|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
22.5.2008 22:42:31   
TRIŠ
Moram spat ker hoče it dragi na računalnik.Razmišljam o prenosnikuuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
22.5.2008 22:43:09   
sani1

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Moj je šel pa v nočno, tako da me ni nič strah, da bi me našel pred računalnikom....sam bi blo dobro it vseeno spat, ker se po novem zbujamo že okoli šestih (prej smo se ob osmih )

joj bi bila kar vesela ,da ima sedaj ko vem za RR , kdaj nočno

Jaz bom pa potem, ko bom delala lahko več tukaj. Bom ponoči v službi pila kavico in brala kaj vse ste načvekale čez dan...user posted image   Moj je pa trenutno odsoten za par minut...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
22.5.2008 22:43:21   
TRIŠ
LAHKO NOČ ČVEKICEuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
22.5.2008 22:44:00   
Intruder24
moja tašča je bila danes na obisku (itak pozabla da ima 4 mesece) in je blo tako, da sem vse komentarje preslišalauser posted image , moj pa je na koncu kar popenil user posted image ...sem se že nekaj naučila. Vse kar me je ganlo je blo, da naj Vida odložim, da se bo potem nehal jokatuser posted image user posted image    No v glavnem Vid je ob 19:30 spustil tako sireno, da so se lepo spakali user posted image  sinek moj!!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
22.5.2008 22:44:14   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Moj je šel pa v nočno, tako da me ni nič strah, da bi me našel pred računalnikom....sam bi blo dobro it vseeno spat, ker se po novem zbujamo že okoli šestih (prej smo se ob osmih )

joj bi bila kar vesela ,da ima sedaj ko vem za RR , kdaj nočno

Jaz bom pa potem, ko bom delala lahko več tukaj. Bom ponoči v službi pila kavico in brala kaj vse ste načvekale čez dan...user posted image   Moj je pa trenutno odsoten za par minut...

Kje pa delaš da ti bo tko lušno.Sigurno v zdravstvuuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
22.5.2008 22:45:00   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

moja tašča je bila danes na obisku (itak pozabla da ima 4 mesece) in je blo tako, da sem vse komentarje preslišalauser posted image , moj pa je na koncu kar popenil user posted image ...sem se že nekaj naučila. Vse kar me je ganlo je blo, da naj Vida odložim, da se bo potem nehal jokatuser posted image user posted image    No v glavnem Vid je ob 19:30 spustil tako sireno, da so se lepo spakali user posted image  sinek moj!!

Tak se dela Viduser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1881
22.5.2008 22:45:33   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

intruder te sploh nisem spoznala ko imaš tako lep avataruser posted image

hvala TRIŠ!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
22.5.2008 22:46:25   
sani1

Kje pa delaš da ti bo tko lušno.Sigurno v zdravstvu

Ja no ne vem če mi bo ravno lušno. Delam pa v zdravstvu, ja...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
22.5.2008 22:46:51   
Intruder24

Tak se dela Viduser posted image user posted image user posted image

jaz sem taaaaaaaaaak ponosna na njega, sem ga pol samo lubčkala, se je nehal jokat takoj ko so zapustili prizorišče user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
22.5.2008 22:47:00   
katarinas

he he, no vidiš da gre na bolje, še Vid je pokapiraluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1885
22.5.2008 22:48:14   
sani1
Zdej pa ne bom več citirala, ker mi neki najbolj ne uspeva...

Intruder- zdej je že Vid ugotovil, da njegova babica ni ravno fajn... Pa brez zamere... Joj so te tašče smešne. da ne boš mislila, da je moja kaj boljša...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
22.5.2008 22:49:16   
katarinas

Kje pa delaš da ti bo tko lušno.Sigurno v zdravstvu

Ja no ne vem če mi bo ravno lušno. Delam pa v zdravstvu, ja...

ja? kje pa.... jaz tudi, samo hvalabogu ne ponoči

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
22.5.2008 22:49:27   
sani1
Triš kam zdej greš. Včeraj si pa lahko pri februarčicah čvekala in jim polnila smeti
zdej pa še nam kaj povej...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
22.5.2008 22:50:09   
Intruder24

Zdej pa ne bom več citirala, ker mi neki najbolj ne uspeva...

