|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
21.5.2008 15:54:12   
san
tole glede kolkov men tud ni čist nč jasn
urban je imel tudi 1b kolke - se pravi bili so ok, samo še ne čisto razviti. in v p so rekli, da nič ne povijamo široko. zdej bi pa morala imeti prejšnji teden kontrolo, pa sm bla jst tolk konc, da nisva šla in jutri dobiva nov datum. upam, da ne bojo kaj komplicirali... in da je vse ok, seveda.

tina, to si pa res mela srečouser posted image
drugačepa vrtiljak urbana tudi ne uspava, nasprotno, čisto mu začne dogajatuser posted image

dinki, jst pa kar zaspim, sam je pa res, da se večkrat zbudim, ko je pri meni, sam sm vseeno bolj naspana, kot pa da bi se na vsako uro zbujala in vstajala. čeprav vsake toliko ga poskusim nazaj v postlco dat, ker bi ga vseeno rada navadila na spanje v njej.

no, mi smo se privekli domov. sva bila danes dvakrat zunaj na sprehodu, no in zdele v drugo je končno zaspal in spi že uro in poluser posted image .

zdej morm it pa hči poslušat poštevanko.

no, lepo se mejte.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
21.5.2008 16:34:25   
Arabela
Jaz sem Sergeja takoj v športnem vozičku, vendar je le-ta izredno masiven in se ga da nastavit v čisto vodoravni položaj, pa še oporo za glavico sem imela, ki sem jo pred kratkim dala stran..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
21.5.2008 16:38:35   
Arabela
Naš "pujsek"...user posted image user posted image

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
21.5.2008 16:53:48   
san
joj, kakšen cortekuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
21.5.2008 18:03:42   
gaya24
Hojla!

Glede kolkov, mi smo tud meli enega 1b in so rekli, da je vse vredu . Ampak v naši P itak priporočajo široko povijanje 3 mesece, tk da tudi tiste ki imajo njihovi user posted image   kolke 1a,  povijajo  široko. Pa men itak ni panike tisto plenico čez dat in s povijalko zavezat. Bo pa res mal smotano zdej junija, če bo vroče. No bomo že zdržali.

Mi smo danes spali od 24h do 5.40user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo še kakšna noč takšna, ker se drugače zbuja konstantno na 3 ure.

Mi smo že 2 dni v hiši ker je tk smotano vreme, upam, da bo jutri boljše, da gremo lahko na sprehod.

Zdej pa šibam, grem mal pospravit, pridejo obiski.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
21.5.2008 18:37:43   
Arabela
Jaz sem široko povijala ves prvi mesec čeprav priporočajo tri, vendar je mali imel krče je bil bolj miren če ni bil tako povit.. pregled kolkov imava 30.5 in upam da bodo še vedno 1a...

Naš mali je danes buden že od 14ih..user posted image .... od takrat samo malce drema, gleda v posteljici, zdaj je že skopan in nikakor da zaspi...user posted image ... se pozna da sva danes že cel dan doma, ker skoz dežuje..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
21.5.2008 18:38:41   
Dinki
zdej morm it pa hči poslušat poštevanko.

user posted image user posted image  kaj vse nas še čaka....user posted image

Hvala San, bom videla kaj bom naredila glede tega njegovega (ne)spanca. Mogoče je pa res le vpliv polne lune zadnjih nekaj dni user posted image ...upam.....

sem ravno gledala vse slikice našega Tita za nazaj....kolk se je že spremenil, ne morem verjeti. Pa moj user posted image  se je zavzel in naročil kar nekaj fotografij, da jih bova lahko dala v album, da ne bo vse le na računalniku...še nekaj tistih je naročil - user posted image  še s trebuhom user posted image .....lepo je gledat te stvari za nazaj in se spominjat tega obdobja.

Arabela, orng dečko je Sergej user posted image

No, jaz sem se danes spravila malo ven s Titom na sprehod pa sva se hitro morala vrniti ker je ves čas nekaj pršilo...joj to vreme zoprno user posted image .

S športnim delom bom jaz še malo počakala, toliko da bo začel čisto samostojno glavo držat. Košara je zaenkrat še v uporabi, vendar mu bo kmalu premajhna user posted image . Računam, da bom začela športni del uporabljati v tretjem mesecu. 

