|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
22.5.2008 22:42:18   
annnna
berem že od osmih pa sem komaj zdaj prebrala dobre steuser posted image

pikica30 in she29 jaz mam tud isti pdpuser posted image user posted image

sem bila danes na pregledu. bejbi dobil od prejšnjega tedna pol kile goruser posted image user posted image   vrjetno se je g malo zmotla prejšnjič al pa danes... jaz pa od prejšnjega tedna 1 kilotorej pol no še kr raste...

no v glavnem vse ok bp ampak smo še popolnoma popolnoma zaprti mi je kr rekla da naj začnem pit malinov čaj pa naj si nabavim seneni drobir in ga daš v bide pa vročo vodo da nastane para pa se vsedeš gor - pomaga pri mehčanju materničnega vrata, ker drugače bo bejbi do julija notuser posted image user posted image user posted image bog ne daj...

mislim da bolj si želiš prej rodit pa si celi tečn že sam sebi kasneje bo šlo ven, če se pa braniš pa si govoriš sam malo še počakaj mam še to pa to za naredit pa te ravno preseneti... ah joj

čestitam svežim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no katera rodila na ptuju al ste vse z onih krajev...

no lepo spite vidim da ste vse že šle v horizontalo nočko

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.5.2008 23:34:41   
pikica_30
annnna user posted image user posted image   za isti PDP!!! jaz sem z gorenjske in bom rodila v KR.

a potem ni še prepozno za malinov čaj, praviš? jaz ga grem jutri kupit. koliko naj bi ga pa spila na dan - ti je G kaj rekla? une štale nad bidejem pa jaz ne bom prakticirala, k mi je prekomplicirano, pa niti bideja nimam. dol h tašči pa itak ne grem bideja mašit z drobirjem! user posted image itak mi je pa kul, da bi user posted image  še malo počakal, ker še ni vse "redi stedi". upam, da me ne preseneti.

pa še to: koliko je potem težak tvoj user posted image ?

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 22.5.2008 23:37:06 >

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.5.2008 0:50:27   
polma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tanchouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image katja_kuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.5.2008 1:46:16   
aleksandra silvija
Tancho-ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca-user posted image  za pregled(ctg-mislim, nouser posted image user posted image )

Nikakor ne morem zaspati, zato pa tu visim,.....user posted image user posted image
No, še malo, tam okoli 5.30 se zbudi naš 3-leznik in začne letat po hiši,..user posted image

Polly-ne bit huda na nas. Ob takšni hitrosti gre res hitro kaj mimo, ampak saj se to vsem dogajauser posted image .

Punce, uživajte jutri na kofetkanju. To bo prizoruser posted image !
Anja PH-ti nimaš majice pridem junija?
Imaš pa trebušček, ki to poveuser posted image .
V glavnem-uživajte v čvekanju! Bi šla še kar jaz na kavo v Ljuser posted image .

Baj.
Grem še malo pred TV, mogoče mi pa le uspeuser posted image .
Ni mi jasno, kako sem lahko celo dopoldne zaspana, včasih še popoldan, zvečer pa adijo/fijujuju vsa zaspanost?
Upam, da bo mali drugačen.

Še to.
Danes sem našemu user posted image  kupila dudo.
Sem bila včasih proti, čeprav sem z dudo vseeno poskušala pri nekaj tednih, a brez uspeha,  ampak naj ima raje dudo za igranje, uspavanje kot moje ijeuser posted image .
Jo bo dobil že v P, samo upam, da je ne bo pljuval ven.

Pa v BC smo poleg še nekaj stvari za user posted image , kupili še punčki lupinico za Baby Annabell in še nekaj opreme za to plastično lutko, pa izjavi prodajalka na blagajni--vi pa boste imeli opreme in dojenčkov,....user posted image user posted image .
Ja že tako smo bili 4-je pa še jazuser posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.5.2008 3:54:25   
aleksandra silvija
Čeer, ali mogoče dobro jutro?

Očitno bo danes ena velika 0 z mojim spanjem.
Budna kot user posted image , pa v dimljah me že skoz nekaj boli. Ne prehudo, ampak tako, da se ne morem umiriti. Takšna čudna, neprijetna bolečina-neprijetna? Katera je prijetna?user posted image
Čudna. Pa niso popadki ali karkoli. Izgleda, da sem samo toliko občutljivauser posted image .

sem prej brala celo matematični priročnik za srednje šoleuser posted image -od spanja pa nič. Če bi to počela 15 let nazaj, bi spala kot ubitauser posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.5.2008 7:22:44   
aleksandra silvija
Dobro jutro!

sedaj pa kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -imate na  izbiro kavo, kapučino, vse kar je kavnega, kakav, čaj,...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.5.2008 7:33:41   
babysolza
Ojla AS in ostale junijčice!

