|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
22.5.2008 21:23:58   
Freycha
za svaki slučaj si prinesi sendvič s sabo user posted image user posted image user posted image user posted image  hecam se..... se bomo že znašliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
22.5.2008 21:34:10   
baja*
Sem mela prav včeraj, da je PMS na pohoduuser posted image  groza no, sama sebi grem na živce... vse me nervira in dela živčno... ne vem, kaj je zaj to, od poroda naprej mam ful na harda te PMS-euser posted image . A mislite, da je to kaj povezano s tem, da ne jmljem KT, prej sem jih pa?user posted image

Freycha hvala za navodila. Tud od mene maš pir v dobrem... te bomo zgleda res napiliuser posted image  le glej, da se ne boš pridružla našim user posted image  in boš po štirih puzala okoluser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sicer pa mene tud ful žere, kdaj nam bo uspelo prit. Kot sem rekla, dragi dela in ne vem, al bo lahko šel prej (nedelje so kritične, ker dela sam 1 izmena), zaj pa ne vem glede prijave.... rekla si, da morš vedet zaradi naročila hrane... pol raje vidim, da nas ne prijaviš, kot pa da smo prijavljeni in pridemo šele pozno popoldne in bo pol kaj narobe. Bom tud jaz vzela sendviče s sabouser posted image .

Patrick bravouser posted image user posted image user posted image
češnca user posted image  da se ti rana hitro zaceli!

Reneju malo teče iz noska. Dans ponoči je ful nemirno spal. Upam, da se ne razvije kaj resnega...

šibam pod tuš...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
22.5.2008 21:46:34   
rumba
Ćer!user posted image

Freycha, ma kako uganko si pa to postavila Diti, da tako hudo razmišlja?user posted image Jao, kako je dobra.user posted image
Češnca, kako je Anžej lubek z rutico.user posted image
Ronči, user posted image  za prvo "plazenje". Meni je bilo tudi rečeno, da tako premikanje ni ravno pravo, a po drugi strani je vsako premikanje dobro. Ni panike, spljoh.user posted image
Patrik, user posted image  za prve korake.
zvesta, fuuuuul lepa torta. A ti lahko malo zatežim, da mi pošlješ na zs bolj natančna navodila. Hvala! Bolj glede same oblike.user posted image
kapica, ko si pisala, da si razbila tehtnico, sem že mislila, da si tako nerodno gor stopila, ali pa da imaš že preveč kil.user posted image  Hecam se. Sicer pa, a ni fajn, se ne boš obremenjevala s kilogrami.user posted image  Jao, tebe bom tudi zeeeeeeloooo pogrešala na pikniku. Ko boš naslednjič v SLO se pa res moramo kaj dobiti, a?
baja*, jaz sem ravno včeraj hotela malo povprašati okoli PMS-ov. Pri meni je pravi obup. Pa se ne spomnim, da bi bilo pri prvih dveh porodih tako. Sedaj je pa pravi obup. Me bodo še od doma en dan nagnali.user posted image user posted image user posted image
madejka, kje se mi danes skrivaš?user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
22.5.2008 21:50:09   
rumba
Danes smo izkoristili malo sončka in sem popokala mularijo takoj po vrtcu ven in smo bili zunaj do nekaj čez sedmo zvečer!user posted image user posted image user posted image  Kako paše.... pa sem si končno spet malo napolnila baterije. No, pol so pa še lepo po hitrem postopku vsi zaspali.user posted image  Zdaj sem pa sama, moj je šel ven s kolegi. Pa malo evrovizijo špegam.user posted image  Pa kruh še moram spečt.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
22.5.2008 21:53:03   
zvesta
Rumba, bom kar tukaj napisala, če mogoče še katero zanima.

Delala sem po tem receptu:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10581

Samo krasila nisem s smetano, ampak z marcipanom. Bi si pa rada nabavla tičina maso, samo 7 kil skupaj mi je tu mač za kupit je.

V soboto bom pa raje delala na ta princip:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10923

< Sporočilo je popravil zvesta -- 22.5.2008 21:54:20 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
22.5.2008 21:59:46   
rumba
zvesta, hvala. Ja, z uno maso je pa menda res ful fajn delat, je pa ne dobiš v manjših količinah.... Škoda res. Na tečaju pri Goljatu se je je dalo dobiti manj, kje bi jo pa sedaj, pa ne vem.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
22.5.2008 22:00:37   
Freycha
zvesta še kaj za nedeljo speči user posted image user posted image user posted image
res babike, dajte kaj peciva speči pa prinesti, da bo bolj "domače"user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
22.5.2008 22:04:07   
rumba
Jaz nisem glih za peko.user posted image  Razen kruha.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.5.2008 22:06:01   
Freycha
rumba pa glih nate sem računala user posted image

potrudi se user posted image user posted image user posted image

pa kak kruhec tudi lahko za poizkušino pripelješ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.5.2008 22:06:32   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

zvesta, hvala. Ja, z uno maso je pa menda res ful fajn delat, je pa ne dobiš v manjših količinah.... Škoda res. Na tečaju pri Goljatu se je je dalo dobiti manj, kje bi jo pa sedaj, pa ne vem.

