jagoga
|
Zdravo, kaj ste vse doma, ali kaj pohajate? IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Jaz sem pa bila pri frizerju danes in mi je delal pramena in me ni bilo domov skoraj 2 uri (kar je btw za pramena ful malo), pa že je bil doma cel halo. Ma kaj so ti deci vsi taki paničarji??? Se je jokala in me je klical 3x . Jooooj, ja dragi, otroci tudi jokajo. Seveda on misli, da je bila lačna, pa čeprav je jedla ob 6h, 7h in potem sem prišla domov ob 9h in je samo 2x potegnila, saj sem pustila doma pol obroka, ki ga je pojedla ob 8h (spumpanala sem si 60ml). Mali vragec , zgleda, da je atija hecala, ati pa ves paničen, ker nima ziz in ker ni navajen bit sam z njo. Je mogel spit en pir in enega skadit, da se je nakuliral, ko sem prišla domov . Kako se pa vaši deci obnesejo? To pa mi je znano, prejšnji teden sem tavelikega peljala k zobozdravniku, pa je mož ostal sam s tamalim, s tem da je imel en cel obrok mojega mleka pripravljen. Pa me je tudi klical, kaj naj naredi ,ker joka pa ravno 1 uro nazaj je jedel. Ja, ljubi moj, malo crtanja potrebuje, pa bo zaspal, ali pa v vozičik ga daj in ga malo pelji po zraku. Ma njemu se ni ljubilo ven iz stanovanja it, ker je gledu (poleg varstva) še film na DVD-ju. ja, z otroci se je treba malo ukvarjat, ne pa druge stvari delat (tako kot takrat, ko so bili še samski), pa čeprav so stari šele 2 meseca.
|