Jaz se bom kavi kar odrekla - jutranji sem se odpovedala, da lahko potem z večjim užitkom spijem tisto po kosilu. Ker drugače me zmanjka. user posted image  user posted image

Grem mal brat, dejte me počakat prav? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.5.2008 7:42:02   
Anonimen
Dobro jutro. Hvala za kavo.
aleksandra - a si ti kej spala?
Ma jst morm rečt, da kr dobr spim , dans sm od 23.30 do 7.30. Vse se je umirilo, kar se tiče izcedka, bejbi muva - me že pood rebra dregauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.5.2008 8:05:10   
Anonimen
Morgen user posted image

Kaaaaj dol prtiska! Se komej vlečem naokol user posted image

AS ti gotov že spiš user posted image  Kako to da te ne uspava nočna tišina?? Jest vem da sem zmeeeer zadremala pred TV-jem...no - še zdej me zmer zmanka user posted image

Babysolza, nya, tudi vama wonderful morning user posted image

A veste kaj sm dons sanjala! Da sm že rodila (pa ne rojstva) in mela tamavčka tle v tem stanvanju (!!!!?) ne v bajti in da se je polulal, pa sva ga z možem kar v stroj dala oprat na 30 user posted image  Not sta bla pa še dva dojenčka user posted image  Mama leta ravn nam po sanjah sodeč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.5.2008 8:08:39   
anaj22
Dobro jutro

AS ti si bla pa dons dežurnauser posted image
Čestitke vsem ki ste mele včeri preglede user posted image user posted image  sam da je vs ok
A mislte da so tteeaa-jo v P zadržali se nič ne javi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.5.2008 8:10:59   
babysolza
AnjaPH user posted image  user posted image  user posted image  Boš pa mela najbolj čistega user posted image , to je pa tudi neki. user posted image

Katja_k čestitke za sineka! user posted image  user posted image  user posted image

Ja, kje je kaj naša tteeaa? user posted image  user posted image

AS, upam da si zdaj mal potegnila pa da boš eno kitico odspala. Jaz včasih kar ne vem, kdo se bo zbujal z najinim user posted image , ker midva z user posted image  oba spiva kot top.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.5.2008 8:11:41   
aleksandra silvija
Oj.
Mah kje. Ne uspava me ne nočni mir, ne jutranjiuser posted image .
Kako lepo, da nimam več samogovorovuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.5.2008 8:15:51   
babysolza
Nya, včeraj sem bila v Bambi trgovini. Nisem zdržala do danes.user posted image user posted image  In sem morala tisto podlogico za ležanje naročit, ker jih niso imeli več na zalogi. Je bila pa cena 11,50 euričkov. Pa je narisano na škatli, da jo lahko raztegneš in uporabljaš tudi za spanje na hrbtu. Tako da sem takoj pogruntala, da se bo tole pa dalo tudi na kakem obisku za bolj konkreten spanec na kaki sposojeni postelji ponucat. user posted image  Hvala za link!!!

Joj, jaz bi pa tako prišla danes na čvek z vami. Sam mi je user posted image  vzel avto user posted image  in zabičal, da ne smem v LJ. user posted image  user posted image  In me je že prej poklical, da kaj delam. user posted image  Danes bom očitno imela cel dan kontrolo. Pa to je hujše kot v zaporu.

Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.5.2008 8:16:48   
aleksandra silvija
Mogoče pa zaradi pulza ne morem spati?
Sem si merila, pa ga imam v mirovanju 128?
Pa brez kave ali česa posdobnega-no, včeraj kapučino ob 13-ih,....

Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.5.2008 8:16:59   
babysolza
Oj.
Mah kje. Ne uspava me ne nočni mir, ne jutranji .

Čakaj, da prideta tvoja razgrajača domov. Danes boš spala kot ubita. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.5.2008 8:17:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Oj.
Mah kje. Ne uspava me ne nočni mir, ne jutranjiuser posted image .
Kako lepo, da nimam več samogovorovuser posted image

Ljudje smo pa res čudna pasma. Eni smo kot voluharji, drugi pa kot sove user posted image  Veš, kar se mene tiče nisem najbooloj zgovorna tkole sred noči! V bistvu me vleče nazaj v šukco user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.5.2008 8:18:01   
babysolza
Mogoče pa zaradi pulza ne morem spati?

user posted image  user posted image  A ni to ful preveč?

Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.5.2008 8:18:05   
aleksandra silvija
Veš, kar se mene tiče nisem najbooloj zgovorna tkole sred noči
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.5.2008 8:18:26   
Anonimen

Kaj pa pritisk?

Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.5.2008 8:18:52   
aleksandra silvija
Kaj pa pritisk?

108/76

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.5.2008 8:20:11   
babysolza
V bistvu me vleče nazaj v šukco

Sem ti kr mal fouš. Jaz sem ta jutranji tip in sm pokonci že od 6-ih. Vsak dan, petek svetek. Bi kak dan mal potegnila, pa mi dlje kot do sedme sploh ne rata. user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.5.2008 8:20:22   
Anonimen
Nya, včeraj sem bila v Bambi trgovini. Nisem zdržala do danes. In sem morala tisto podlogico za ležanje naročit, ker jih niso imeli več na zalogi. Je bila pa cena 11,50 euričkov. Pa je narisano na škatli, da jo lahko raztegneš in uporabljaš tudi za spanje na hrbtu. Tako da sem takoj pogruntala, da se bo tole pa dalo tudi na kakem obisku za bolj konkreten spanec na kaki sposojeni postelji ponucat. Hvala za link!!!

Ni kej, pa še drugič - sam me pa zanima, če je kaj podobna tejle al je bolj kot tale

Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.5.2008 8:20:46   
babysolza
108/76

Sej to je pa u redu a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.5.2008 8:22:22   
babysolza
Ni kej, pa še drugič - sam me pa zanima, če je kaj podobna tejle al je bolj kot tale

Ta prva.

Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.5.2008 8:22:24   
Anonimen
Pritisk je čist ok. A maš avtomatski merilec al poslušaš utrip ko meriš?

Te avtomatski ne znajo mert ta spodnjega pritska nosečnicam, ker merijo pač dokler se sliši ane. Pri nosečnicah je pa to loh do nule user posted image

Pulz je pa res visok ja...

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 23.5.2008 8:23:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?