Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:15:52
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Birdy pejzda sva midve revce-brez desca,brez ispita pa brez pira jst bi si na vajinem mestu kar enega zvečer privoščila, pir mislim
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:16:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej greva lohk s trolo,tko k tamlad
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: **** Birdy pejzda sva midve revce-brez desca,brez ispita pa brez pira jst bi si na vajinem mestu kar enega zvečer privoščila, pir mislim Sem zdele polokala enga Ice Bandidosa,zdej mam pa sam še malinovček
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:17:34
|
|
|
|
birdy
|
Čeprov mojga zdele neki prepričujem, Niet bojo 27.5. Kok bi šla, oni so pa men tok hudi, ajde, bolj so mi bli z Habičem, sam mi je tud Dernovšek zakon... Kva si jst želim it na ta koncert. Pa prov žalostna sem da nisem šla na Pankrte, res, prov razočarana, če bojo še kdaj grem za ziher!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
birdy jest mam pa dve karte za Vernerja-a greva? marija đouk
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:19:10
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sej greva lohk s trolo,tko k tamlad Al pa kak kolo suneva, mislm, si ga za določen čas sposodiva
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:20:37
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** birdy jest mam pa dve karte za Vernerja-a greva? marija đouk Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kdaj pa je??????????????????????????????? Komi čakam, jutr si grem eno oblekco kupt da bom najlepša in da se bo Werner vame zaljubu. Pol bom pa tud jst mela desca...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** birdy jest mam pa dve karte za Vernerja-a greva? marija đouk to bi pa prosm jst šla, ker ni večjega oboževalca vernerja kot sem jst
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:22:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:25:17
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase Poopsi, a ti to resno? K si pa tvojga tko predstavljam... mi je še bolj smešn k Verner...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase Poopsi, a ti to resno? K si pa tvojga tko predstavljam... mi je še bolj smešn k Verner... Res Birdy,sej Simon ma večkrat pramenčke.Ane poopsika?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase Poopsi, a ti to resno? K si pa tvojga tko predstavljam... mi je še bolj smešn k Verner... tebe je pa lohk nahecat...a ti si res misla? fak ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase Poopsi, a ti to resno? K si pa tvojga tko predstavljam... mi je še bolj smešn k Verner... Res Birdy,sej Simon ma večkrat pramenčke.Ane poopsika? itak
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:31:37
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase Poopsi, a ti to resno? K si pa tvojga tko predstavljam... mi je še bolj smešn k Verner... Res Birdy,sej Simon ma večkrat pramenčke.Ane poopsika? itak kok ste ve šaljivke!!! Ej Popsi a lahko pridem jutri na pivce???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:32:14
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase Poopsi, a ti to resno? K si pa tvojga tko predstavljam... mi je še bolj smešn k Verner... tebe je pa lohk nahecat...a ti si res misla? fak ... Ma sem se res mal ustrašla da se bo tko pobarvu. Jasn mi je blo da verjetn se ne bi zarad Vernerja O šit, k si tvojga predstavljam s tako čupo... Smehi, Verner bi prov krasen zgledu prot tvojmu, ej, dej si predstavlji, ma jst pokam od smeha...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase Poopsi, a ti to resno? K si pa tvojga tko predstavljam... mi je še bolj smešn k Verner... tebe je pa lohk nahecat...a ti si res misla? fak ... Ma sem se res mal ustrašla da se bo tko pobarvu. Jasn mi je blo da verjetn se ne bi zarad Vernerja O šit, k si tvojga predstavljam s tako čupo... Smehi, Verner bi prov krasen zgledu prot tvojmu, ej, dej si predstavlji, ma jst pokam od smeha... Mi2 se zmer norce elava kako se bo tko pobarvu, ker ga videt ne more . A dej nehi, ne Simona žalt lahko imam največje sračje gnezdo pa stokrat boljš zgleda k un verner
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:34:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa full zanima če bo kera moja bejbika imela prepih med zobmi-ker moj ga ma (pa še kje drugje VČASIH )
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase Poopsi, a ti to resno? K si pa tvojga tko predstavljam... mi je še bolj smešn k Verner... Res Birdy,sej Simon ma večkrat pramenčke.Ane poopsika? itak kok ste ve šaljivke!!! Ej Popsi a lahko pridem jutri na pivce??? se hecaš ne ...jst sem rekla simoni naj te povabi zraventko, da...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mene pa full zanima če bo kera moja bejbika imela prepih med zobmi-ker moj ga ma (pa še kje drugje VČASIH ) jst ga tudi imam..sicer zelo malega ampak ga imam in mi je prav všeč In vačsih se mi zazdi da bo Tjaša tud tko mela, no sej neki pa lohk ima po men
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:37:25
|
|
|
|
mony5
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: mony5 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Simon se bo zdej meni na ljubo pobarval takokot on...bele pramenčke bo dal v lase Poopsi, a ti to resno? K si pa tvojga tko predstavljam... mi je še bolj smešn k Verner... Res Birdy,sej Simon ma večkrat pramenčke.Ane poopsika? itak kok ste ve šaljivke!!! Ej Popsi a lahko pridem jutri na pivce??? se hecaš ne ...jst sem rekla simoni naj te povabi zraventko, da... oooooooooooooo kok si ti dobra, sva prej na sky-pu čvekali! je šla malo svojega zabavat!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Mene pa full zanima če bo kera moja bejbika imela prepih med zobmi-ker moj ga ma (pa še kje drugje VČASIH ) jst ga tudi imam..sicer zelo malega ampak ga imam in mi je prav všeč In vačsih se mi zazdi da bo Tjaša tud tko mela, no sej neki pa lohk ima po men Ja sej je fletno to A ti ni nč podobna?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:38:45
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Mene pa full zanima če bo kera moja bejbika imela prepih med zobmi-ker moj ga ma (pa še kje drugje VČASIH ) jst ga tudi imam..sicer zelo malega ampak ga imam in mi je prav všeč In vačsih se mi zazdi da bo Tjaša tud tko mela, no sej neki pa lohk ima po men Nel zaenkrat zgleda da ga bo mela ful Ma čudn mi je k ga ne v naši ne v njihovi familiji nima noben
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:39:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** Mene pa full zanima če bo kera moja bejbika imela prepih med zobmi-ker moj ga ma (pa še kje drugje VČASIH ) jst ga tudi imam..sicer zelo malega ampak ga imam in mi je prav všeč In vačsih se mi zazdi da bo Tjaša tud tko mela, no sej neki pa lohk ima po men Ja sej je fletno to A ti ni nč podobna? ne, čisto nič... dobr da sem jo rodila, da vsej vem da je moja ...čisti in popolni ati je.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mony5 oooooooooooooo kok si ti dobra, sva prej na sky-pu čvekali! je šla malo svojega zabavat! sej je prov, jst ga tud grem noooočko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 22:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Birdy pri mlečnih še ne moreš vedet,bodo ta stalni pokazali če je od poštarja Pri nas je pa Maša cel ati Tiska je pa moja-tko da smo kvit
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?