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
21.5.2008 21:57:26   
lucalu
Pozdravljene mamice!
Samo, da se na brzino javim, preden skočim pod tuš in v posteljo. user posted image  Tai je skopan, sit in že pridno spančka... upam, da bo do jutra, kot to počnemo zadnje 4 noči. user posted image
Drugače je pri nas vse pod kontrolo, razen seveda vremena, ki nam že rahlo preseda... komaj čakam, da bo spet sonček in da gremo ven!!!
Se pa pozna tole vreme, ste kar dosti načvekale v primerjavi s prejšnjim tednom. user posted image  
Zdaj grem še malo prebrat o čem ste se pogovarjale, sem ostala nekje pri krstu - mi ga ne bomo krstili.
No, mogoče dodam še kak komentar, če ne, pa lahko in mirno noč vsem skupaj!!! user posted image
Pridne bodite in veliko se cartajte!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
21.5.2008 22:01:06   
Zofy
Samo da vas na hitrco pozdravim, da ne bomo na 2. straniuser posted image .

Jaz sem pa bila pri frizerju danes in mi je delal pramena in me ni bilo domov skoraj 2 uri (kar je btw za pramena ful malo), pa že je bil doma cel halo. Ma kaj so ti deci vsi taki paničarji??? Se je jokala in me je klical 3xuser posted image user posted image . Jooooj, ja dragi, otroci tudi jokajo. Seveda on misli, da je bila lačna, pa čeprav je jedla ob 6h, 7h in potem sem prišla domov ob 9h in je samo 2x potegnila, saj sem pustila doma pol obroka, ki ga je pojedla ob 8h (spumpanala sem si 60ml). Mali vragecuser posted image , zgleda, da je atija hecala, ati pa ves paničen, ker nima ziz in ker ni navajen bit sam z njo. Je mogel spit en pir in enega skadit, da se je nakuliral, ko sem prišla domovuser posted image . Kako se pa vaši deci obnesejo?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
21.5.2008 22:07:35   
lucalu
Zofy čestitke za uspešen pregled in tako lep napredek!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
21.5.2008 22:09:51   
lucalu
Katiandi čudovitega smeškota imate!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
21.5.2008 22:14:57   
lucalu
Vilma tvoja sončka sta pa res prava sončka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
21.5.2008 22:17:37   
lucalu
Arabela pravega cukrčka imate!!! user posted image user posted image user posted image

Res so pravi lepotci tile naši zakladki... user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
21.5.2008 22:18:31   
lucalu
Glede kolkov... mi smo imeli 1A, tako, da nismo široko povijali.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
21.5.2008 22:25:54   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Kako se pa vaši deci obnesejo?

Mojega moram jaz kar pohvalit... ga zna lepo pomirit, uspavat (celo zapoje mu kako pesmico, kar definitivno nisem nikoli pričakovala user posted image ), včasih mu celo bolje rata kot meni. Komot ju lahko sama pustim doma (z načrpanim obrokom, seveda user posted image ).

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
21.5.2008 23:12:46   
Naša črtica koraka
Tale RR me spominja na šolske čase ... ko manjkaš moraš potem OgROOmno nadoknadit za nazaj... s to razliko, da RR z veseljem user posted image .

Moja Anja lepo raste, skoz se mi smejčka, zelo rada pa spi. Je ko una muca Maca iz mačka Murija ("Muca Maca je zaspanka, prava mačja parižanka ... user posted image ) Se mi zdi, da bolj ko spi, bolj je utrujena od spanja user posted image
Sicer pa se lepo redi, težja je že, ker opažam, da me bicepsi začnejo tiščat, ko jo nosim na eni roki.

kolki so 1a in gospa dr. v P je rekla, da ni treba široko povijat. Pregled imava pa sredi AVGUSTA? Pri 4ih mesecih? A nimate ve preglede že prej? ???

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
21.5.2008 23:23:16   
Lona76
No da se še jaz javim. Taja je ravno dobro zaspala. Je ob sedmih zvečer zadremala, pol pa mam hudiča zvečer noče zaspat.
No mi smo tudi imeli kolke 1A, ponovni pregled pa imamo ko bo stara 3 mesece. Mislim da ravno 3.6.

user posted image user posted image user posted image user posted image tistim ki jim otročki že pridno spijo celo noč, no mi še nismo tam.

