muzika
|
Suzana kk - dojenje se mi je hvala bogu porihtalo in seda greva počasi po stari poti. Rodila pa sem v Mariboru, ker sem se bala, da mi bo zmanjkalo časa do Feldbacha in bom rodila v avtu. No, čez nekaj dni pa sem še izvedela, da bi morala porod v Avstriji plačat. Pa še nobene prav negativne izkušnje z MB porodnišnico tokrat nisem imela. Kar dobro se je izšlo! Nalin rr - hvala za tako izčrpen nasvet. Tako kot ti sem se tudi jaz odločila, da hočem dojit. Priznam, da sem vmes skušala z flaško, ampak ker ni šlo, mi enostavno ni ostalo drugega kot da naredim VSE, da zopet dobim mleko. Klicala sem svetovalko za dojenje in povedala mi je točno to, kar si napisala ti. Pristavljam in pristavljam, v enem podoju obe dojki (česar prej nisem počela), pa skulirala sem se in enostavno dala proč skrbi, ki so me trle zadnje čase in jih preložila na dragega. Rezultat je ta, da danes moj sonček že sladko spi , čeprav podojen iz obeh dojk. Situacija še sicer ni takšna, kot je bila, sem pa na dobri poti. Res sem imela bolj malo upanja, ampak se je splačalo vztrajat. Hvala bogu sem dobila toliko dobrih nasvetov, da sem vam vsem res hvaležna. Sedaj moram samo ostat takšna situacija vsaj še 2 meseca, idealno pa bi bilo do 1 leta. Klepetka, sem zasledila sicer nekaj o majicah, pa ne vem, za kašno priložnost bi bile in za kaj ste se pofočkale. Sem pač malo za luno Vaney, tudi k meni je prišla ta teta prejšnji teden. Pa tako lepo je bilo, ko je potovala okrog po svetu! Lutiropan, alfabeta in ursalara in ostale, ki imate sličice, lepe so. Tudi jaz bi kakšno pripopala, pa ne znam. Golobček, so to tiste banane, od katerih vse živo dol visi? Sem eno že skoraj kupila, pa sem bila v dvomih. Če je to to, bom šla vseeno po njo. Držim pesti, da zveš dobro novico o Nininih kolkih. Lusa, glede količine mleka za Jakoba imaš prav. Pojedel je zelo dosti, kar se odraža tudi v njegovih kilogramih. Ampak zadnji mesec je pridobil samo 400 g, prej pa min. 1200. Res je, da bi naj bil prirastek vedno manjši, ampak to je anormen skok! Toliko mleka, kot sem ga imela v torek, pa ne bi nasitil tudi ne pol manj požrešnega otročka. Prsi sem imela čisto flah, priteklo pa ni kljub stiskanju nič več kot kakšna kapljica. No, upam, da smo se tega rešili. Sedenje - ali vaši sončki že sedijo? Naš Jakob se sicer že dviguje, ampak da bi sedel pa mislim, da še ima čas. Ursalara, bi dala še našega Jakoba na seznam? 11. 1., 3.340 g, 51,5 cm, pri 4 mesecih 8.040 g, 65,5 cm Sani, mene so od varne prihodnosti anketirali kar po telefonu. Nič dramatičnega, se niti več ne spomnim točno, kaj. Ve se menite, da so februarke čvekulje. Kaj pa ste potem ve? Madonca sem bila dolga, dobro, da nisem vsak dan pripopana tu gor.
|