|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Biološka ura....
23.5.2008 7:26:38   
Polonca H.
mi tako nabija da....Stara sem 33 let.in izgubljala čas s tipom ki je komaj po 6 letih zveze imel toliko jajc da je jasno in glasno povedal, da ne želi imeti otrok, oz. da tega da bi imel otroke ne more narediti otrokom iz prve zveze.
Že na začetku sem mu povedala da enkrat si bom tudi jaz želela otroke, družino in da če ne misli resno potem bolje da niti ne začneva. Samo takrat še nisva imela stanovanja in jaz sem bila še brez redne zaposlitve in šeni obstajala ˝nevarnost˝ in je seveda rekel da bova imela družino, ko bo čas za to. No sedaj je pa že nekaj časa, čas za to, vendar on je vedno našel nek nov izgovor. Sva hodila gledat dojenčke h kolegom, sva hodila po trgovinah...pa enkrat je rekel da vejetno se bo odločil za otroke, potem drugič pa da spet ne. No pred nekaj dnevi mi je pa rekel da tega svojim otrokom ne more naredti. In meni je bilo dovolj. FULL GA IMAM RADA vendar ne morem biti z nekom ki ne spoštuje moje želje imeti drzžino, ker ljubezen niso samo besede. Ja rada ga imam,vendar ne toliko da bi se zaradi njega odpovedala svojim sanjam o družini.
Kako, kaj narediti da...saj ne vem kaj...da umirim biološko uro user posted image user posted image  Kje iskati tipa ki ni f...fehtar in je v kristusovih letih sam in normalen?

Malo sem se mogla potožiti.

lp!

P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Biološka ura....
23.5.2008 7:33:29   
srki
A ni že ena taka podobna tema, al se samo meni zdi?

Ne vem no, malo bi se mi zdelo nefer, da noše s tabo otrok. In kakšno škodbo bi zato naredil svojim? Po mojem noče še enkrat skozi to. A sta se, predno sta začela skupaj živet, kaj pogovarjala o tem?

(odgovor članu Polonca H.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2008 7:44:08   
Polonca H.
Ja veliko sva se pogovarjala in takrat ko še ni bilo ˝nevarsnosti˝ni imel nič proti, sedaj pa...najbolj me jezi, prizadene ko mi reče da me ima zelo rad in želi da sem srečna, da želi da si ustvarim družino, vendar da on tega ne more narediti. Rad me ima, vendar raje vidi da sem z drugim...ne razumem.
Sva se pa včeraj dokončno dogovorila da greva skozi življenje vsk po svoji poti. Jaz ga ne želim prepričevati, siliti v nekaj kar ni pripravljen, ker od tega nobeden od naju ne bi imel nič. Da bi pa bila z njim in točno vedela da ne bom nikoli imela otrok...ne tega pa ne morem!!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2008 7:55:53   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Polonca H.

.
Sva se pa včeraj dokončno dogovorila da greva skozi življenje vsk po svoji poti. Jaz ga ne želim prepričevati, siliti v nekaj kar ni pripravljen, ker od tega nobeden od naju ne bi imel nič. Da bi pa bila z njim in točno vedela da ne bom nikoli imela otrok...ne tega pa ne morem!!!

Mislim, da je tako tudi najbolj pametno, sploh če si ti želiš otroka, on pa ne. Njegovo obnašanje je zelo egoistično, ker on že ima otroke. Takemu je vedno lahko reči, da otrok ne bo imel. S polno ritjo je lahko srati.

Ni pa še zate nič prepozno, sama sem prvega imela pri 35, mož pa je bil star 41.  Torej ni prepozno, če boš šla stran in si našla nekoga, ki si prav tako želi otroka.  In vedi, da v morju plava dosti rib.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2008 8:07:24   
Polonca H.
Ja meni se tudi zdi njegovo dejanje polno egoizma, njegove besede da me ima rad pa prazne in plehke.

