|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
23.5.2008 8:51:51   
Lunca1
ne je bil samo Luka lačenuser posted image . Saj zdaj bo zdržal itak samo 10 minut, potem bom pa morala spet z računalnika.

Zdaj pa že mal preveč smetimo tle gor, ne bomo več Sončki januarčic 2oo8 , ampak Januarske smetarke 2008 user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
23.5.2008 8:59:34   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

ne je bil samo Luka lačenuser posted image . Saj zdaj bo zdržal itak samo 10 minut, potem bom pa morala spet z računalnika.

Zdaj pa že mal preveč smetimo tle gor, ne bomo več Sončki januarčic 2oo8 , ampak Januarske smetarke 2008 user posted image

aja no potem ti je pa oproščenouser posted image user posted image user posted image
Zakaj malo preveč saj se samo pogovarjamouser posted image user posted image user posted image no pa tudi če nam naslov spremenijo kaj jaz moremuser posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
23.5.2008 9:01:38   
klaja
Veš kaj, da sploh ne vem kaj bi točno radi. Našla sem sicer nekaj od Ptujskih 5 in Natalije Kolšek. Nekaj v tem smislu mogoče.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
23.5.2008 9:08:34   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Veš kaj, da sploh ne vem kaj bi točno radi. Našla sem sicer nekaj od Ptujskih 5 in Natalije Kolšek. Nekaj v tem smislu mogoče.

Ja recimo nekaj takega bom malo pobrskala pa ti sporočim še kakšen komad

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
23.5.2008 9:19:30   
martinca
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

kako ne saj ti je ratalo ali sem jaz malo zašuštrala samo malo zameglen je

[/quote

ja je zamegljen. jaz pa nebi rada tako imela. prosim za pomoč, tista ki ve kako se to naredi.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
23.5.2008 9:22:37   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Sunny kater voziček imaš?

Zdaj sem vzela tole marelo http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=179230, drugače ša imamo Quinny Freestyle.

ursalara a si ti na kakšnih poživilih?user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
23.5.2008 9:23:10   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

kako ne saj ti je ratalo ali sem jaz malo zašuštrala samo malo zameglen je

[/quote

ja je zamegljen. jaz pa nebi rada tako imela. prosim za pomoč, tista ki ve kako se to naredi.

ja pri meni se velikokrat to naredi če ga prevečkrat pomanjšam sem se naučila da ga samo z enim klikom pomanjšam pa je potem ok zdaj pa ne vem!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
23.5.2008 9:25:39   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

ursalara a si ti na kakšnih poživilih?user posted image user posted image user posted image

Po čemu to sklepašuser posted image user posted image user posted image user posted image ?Ja samo na kavi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
23.5.2008 9:29:44   
Sunny Morning

Po čemu to sklepašuser posted image user posted image user posted image user posted image ?Ja samo na kavi!user posted image user posted image user posted image

Ker si v taki formi za smetenje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
23.5.2008 9:34:39   
ursalara

Ker si v taki formi za smetenje.user posted image user posted image user posted image

ja no saj lahko nehamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2035
23.5.2008 9:42:42   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Ja recimo nekaj takega bom malo pobrskala pa ti sporočim še kakšen komad

Natalija Verboten -dva zlata prstana

Ptujskih 5- v soboto na poroko
Ptujskih 5-poročni valček
zlatko dobric&petovijo -drugo soboto
Helena blagne&zlatko-dobrič v soboto

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
23.5.2008 9:58:47   
sani1
Dober dan...

Bom prebrala vse, ko popijem eno moćno črno kavo...

Samo en komentar...

no no zdaj si me pa užalila zakaj nič pametneg aah malo pa moramo tudi popestriti našo rubriko da ne mislimo samo na težavice kaj ne!

Točno tako ursulara. Se podpišem pod to. Nič pametnega. Pa jaz sem se naučila citirat. Pa tako kot sem se včeraj nasmejala se že dolgo nisem. Pa še na mojo bolečo rit sem pozabla.  Hvala...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
23.5.2008 10:01:17   
sani1
Čaki , da zdej jaz kavo popijem in bova obe začeli smetit...user posted image user posted image

ursalara a si ti na kakšnih poživilih?

