|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
22.5.2008 21:53:23   
Anonimen
Kaj je pa to - rasta man, pa fresh prince...

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.5.2008 21:53:31   
*Mojca*
kaj hudiča pa je zdaj to? fak no...

ja ja željkič je lane user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
22.5.2008 21:55:03   
*Mojca*
to, da je danes boljše vzamem nazaj...isto sranje...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
22.5.2008 21:59:41   
lunca14
kolk mam pa jaz za nazaj prebratuser posted image user posted image user posted image ....................no vglavnem,da mi ne poniknete kasneje vseuser posted image  dol.....
Danes sem mela pregled,pa sem že zadnjič sestro vprašala,če bom mela ctg,pa pravi,da ne ,da šele potem čez dva tedna,pa jo po telefonu še enkrat vprašam,pa mi spet pravi da ne.....in danes pridem tja,gleda in obrača koledarček in ugotovi,da sem po zadnji m.že krepko v 37 tednu,po UVZ pa v 36/2 tednu,me čudno pogleda in pravi,ja midve pa morava ctg narest,zakaj se pa niste naročilauser posted image user posted image user posted image .........ampak na koncu je bil frej in sem ga uspešno opravila,beby se počuti odlično,voda bp,pritisk na meji,teža +1kg v treh tednih...naročena sem čez en teden ,dobila napotnico za porodno.....
kaja....za seznam.......naslednji pregled 29.05 imam ctg.....+1 kg

sedaj pa se spet nekaj dogaja tam dol,pritiska in zvija,pa še samuser posted image se mi je naredil na danki,neka bulica,ki me boli,pa sploh ne k.....v trdo,tako,da mi ni nič jasno.........vse poriva venuser posted image user posted image user posted image ........no zdej pa grem brat za nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
22.5.2008 22:01:03   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: she29

Kofetkarce smo že nazj. Vsaj jaz, Kaja08 in she29 za njiju pa ne morem govorit.

Obema se zahvaljujem za prijetno družbo, Kaji08 pa za povabilo. Moram reč, da sta ful fajn in upam da se še kdaj dobimo, če ne pred pa po porodu z vozički.

jaz sem že tud doma nekaj časa.D.anna76 in Kaja08 tudi meni je bilo lušno danes malo poklepetatuser posted image .
jutri bo pa baje še več user posted image na kupuuser posted image .če utegnem se pridružim.
katera pride, kdaj in kje?

zdej sm pa zihr da ste sedele zraven mene user posted image user posted image user posted image škoda k nism prej vedla da boste tm

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.5.2008 22:01:14   
*Mojca*
lunca14 user posted image user posted image za pregled

kaj pa je to za enka dark scena??

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
22.5.2008 22:04:26   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jaz se grem pa zrihtat, grem na kavo z lunco in as.

Dober kofetkajte, pa glejte, da ne bo dež user posted image

smo pokafetkale in kasneje je posijao sonce..........ampak jaz sem zamudila krepko.......sory naya..........

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.5.2008 22:05:06   
polly80
joj,jaz sem pa zdaj pol planice pojedlauser posted image user posted image user posted image bom v zadnjem tednu dobila več kg zraven,kot sem jih prej v 9.mesecih.user posted image .obupna sem..ampak tako paše..user posted image
špikanje je nehalo,tako da je bilo vse skupaj lažno...user posted image pa zdaj bi pa že lahko prijokal ta naš user posted image ..a ste ve tudi tako nestrpne???

ta evrosong je pa kr nekaj...blekuser posted image   user posted image user posted image user posted image

aja,a ste dobile kakšno oceno na ctg tiste ki ste že bile?ker so baje ocene do 10,jaz sem videla,da mam napisano 9..pa pojma nimam kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image ve katera????user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
22.5.2008 22:08:45   
Anonimen
Fertik s fušanjem zame user posted image  Je moj vzel daljinca prav da nav poslušu te bolne scene!

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.5.2008 22:09:21   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: tancho

Pozdravljene user posted image !

Se samo na hitro oglašam, da vam sporočim veselo novico:

V nedeljo 18.5 ob 12:35 uri se nama je rodil sinček Malakai, težak 3570g ter dolg 53cm. Vse je ok. Ravno včeraj smo prišli iz porodnišnice in se ža pridno cartamo.