Marogica, koliko si pa bila stara, ko si spoznala očeta svojih otrok. Ker mene je ful strah da...bom mogoče nezanimiva potencialnim osvajalcem in....eh kar bo pa bo. Samo to vem da z nekom ki me ima ˝tako rad˝ da si z mano ne želi družine ne morem biti. Ne morem si lagati da sem ljubljena, če nisem. Ne morem si lagati da nisem sama, če v bistvu sem.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2008 8:14:20   
Marogica

Marogica, koliko si pa bila stara, ko si spoznala očeta svojih otrok. Ker mene je ful strah da...bom mogoče nezanimiva potencialnim osvajalcem in....eh kar bo pa bo.

2 meseca manj kot 34user posted image . In nič ne boš nezanimiva. Še bolj boš zanimiva, ker imaš ravno pravo starost, izkušnje, zrelost. In tako si tudi najbolje najdeš "ta pravega" partnerja.

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2008 8:18:39   
Polonca H.
[2 meseca manj kot 34user posted image . In nič ne boš nezanimiva. Še bolj boš zanimiva, ker imaš ravno pravo starost, izkušnje, zrelost. In tako si tudi najbolje najdeš "ta pravega" partnerja.
[/quote]

Potem misliš da je še upanje zame.?? Samo kje pa iskati? Sem malo iz prakse? Verjetno bo priletel od nekod ko bom to najmanj pričakovala.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2008 8:20:06   
Marogica

Verjetno bo priletel od nekod ko bom to najmanj pričakovala.

Tako, je. In to je ta pravo.user posted image

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2008 8:28:38   
srki

želi da sem srečna, da želi da si ustvarim družino, vendar da on tega ne more narediti. Rad me ima, vendar raje vidi da sem z drugim...ne razumem.
quote]

Če je tako, je pa čisto prav, da gresta vsak po svoji poti. Saj ti je Marogica lepo opisala. Ne skrbi, ziher boš našla eno sorodno dušo. Držim pesti zate, da  boš srečna.

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2008 8:32:12   
karmy
se tudi dogaja da postanejo ženske, mame pri 40 letih ali še kasneje tako da je še upanje zate... Jaz vem da otrok nočem več. Eden je dovolj.

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2008 8:37:50   
kofetek2010
Moja prijateljca je pri njenih 37.letih našla tipa (mal mlajšega od nje user posted image ) s katerim ima otroka.

Drugače pa imam sama podobn primer tvojemu... s tem, da sta od mojega moža hčeri iz prejšnjega zakona rekli "Kako jimaj e lahko naredil kaj takega!", ko sta izvedeli, da imava še enega otroka. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.5.2008 8:41:16   
wing
Pametna punca! Na način kako razmišljaš boš že našla takšnega, ki te bo imel res rad in bo posledično najbolj naravna stvar, da si bo želel s teboj ustvariti družino. Obkroži se s pozitivnimi ljudmi, pa poskušaj ne toliko misliti na biološko uro.
Če sta se odločila, da gresta vsak svojo pot (bravo zate!!!!), boš najprej spet morala sprejeti in se navaditi na samsko življenje, kjer so drugačna pravila. To bo najbrž stresno, ampak sčasoma se navadiš. Nov partner, otrok, ....vse ob svojem času...ko bo tako daleč, sploh ne boš kalkulirala leta- hm 33,34...

Veliko pozitivnih misli in sreče ti želim!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.5.2008 8:46:50   
alička
Pametno razmišljaš. Kar tako naprej! Pravi se bo pojavil nepričakovano, ko ga boš najmanj pričakovala. Tvoja starost pa za današnji čas ni nič posebnega. Sama sem prvič rodila pri 35, prijateljica pa ravno okoli svojega 41 rojstnega dne čaka prvojenca.

Držim pest zate!

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2008 9:09:38   
*kinnie*
Jaz bi se tudi razšla z moškim, ki ne želi otrok, mi pač otroci in družinsko življenje pomenijo več. Želim ti vse dobro...in verjemi našla boš veliko boljšega moškega....vsaj ponavadi je tako!

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2008 9:58:13   
tehnofil
Ker mene je ful strah da...
Samo kje pa iskati?

Potem misliš da je še upanje zame.??

