mala pikica
|
Ohoj, pupe!!! Kako ste kaj? Mi smo doma in jaz končno spet tukaj Vas bom na hitro preletela, ste kar 20 strani načvekale Bo preveč, da bi vse prebrala... ... zdaj, ko sem že nekaj prebrala, vidim, da ste lepo mislile name. Je res prelep občutek, ko veš, da imaš nekje nekoga, ki se mu lahko izpoveš, ki z njim deliš vse dobro in slabo, še lepše pa je, če veš, da te nekdo tudi pogreša Jaz res ne vem, kaj bi brez vas Sem ravno prej ljubemu rekla, da ta 1 ura RR-a na dan je za mojo dušo in da se temu nikakor ne odpovem Da pa je bil internet v hotelu pa sem šele včeraj poopldan ugotovila. Na srečo... Mi smo se imeli res fajn. Uživali smo, imeli smo čas samo zase, tako da je res bilo fajn. No, najbolj je vsekakor užival Gašper. Slikice bom pokazala, moram najprej vse uredit, pa še danes ni bilo časa. Vreme je bilo čisto v redu, smo bili vsak dan kaj na sprehodu ursalara hvala, da si poskrbela za seznam In ja, tukaj sem, pa če verjameš ali pa ne nana mi tudi imamo krst 22.6. martinca tudi moje sožalje, čeprav z zamudo sani super ideja glede majic za piknik IZVIRNO SPOROČILO: klepetka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Vaney sebe in RR-a pa ne krivi za zakonsko življenje ker drugače bi bilo moje na psu pa še katero drugo tud Temu pa sem se zdaj res nasmejala Se pa popolnoma strinjam. katee res sem vesela, da si že doma suzana mi imamo Fredov obroč. Meni se zdi super, čeprav je Gašper bolj užival kar na rokah punce več kot eno uro sem že tukaj in zdaj berem vašo smetenje In vidim, da še imam do konca več kot dve strani Ste pa me prav nasmejale s tem tekmovanjem s februarčicami Končno mi je uspelo priti do konca... Grem počasi spat, čeprav se bo verjetno kaj kmalu Gašper že zbudil. Je danes šel spat že ob pol osmih... Jutri pa imamo alergološke teste, pa da vidimo, kako in kaj. Pa juitri si bom vzela nekaj časa, da vam opišem naše težave s hranjenjem. Sem totalno utrujena od hranjenja Nočko vsem...