|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
23.5.2008 10:43:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Vidim, da delate na prehitevanju februarčicuser posted image

Mislim, da je to mission impossible.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
23.5.2008 10:44:59   
sani1
Nisem še utegnila popiti kave...

lunca- ja smo prave smetarke...  Pridruži se nam danes zvečer. Boš videla, da se boš nasmejala...  A ja Milumila še nismo probali.  Ko bomo ti sporočim....

klaja- kaj pa una pesem od Slapov:  Bilo je v maju, ko sem ti prstan dal. Mogoče takrat premalo sem poznal, a moje se srce zaljubilo je hotelo je imeti to dekle.   Ne reci nikdar, da nisi ljubila me , ne reci nikdar da vse so le sanje bile. le to si želim, da z mano živela bi. Rad bi da veš, le to naj ostane mi....  
Joj ta pesem je meni ful lepa. Se je nebi branila za čestitko...

Ursalara- tvoja Lara je prava raziskovalka...

mala pikica- super, da si doma in da ste uživali...  Smo te pogrešali ni kaj... user posted image

Zdej je pa moja pupa zaspala in grem cote obesit pa kavo popit...  Pa se vrne. kako že uni reče : Ill be back...user posted image user posted image user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
23.5.2008 10:46:16   
Sunny Morning
Slavljenčki user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
23.5.2008 10:51:08   
Intruder24
dan user posted image
da ne bo katera mislila, sem gor od 7:30 samo me Vid ne spusti za comp,  ima tašča sindrom - beri dretje v eno, sem ga komaj pomirla...in to zato, ker me minuto ni bilo (sem šla lulat)user posted image   komaj čakam na mir...
do konca ga nahranim, pa se pridružim,

ursalara user posted image user posted image user posted image  svaka ti čast user posted image
lepe slikice user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
23.5.2008 10:54:59   
Intruder24
tiste, ki že delate griseke, katere imate take, ki se mešajo z vodo al tiste, ki se mešajo z AM?

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
23.5.2008 10:55:42   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
ursalara a si ti na kakšnih poživilih?user posted image user posted image user posted image

Po čemu to sklepašuser posted image user posted image user posted image user posted image ?Ja samo na kavi!user posted image user posted image user posted image

Ker si v taki formi za smetenje.user posted image user posted image user posted image

ja no saj lahko nehamuser posted image user posted image user posted image

Ni treba nehat...ti bom še jaz pomagala.user posted image user posted image user posted image

no pa pejve skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Ženske pa saj niste normalne , po tem pa jamrate, da ste neprespane

kdo jambrajaz že ne

Vidim, da delate na prehitevanju februarčic

Mislim, da je to mission impossible.

no no ne še ti zdaj morale zbijat nekega lepega dne nam bo uspelo

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Ursalara- tvoja Lara je prava raziskovalka...

Hvala

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

ursalara  svaka ti čast
lepe slikice

hvala tudi ti si veraj veliko pripomogla pri smetanjeuser posted image user posted image user posted image res bilo je norouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 2056
23.5.2008 10:56:16   
ursalara

tiste, ki že delate griseke, katere imate take, ki se mešajo z vodo al tiste, ki se mešajo z AM?

z vodo

Neposredna povezava do sporočila: 2057
23.5.2008 10:58:46   
SuzanaKK
Dbro jutro !

Aljaž z mano bere, tako da bo verjetno veliko napak ...
Mala pikica, lepo pozdravljena spet med nami. Že držim pesti, da bodo testi negativni tako kot pri nas.