Po čemu to sklepaš ?Ja samo na kavi!

Ker si v taki formi za smetenje.

bo še smeha...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
23.5.2008 10:02:45   
sani1
ursalara- Ti kar tukaj ostani. Si prav super....user posted image user posted image user posted image   in ne oziraj se na druge...  

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
23.5.2008 10:04:15   
Lusa
A se vam je user posted image user posted image user posted image sem se pa vseeno nasmejala.Ve lumpeuser posted image user posted image user posted image

Oh mi smo spet spali lepo 11ur in je mamica spočita.kaj pa ti ursalara?user posted image Je bila pestra noč?

Pri nas večinoma vse po starem ,par žličk na dan ji dam korenček in ga z užitkom poje.Luša v vrtcu kot ponavadi ,Daša pa se trenutno igra v posteljici.Je že odspala svoj prvi 20min spanec ,še dva jo čakatauser posted image

Jaz pa se sploh ne bom spustila v dvojno citiranje ,ker mi ne gre od rok ,pa slikice v avatar tud ne znam naredit ,za to imam Malo pikico.

mala pikica-sem vesela za vas ,da ste si naredililepo kljub slabemu vremenu.To pa sploh ne dvomim ,da Gašper ne bi užival v bazenu.Ker je tako nor na vodo.Malo manj veselo pa je očitno pri hranjenju.Ne vem kaj štrjkajo ti januarčki.Pr meni pa se je do zdaj parkrat zgodilo ,da ni tulila ,ko je spila ,ji je vedno premalo ,pa če ji dam 210ml je premalo.Kako so si drugačni.

Neposredna povezava do sporočila: 2040
23.5.2008 10:09:46   
Lusa
...prehitro stisnila...

Sunny-jaz bi tud imela tak voziček ful je leeeep.In je praktičen?

klaja-pri pesmih sem jaz bolj tak ,se ne znajdem prav dobro.Midva sploh nisva hotel imet teh ceremonij na radiu in so naju upoštevali.

martinca-jaz imam tud kalno sliko ,samo ne takooo fejst kot tiuser posted image

Slikice so pa tako luškane.Jih dost raje pogledam ,če so prilimane ,ker se mi albumi potem vsi tako zavlečejo in nimamčasa včasih sploh januarke prebrat ,kaj šele album pogledat.

Včeraj pa je moja prijateljica rodila Aljo.Sem tako vesela zanjo ,ker je imela pri prvem fantiču hude težave ob porodu in potem še z njim samim.tako ,da ji iz srca privoščim ,da drži v rokah zlato ,zdravo princesko.

Neposredna povezava do sporočila: 2041
23.5.2008 10:10:10   
vaney
jooooj, ženske, kaj bi rade, da me kap rukne že navsezgodajuser posted image user posted image user posted image  Včeraj nisem mogla do vas, ker je računalnik zablokiral, danes ga zjutraj prižgem in user posted image  koliko strani je že. Vidim, da delate na prehitevanju februarčicuser posted image

sunny, oprosti, ker ti nisem ni javila za danesuser posted image , ampak na žalost se ne bova mogli dobit. Grega se je namreč odločil, da gre z nama in gremo potem še v Grosuplje eno user posted image  pogledat. Upam, da mi ne zameriš. Ampak to se pri nas tako redko zgodi, da ga zdaj pa res nočem skenslat. Upam, da razumeš. Bomo se dobile pa 1x drugič, bomo delale na tem, da kmalu. Ok? In oprosti še 1x.

Zdaj pa moram it malega zrihtat, da gremo.

Lep dan vsem, se oglasim zvečer.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
23.5.2008 10:14:58   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Čaki , da zdej jaz kavo popijem in bova obe začeli smetit...user posted image user posted image

ursalara a si ti na kakšnih poživilih?

Po čemu to sklepaš ?Ja samo na kavi!

Ker si v taki formi za smetenje.

bo še smeha...

bo a ne bove poskrbele!user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

ursalara- Ti kar tukaj ostani. Si prav super....   in ne oziraj se na druge...  