Ti bi jo lahko kupla v vrhniških pekarnah, pa bi si na pol delile. Maso in stroške. user posted image  Pa bojda se jo da 6 mesecev hranit.

Freycha... če mi bo le zneslo, bom sigurno kaj spekla. Vse zavisi od praznovanja v soboto, koliko časa se bo zavleklo. Imam pa v mislih, ja...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.5.2008 22:07:05   
rumba
Če se lotim pacat, ko sem sama z mularijo, bo vse bolj afriških barv.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.5.2008 22:08:27   
rumba
zvesta, se že z eno meniva, da bi mogoče kupili, tako da, če se kaj zmeniva, te komot vključiva.user posted image

Ej, a kaj poslušata tole evrovizijo?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.5.2008 22:08:51   
rumba
Vodka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.5.2008 22:11:10   
Freycha
Rumba lahko tudi bolj preprosto pecivo...... tut afriške barve bodo sprejemljive......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.5.2008 22:11:33   
zvesta
Se mi je v torek zagraužala evrovizija, in danes en poslušam..

Meni se pa Bailey's lušta.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.5.2008 22:12:25   
rumba
Pretirano pitje alkohola lahko škoduje vašemu glasu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa jaz bom skup padla..... kaka burleska.user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha, nič ne obljubim, ker še niti ne vem, če bomo v soboto sploh doma.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.5.2008 22:13:16   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Se mi je v torek zagraužala evrovizija, in danes en poslušam..

Meni se pa Bailey's lušta.

Meni tudi. Ampak grem dvakrat na led.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.5.2008 22:16:27   
mateya24
Večer punce!

Mala je končno zaspala...
Jaz pa sem zdaj tak dolgo pod tušem stala, da sem tak pomoje 3bojlere tole vode sraznila, ne sam enga....sam kaj ko je pa pasaloooouser posted image

No v bistvu sem prilezla še sem gor, da potrdim prijavo na piknik...in sicer neboma sami, ampak naju bo spremljal ati (2+1)...se pravi PRIDEMO!

Vse pravite, da boste pozne...
Ob kolkih pa bi se naj sloh začel?

Freycha ne me zdaj tepst...sam res nisem mela časa zdaj RR spremljat pa mi je bolj kot ne vse ušlouser posted image
Pa seveda hvala za navodila...sem celo zgruntala, da smo mi tam že bli...(nisem niti vedla, da bo piknik tukaj). Res fajn plac sta našliuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.5.2008 22:21:51   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

res babike, dajte kaj peciva speči pa prinesti, da bo bolj "domače"user posted image

Še sreča, da mamo en dan prej krst in mi ni trba posebej pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.5.2008 22:21:54   
mateya24
Se opravičujem, me nekaj p jezi....tak da jih nekaj prilagam.... pppppppppp......, pa jih kr poflikajte tam not kjer manjkajouser posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.5.2008 22:22:05   
madejka
Ćer!
 Rumba user posted image Tu sem!user posted image

Mah delala sem dans (so me včeraj prosli, da pridem menjat, ker si je tipica prst na nogi zlomlauser posted image ), pa zdaj mi je mali 1 uro tečnaril preden je zaspal. Pa dragega ni blo doma od jutra... Tak in zdaj sem zmatrana!

češnca user posted image user posted image user posted image Jaz sem pa upala, da te končno spoznam.

Patrick user posted image user posted image user posted image
Zvesta user posted image za user posted image Full lepa zgleda. Sta jo pa svak in svakinja podobno delala za nečakinjo, pa še dobra je bla, kar si nisem mislila glede na oblikouser posted image

Komu še morm ploskatuser posted image
Aja Sanekova user posted image da je možek že doma!
Freycha user posted image za opis. Mi bomo kr garmina vklopli, že mam naslovuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.5.2008 22:23:03   
madejka
Mateyauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.5.2008 22:24:06   
Freycha
PIKNIK SE PRIČNE NEKJE MED 11 IN 12. URO.... S HRANO SE PRIČNE OB CCA 13.30, DO TAKRAT JE BOLJŠE, DA STE TISTI, KI BOSTE JEDLI TAM!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.5.2008 22:25:00   
mateya24
Dajte mi povedat, a katera uporablja letno prevleko za avtosedež?!?

Naša se nenormalno poti, ko spi....kar je v avto skoraj vedno....in je čist mokra sploh ko je še ful sonček veni....
Pa sem malo razmišljala o tej letni prevleki?!

Se obnese al ne?!
Mnenja prosim

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.5.2008 22:27:08   
madejka
Freycha jaz se bom potrudla, da pridem do takrat... s primorske je dolga potuser posted image Kaj pa če pol ure zamudim?

Mateya jaz še nisem razmišljala o tem in tud nič še naštudirala... žaluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.