Seveda je, ne samo upanje.
Problem pa je strah in iskanje. Moški bo takoj začutil, da loviš samca. To pa nihče noče biti. Vsak hoče biti tako kot želiš ti, biti ljubljen. Ti pa boš verjetno se odločala na podlagi primernosti. Samo primeren pa nihče noče biti. Bi ti hotela biti nekomu samo primerna za ženo, ne pa ljubljena?
Dokler jih boš lovila, bodo bežali. Že tako je vsakemu jasno, da ženski v teh letih TIK, TAK. Potem pa še par znakov lovljenja in se bodo poskrili. Nihče noče biti ulovljen. Želi biti ljubljen.
Seveda bo polno priložnostnih tatičev, katere boš morala sama zaznati. Sama boš morala ugotoviti, katere moške lahko povabiš v kuhinjo, katere v spalnico, katere pa moraš pustiti pred vrati.

Dovolj nakladanja, nekaj praktičnih nasvetov:
Uredi si življenje kot je tvoj status. Začni živeti svoje življenje v statusu kakršnem je, ne v nekem sanjarjenju. Ko boš zadovoljna sama s seboj, s svojim življenje takrat bo pravi hitro prišel, saj nihče noče biti ob osebi, ki ni zadovoljna sama s seboj, s svojim življenjem.
Seveda to ne gre čez noč.

Vsakega pa vleče biti ob osebi, ki je zadovoljna s svojim življenjem, ki ve kaj hoče in je zadovoljna sama s sabo, delno iz radovednosti, delno iz želje, da bi tudi sam bil tega deležen. Ker to ni mala stvar. V globini vsak ve' da je to izredno velika stvar - in tudi ne vsakdanja.

Tako da, spremeni tudi način življenja, malo takšne malo drugačne aktivnosti, šport, izleti, kultura,...
Vedno pa boš naletela na prijateljske skupine samskih (eni po statusu, drugi po prepričanju). Sam osebno med njimi ne bi iskal in ne pretirano družil s takšnimi prijateljskimi samskimi skupinami. Ne sme biti iskanje ampak uživanje v športu, izletu, kulturnem dogodku.

Na koncu pa ne morem, da ne bi povedal bistvenega: Moli za svojega bodočega moža in družino. In zaupaj.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 23.5.2008 10:02:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.5.2008 9:58:50   
mojamura
dobro je da gresta vsak po svoji poti. res je egoistično in sebično od njega, da te je vsa ta leta veze zavajal in na koncu pripeljal žejno čez vodo.

Ampa, še za vsakim dežjem je posijalo sonce....in tudi za tebe bo.user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.5.2008 11:24:33   
snake
joj meni bi bilo grozno če moj ne bi hotel imeti otrok, jaz sem tista ki jih trenutno še nočem, ker se mi zdi da sem premlada, želim pa si jih zelo in moj tudi......zelo sem vesela da si se odločila da gresta vsak svojo pot, boš videla da boš našla nekoga ki bo zate ta pravi! bravo zateuser posted image aja pa nisi prestara , zdej se je itak vse premaknilo za 10-15 let, tako da do 40let maš čas

življenje je lepo

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.5.2008 12:02:27   
soncek28
user posted image user posted image user posted image tehnofil,se strinjam čist z tvojim mnenjem.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.5.2008 12:03:43   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Verjetno bo priletel od nekod ko bom to najmanj pričakovala.

Tako, je. In to je ta pravo.user posted image

res je user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.5.2008 12:17:27   
jernejav
Tudi moj fant ima iz prve veze dva otroka, sedaj pa sva se odločila da bova imela še skupaj enegam, potem pa bova videala, če bo še kak. Stara sem 30, on pa 38. Ko sva se spoznala je pogovor nanesel na otroke in on mi je dejal da ne ve če bi se še odločil za kakšnega in da ve da si bom jaz to prej ali slej želela, ampak si je kasneje, ko je videl kako se imava rada in da imava podoben pogled na svet, premislil. Sedaj komaj čakama da zanosim. Pa tudi njegovi otroci komaj čakajo da dobijo bratca ali sestrico. Sin (15 let) živi z nama.
Želja vsake ženske je da si ustvari družino in da postane mama. Ne zdi se mi fer da bi zaradi tega ker on noče , bila prekrajšana za to.

