Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 20:55:03
|
|
|
|
mesecnica
|
Aja - dober večer sem pozabila.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 20:55:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja - dober večer sem pozabila. No no punca, iz tebe pa še kej bo!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 20:56:25
|
|
|
|
mesecnica
|
Dolenjka - daj mi ti povej, kakšen ritual mate zvečer?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 20:59:00
|
|
|
|
mesecnica
|
Sem ji šla spet dudo dat - pa še nč ne kaže, da bo zaspala...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 20:59:35
|
|
|
|
mary_lou
|
jah mesecnica jest ti kej pametnega ne znam svetovat- pri nas je blo to na zacetku sam zdej mamo pa skoz isti ritual zacnemo ob 19.00 se kopamo pa igramo v vodi oblecemo pizamco gremo v spalnico kjer ob mini lucki poje obrok in ga se budnega ceprov matastega dam v pojstlco in kokr kdaj vcasih takoj zaspi vcasih se se kej z igrackami pogovarja joka pa ne. probi vsakic isti ritual met da otrok ve kaj sledi, s tem jo pomoje sam mesas k je enkrat tko drugic tko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:00:37
|
|
|
|
mesecnica
|
Pa sploh ne morem verjet, da je čez dan OK - ko je treba spat zares pa rabuka... Fora pa je, da se to dogaja zdaj cca. 2 tedna, pa nč drugače ne delamo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:01:01
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa čer ne morem da verjamem! A si dobila frej pr vašmu? Kdo pa ga kej sploh vpraša? Ej bejbi, ampak pleničk pa ni za 8,99 eur 52 ampak 40
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:01:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dolenjka - daj mi ti povej, kakšen ritual mate zvečer? Načeloma je tko, da je uro za spanje sama določla in več al manj vsak dan zaspi med 20.00 in 21.00, običajno 20.30. Gre pa takole: Malo pred 19.00 ji dam joškico, pol kupčekpodremo in gremo na previjalno, se slečemo in rito umijemo, zavijamo v pleničko in gremo čofat za 10 min (cca), če kaže kake hude znake utruijenosti gre že prej ven (redko). Pol pa mal z oljčkom zmasiram od nogic proti srčku (ne vsak dan z oljčkom), pa podplate malo dalj časa in jo oblečem, nesem dol in dam še na zizo, pol ji dava pa še po flaši mal (od načrpanega prejšnji dan). Ponavadi med podiranjem kupčka omaga, zadnja dva dni jo pa kar v posteljico položiva čisto tiho in greva. Je pa res, da pri nas po kopanju utišamo TV, govorimo tiho in počasi, nič se ne dogaja hitro, da se čist umiri... Evo, cel prosti spis
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:01:29
|
|
|
|
MetiLu
|
Mesečnica, jaz ne kompliciram več z uro, kdaj zaspi. Enkrat prej drugič kasnej. Včasih mi zaspi že na joški, včasih pa čudežna dudica reši problem in jo veselo cuzlja v posteljici, dokler ne zaspi. Pa še uspavanko mu prižgem Tko da zvečer res nimamo joka za zaspat. Pred in po kopanju pa vedno papamo. Dolenjka, nisem jutri zjutraj pa je BC moja prva postojanka, pol pa do fotra po eno furnir ploščo za na letvice pa obvezno nekam na en pozitiven čvek
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:02:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa čer ne morem da verjamem! A si dobila frej pr vašmu? Kdo pa ga kej sploh vpraša? Ej bejbi, ampak pleničk pa ni za 8,99 eur 52 ampak 40 jaz sem kupila št 3, baby sleep al kako so že, ne active fit
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:04:35
|
|
|
|
mary_lou
|
moj me klice zakonska dolznost klice
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:05:01
|
|
|
|
mesecnica
|
Mah vidiš - pri nas tudi, ko se zbudi najprej jesti dobi. Potem kupček, potem pa že na previjalno in nato kopanje. Ko jo oblečemo, gremo v dnevno in ji ponovno ponudim jesti - ampak nikoli ne sprejme (se samo stran obrača in joka). Nato se še igramo na sedežni in čakamo, da postane utrujena. In ko začne zehat jo nesemo v posteljico. Ko vidi, da je prispela v posteljico se pa začne... vik in krik... Kot, da ne bi hotela zaspat . Jaz nisem več pametna...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:05:20
