SuzanaKK
|
Dbro jutro ! Aljaž z mano bere, tako da bo verjetno veliko napak ... Mala pikica, lepo pozdravljena spet med nami. Že držim pesti, da bodo testi negativni tako kot pri nas. Martinca so mi punce, ki že imajo otroke svetovale Dobrno zato, ker so kar striktni kar se higijene tiče. Dojenček mora imeti kopalno pleničko, tam dobiš še neopren za čez. Pa da ne smemo hodit v otroške bazene, ampak kar v normalnega. Tako, da bomo šli. Še pa sploh nisem bila tam in se mi zdi skrajni čas, ko je tako blizu. Za poroko je pa itak fenomenalno. a fotograga že imata? Drugače ti lahko jaz dam št. enega G. kolega, baje da je dosti ugoden. Meni bo slikal na krstu. Glede menjave slikice sem zasdnjič skoraj znorela, ko sem jo hotela menjati, je bila še kar in kar prevelika, do stopnje, ko se ni več videlo ali je na sliki otrok ali maček in sem obupala . Ursalara oprosti, če sem te užalila, je bilo tisto "nič pametnega" bolj v šali mišljeno. Je pa res, da sem čakala na še kakšen post glede GH. V Celju je spet vreme za bruhat, ko greva ven se mi zdi, da ga oblačim kot da je februar . Ful mrzlo piha. Sunny lep voziček, imaš okus! Slavljenčki vse naj naj!!!! Lusa moja prijateljica bo tudi počasi rodila in jaz že komaj čakam, da pride Jurij na svet. Lunca mi smo imeli pa ponoči totalno "uzbuno", prvič. Aljaž se je začel jokati ob 2:30, ga je dragi nosil, se ga sploh ni dalo potolažiti, potem sem mu pa flaško dala, se je nekaj bunil, potem pa vse spil in spal do 9-ih. Pojma nimam, kaj je to bilo. Klepetka veš, sva se s katee zmenili, da mi bo prinesla Oleovit, ko pride na obisk (ker ima 2 steklenički) in do sedaj se nama še ni uspelo dobiti. Prvič sem jaz pristala v B., drugič pa ona. Se ne sekiram toliko, ker je vitamin D tudi v AM. Pa na svetlobi je tudi veliko.