Polonca! Sledi svojim željam!
Našla boš fanta, s katerim boš uresničila svoje sanjeuser posted image .

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.5.2008 12:34:59   
kaya2007
osredotoči se nase, ne na potencialnega partnerja oz. očeta bodočih otrok..ker moški to začutijo in zbežijo user posted image  delaj na sebi, tako da boš zadovoljna, tip bo pa prišel sam od sebe user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.5.2008 12:47:45   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

user posted image  delaj na sebi, tako da boš zadovoljna, tip bo pa prišel sam od sebe user posted image

Dober nasvet. user posted image  In ko bo prišel ta tip, verjemi, čisto nepričakovano in z vedrega neba, pa se bosta kaj spričkala, potem pa boš se spraševala, kaj ti je falilo, ko si bila sama. user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.5.2008 12:49:21   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.5.2008 22:23:30   
Kaliope
moja znanka se je poročila pri 38, prvega otroka rodila pri 39 in nato drugega pri 40. Naj te ne bo strah, da je prepozno, srečna si lahko, da si toliko močna in veš, kaj si želiš, da nisi vztrajala ob tipu, ki ti tega noče nuditi ... zamisli si, da bi celo življenje čutila tisto praznino in hrepeneje po življenju, ki si si ga vedno želela. To je po mojem najhujše.

Neposredna povezava do sporočila: 24
24.5.2008 7:58:17   
SINEJA
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Ker mene je ful strah da...
Samo kje pa iskati?

Potem misliš da je še upanje zame.??

Seveda je, ne samo upanje.
Problem pa je strah in iskanje. Moški bo takoj začutil, da loviš samca. To pa nihče noče biti. Vsak hoče biti tako kot želiš ti, biti ljubljen. Ti pa boš verjetno se odločala na podlagi primernosti. Samo primeren pa nihče noče biti. Bi ti hotela biti nekomu samo primerna za ženo, ne pa ljubljena?
Dokler jih boš lovila, bodo bežali. Že tako je vsakemu jasno, da ženski v teh letih TIK, TAK. Potem pa še par znakov lovljenja in se bodo poskrili. Nihče noče biti ulovljen. Želi biti ljubljen.
Seveda bo polno priložnostnih tatičev, katere boš morala sama zaznati. Sama boš morala ugotoviti, katere moške lahko povabiš v kuhinjo, katere v spalnico, katere pa moraš pustiti pred vrati.
Zelo lepo napisano in še kako resnično!

Dovolj nakladanja, nekaj praktičnih nasvetov:
Uredi si življenje kot je tvoj status. Začni živeti svoje življenje v statusu kakršnem je, ne v nekem sanjarjenju. Ko boš zadovoljna sama s seboj, s svojim življenje takrat bo pravi hitro prišel, saj nihče noče biti ob osebi, ki ni zadovoljna sama s seboj, s svojim življenjem.
Seveda to ne gre čez noč.

Vsakega pa vleče biti ob osebi, ki je zadovoljna s svojim življenjem, ki ve kaj hoče in je zadovoljna sama s sabo, delno iz radovednosti, delno iz želje, da bi tudi sam bil tega deležen. Ker to ni mala stvar. V globini vsak ve' da je to izredno velika stvar - in tudi ne vsakdanja.

Tako da, spremeni tudi način življenja, malo takšne malo drugačne aktivnosti, šport, izleti, kultura,...
Vedno pa boš naletela na prijateljske skupine samskih (eni po statusu, drugi po prepričanju). Sam osebno med njimi ne bi iskal in ne pretirano družil s takšnimi prijateljskimi samskimi skupinami. Ne sme biti iskanje ampak uživanje v športu, izletu, kulturnem dogodku.

Na koncu pa ne morem, da ne bi povedal bistvenega: Moli za svojega bodočega moža in družino. In zaupaj.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?