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa čer ne morem da verjamem! A si dobila frej pr vašmu? Kdo pa ga kej sploh vpraša? Ej bejbi, ampak pleničk pa ni za 8,99 eur 52 ampak 40 jaz sem kupila št 3, baby sleep al kako so že, ne active fit eeee, i ja nabavila baby dry po 8,99 52 komada iznenada
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:06:05
|
|
|
|
mesecnica
|
Pa ura je tud pri nas zmeri druga - čist od nje odvisno...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:06:58
|
|
|
|
mesecnica
|
Ej - punce sam te pleničke so po komadu ista cena, ko bi vzele jumbo paket. Ste opazile?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:07:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa čer ne morem da verjamem! A si dobila frej pr vašmu? Kdo pa ga kej sploh vpraša? Ej bejbi, ampak pleničk pa ni za 8,99 eur 52 ampak 40 jaz sem kupila št 3, baby sleep al kako so že, ne active fit eeee, i ja nabavila baby dry po 8,99 52 komada iznenada kva ti pa je? Že piješ al Kako???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:09:36
|
|
|
|
mesecnica
|
Zdele sem pa tako lačna ratala. Si grem en sendvič naredit...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:09:48
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej - punce sam te pleničke so po komadu ista cena, ko bi vzele jumbo paket. Ste opazile? to sem tudi jaz hotla rečt, jaz vedno jumbo paket vzamem in je ful ugodno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:10:01
|
|
|
|
larisa
|
Aja, še to morem povedat, k sm tko zadovoljna . V bušiju sem kupila držalo za steklenico za mami, od bugaboo-ja Ful lep, pa ful praktiš, pa tud na qiunny-ja paše,k ima 4 nastavke zraven za različne debeline okvirja vozička Jupi, sem vesela, kt bi mela celo omaro novih cunj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:10:02
|
|
|
|
ella79
|
čer
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:10:15
|
|
|
|
mesecnica
|
Ella - jaz isto .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:10:22
|
|
|
|
buči
|
Ej, spet je evrovizija, samo danes ne bom ponovila 2 večernih seans z vami. Sem mojmu oblubila, da mu bom v zgled in mu bom zmasirala noge. Ker nazadnje mi jih je januarja, ko si jih nisem dosegla. Sem bila pa danes pri prijateljici na 5 minutnem obisku. Sem šla pogledat njenega majskega hroščka Jako. Ej, ne morem verjet, da je bil moj Tilen tak pikec pred 3 meseci! MATEJA, ČE TE BO FIRBEC SEM PRINESEL, IMAŠ NORO SRČKANEGA SINKOTA! (sem ji povedala, kakšne face ste!)
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:11:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Aja, še to morem povedat, k sm tko zadovoljna . V bušiju sem kupila držalo za steklenico za mami, od bugaboo-ja Ful lep, pa ful praktiš, pa tud na qiunny-ja paše,k ima 4 nastavke zraven za različne debeline okvirja vozička Jupi, sem vesela, kt bi mela celo omaro novih cunj pol maš pa tazga kot jaz Je fajn buši a ne? A si še kej nabavla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:11:29
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Ej - punce sam te pleničke so po komadu ista cena, ko bi vzele jumbo paket. Ste opazile? to sem tudi jaz hotla rečt, jaz vedno jumbo paket vzamem in je ful ugodno Pa če ga v btc-ju skor nikol nimajo , tko da kupmo tist kar majo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 21:12:24
|
|
|
|
ella79
|
mesecnica jaz jo dam vedno on isti uri spat, pa če je zaspana al pa ne joka nikol, tako da zaspi ko zaspi ji pa pred kopanjem ne dajem za jest, k se mi zdi da potem ful manj poje tako da pride iz banje čist sestradana, poje obe zizi in lahko sam še dol pade
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......