Martinca so mi punce, ki že imajo otroke svetovale Dobrno zato, ker so kar striktni kar se higijene tiče. Dojenček mora imeti kopalno pleničko, tam dobiš še neopren za čez. Pa da ne smemo hodit v otroške bazene, ampak kar v normalnega. Tako, da bomo šli. Še pa sploh nisem bila tam in se mi zdi skrajni čas, ko je tako blizu. Za poroko je pa itak fenomenalno. a fotograga že imata? Drugače ti lahko jaz dam št. enega G. kolega, baje da je dosti ugoden. Meni bo slikal na krstu. Glede menjave slikice sem zasdnjič skoraj znorela, ko sem jo hotela menjati, je bila še kar in kar prevelika, do stopnje, ko se ni več videlo ali je na sliki otrok ali maček in sem obupalauser posted image .

Ursalara oprosti, če sem te užalila, je bilo tisto "nič pametnega" bolj v šali mišljeno. Je pa res, da sem čakala na še kakšen post glede GH.

V Celju je spet vreme za bruhat, ko greva ven se mi zdi, da ga oblačim kot da je februaruser posted image . Ful mrzlo piha.

Sunny lep voziček, imaš okus!user posted image

Slavljenčki vse naj naj!!!!

Lusa moja prijateljica bo tudi počasi rodila in jaz že komaj čakam, da pride Jurij na svet.

Lunca mi smo imeli pa ponoči totalno "uzbuno", prvič. Aljaž se je začel jokati ob 2:30, ga je dragi nosil, se ga sploh ni dalo potolažiti, potem sem mu pa flaško dala, se je nekaj bunil, potem pa vse spil in spal do 9-ih. Pojma nimam, kaj je to bilo.user posted image

Klepetka veš, sva se s katee zmenili, da mi bo prinesla Oleovit, ko pride na obisk (ker ima 2 steklenički) in do sedaj se nama še ni uspelo dobiti. Prvič sem jaz pristala v B., drugič pa ona. Se ne sekiram toliko, ker je vitamin D tudi v AM. Pa na svetlobi je tudi veliko.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 2058
23.5.2008 10:58:55   
Intruder24

ursalara  svaka ti čast
lepe slikice

hvala tudi ti si veraj veliko pripomogla pri smetanjeuser posted image user posted image user posted image res bilo je norouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem se včeraj taaak nasmejala user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
23.5.2008 11:00:08   
Anchikaa
Jutro.

Kako ste kaj?Ursalara,ti pa si zgodnja.No saj jaz sem tut vstala ob 8h,pa sem že jožice sadila,zdaj sem prečekirala teh 10strani ki ste jih nakloftale.Zaj pa počasi kuhat,nači ne bo nič iz mene.

En kveščn za smetarke....a danes nadaljujemo?Da vem,da mali rečem da more popoldan bit pridna,ko sma same domauser posted image user posted image .

Aja,Mala pikica WB,pa user posted image user posted image user posted image da ste se meli lepo.

Intruder,jaz mam eno kašico ki se dela z mlekom,eno pa ki se dela z vodo.

Grem kuhat...BRBuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2060
23.5.2008 11:04:08   
limma
Jooj, ženske, kok ste naklofale.. sem mislila, da slabo vidim user posted image user posted image user posted image
Nisem vsega brala, saj mi je oproščeno, ne? user posted image  

triš, Suzana hvala za pohvale moji Neži user posted image  
Suzana, user posted image  ji je izbral ime.. jaz sprva nisem pomislila na Nežo, mi pa veliko ljudi reče, da jim je všeč user posted image
Ursala, Lara je res pravi fotomodel.. uuuuuu, koliko fotkuser posted image

avatar fotka ni retuširana, ampak samo izrezana v photoshopu

mala pikica super, da ste uživali na morju

katee lepo počivaj in pazi zdaj nase

Zdaj grem pa brat knjigo, da naredim nekaj za mojo dušo in moje možgančke user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 23.5.2008 11:10:24 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
23.5.2008 11:07:55   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Jutro.

Kako ste kaj?Ursalara,ti pa si zgodnja.No saj jaz sem tut vstala ob 8h,pa sem že jožice sadila,zdaj sem prečekirala teh 10strani ki ste jih nakloftale.Zaj pa počasi kuhat,nači ne bo nič iz mene.