Joj Dinki kok je men to še znano. Nočem te strašit ampak moj t velik je isto začel početi mislim da pri dveh mesecih. V bistvu se sploh ni zbuju ker je bil lačen ampak se je crkljal. Na koncu sem bila taka koma da je spal pri meni, on pa že tako scrkljan da ko mu je zizika iz ust padla je jokat začel. No ko sem ukinila dojenje je bilo pa ok. Se je pa res crkljal, ker sem mu že takrat za večerjo dajala flaško. Ko sem se odločila da je tega dovolj (star je bil 8 mesecev) je za večerjo dobil isto količino mleka pa se ni več zbujal. Upam, da se ti to ne zgodi in je samo obdoje. Mogoče polna luna?

No jaz in Taja se full že same voziva z avtom saj veste sva  skos pri zdravnikih. Včeraj sva šli k pediatrinji ker je prehlajena. No tudi pediatrinja je rekal da ni še nič na pljučkih. Sem mal bolj panična, ker je enkrat že bila zaradi tega v bolnici. Sva imeli pa učeraj še pregled zaradi ščitnice. Madoniša so jo spet špikali revco, pa ena zdravnica jo je gledala in mene zasliševala kako je kaj v družini in mi že takoj povedala, da bomo čakali na izvide cca 2-3 mesece. Super!!! Ker sem ji povedala da za srček izvidov še nimamo. Sem pa danes govorila s kolegico ki dela na pediatrični in je šla vprašat kaj je s tem in so rekli da Holter ki so ji ga delali je ok, da ostalo dobim po pošti. Upam, da sedaj malo prej ker jim je rekla. No pač to pri njih full traja. Me tudi zanima, kdaj bova ponovno naročeni.

Sem pa tudi jaz že čisto živčna ker je tako slabo vreme zunaj. In sedaj sploh ne upam s Tajo ven, ker je prehlajena. Upam, da se kmalu pozdravi. Ji speram nosek s  fiziološko, mi je dala sestra pri pediatrinji recept kako se jo naredi je rekla da jo ne bom kupovala. Matr sej res ni nič posebnega jaz jo pa tok porabim da res kar nanese. Je pa rekla naj ji s fiziološko pucam nosek tudi ko bo zdrava zjutraj in zvečer.
Aja pa še mokre inhalacije v kopalnici delava. Je rekel od moje mami prijatelj ko je bil danes pri nas, da  upa da bo pridna ko bo stara 20 let, k mamo zdej tok dela z njo. Pa sej mi ni težko, samo da ji pomagam. Se mu pa full smili k joka k ji nosek pucamo pa inhalacije delava.

Matr sem spet napisala.  Se grem zdej stuširat in spat.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
21.5.2008 23:35:00   
Naša črtica koraka
DESCI:
moj je uporaben. Je sicer štorast in slep ko mona, a vseeno mi rad pomaga kot le zna. Včasih izgubi potrpljenje nad seboj, ko je tako štorast, a na žalost za to okrivi mene. Sprva sem se zaradi tega žalostila, a zdaj, ko imava pa Anjo, se mu pa le še smejimuser posted image .
Sicer pa ima oba otroka rad, tavelikega upedena (zvečer mu naredi večerjo, ga skopa in mu bere pravljiceuser posted image ), za anjo pa zaenkrat v celoti skrbim jaz.
Zdaj ko imava 2 otroka tudi brez ugovarjanja skuha preprosto kosilo (najraje da kaj pečt v pečico user posted image ), pomete tla, pomije posodo ...
... če sem tečna ko zmaj pa se ga da prisiliti v še kaj več. Ampak raje pelje otroka ven, kot da bi npr. pomil tla.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
21.5.2008 23:41:45   
Naša črtica koraka
Ojoj, Lona76 kakšen bošček je tvoja mala Taja. A zdej pa še ščitnica? Držim pesti, da bo vs B.P. ! Objmemčke za obeuser posted image user posted image  !

... pa še tele pikakoke, pomagajo, res: user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
21.5.2008 23:52:28   
Naša črtica koraka
samo še tole, ker če ne povem, potem ne bom mogla spatuser posted image .