ČESTITKE VSEM MAMICAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ZA ČIM PRIJETNEJŠI POROD VSEM TISTIM JUNIJČICAM,
KI NA MALČKE ŠE ČAKATE

Ja kaj naj dodam na to kot ČESTITAM MAMI za sinekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
22.5.2008 22:09:56   
*Mojca*
Anja a prideš jutri?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
22.5.2008 22:10:52   
Anonimen
pa še sam se mi je naredil na danki,neka bulica,ki me boli,pa sploh ne k.....v trdo,tako,da mi ni nič jasno.........

To namaži z Modolex plus mazilom (Lek) pa bo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
22.5.2008 22:12:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Anja a prideš jutri?

Pridem, pridem sam ne točno ob 12h user posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
22.5.2008 22:14:16   
*Mojca*
Itak nas ne boš zgrešila user posted image

Upam, da ne boš preveč zamudila, ker bomo pojedle vse slaščice od alee user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
22.5.2008 22:15:24   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

o l.daisy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo da si se javilauser posted image user posted image ,pa saj je že skrajni čas,da greš rodituser posted image ..........ti samo lepo počivaj,in se ne sekiraj pa bo pritisk v reduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
22.5.2008 22:16:55   
Anonimen
Upam, da ne boš preveč zamudila, ker bomo pojedle vse slaščice od alee

Ja le dejte, jest mam že tko moralca odkar me je G zasula s klicaji za opombo TEŽA user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1791
22.5.2008 22:20:36   
*Mojca*
Nič, jaz grem še malo likat, potem pa horizontala.

Se vidimo jutri ob 12h v Supernovi user posted image user posted image

Nočko vsem...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
22.5.2008 22:21:45   
nInAzWeRiNa
no punce a ste ble ve-3 so ble zraven moje mize,jst sm bla pa s sestro in malo nečakinjo tm???lp

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
22.5.2008 22:22:59   
nInAzWeRiNa
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE Tancho in katja_kuser posted image user posted image user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
22.5.2008 22:24:16   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: katja_k

V ponedeljek 19.5. ob 8.53h se je rodil Matija. Težek je bil 2940g in velik 51cm. Oba sva vredu in sva že doma.
Porod je potekal ekspresno ob 7.30h sva prišla v porodnišnico, ob 8h v porodno sobo in čez slabo uro smo se že cartali.
Bratec ga je zelooo lepo sprejel.

LP!

Kaj še ena mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katja iskrene čestitke za sineka in da se že llepo cartata.............sedaj pa gre tud pri nas kar zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
22.5.2008 22:26:53   
polly80
dons sem pa jaz vosekuser posted image  user posted image user posted image user posted image

lahko in  mirno noč...če ne bom mogla spat,pa mogoče še pridem goruser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.5.2008 22:26:56   
*Mojca*
nina mene ni bilo tam, tako da ti ne morem povedat user posted image

tistih 3 čvek pa tudi trenutno ni tukaj

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
22.5.2008 22:29:55   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

a bo katera rodila v NM?

moj PDP: 06.06.2008

Jst - mam 15.6.

jst tud PDP.19.06 ampak mislim,da bo veeeeeeeeeeeeelikkkkkkkkkkkkooooooooooo prej,ker malega tam notri premetava za umret,zdej se pa že pojavljajo bolečine v križu in pritisk,tako,da...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
22.5.2008 22:37:45   
nInAzWeRiNa
jooooooooooooojkaj bi jst dala da bi bil 23.res moj dan d.,tok je blo luštn bit nosečka ampak zdej je pa res že preveč tega matranja,sploh nč več konkretno ne morm,dans sm se na kavico prov odvlekla skor...groza!
drugač mamo pa že kr 8 malčkov-noro,kam gre ta cajtuser posted image sam men se noče nč premaknt v tapravo akcijo...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
22.5.2008 22:38:14   
lonapo
katja k -čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image

mene jutri verjetno ne bo-kuham kosilo za možeka-pojejte še en sladoled zame.

Grem gledat tv, se beremo jutri.

Lepo spite!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?