En kveščn za smetarke....a danes nadaljujemo?Da vem,da mali rečem da more popoldan bit pridna,ko sma same domauser posted image user posted image .

Ja jaz sem zgodnja mi je Lara dala vedeti ob pol osmih da je lačna in da ji naj dam jesti mi je z pogledom vse povedala user posted image user posted image user posted image si je najverjetneje mislia kaj za hudiča pa si delala tako pozno za računalnikomuser posted image user posted image user posted image zdaj pa mene zrihtiuser posted image user posted image user posted image no pa je bilo mojega spanja konecuser posted image user posted image user posted image

ja lahko kar rečeš svoji miski naj bo pridna da gremo mamice malo smetituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
23.5.2008 11:08:03   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

.

Ursalara oprosti, če sem te užalila, je bilo tisto "nič pametnega" bolj v šali mišljeno. Je pa res, da sem čakala na še kakšen post glede GH.

Saj me nisi užalila ti posti tebi nazaj so bili v šaliuser posted image user posted image user posted image upam da ni kake zamere iz tvoje strani!user posted image

ursalara  svaka ti čast
lepe slikice

hvala tudi ti si veraj veliko pripomogla pri smetanje res bilo je noro

a ti tudi joj jaz sem umiralauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
23.5.2008 11:10:01   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Jooj, ženske, kok ste naklofale.. sem mislila, da slabo vidim user posted image user posted image user posted image
Nisem vsega brala, saj mi je oproščeno, ne? user posted image  

ne čisto prav vidišuser posted image user posted image user posted image seveda ti je oproščenouser posted image user posted image user posted image

Ursala, Lara je res pravi fotomodel.. uuuuuu, koliko fotk

Zdaj grem pa brat knjigo, da naredim nekaj za mojo dušo in moje možgančke

hvala zdaj pa se le zatopi v knjigo in se malo sprosti

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
23.5.2008 11:10:04   
limma

Tudi RR je za mojo dušo, da ne bo zdaj narobe razumljeno, ampak zadnjih 10 strani ni bilo najbolj za možgane, bolj za krepitev trebušnih mišic user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
23.5.2008 11:10:46   
martinca

ja res kaj dosti ne moreš narediti v takih primerih imam jaz vedno na digitalcu kopijo ali pa kopiram sliko na neko drugo mesto in z njo ustvarjam original pa pustim tam kjer je!

bom za drugič vedela

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
23.5.2008 11:11:13   
ursalara

Tudi RR je za mojo dušo, da ne bo zdaj narobe razumljeno, ampak zadnjih 10 strani ni bilo najbolj za možgane, bolj za krepitev trebušnih mišic user posted image

no ja tudi to je nekaj je dobro včasih takole malo neumnosti klatitiuser posted image user posted image user posted image nam saj ne bo treba trebušnjakov delatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.5.2008 11:13:23   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

ja res kaj dosti ne moreš narediti v takih primerih imam jaz vedno na digitalcu kopijo ali pa kopiram sliko na neko drugo mesto in z njo ustvarjam original pa pustim tam kjer je!

bom za drugič vedela

kaj pa če bi slikico probala popraviti preko adobe photoshop mogoče ti pa rata

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.5.2008 11:17:48   
NadjaB
Ola čveke,

mene zanima tole- sem vprašala mojo P, kako je kaj z uvajanjem GH, pa pravi, naj še kr samo dojim do 6.meseca. Ampak jaz bom na morju začela malo s kašicami...kaj pa vem...

A ste si ve zadnjič neke "recepte" pošiljale? Še lahko meni, prosim?