Naša ima tisti megalomanski vrtiljak od TL, pa ga ne mara gledati, če se vrti. Mislim, da se ga takrat boji.

uh, je bilo pomembno!user posted image

Aja, sem izgubila - KATERA MARČEVKA SE BO POROČILA takrat ko ima ena marčevka r.d.?
A se bo še katera?
Js se nažalost še ne bom. Bom počakala, da bosta otroka polnoletna in nama bosta za priči user posted image . To bo pa res poroka v družinskem krogu user posted image !

lahko noč. Upam, da zdaj vse spite.

P.S:
ena marčevka piše, da ima user posted image  na zizi zvečer zelo dolgo: morda ima otroček porast, če zadeva traja en ali dva večera, sicer pa predlagam, da otročjka zaviješ v štručko, pa dudo v usta, pa v temno sobico v toplo posteljico, lepo stisnjen v naročje bo zaspal (srakoperski jok gotovo bo. A le sprva)

no, zdaj sem pa res user posted image  /(sem dala roko čež plombe)

LN
NČK

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
22.5.2008 0:47:56   
gaya24

Moj je tam nekje kot tvoj. Zadnjič sem mela ginekologa in je bil cel paničen pa me ni blo sam 45min. Je Maj jokal in je kr mislo, da je lačen in je bil cel živčen. Pa sem ga nahranla pol ure prej preden sem šla.Sem mela tud 3 neodgovorjene klice, ko sem šla od g. Me zanima kako bo naslednji petek, ko grem k frizerju... Mi gre kr na smeh, ko vem, da bo spet paničen user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
22.5.2008 0:53:24   
gaya24
Sem pa pozabla napisat, da ko sem pa js doma, takrat pa ni nobenga problema in se veliko z njim ukvarja pa ga nosi, uspava, previja itd. Ko me pa ni, se mi pa zdi, da ma kr en strah, da ne bo vedel kaj naj...

Nč, grem js tud spat. Sam sem pa full lačna postala zdej, nevem kaj mi je. Grem po čokolino pol pa spat.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
22.5.2008 7:48:00   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Moj je tam nekje kot tvoj. Zadnjič sem mela ginekologa in je bil cel paničen pa me ni blo sam 45min. Je Maj jokal in je kr mislo, da je lačen in je bil cel živčen. Pa sem ga nahranla pol ure prej preden sem šla.Sem mela tud 3 neodgovorjene klice, ko sem šla od g. Me zanima kako bo naslednji petek, ko grem k frizerju... Mi gre kr na smeh, ko vem, da bo spet paničen user posted image

Jaz pa moram mojega samo pohvalit... sicer pa se pozna da je to že drugi otrok..user posted image ... previjat ga noče in kopat ker pravi da je še premajhen, ni pa mu problem ostat z malim, me kar sam ven naganja..user posted image user posted image ... se pa zares dosti ukvarja s Katarino, jo previja, kopa, daje spat, dosti gresta ven če sva midva s Sergejem doma ker spi..  ampak vedno pa reče da se je premalo s punčkami igral ko je bil mali, ker hitro kaj narobe obleče (npr. nogavice..user posted image user posted image )
Saj veste, če smo že me malce nerodne zraven malih štruc kako je šele našim dedcem..user posted image user posted image user posted image .. večji so otroci vedno boljše je...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
22.5.2008 8:10:00   
Katiandi
Moj lubi je tud kar uporaben, našega Jakca previje in mal počvekata - ponavadi kaj proti mamici (v hecu), da je tečna al pa da so babe žleht.user posted image  SAm ko to crkljanje ne traja dolgo, nekaj minut, pa je že nazaj pri meni. Ste gledale piramido, je blo ugotovljeno, da se očetje ukvarjajo s svojimi otroci 12 minut na dan.  No, naš ati je mal več z njim, samo na začetku je kr paničaru pa me vsako stvar spraševal, kot da sem js nek strokovnjak pa imam na vse odgovor; sej js sm tudi prvič mama pa ne vem vsega! 
Al pa se zbudima sredi noči, ko user posted image  stoka in godrnja (ga napenja) pa me kr preganja da nej vstanem pa mu dam zizo, če pa še sploh buden ni!
Drugače pa mi že 3 dni spimo od pol 10h zvečer pa do okrog pol 6h. Upam, da bo tako tudi ostalo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
22.5.2008 8:13:15   
Katiandi
Koloko kaplic AD3 pa vi dajete vašim sončkom?
Ne vem, al sem prav slišala sestro, da naj mu dam 12?

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......