Intruder- zdej je že Vid ugotovil, da njegova babica ni ravno fajn... Pa brez zamere... Joj so te tašče smešne. da ne boš mislila, da je moja kaj boljša...

ti se kar trudi in citraj, veš kolkokrat sem že jaz zauser posted image ...ja ta moja tašča se je ful spremenil, če bi mi nekdo to napovedal pred enim letom bi se mu smejalauser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
22.5.2008 22:51:00   
muzika
Suzana kk - dojenje se mi je hvala bogu porihtalo in seda greva počasi po stari poti. Rodila pa sem v Mariboru, ker sem se bala, da mi bo zmanjkalo časa do Feldbacha in bom rodila v avtu. No, čez nekaj dni pa sem še izvedela, da bi morala porod v Avstriji plačat.  Pa še nobene prav negativne izkušnje z MB porodnišnico tokrat nisem imela. Kar dobro se je izšlo!

Nalin rr - hvala za tako izčrpen nasvet. Tako kot ti sem se tudi jaz odločila, da hočem dojit. Priznam, da sem vmes skušala z flaško, ampak ker ni šlo, mi enostavno ni ostalo drugega kot da naredim VSE, da zopet dobim mleko. Klicala sem svetovalko za dojenje in povedala mi je točno to, kar si napisala ti. Pristavljam in pristavljam, v enem podoju obe dojki (česar prej nisem počela), pa skulirala sem se in enostavno dala proč skrbi, ki so me trle zadnje čase in jih preložila na dragega. Rezultat je ta, da danes  moj sonček že sladko spi  user posted image , čeprav podojen iz obeh dojk. Situacija še sicer ni takšna, kot je bila, sem pa na dobri poti. Res sem imela bolj malo upanja, ampak se je splačalo vztrajat. Hvala bogu sem dobila toliko dobrih nasvetov, da sem vam vsem res hvaležna. Sedaj moram samo ostat takšna situacija vsaj še 2 meseca, idealno pa bi bilo do 1 leta.

Klepetka, sem zasledila sicer nekaj o majicah, pa ne vem, za kašno priložnost bi bile in za kaj ste se pofočkale. Sem pač malo za lunouser posted image

Vaney, tudi k meni je prišla ta teta prejšnji teden. Pa tako lepo je bilo, ko je potovala okrog po svetu!user posted image

Lutiropan, alfabeta in ursalara in ostale, ki imate sličice, lepe so. Tudi jaz bi kakšno pripopala, pa ne znam. user posted image

Golobček, so to tiste banane, od katerih vse živo dol visi? Sem eno že skoraj kupila, pa sem bila v dvomih. Če je to to, bom šla vseeno po njo. Držim pesti, da zveš dobro novico o Nininih kolkih.
Lusa, glede količine mleka za Jakoba imaš prav. Pojedel je zelo dosti, kar se odraža tudi v njegovih kilogramih. Ampak zadnji mesec je pridobil samo 400 g, prej pa min. 1200. Res je, da bi naj bil prirastek vedno manjši, ampak to je anormen skok! Toliko mleka, kot sem ga imela v torek, pa ne bi nasitil tudi ne pol manj požrešnega otročka. Prsi sem imela čisto flah, priteklo pa ni kljub stiskanju nič več kot kakšna kapljica. No, upam, da smo se tega rešili.

Sedenje - ali vaši sončki že sedijo? Naš Jakob se sicer že dviguje, ampak da bi sedel pa mislim, da še ima čas.

Ursalara, bi dala še našega Jakoba na seznam? 11. 1.,  3.340 g, 51,5 cm, pri 4 mesecih 8.040 g, 65,5 cm

Sani, mene so od varne prihodnosti anketirali kar po telefonu. Nič dramatičnega, se niti več ne spomnim točno, kaj.

Ve se menite, da so februarke čvekulje. Kaj pa ste potem ve?user posted image

Madonca sem bila dolga, dobro, da nisem vsak dan pripopana tu gor.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.5.2008 22:52:06   
sani1

ja? kje pa.... jaz tudi, samo hvalabogu ne ponoči

Ti si gospa, ne pa jaz fizički radnik...user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.5.2008 22:53:38   
Sunny Morning
Sem pozabila povedat, da sem danes spet zapravljala. Imamo ta hiter voziček, v prevodu marelauser posted image
user posted image
V Merkurju sem pa kupila kuhinjsko tehtnico in palični mešalnik. Zdaj lahko z Nejo pacava kašice.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.5.2008 22:56:33   
sani1

ti se kar trudi in citraj, veš kolkokrat sem že jaz za ...ja ta moja tašča se je ful spremenil, če bi mi nekdo to napovedal pred enim letom bi se mu smejala

Ja ko bi videla mojo. Moja se je spremenila. Zdej ko je tu Manja na boljše ampak zdej, ko je pa rekel dragi, da bo službo zamenjal je pa konc. Bom rabla jaz psihiatra ne ona.  Res je za puser posted image ...  pa vse se mi je zdej obrnilo na glavo. Ta trtica, pa operacija. pa sej no ne vem kaj me še člaka... Bo že.
Jaz je niti ne kličem več, ker se mi enostavno ne da z njo ubadati...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
22.5.2008 22:57:19   
majra
Čer!
Cel dan skoraj nič, sedaj so pa čveke prišle na dan user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Opa, grem pa v soboto končno k frizerju, ker sem bila nazadnje decembra. Sramota, saj vem, ampak enostavno mi ni zneslo.