Hvala in uživajte....

aja, berem vas, ne pišem, ker imam fuuull za učit, še en izpit in diploma!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.5.2008 11:28:21   
martinca
mml, jaz sem spraševala. pa hvala za odgovor.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Martinca Za poroko je pa itak fenomenalno. a fotograga že imata? Drugače ti lahko jaz dam št. enega G. kolega, baje da je dosti ugoden. Meni bo slikal na krstu.

si malo prepozna. škoda da mi nisi prej kaj omenila. ker za fotografa in snemalca pa sva full dolgo iskala. no zdaj pa naju oba prideta 850 evrov, plus zahvale 5 evrov po zahvali. imava pa full kvalitetnega snemalca ( baje dela na TVS, Sandi Kolarič, no pa sem še malo reklame naredila zanj, pa mislim da nebi smelauser posted image ). no saj fotografu tudi nič ne manjka.user posted image

kaj pa če bi slikico probala popraviti preko adobe photoshop mogoče ti pa rata

kako pa to naredim? pa kake cifre moram noter vpisat?

nadjaB, te pa se le pridno uči, pa hitro izpit naredi in diplomo napiši, da boš lahko potem z nami čvekala.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
23.5.2008 11:29:13   
Golobček
Evo sem se komaj prebila čez smetenjeuser posted image .

A vam povem nekaj, je bla včeraj Nina z mano ko sem prebirala da nekateri vaši sončki nočejo jest tako kot bi mogli in se je očitnio tudi ona nalezla.
Ker včeraj ni hotla jest kot ponavadi sva imele pestro noč- sem jo misla dat že zvečer v mojo postlo ker je kr dudo ven metala, ko pa sem ji naredla flašo pa je pojedla 40 ml, pa je bla spet lakota čez eno uro, in to meni dela gospodična celo noč. tak sem zdaj kt zombi.

Glede smetenja včeraj, me bolijo trebušne mišice, dobro da Nina sedajle spi in da se Jan in Nik zunaj igrata na pesku, pa bravo za atija da je šel končno na šiht, ker drugače mi kr naprej visi na računalniku, tak da jaz ne morem do RR-- POL PA ON MENI PRAVI DA SEM ODVISNA, SEBE NAJ POGLEDAuser posted image user posted image .

Pridem malo pozneje pogledat če ste še kaj nasmetile, moram it kuhat, pol še pa cvetačo nasadit na vrt da bo kaj zrastlo (da ne bo sama zev, ker pol bo RR kriv ) 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.5.2008 11:29:37   
Intruder24
Vid zdaj aja zunaj, upam da bo nekaj časa...vse narobe user posted image  pa kaj čemo, bo že mimo tudi ta faza...

martinca jaz ti za sliko ne znam pomagat mi user posted image to nardi.

limma lepo branje, kaj pa bereš? Jaz bom tudi šla, malo še tukaj smetim user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
23.5.2008 11:34:07   
martinca

Vid zdaj aja zunaj, upam da bo nekaj časa...vse narobe user posted image  pa kaj čemo, bo že mimo tudi ta faza...

ta faza bo mimo ko bo tašča odšla.user posted image malo sem se morala pohecat, upam da ne zameriš.

Neposredna povezava do sporočila: 2073
23.5.2008 11:36:09   
mml
limma  super, da ti znese, da še kaj prebereš user posted image , meni to prav manjka...sploh zvečer v postelji pred spanjem. Čez dan preberem kaj za službo, pa dogajnje na RR, to je pa tudi vse user posted image

nadjaB kdaj držimo pesti za izpit?

Jaz bom z GH še kar lepo počakala, ker po tem se bom lahko tako kot ve sekriala, da Matic premalo poje, zdaj ko se dojiva, na srečo ne vem koliko poje, ker bi sicer sigurno težila, da ni pojedel zadosti  ali kaj podobnega , tako da je to še ena dobra stran dojenja user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2074
23.5.2008 11:38:01   
Intruder24

Vidim, da delate na prehitevanju februarčicuser posted image

Mislim, da je to mission impossible.user posted image

s tem se strinjam, samo trudimo se pa lahko, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?