Hvala saniuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

A se vam je sem se pa vseeno nasmejala.Ve lumpe

Oh mi smo spet spali lepo 11ur in je mamica spočita.kaj pa ti ursalara? Je bila pestra noč?

no malo se nam pa jeuser posted image user posted image user posted image drugače pa ja no kar pestra je bilo zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

Lusa čestitke tvoji prijateljiciuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

jooooj, ženske, kaj bi rade, da me kap rukne že navsezgodaj  Včeraj nisem mogla do vas, ker je računalnik zablokiral, danes ga zjutraj prižgem in  koliko strani je že. Vidim, da delate na prehitevanju februarčic

ne ne bi rade da te kap rukne ah to pa ne mi bi rade čisto vest!
Ja delamo na tem da jih nekega lepega dne prehitimo!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
23.5.2008 10:17:32   
martinca

martinca-jaz imam tud kalno sliko ,samo ne takooo fejst kot tiuser posted image

čakam na malo pikico, da mi pomaga. ona to obvlada.

Včeraj pa je moja prijateljica rodila Aljo.Sem tako vesela zanjo ,ker je imela pri prvem fantiču hude težave ob porodu in potem še z njim samim.tako ,da ji iz srca privoščim ,da drži v rokah zlato ,zdravo princesko.
user posted image user posted image user posted image še z moje strani

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
23.5.2008 10:19:52   
martinca
lusa, samo finta je v tem, da sem si zdaj še ono orginalno sliko zajuser posted image . pa je ne znam nazaj spravit. Uroš pravi, da se ne da več nazaj naredit.user posted image user posted image pa tako lep aslika je bila. sem jezna kot 300user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
23.5.2008 10:24:27   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

lusa, samo finta je v tem, da sem si zdaj še ono orginalno sliko zajuser posted image . pa je ne znam nazaj spravit. Uroš pravi, da se ne da več nazaj naredit.user posted image user posted image pa tako lep aslika je bila. sem jezna kot 300user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res kaj dosti ne moreš narediti v takih primerih imam jaz vedno na digitalcu kopijo ali pa kopiram sliko na neko drugo mesto in z njo ustvarjam original pa pustim tam kjer je!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
23.5.2008 10:25:29   
ursalara
Lusa a si še tukajuser posted image user posted image bi te nekaj rabilauser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
23.5.2008 10:36:09   
Sunny Morning

ja no saj lahko nehamuser posted image user posted image user posted image

Ni treba nehat...ti bom še jaz pomagala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
23.5.2008 10:40:56   
mml
Ženske pa saj niste normalne user posted image user posted image user posted image , po tem pa jamrate, da ste neprespane user posted image user posted image user posted image

Ne morem dosti pisat, ker Matic spi na moji levi roki...danes nekaj pokašljuje, upam, da ne bo kaj hujšega, mene pa boli pri požiranju user posted image ...no ja bomo že

bakterije v bazenski vodi (sem pozabila katera je spraševala, pri vsem nočnem smetenju user posted image )...bolj so oporečni tisti bazeni,kjer je veliko omic, ki se namakajo. Super je, če veš, kdaj menjajo vodo v bazenu, in greš takrat plavat, sicer je pa praviloma v vodi toliko klora, da pocrkajo vse bakterije...Jaz sem z Manco hodila čofotat v Atlantis od 4. meseca dalje in ni bilo nič hudega. Če je otrok zdrav, ni nobene panike...tako da kar veselo na čofotanje user posted image

sani user posted image  za citiranje

mala pikica lepo, da ste uživali. So se kopalke obnesle?user posted image

klepetka si pa res imela avanturo in pol, user posted image  za Lanine nove mere

Karin, Nina in Anže vse najboljše
user posted image
user posted image
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
23.5.2008 10:41:07   
Sunny Morning
Sunny-jaz bi tud imela tak voziček ful je leeeep.In je praktičen?

Sem ga včeraj šele nabavla. Mislim, da ga bomo kar uporabljali, ker ga bomo konec avgusta na morje vzeli. Zato sem hotla, da se naslon čisto spusti, ker ogromno marel te možnosti sploh nima. Sem hotla Quinny Zapp-a pa ga ravno zaradi tega nisem vzela, pa mi je luškan za popuser posted image . Edino kar me moti, da so te marele zložene tako dolgeeeeeee. So kot podaljšan ponedeljek.user posted image  

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?