Al bo mamica lepa user posted image
Ti si dobra, jaz moram it po 3 tednih spet, imam že čelado na glaviuser posted image  Pa še v soboto ima Lenart krst, pa se mora teta zrihtat user posted image

Anchikka, jaz sem v torek tudi v Nm vzela zadnjo Ano banano. So jo januarčice razgrabile po celi Slo. Je pa zakon. Nobena igrača ne pali tako kot ona

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

....urice se je še špilala,pol pa si je začela okice manit,pa sem takoj vedla kolko je ura,da je treba it spat.In tako že spi od20h.A še od katere mali/mala,ko je zaspan,si mane očke?

Moja user posted image  tudi okice mane...pa ne sam okice, ona se sama boža po celi glavi, in glavo vrti v levo in desno (ni čudno, da je čist gola zadaj na bučkiuser posted image ) - takrat vem, da je čist zaspana in jo sam hitro dam, da si ne premisliuser posted image

Moja Katja ima enake znake zaspanosti. In ne daj bože, da jih spregledamo, ker potem je cel hudič

Pa kaj je tako zanimivega pri februarčicah user posted image  Moram še jaz malo pokukat tam in začet smetit user posted image

Zadnje dve strani sem na hitro preletela. Vidim, da ste se odločle prehitet februarčiceuser posted image  Najbolje, da se jaz začnem učit dat slike gor, pa bo takoj 5 strani več

Sunnyuser posted image  za nakup! sedaj pa akcija in papat

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
22.5.2008 22:58:11   
katarinas
Sunny- Mmmm nov vozičekuser posted image , je lepe barve, kje si ga pa kupila?
Jaz sem pa našega danes peljala na servis, ker nekaj bremza šteka in sem dobila drugega (no samo v drugi barviuser posted image ), boš vidla v nedeljo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
22.5.2008 22:58:13   
majra
Sunny sem spregledala, da ste kupili voziček user posted image
user posted image  še za to

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
22.5.2008 22:58:52   
sani1
sunny- ti pa si dobra. Ni kaj lepo si ti to zapravljala.  Lep voziček mi je všeč.  boš zdej lahko brez problema prišla na kavo v Lj...  samo, da se moja rit zaceli in posije tisto okroglo rumeno čudo...user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
22.5.2008 22:58:56   
Intruder24

ti se kar trudi in citraj, veš kolkokrat sem že jaz za ...ja ta moja tašča se je ful spremenil, če bi mi nekdo to napovedal pred enim letom bi se mu smejala

Ja ko bi videla mojo. Moja se je spremenila. Zdej ko je tu Manja na boljše ampak zdej, ko je pa rekel dragi, da bo službo zamenjal je pa konc. Bom rabla jaz psihiatra ne ona.  Res je za puser posted image ...  pa vse se mi je zdej obrnilo na glavo. Ta trtica, pa operacija. pa sej no ne vem kaj me še člaka... Bo že.
Jaz je niti ne kličem več, ker se mi enostavno ne da z njo ubadati...

ja čist so zmešane, nima kaj bolj pametnega za delat kot da se vmešuje user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
22.5.2008 22:59:00   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Klepetka, sem zasledila sicer nekaj o majicah, pa ne vem, za kašno priložnost bi bile in za kaj ste se pofočkale. Sem pač malo za lunouser posted image

30.8. sm ose zmenile ,da imamo januarčice piknik. In omenjene majice  z natiskanim nickom in imenom otroka bi bile naša "uniforma na pikniku "user posted image
.
Piknik naj bi se zgodil tukaj nekeje pri nas ,na Dolenjskem ,zato le hitro se pofočkaj in povej  koliko članov družine namerava pritiuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 22.5.2008 23:01:24 >

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.5.2008 23:00:04   
Intruder24
sunny user posted image  za lep voziček...
mi bomo mogoče tudi marelo nabavli

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?