tud to včeraj ugotavljala
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 12:43:47
|
|
|
|
rumba
|
ulla, jaz sem naročila copatke 6-12, pa so ji še preveliki. Pa ni take sile, jih bo lahko kmalu imela. Hani sem pa vzela največje in so ji še tudi fajn veliki, tako da sem vesela, da jih bo lahko še neki časa nosila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 12:59:30
|
|
|
|
bačko
|
No midve sva iz sprehoda.Žana še spi, jaz pa grem malo pospraviti ker pride baje en gospod ppogledat stanovanje.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 13:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba ulla, jaz sem naročila copatke 6-12, pa so ji še preveliki. Pa ni take sile, jih bo lahko kmalu imela. Hani sem pa vzela največje in so ji še tudi fajn veliki, tako da sem vesela, da jih bo lahko še neki časa nosila. pa kaj so kanadski otroci sami bigfooti al kaj pol glih če ji vzamem od 0 -6 bo prav ma pa 11cm dolgo stopalo, men se to ne zdi tak malo kolk majo pol ostali?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 13:20:40
|
|
|
|
rumba
|
ulla, naša littlefoot ima tudi 11 cm. A si plačala tudi carino in davek, ker je bilo čez 25€? Jaz sem naročila dvoje in sem jih dobila zapakirane v kuverti direkt domov. Brez dodatnih stroškov. Jih bom ziher še naročala. So mi ful fajni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 13:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba ulla, naša littlefoot ima tudi 11 cm. A si plačala tudi carino in davek, ker je bilo čez 25€? Jaz sem naročila dvoje in sem jih dobila zapakirane v kuverti direkt domov. Brez dodatnih stroškov. Jih bom ziher še naročala. So mi ful fajni. nč nisem plačala, tud so bli v kuverti, pa kot darilo označeno in to je to joj kok je tečna en dan se mi bo sam scufalo, vam povem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 13:41:51
|
|
|
|
bačko
|
Ulla verjamem!Žana je tudi!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 13:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ulla verjamem!Žana je tudi! se puza za mano pa se cmeri mama mama mama mama adidildadl mama nadl del a dada mama mama ada ada mama didldidl za crknt no......zdej pa zrovn mene stoji pa me gleda kt un fehterski kuža, pa čist solzne očke pa mama mama mama....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 13:50:21
|
|
|
|
madejka
|
Moj pa mene dans sploh ne šmirgla
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 13:59:42
|
|
|
|
bačko
|
Ulla tvoja je taka kot naša!Trenutno je mir ker pije!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 16:10:17
|
|
|
|
Freycha
|
Iiii moja zelo dobra sodelavka (oz. šefica) je dobila danes punčko Brino joj, kak sem srečna, da je vse ok, ker je imela kar probleme v nosečnosti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 18:38:54
|
|
|
|
madejka
|
Freycha čestitke sodelavki! Kolk nas pride na piknik? Julijk mislim
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 19:18:21
|
|
|
|
rumba
|
Ćer! Jaz imam pa eno žalostno novico: Julija ima vročino, tako da je naš prihod vprašljiv. Problem je v tem, da smo bili v stiku s šesto otroško boleznijo, ki pa je ne bi radi trosili naokoli. Sicer ji ziher gre ven tudi en zob, tako da bom videla jutri, kako bo z vročino, pol se pa odločimo. Pišuka, Freycha, ne vem, kaj naj naredimo, glede prijave mislim...... Jaz srčno upam, da bo sam zob in da bomo uspeli priti.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 19:26:44
|
|
|
|
madejka
|
Pa daaaaaaj rumba!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 19:31:19
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Pa daaaaaaj rumba! Sej jaz tudi skor jočem. Pa sej mogoče je pa samo od zobka. Samo če ne bom sigurna, ne smem reskirat, da boste še drugi zboleli.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 19:54:23
|
|
|
|
tejči77
|
pa kje ste spet čevlje naročale? Mi bomo rabil nekaj za pozim. so ji pa pedipedke še mal velike, ravno za en prst. Mi je pa prodajalka čevljev v trgovini rekla, da ravno en prst morajo bit čevlji pri tamalih večji, da imajo dovolj placa za prste. In sem jih kar obula na zokne.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 19:56:16
|
|
|
|
tejči77
|
joj rumba, neeeee, upam da so res samo zobki.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 20:29:34
|
|
|
|
corfu
|
Čer Kako ste? Ja, Rumba...vidiš, ko mene ne bo, pa gre vse narobe . Srčno upam, da Juliji pade vročina, in da greste na piknik ...sem se prej samo hecala . Punce, moja Manca obožuje polento in zdaj ji lepo polento skuham, počakam, da se ohladi, jo narežem na kocke in v posodico in malica kot velika, ostale mamice imajo sabo smokije, moja pa v posodici poletno ...no samo ideja, če bo kateri prav prišla...drugače, pa Ulla, sploh ne bom komentira, kaj tamala zganja na joški, skor se na glavo obrne, je smeha še pa još, zraven pa kar omedleva od užitka, no jaz ne toliko ko jo lovim v vseh mogočih pozah . No te držim za obljubo glede dolga in komaj čakam, Ula junioka poboljšaj se, mami ima delo , teta Corfu čaka ...grem mi dogaja
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 21:05:52
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ćer! Jaz imam pa eno žalostno novico: Julija ima vročino, tako da je naš prihod vprašljiv. Problem je v tem, da smo bili v stiku s šesto otroško boleznijo, ki pa je ne bi radi trosili naokoli. Sicer ji ziher gre ven tudi en zob, tako da bom videla jutri, kako bo z vročino, pol se pa odločimo. Pišuka, Freycha, ne vem, kaj naj naredimo, glede prijave mislim...... Jaz srčno upam, da bo sam zob in da bomo uspeli priti. koliko pa ima vročine? menda če je visoka (nad 38) potem ni od zobkov če je pa nizka, pa je večja verjetnost, da je od zobkov... čeprav dita ni imela visoke, pa je imela 6. bolezen
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 21:31:45
|
|
|
|
Freycha
|
jaz sem sklenila, da pokličem in sporočim pravo število prisotnih šele jutri zjutraj. Rumba te bom zjutraj (ob cca. 9h) poklicala tik preden pokličem strica za naročilo, pa mi povej kako je z Julijo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 22:01:45
|
|
|
|
Freycha
|
ja kje ste zdej vse?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.5.2008 22:04:22
|
|
|
|
SANEK1
|
Evo mene...jem lubenico in mi ni nič jasno... Rumba...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.